30077
  • szjuca
    Nekem is lehet szólni! :-)
  • kraawz
    Nem tudom, mióta játszol,de ha nem vagy túl biztos magadban, akkor ne játssz 11$ sit&go-t. A 7 perces vakok adottak. Vannak ilyen Super Turbo meg anyám kínja vakok ( 1 perces meg 3) , de az kb csak a szerencséről szól,nem a pókerről. Heads-up-ban tudok segíteni,megy privát.
  • dr Kotász
    Gratulálok, szép eredmények. Pont ilyen embertől akartam kérdezni. A 7 perces vakokat te választod, vagy nincs más lehetőség?
    Még egy dolog: ha tutsz adni linket heads-up játék fejlesztéséhez, azt is megköszönném. Általában nem szokott gondot okozni, hogy egy lappal mit kell csinálni, de heads-upnál néha elbizonytalanodom. Előre is köszi. Partypokeren egyébként én $6 és $11 sng-ket szoktam nyomni.
  • kraawz
    Hát akkor engem kérdezel szerintem. Én általában 5$ sit&go-kat játszok, lazításnak 2$-osokat. Az elmúlt pár nap eredményei. Nem tudom, milyen platformokon játszotok, a TItan-Mansion-Cdnek ugyanaz van. Egészen a 40 centes-től az 50$-.os asztalokig minden.

Amit szerintem érdemes játszani,vagyis amiket én szoktam:
    5$ triple-up (15$ a győztesé 3 emberből)
    5$ jackpot sit & go 10 helyes(első 3: 25,15,10$ .. ha 5ös nyersz zsinórba, kapsz 71,000 $-t, ha 5x top2 vagy, 200-at)
    2$ jackpot sit and go 12 helyes( 12, 6 , 3.60 ,2.40 $ az első négyé. Ha 4et nyersz zsinórban, 2000$ a tiéd).

Cash games-nél meg 0.10/0.20 nálam még az ideális :)
    Remélem segítettem. És egy kis "büszkeségfal". Ja.. És a vakok itt szinte mindig 7 percesek.

• kraawz
    akit érdekel az 50$ kezdőtőke még,az szóljon. Még én is jól járnék :)
  • szjuca
    Sziasztok!
    Megkaptam a kezdőtőkém.
    Elrontottam a számlát a Partyn, így a strarsra regeltem. Örülök, izgulok meg minden.
  • dr Kotász
    Szevasztok, én a partypokeren szoktam sit&go-zni. Mindig filózok, hogy az 5 vagy 10 perces vakokat válasszam... 10 percen ugye feleződik a win rate, viszont több lapból jobban ki tudod játszani a stratégiádat. Adhatnátok tanácsot, ha van köztetek olyan sit&go-s, akik stabi nyerő a limitén...
  • RIZLA
  • Gabor1990
    Köszi
  • Sadist
    6-16 karakter, kis és nagybetű, szám vagy egyéb szimbólummal kombinálva.
  • Gabor1990
    Hello

Valaki segitsen pls hogy pkr-en miből kell állnia a jelszónak, mert bármit próbálok ezt írja: Password must be between 6 and 16 alphanumeric characters, contain an upper and lower case character as well as a number or a symbol

Már kripóbáltam minden variációt, de vmiért nem jó.
  • kraawz
    igen, néhány ember személyazonosságát elkérik!
  • szjuca
    Írták, hogy szúrópróbaszerűen választanak újregeket.
    Megküldtem végül is, kíváncsian várom a továbbiakat.

Játékpénzes asztaloknál már játszok, kisebb-nagyobb sikerrel.
  • Lipi1980
    Tőlem pl. semmit nem kértek. Az öcsémtől pedig igen!
    Ezt szerintem véletlenszerűen választják ki...
  • szjuca
    Köszi szépen!
  • 9csöves9
    küldd,anélkül nem kapsz
  • szjuca
    Sziasztok!
    Kérték már valakitől a strategyn a személyije másolatát?

(tőlem kérik) Küldjem? Ne küldjem?
  • Lipi1980
    Szóval Gyuri bá'-t akarod meglepni a millió ponttal?
  • mistermiskolcz
  • Daffit
    Mire kelle 1millió?
  • Carloska
    esetleg 20
  • Carloska
    pokerstarshoz kéne 1 millió játék chip akinek van 10 dollárért megveszem!
  • laslandes
    az 500 FPP-t megszerezte már haverod? mert addig nem nyúlhat az ingyen pénzhez.
    a feltöltött pénz simán átmegy. hogy ilyen bónusz dollárok, azt nem tudom
  • Pisti1026
    hy! az lenne a kérdésem, h haverom akar átküldeni nekem 25 dollárt a számlájáról Poker Starson,van e vmi kritériuma h ez megtörténjen? mert ő ingyen pénzből küldi amit a pokerstrategyröl kapott. Csak nekem ost nincsen a számlámon pénz és azért küldi. A választ előre is köszönöm
  • bardocz
    Hm,nagy kár.Na mindegy,péntek esténként majd játszom az 500$-os freeroll-t,és ha nyerek valamit,akkor azt SnG-ra költöm,vagy más versenyek nevezési díjára.
  • Daffit
    Vannak frerollok csak magyaroknak, ahol pénzt lehet nyerni, de a legtöbb freerollon jegyek vannak egy nagyobb eseményre.
  • bardocz
    Regeltem Pokerstarsra,hogy megyek ma egy freerollon,de semmi nincsen,ahol díjaznának.Vagyis van egy,ahol 19-27 vagy mennyi kap 5$-t.Itt nincsenek sima 50-100-150$-os freerollok?
  • Daffit
    Én csak azon.
  • Milka
    hy,játszik valaki a pokerstarson?kéne egy kis segítség, a szűrőbeláításnál
  • Sadist
    http://www.homepokertourney.com/tables_build.htm
  • AntiHero
    Sziasztok

Tud nekem adni valaki olyan oldalt ahol levan írva egy poker asztal készítésének menet. (vagyis méretek, tervrajz, anyag, stb) Angol is lehet.

Köszi
  • bardocz
    Beüéltem egyre,hogy mit kéne fizetni.Szemetek,mert nem írják azt,hogy 10+x cent,hanem a 10$-ban már bennevan ez a díj.Így az első csak 4 $-t kap.
  • zeli
    Jelentkezésnél lehet látni, hogy pl buy-in 1+0.10$ Tehát 10*1 $ lesz a nyereményalapban, a maradék a házé.
  • bardocz
    Érdekes,mert pl Partyn az 1$-os SnG-nél nem kell többet fizetni,és 10$ kerül szétosztásra.Legalábbis sehol sem írja a +x centet.
  • wordsworth
    Hacsak nem azt csinalom, hogy SnGben nyerek és azt teszem fel cash-re
  • wordsworth
    naja csak cgvel sokat is tudok bukni.. :D