30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#93 Jovohet csutortokon lesz egy 10000-es free roll 20000 ferohellyel. Kiproszaljuk? :)
Vajon az a beta mit jelenthet? -
#92 Lehet,hogy összefutunk. -
donpedro #91 Nálunk meg szünet van. 66-an maradtunk. -
#90 Hoppp.... Tenyleg. -
donpedro #89 Oda kell az 50 raked hand, nem? -
#88 365bet-en -
#87 Melyiken lesz? -
#86 Gyussz az ejfeli free rollra? -
#85 QQ-val nem voltam óvatos... 1. versenyen 105. 123-ból.. szár :) -
#84 Látom beköszöntél a texasgólemre:)
-
#83 Majd a vakok emelkedesevel begyorsul :) -
#82 365bet-rol kiestem. Elso free roll partym volt.
816. lettem kozel 5831 jatekosbol.
Akit esetleg erdekel, ugyan itt 3 ora mulva indul egy masik 1000 dolcsi free roll. -
donpedro #81 EZ a verseny így rohadt lassú lesz... Mindenki nagyon óvatos. -
#80 Elég szép számmal leszünk. -
#79 Nem ártana:) -
donpedro #78 Én is feliratkoztam ma a sportingbet-re. Az a gyanúm, hogy a szokottnál erősebb lesz a mezőny :) (Azért kb. az első 30-ba jó lenne beférni). -
#77 bet365-on beregeltem egy 1000 dolcsis free rollra. Mar kuzok a csipekert :) -
#76 Jajj én szoktam nézni, nekem nagyon bejön. Aztán a neten is kipróbáltam már, ott is klassz :) Ezt meg majd kipróbálom: Texas Hold Em With 500 Slots (c) Activision -
#75 Nem az lesz a baj. Az onlinepoker forumon van egy srac, neki is EUR van megadva.
Amugy sikerult a masik reg is HUF-ra, de azzal sem latni a listaban... -
#74 nem tud jelentkezni, mert nem HUF alapú elszámolást választott.. :( -
#73 Multi Table -
#72 Nem tudok regisztralni a free roll-ra :(
Nem jelenik meg a listaban. -
#71 Gyertek,már vagyunk egy páran! -
#70 20:00 GMT
ha minden igaz 19:00CET-től lehet jelentkezni -
#69 Mikor lesz? Majd TS-re kene menni! -
#68 Sportingbet-en ma freeroll magyar verseny. Mighty gyere!:) -
donpedro #67 Hmm, kezdem azt gondolni, hogy hülyeséget csináltam eddig. A Bugsysclub.com-on játszottam rendszeresen, ahol naponta sok ingyenes freeroll-t is indítanak, de piszok gyenge díjazással. Ráadásul tapasztalatom szerint itt elég jók a játékosok, más termekben sokkal több a loose fazon.
A Bugsy-n már az is nagyon szép, ha 800-ból bekerülök az első 100-ba (és ehhez is kell nyerni legalább 4-5 rázós partit), és ezért még semmit nem fizetnek, máshol meg már-már az autofold is elég lenne a top100-hoz. -
donpedro #66 Bazz, elkezdtem ring game-et játszani, kb. 15 leosztásra kaptam egy QQ-t, kicsit emeltem, bejöttek hatan. A flop rainbow 429. Emelek tovább, valami állat erre rányomja az all-in-t. Tartottam. A turn 7, a river 5. Mutatjuk a lapokat, és két párral nyert az a barom. Unsuited 42-je volt, azzal jött be preflop emelésre...
Be is buktam a freeroll-os nyereményem. :)) -
#65 Neveztem a Caaribbeanon a freerollra,de 1-kor kezdődne így inkább visszamondtam. -
donpedro #64 Nagyon keveset. :) Ezen a freeroll-on a győztes is csak 10$-t kap majd. Nekem jutott valami 35 cent. :) -
#63 Mennyi manit kaptál? -
donpedro #62 Végül 17. lettem. Nem sok híja volt, hogy kicsit jobban zárjak, de riverre nem jött be a flush-draw.
Kicsit visszajött az önbizalmam, tegnap marha jól ment a játék, ma délután viszont katasztrófális lapjaim voltak, egészen a freeroll-ig. Onnantól kezdve viszont átváltott közepesbe, és ezzel már lehetett játszani. -
#61 Grat:)
Nekem is freerollon kellett volna indulnom:( -
donpedro #60 Én most nyomom egy freeroll-on, 800-an kezdtünk, még 28-an vagyunk. Az első 27 fizet. :)))
-
#59 Képek:
Új Tournament:
-
forzajuve #58 :) jajj te kis maximalista! csak a 3. lettél 501ből hát ilyet...:) -
#57 Természetesen a tar.hu-n szünetel a képfeltöltés. -
#56 Olyan izgalmas és hosszú party volt,hogy Korda Gyuri bácsi közvetíthette volna:D -
#55 Volt egy nagyon durva blöfföm,semmire all-in(30k-m volt már csak)-t nyomtam,a többiek bedobták,én meg nyertem vele 110k-t. -
#54 Most nyomtam le egy 2h 18 perces pókerpartyt a pacific pókeren,sajna csak a 3.helyet sikerült megszereznem az 501-ből:(
Közben feliratkoztam a köv. tournamentre,hátha megint szerencsés leszek:)
Mindjárt belinkelem a képeket.