19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
manyadam #8276 áá ez durva inkább hagyom mert durva és nehéz sőtt még a gépem se vinné:Sés te mijen autókat csinálgacc? -
Gibor #8275 én a 8-at és nem leszedtem, mert az illegális... -
manyadam #8274 és te mejiket használod?és honnan szedted le? -
manyadam #8273 jójó de én most inkább mappot szeretném de marha sok munka:S -
Gibor #8272 én autókat szoktam... -
manyadam #8271 hát ezt akkor szoptam magyarán:D de jaja nemekell ijen ratyi swift ja és kössz a linket kemszi2.ja és elkeztem modellezni egy házat hát nem könnyű:S -
#8270 nem lámaság:) nekem ugyan momo van, de a rallytól (is) herótot kapok már, de nagyon. így csak egy próba erejéig nyomogattam. aztán néztem az addonokat, hátha lesz vmi utcai autó is, és így vettem észre a suzit. ami szintén ez az 1600-as izé sajna:/ -
#8269 :) én is nagyon régen dehát az túl low poly:) na rbrhez nem tudtam hogy van mert avval nem igazán játszom (tudom láma vagyok), mert nem igazán sikerült megszokni a kocsi irányítását:) kéne hozzá egy jobb kormány, min egy momo és akkor lehet hogy menne:) -
#8268 eh. a colint nem piszkálgattam anno. új swiftet tudom, hogy van az rbr-hez, meg ezek szerint a dirt-ben is figyel egy:) csak az most nem kell:) -
#8267 modellezéshez tutort itt találszittni -
Gibor #8266 Igen tudom a 3dsmax-ot használni... nem nehéz de előre szólok hogy légyolyszives és ne tőlem kérjél segtséget... mert én rohadtul nemtudom elmondani mivan mit hogyan... -
#8265 addonként colin1be nekem volt:) dehát azt nem konvertálom át ebbe a játékba mert randa:D az új swift meg benne van a dirtben:) -
manyadam #8264 hát ez tényleg bonyorult és nehéz de attól meg próbálom nem hiszem hogy fog menni:S gibor te ezt tudod használni? -
manyadam #8263 oksz thanx szíí
:D
-
Gibor #8262 elöb tanulj meg progi neve 3dsmax... majd ha tudsz modellezni gyere vissza... addig értelme nincs mert szerintem majd vlaki elkezdi írni mindenn ap hogy mikor lesz BP map? mikor? mikor? és elöbb tanulj meg... szvsz... -
manyadam #8261 hát nem nagyon tudok modellezni:Sde megpróbálhatom:D:D:D -
manyadam #8260 ott az a gond hogy lekell töltened a realdamage módot és utána az első mappából a fájlokat átkell másolni a telepítő mappába és felül kell írni . a 0-dik ból a standard ból.írj hogy mit reagált -
Gibor #8259 de tudsz modellezni? stb stb... -
StizoO #8258 olyan gondom van hogy mikor elindul a játék kidurrannak a gumik az milyen? WR2-ben! tud valaki megoldást?
-
#8257 sajna nincs. legalábbis nem tudok róla. addonként sem tudnék mondani még igénytelen modellt sem:/ -
manyadam #8256 tényleg ezt már rég megszerettem volna kérdezni.ti tudtok olyan játékot mondani amiben benne van a régi suzuki swift ?lehet az WRC is csak mert nem találok:(aki tud az írja már le nekem a nevét a gamenek:)előreis kösz -
manyadam #8255 okszi rendben csak nekem a progik nevei kellenének és aztán meg pár nap és lám lám BUDAPEST CITY :D ez szép álom de megpróbálom csak kellenének a progik neve ha tudod akkor megköszönném ha leírnád -
Gibor #8254 figy... pálya készítés ugyanúgy bonyolult, sőt még bonyolultab, de ha te tudsz modellezni és elkészítesz egy pályát, akkor én beteszem a játékba. -
manyadam #8253 pálya készítés :D sorry -
manyadam #8252 viszont ez a pály készítést énis megpróbálnám :)nincs valami link ahol leírja hogy hogy kellene csinálni?mert feltámadt egy remek ötletem. budapestet megcsinálni a world racing 2 ben:)én benn vagyok csak ez azért elég hülye ötlet és nagyon sok minka lenne meg gondolom nem is olyan nagy a térkép lap hogy ráférne a cucc:)nektek mi a véleményetek?ha tudnám használni a progikat akkor még ma belefognám:):):D tudom elég fasz vagyok:D:D -
manyadam #8251 oxszigén akkor nem szóltam:D:D inkább nem szólok bele :D:D -
#8250 már mondtam hogy vagy 6 progi kell hozzá, készíteni kurva nehéz konvertolni nem vészes de az sem könnyű, meg elég pepecs meló de nem rossz x) -
manyadam #8249 mert ha nem nanyira akkor esetleg beszálhatok énis:D:D -
manyadam #8248 okszigén akkor azt haggyuk:) ja és kössz az astrát fatal :)és amúgy nehéz autót készíteni? -
#8247 Leszedtem még mikor le lehetett, legalábbis egy dodge ramom van, ha gondolod holnap otthonról át tudom küldeni, ha adsz egy msn címet -
#8246 Engedély engedély... Nekem minden kocsimhoz volt kivéve a Vectrat. Olyan e-mail cím van megadva a readmeben ami már nem is él, most ilyenkor mivan:D -
#8245 Nem az ott a probléma...már megint a sokat emlegetett engedély hiánya... -
#8244 *bonyolult
sry^^ -
#8243 Ezt valaki letudná tölteni nekem és átküldeni privátba? Nekem nem sikerült,hiába regisztráltam azt írja ki,hogy nem jó a felhasználó nevem. -
#8242 pöpec! belső? -
#8241 Sziasztok!
Bekukkantottam a garázsba,és régi kedves ismerős verdák pislogtak rám,kérdő tekintettel:Minket nem is akarsz már feltölteni a HWRMT-re???
Dehogynem! A lista:
Kispók (Fiat 126 P V8)
Lada1200s
Lada1200t
Mitsubishi Lancer EVO 7
Mad max Special Interceptor (Last V8)
Toyota MR2 SW 20
Mazda RX8 GT
BMW E46 M3 Most Wanted Edition
Nissan 350 Z
Lancia Delta Integrale
Peugeot 206
1969 Dodge Charger Supercharger
Toyota Supra RZ
VW Passat Avante Kombi
VW Passat Tuned
-
#8240 :D -
#8239 egyelőre csak autókkal, bár Gibor lehet hogy pályákkal is. nem egy progi kell hozzá hanem több, nem olyan vészes:) A 407es peugeot után megcsinálom a G astrat. -
manyadam #8238 és pályákkal foglakoztok vagy csak az autókkal?és nehéz ill bonyorult a progi kezelése? -
#8237 Elvileg már csinálják, de köszi :) Csak hamarabb meglesz így :)