30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
Monoton #1853 lol
én mindig nagy lapokra jatszottam xD
-
#1852 Az jó -
#1851 az a lenyege, hogy minel kisebb erteku lapod legyen. legjobb lap 7-es magas. (23457) -
#1850 Én a 2-7 pókert, vagy mi a szöszt nem értem -
#1849 Kínai pókerrel hogy áltok?
Szerintem nagyon jó játék:D -
#1848 A Badugi lényegét el tudná valaki mondani?
különböző szinek kellenek és minél kisebb lapok? -
#1847 ismerős :) -
#1846 Pff, összvisz 10-en voltunk, szóval csak Sit 'n Go Lett belőle.
Azért 2. lettem.
A Heads up-ban elvesztettem a türelmemet, elvégre egyhuzamba seggeltem 6 órát... -
#1845 Link, áhh, eléggé privát...
Olyan helyi pókerközösség -
#1844 van valami link vagy privát? -
#1843 Hátőő, ezt is 16-17 évesek szervezik.Kaszinó minőségű felszerelés, helybérlés, minden faxa. -
#1842 jó igen, persze. amúgy én is szeretnék majd 1et szervezni, de majd meglássuk (először érettségi :P :'() -
#1841 Hát kisebb csak inkább privát tournamentekből van, azokat helyben kell megérdeklődni.Kérdezgesd körbe pókeres haverjaidat, másnem szervezz egyet.
Én pl. Szombaton megyek egy 3000-esre. -
#1840 Most megy a S2-őn! -
#1839 Ma volt az ismétlés 14:30-tól :D LOL -
#1838 szevasztok!
tegnap lemaradtam az esti pokermiliion-ról a sport1-en,ezért nem tudja valaki mikor lesz legközelebb pokermillion? -
#1837 én keresgéltem (Bp), de minimum 30e-es beülőset találtam :-% ,de olyan naponta van :P -
#1836 nah nem olyan "nagy" tornán,csak gondolom szoktak rendezni klubbok,kaszinók stb ilyen kisebb élő versenyeket.
Annyira sok pénzt nem akarnék kidobni,mondjuk max 5000-es buy-in -ű tornák:-p -
forzajuve #1835 hoppá! lehet utalni Moneybookersről a Pokestarsra. ez az egy terem ami még hiányzott a repertoaromból, ezidáig... Már érzem is a pénz szagát Sunday Million meg hasonló brutál MTT-k hazája nyamiiiiii -
#1834 Max. két beülőt bukhattál akkor az nem olyan sok és most buktam el 10 euros beülőt egy AA vs AK csatában!Én voltam az AA... -
#1833 olvassgasd... -
mkrisz90 #1832 udv
az utan erdeklodnek hogy mit jelent a kis es nagyvak es mitol fugg hogy ki az??? -
#1831 150$????
De én csak 0,05$/0,10$ -ban jáccok! Ott azért sztem az már sok! Sajnos! -
#1830 kis gúny volt abban, amit mondtam... -
#1829 Ez a verseny szerintem a 2006os -
#1828 igen,jól játszott Hoivold,de ez a selejtező nem volt olyan izgalmas mint az előző nem? én a 35-40 hand körül majdnem elaluttam
amúgy ez a tony jones nyerte 2005-ben???hát ma harmatgyenge volt!észrevettétek,hogy korda mindig azt mondta,hogy "Tony Jones a tavalyi győztes" de tavaly 2006 volt,ő 2005-be nyert -
#1827 9 dollárt, 1 hét alatt? Én 150-et vesztettem 1 hét alatt :D -
#1826 ha kint van a flös miért mondja Korda, hogy nincs semmije, csak egy kicsi esélye a flösre? Váááááá -
#1825 vesztő széria ellen ninsc mit tenni, ha bízol a szerencsétlenségben, ami elmúlós, akkor addig ne játsz, amíg nem érzed h elmúlt :P -
#1824 Hoivold elég jól játszott de sokszor volt szerencséje is... -
#1823 F@szom ki van! Mostanában folyton vesztek, már majdnem 9-10$-t vesztettem (kb. 1 hét alatt)! Amikor tök jó lapjaim vannak, akkor másnak rittig jobb lapja van!!! Már nem tom mit csináljak,hogy ne veszítsek! -
#1822 fhm csapatos pókerverseny, nézzétek meg! (mi is mennénk a haverokkal, de sajna érettségi :-% :'() -
#1821 Szerintem az Eurosport-on jobb a kommentátor!Főleg mióta Klárikával nyomja... -
#1820 Istenemre mondom, hihetetlen büszke vagyok, hogy a mi Korda Györgyünk magyar! Egyszerűen hihetetlen jól közvetít. Imádom nézni!!! -
#1819 Ma sport 1-en póker 20:00-kor!!! -
#1818 Budapest poker open? Amúgy passz, hivatalos versenyekre gondolsz? -
#1817 Mondjatok már egy jó oldalt,ahol élő versenykiírások vannak összefoglalva.
Akarnék pár élő versenyen indulni májusban.
Köce -
#1816 hellottok,azt én is láttam,de a kis görög babaarcú az jól nyomta,jól taktikázott! -
#1815 Az, de már kihullott. Nagyon balek módon játszott, ahhoz képest, hogy mekkora hype övezi :C -
#1814 Hmm, te most közvetítesz?