19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#13649 akkor várom Csucsu jelentkezését!:D -
#13648 - Bence: Ez nem japán pálya: szalagkorlátot terveztem hozzá Fantasy Hill. Fényvisszaverő cucokkal és alatta át lehet látni meg alacsonyabb így látszika táj. Norbival még konzultálnom kell forgalomterelő nyilat kellene modellezni a kanyarokba és akkor jobban driftelhető mert érezhetőbbé válnak. Japán pályát nem küldtem át? Szólj majd átpostázom :)
- Papi: Csucsut könnyen fel fogod ismerni mert segít :D
-
#13647 Köszönöm a válaszod! "Csucsu"= Mindkillers? Mert nem vagyok tisztába itt használatos becenevekkel:D -
Bence00111 #13646 Felrakhatnád már a Japán pályát:) Jól megy a gép:) -
#13645 -
#13644 Jó ötlet, én is gondoltam már rá. Csucsu talán segít benne. Sok sikert hozzá -
#13643 Mért nem csinálod magad?? -
#13642 valaki erre az ötletre? -
#13641 Én is kipróbálnám.
Köszi :) -
cheatman #13640 Nekem is kellene a javított verzió ha nem gond.
Előre is köszi! -
#13639 - lécci valaki modellezzen nekem egy ilyet: fontos lenne :D
-
miky92 #13638 Nekem kellene a javitott verzió amihez csak wr2 kell. Elöre is köszi -
#13637 Ha lenne egy blog, amely bemutatja, összegezi a World Racing 2-höz készült Autókat, Pályákat, Csomagokat, érdekelne itt valakit, vagy netán lenne valaki aki segítene szerkesztésében? -
#13636 Az első verziót kellene feltuningolni. Azon vannak a HWRMT-s cuccok és most már ugyanazt tudja mint a jancsié XD Megírtam privben azt a két hibát ami még javításra vár. Ha van kis időd néz meg plíz. Jó lenne egy teljesen egyedi verziót csinálni és természetesen egyből wr kompatibilis. Nálam amúgy is mindig minden nyitva van és csak az nem mászik bele aki lajhárvérű ³_³ -
#13635 engem érdekelne eléggé -
#13634 engem bármilyen jó térkép érdekel! -
katona2000 #13633 Mindkillers írtam neked privát üzit! Üdv: Zsolti -
#13632 Teheneket teszel bele? :DDD -
#13631 ...Hogy ez a Mindkiller gyerek mindig kitalál valamit...
Nissan Sanitora R32 drift truck
-
#13630 Csabó! Most mutattam hogy nem kell hozzá CT! Az stkitben kicsit variáltam és csak wr2 kell hozzá! Ha kell valakinek akkor felteszem valahová a javított verziót amihez csak wr2 kell! -
#13629 Azt nem tudom hogy a fű mérete változtatható e a textúra méretének változtatásával,de valami hasonlót kéne csak más alakzattal összehozni:
-
#13628 Ez megvan. -
#13627 és még egy: hogy kell a pályákat betenni a játékba:S Még kezdő vagyok:S
Bocs a láma kérdésért! Előre is köszönöm! -
#13626 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy hogy kell multiban játszani a játékot, a válaszokat előre is köszönöm! -
csabóbp #13625 De ez mekkora egy köcsögség egy Wr2 pálya csak akkor megy ha egy másik játék fent van !!!:S:S és ha kiadja akkor anürburgringet akkor milyen játékl kell h menjen a map????????? -
#13624 Köszi ^_^ -
#13623 A vűveket meg kéne oblivionosítani. Maszkolva van vagy hogy van ez a füvesítés? ezek a random obiectumok közt vannak?? hány félét lehet vajon betenni füvekből? és a fű mérete változtatható ? -
#13622 Nagyon jól íven lehet tartani a Nissant,penge az editcar,egy kis gyakorlás után elviszi egyben az egészet:
-
#13621 Mondjuk nem értem hogy mit variál ez a Jani gyerek,mert én a gépemen a Crash Time-ból áthúztam a textúrákat,átvariáltam a textúra megjelenítés módjait,átszineztem a megvilágítást és az árnyékokat,csináltam rá füvet,meg egyéb apróságok,és 20 perc alatt elfogadhatóan néz ki...
-
#13620 Vagy összeházasítani a kettőt és akkor van HWRMT tuningműhely és "Hondareklám" meg minden driftschool stb XD Pénteken jön? Az minnyá ittvan :)
-
Tigerpanzer #13619 Helló,csak az lenne a kérdésem hogy hol tudom letölteni a játékhoz a Rolls-Royce Phantomot,mert bárhol kerestem,eddig nem találtam. -
Bence00111 #13618 Nem. Ha megvan Naruto első Autópályája akkor abból be lehet másolni Jani pályájába a textúrákat és teljesen jó:) nekem megy:) -
#13617 Jani CT-s autópályája jelzem csakk akkor működik ha a gépedre telepítve van a C11 CT is,anélkül nem megy és nagyon bonyolult elindítani...
Idézem:
Attention, now it is a little bit difficult, because only Crash Time Owners can use this scenario.
01. Go into the root folder of Crash Time (where the .exe is located)
02. Open the folder called "sounds"
03. Copy the whole content
04. Paste it in this folder: ...\World Racing 2\Sounds
05. You might get asked replacing some files. If this is happening press the button "no"
06. Now issue a folder "CT_Autobahn" in path: "World Racing 2\Scenarios"
07. Return to the root folder of Crash Time
08. Open the folder "Scenarios" and then the folder "Autobahn"
09. Copy the folder "V1" and paste it in the new folder called "CT_Autobahn"
10. Open the folder "V1" that should be now located in "World Racing 2\Scenarios\CT_Autobahn\V1"
11. Now delete everything in the "World Racing 2\Scenarios\CT_Autobahn\V1"-Folder except the "Objects" and "Textures"-Folders
12. Go back in the folder "CT_Autobahn" and copy the folder "V1" and paste it 2 times
13. Name the two copys with "V2" and "V3"
14. Now open the unpacked "CT_Autobahn" folder which you had unpacked earlier
15. Copy the content of the "World Racing 2" folder and paste into your own "World Racing 2" root folder. You might get asked replacing some files. Answer with "yes" -
#13616 Tegnap beszéltem telefonon Norbee-val,éppen a balatonon áztatja magát,pénteken jön haza! -
#13615 Norbi? gyere majd fel msn lécci :) -
danyr #13614 élsimítást :D -
danyr #13613 egyenlőre sehol : ) -
#13612 hello hol tudom én is megszerezni a fiatot? cool lesz -
- Nissan R32 és Keiichi Tsushia Drift School rendes versennyel. Úgy csináltam meg, ha nem pontos a drift, akkor elússzik a pont így van értelme pontosan csúsztatni a seggét :D -
#13610 Köszöntem ^ _ ^