19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#8436 18 wos pttm-hez van magyarország térkép!(pl budapest szeged és ilyesmi városnevekkel! -
manyadam #8435 oksz mester mától használom:D és t nemtudcc nekem olyan gamet mondani amiben magyarországon lehet mászkálni?vagy amihez magyarországnak is köze van?:Dlehet az kiegészítőis csak ha tudcc akkor írd már le.köszi -
#8434 megfelel,de ha tudod használni akkor miért nem figyelsz rá.megspóroltál volna 1 hszt -
manyadam #8433 így megfelel? -
#8432 hány éves vagy? -
#8431 nézd a válasz gombot -
manyadam #8430 ez a link micsoda?a játék vagy az előző kérdésemmel kapcsolatos? -
Gibor #8429 na most bevallom hogy eza 2. terv elösször egy alap Insaine szerü játékot hozunk sösze hogy utána egy sokkal jobb MHG-t lehessen összetenni. -
Szabi1991 #8428 link -
Gibor #8427 őszintén szólva még nincs neve. -
manyadam #8426 amúgy tudtok olyan játékot mondani amiben magyar térképvan vagy valami aminek köze van magyarországnak?magyar városok, magyar utak stb..akár lehet ez kiegészítőis
előreis köszönöm -
manyadam #8425 ja hogy a játéknak a neve is titok meg azegész?értem -
manyadam #8424 saját?mi a neve?vagy titok? -
Gibor #8423 nem... mivel ígyis éppen elég dolgom van... modellezek ***** (sry ez még titok) meg konvertálok autókat, és mellete programozok és modellezem a saját játékunkat (nem HWRMT). -
manyadam #8422 és akarsz?:D:D:D ill van időd ? és betudnánk iktani a sorba:D -
Gibor #8421 tudnék, ha akarnék... -
manyadam #8420 egy gyors kérdés giborhoz.te tudsz kamiont modellezni a 18 wheels of steel hez? -
#8419 jáccunk -
manyadam #8418 mi ez a szótlanság emberek?:) -
manyadam #8417 mi van már meghalt a topic? -
Gibor #8416 Hi!
HWRMT újra működik. hozzátenném hogy regelni nem kell de ne csidálkozzon senki az esedleges hibákon, értem azt pl a hírekben pl nincs kép és esetleg szöveg sincs... megpróbálok minél hamarabb rekonstruálni mindent. -
#8415 nem emberség nincs benne. élete nincs. ha lenne, nem ilyennel töltené az idejét^^
a kérdést meg személy szerint passzolom. -
Héeder #8414 De fasz aki ilyenekkel szórakozik4
Nincs bene emberség,1 büdös paraszt amúgy észre vettem hogy a TX-eseknél nem zajlik semmi
Nem tud senki semmiről? -
manyadam #8413 XD ott a pont:D -
#8412 hát x. nekem mára szerencsére minden a helyére állt. de azért toltam egy biztimentést^^ ha télleg feltörték, akkor még mindig haljon meg -
manyadam #8411 gratu az oldalhoz :) tök vagány csak sajan nem wr2:(de fajin -
manyadam #8410 ja oksz és am te is modellezel autókat ? -
Szabi1991 #8409 hogy feltörd ? :PPPP
amúgy ott van az aláírásombban....... -
manyadam #8408 szabi neked mejik az oldalad?dobd már be a linket:)kössz előreis
szarügy ez a feltörösdis de mi a fasznak kellet nekik feltörni eddig nem zavart senkit -
Szabi1991 #8407 az én extrás oldalam mükszik rendesen..
phpfusionos.. -
Gibor #8406 Az lehet hogy karbantartás van, és ahogy néztem az egész extra-t feltörték, csak hát egyszerűbb azt írni hogy karbantartás mint hogy feltörték... -
#8405 no, ki van írva, hogy extráéknál karbantartás vanik. szal talán annyira nem para. ha meg mégis, akkor változatlanul szikkadjon ki a szeme az illetőnek^^ -
#8404 hehh. annak is a halálát kívánom, aki ilyennel szórakozik^^
egyébként az imént azt lestem, hogy más extrás tárhelyről is eltünt ez-az... szal nem lehet, hogy náluk nyomorékoskodnak vmit inkább?
a leadtek is ddr2-es, meglestem. -
#8403 lol -
Gibor #8402 ROSSZ HÍREK!!!
FELTÖRTÉK A HWRMT WEBLAPJÁT
sajnos mai nap azzal kellet találkoznom hogy weblapunkat feltörték és letöröltek szinte mindent. a legnagyobb károsodás a letöltések mert a fórum üzenetek megmaradtak MYSQL-ben meg minden csak a galéria letöltések vesztek el. megpróbálom még a mai nap használhatóvá tenni a weblapot. -
#8401 Meg persze az ASUS az DDR2es:/ A leadteket nem tudom de mini galaxyja ddr3as. -
#8400 Mondom nincs cashem:/ Azért néztem x800at mert ha beszámítják a karim esetleg 2-3k ráfizetéssel meg tudom azt venni. -
#8399 őő.. vmivel több, mint 17-ért volna érintetlen, zsír új leadtek, és asus 7600gs (agp) 1 év garival, ha érdekel:P
meg egyebek is^^
[bóttos] -
#8398 Lehet hogy veszek egy X800pro-t:) Az sm3 nem igazán érdekel SM2ben meg ha jól láttam jóval gyorsabb mint ez. -
#8397 jah jó:) én is megvenném ha lenne annyi cashem:/