30077
  • Monoton
    lol

én mindig nagy lapokra jatszottam xD
  • vegicsek
    Az jó
  • N0S
    az a lenyege, hogy minel kisebb erteku lapod legyen. legjobb lap 7-es magas. (23457)
  • vegicsek
    Én a 2-7 pókert, vagy mi a szöszt nem értem
  • xy21
    Kínai pókerrel hogy áltok?
    Szerintem nagyon jó játék:D
  • desigo
    A Badugi lényegét el tudná valaki mondani?

különböző szinek kellenek és minél kisebb lapok?
  • Punker
    ismerős :)
  • vegicsek
    Pff, összvisz 10-en voltunk, szóval csak Sit 'n Go Lett belőle.
    Azért 2. lettem.
    A Heads up-ban elvesztettem a türelmemet, elvégre egyhuzamba seggeltem 6 órát...
  • vegicsek
    Link, áhh, eléggé privát...
    Olyan helyi pókerközösség
  • N1ggA
    van valami link vagy privát?
  • vegicsek
    Hátőő, ezt is 16-17 évesek szervezik.Kaszinó minőségű felszerelés, helybérlés, minden faxa.
  • CzGobe
    jó igen, persze. amúgy én is szeretnék majd 1et szervezni, de majd meglássuk (először érettségi :P :'()
  • vegicsek
    Hát kisebb csak inkább privát tournamentekből van, azokat helyben kell megérdeklődni.Kérdezgesd körbe pókeres haverjaidat, másnem szervezz egyet.
    Én pl. Szombaton megyek egy 3000-esre.
  • Bercy #1840
    Most megy a S2-őn!
  • xy21
    Ma volt az ismétlés 14:30-tól :D LOL
  • HUNtalicska93
    szevasztok!
    tegnap lemaradtam az esti pokermiliion-ról a sport1-en,ezért nem tudja valaki mikor lesz legközelebb pokermillion?
  • CzGobe
    én keresgéltem (Bp), de minimum 30e-es beülőset találtam :-% ,de olyan naponta van :P
  • Shaman
    nah nem olyan "nagy" tornán,csak gondolom szoktak rendezni klubbok,kaszinók stb ilyen kisebb élő versenyeket.
    Annyira sok pénzt nem akarnék kidobni,mondjuk max 5000-es buy-in -ű tornák:-p
  • forzajuve
    hoppá! lehet utalni Moneybookersről a Pokestarsra. ez az egy terem ami még hiányzott a repertoaromból, ezidáig... Már érzem is a pénz szagát Sunday Million meg hasonló brutál MTT-k hazája nyamiiiiii
  • REALista
    Max. két beülőt bukhattál akkor az nem olyan sok és most buktam el 10 euros beülőt egy AA vs AK csatában!Én voltam az AA...
  • desigo
    olvassgasd...
  • mkrisz90
    udv
    az utan erdeklodnek hogy mit jelent a kis es nagyvak es mitol fugg hogy ki az???
  • sufnituning
    150$????

De én csak 0,05$/0,10$ -ban jáccok! Ott azért sztem az már sok! Sajnos!
  • N1ggA
    kis gúny volt abban, amit mondtam...
  • N1ggA
    Ez a verseny szerintem a 2006os
  • HUNtalicska93
    igen,jól játszott Hoivold,de ez a selejtező nem volt olyan izgalmas mint az előző nem? én a 35-40 hand körül majdnem elaluttam
    amúgy ez a tony jones nyerte 2005-ben???hát ma harmatgyenge volt!észrevettétek,hogy korda mindig azt mondta,hogy "Tony Jones a tavalyi győztes" de tavaly 2006 volt,ő 2005-be nyert
  • Csacsi
    9 dollárt, 1 hét alatt? Én 150-et vesztettem 1 hét alatt :D
  • N1ggA
    ha kint van a flös miért mondja Korda, hogy nincs semmije, csak egy kicsi esélye a flösre? Váááááá
  • CzGobe
    vesztő széria ellen ninsc mit tenni, ha bízol a szerencsétlenségben, ami elmúlós, akkor addig ne játsz, amíg nem érzed h elmúlt :P
  • desigo
    Hoivold elég jól játszott de sokszor volt szerencséje is...
  • sufnituning
    F@szom ki van! Mostanában folyton vesztek, már majdnem 9-10$-t vesztettem (kb. 1 hét alatt)! Amikor tök jó lapjaim vannak, akkor másnak rittig jobb lapja van!!! Már nem tom mit csináljak,hogy ne veszítsek!
  • CzGobe
    fhm csapatos pókerverseny, nézzétek meg! (mi is mennénk a haverokkal, de sajna érettségi :-% :'()
  • REALista
    Szerintem az Eurosport-on jobb a kommentátor!Főleg mióta Klárikával nyomja...
  • N1ggA
    Istenemre mondom, hihetetlen büszke vagyok, hogy a mi Korda Györgyünk magyar! Egyszerűen hihetetlen jól közvetít. Imádom nézni!!!
  • xy21
    Ma sport 1-en póker 20:00-kor!!!
  • vegicsek
    Budapest poker open? Amúgy passz, hivatalos versenyekre gondolsz?
  • Shaman
    Mondjatok már egy jó oldalt,ahol élő versenykiírások vannak összefoglalva.
    Akarnék pár élő versenyen indulni májusban.

Köce
  • HUNtalicska93
    hellottok,azt én is láttam,de a kis görög babaarcú az jól nyomta,jól taktikázott!
  • Sadist
    Az, de már kihullott. Nagyon balek módon játszott, ahhoz képest, hogy mekkora hype övezi :C
  • vegicsek
    Hmm, te most közvetítesz?