30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#5053 Nekem is lehet szólni! :-) -
#5052 Nem tudom, mióta játszol,de ha nem vagy túl biztos magadban, akkor ne játssz 11$ sit&go-t. A 7 perces vakok adottak. Vannak ilyen Super Turbo meg anyám kínja vakok ( 1 perces meg 3) , de az kb csak a szerencséről szól,nem a pókerről. Heads-up-ban tudok segíteni,megy privát. -
#5051 Gratulálok, szép eredmények. Pont ilyen embertől akartam kérdezni. A 7 perces vakokat te választod, vagy nincs más lehetőség?
Még egy dolog: ha tutsz adni linket heads-up játék fejlesztéséhez, azt is megköszönném. Általában nem szokott gondot okozni, hogy egy lappal mit kell csinálni, de heads-upnál néha elbizonytalanodom. Előre is köszi. Partypokeren egyébként én $6 és $11 sng-ket szoktam nyomni. -
#5050 Hát akkor engem kérdezel szerintem. Én általában 5$ sit&go-kat játszok, lazításnak 2$-osokat. Az elmúlt pár nap eredményei. Nem tudom, milyen platformokon játszotok, a TItan-Mansion-Cdnek ugyanaz van. Egészen a 40 centes-től az 50$-.os asztalokig minden.
Amit szerintem érdemes játszani,vagyis amiket én szoktam:
5$ triple-up (15$ a győztesé 3 emberből)
5$ jackpot sit & go 10 helyes(első 3: 25,15,10$ .. ha 5ös nyersz zsinórba, kapsz 71,000 $-t, ha 5x top2 vagy, 200-at)
2$ jackpot sit and go 12 helyes( 12, 6 , 3.60 ,2.40 $ az első négyé. Ha 4et nyersz zsinórban, 2000$ a tiéd).
Cash games-nél meg 0.10/0.20 nálam még az ideális :)
Remélem segítettem. És egy kis "büszkeségfal". Ja.. És a vakok itt szinte mindig 7 percesek.
-
#5049 akit érdekel az 50$ kezdőtőke még,az szóljon. Még én is jól járnék :) -
#5048 Sziasztok!
Megkaptam a kezdőtőkém.
Elrontottam a számlát a Partyn, így a strarsra regeltem. Örülök, izgulok meg minden. -
#5047 Szevasztok, én a partypokeren szoktam sit&go-zni. Mindig filózok, hogy az 5 vagy 10 perces vakokat válasszam... 10 percen ugye feleződik a win rate, viszont több lapból jobban ki tudod játszani a stratégiádat. Adhatnátok tanácsot, ha van köztetek olyan sit&go-s, akik stabi nyerő a limitén... -
#5046 -
#5045 -
#5044 -
#5043 Köszi -
#5042 6-16 karakter, kis és nagybetű, szám vagy egyéb szimbólummal kombinálva. -
#5041 Hello
Valaki segitsen pls hogy pkr-en miből kell állnia a jelszónak, mert bármit próbálok ezt írja: Password must be between 6 and 16 alphanumeric characters, contain an upper and lower case character as well as a number or a symbol
Már kripóbáltam minden variációt, de vmiért nem jó. -
#5040 igen, néhány ember személyazonosságát elkérik! -
#5039 Írták, hogy szúrópróbaszerűen választanak újregeket.
Megküldtem végül is, kíváncsian várom a továbbiakat.
Játékpénzes asztaloknál már játszok, kisebb-nagyobb sikerrel. -
Lipi1980 #5038 Tőlem pl. semmit nem kértek. Az öcsémtől pedig igen!
Ezt szerintem véletlenszerűen választják ki... -
#5037 Köszi szépen! -
#5036 küldd,anélkül nem kapsz -
#5035 Sziasztok!
Kérték már valakitől a strategyn a személyije másolatát?
(tőlem kérik) Küldjem? Ne küldjem?
-
Lipi1980 #5034 Szóval Gyuri bá'-t akarod meglepni a millió ponttal? -
mistermiskolcz #5033 -
#5032 Mire kelle 1millió? -
#5031 esetleg 20 -
#5030 pokerstarshoz kéne 1 millió játék chip akinek van 10 dollárért megveszem! -
#5029 az 500 FPP-t megszerezte már haverod? mert addig nem nyúlhat az ingyen pénzhez. -
#5028 a feltöltött pénz simán átmegy. hogy ilyen bónusz dollárok, azt nem tudom -
#5027 hy! az lenne a kérdésem, h haverom akar átküldeni nekem 25 dollárt a számlájáról Poker Starson,van e vmi kritériuma h ez megtörténjen? mert ő ingyen pénzből küldi amit a pokerstrategyröl kapott. Csak nekem ost nincsen a számlámon pénz és azért küldi. A választ előre is köszönöm -
#5026 Hm,nagy kár.Na mindegy,péntek esténként majd játszom az 500$-os freeroll-t,és ha nyerek valamit,akkor azt SnG-ra költöm,vagy más versenyek nevezési díjára. -
#5025 Vannak frerollok csak magyaroknak, ahol pénzt lehet nyerni, de a legtöbb freerollon jegyek vannak egy nagyobb eseményre. -
#5024 Regeltem Pokerstarsra,hogy megyek ma egy freerollon,de semmi nincsen,ahol díjaznának.Vagyis van egy,ahol 19-27 vagy mennyi kap 5$-t.Itt nincsenek sima 50-100-150$-os freerollok? -
#5023 Én csak azon. -
#5022 hy,játszik valaki a pokerstarson?kéne egy kis segítség, a szűrőbeláításnál -
#5021 http://www.homepokertourney.com/tables_build.htm -
#5020 Sziasztok
Tud nekem adni valaki olyan oldalt ahol levan írva egy poker asztal készítésének menet. (vagyis méretek, tervrajz, anyag, stb) Angol is lehet.
Köszi -
#5019 -
#5018 Beüéltem egyre,hogy mit kéne fizetni.Szemetek,mert nem írják azt,hogy 10+x cent,hanem a 10$-ban már bennevan ez a díj.Így az első csak 4 $-t kap. -
#5017 Jelentkezésnél lehet látni, hogy pl buy-in 1+0.10$ Tehát 10*1 $ lesz a nyereményalapban, a maradék a házé. -
#5016 Érdekes,mert pl Partyn az 1$-os SnG-nél nem kell többet fizetni,és 10$ kerül szétosztásra.Legalábbis sehol sem írja a +x centet. -
#5015 Hacsak nem azt csinalom, hogy SnGben nyerek és azt teszem fel cash-re -
#5014 naja csak cgvel sokat is tudok bukni.. :D