30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#5298 Lenne egy kérdésem...
Mi van akkor, ha a számlanyitásnál hamis adatokat adtam meg? (születési dátum)
Ilyenkor nem utalják ki? -
#5297 Helyes. :) -
#5296 Jó mostmár minden rendben van!
Írtam a supportnak és kiderült,hogy én a Pokerstars.net-et használtam(ami egy módja csak a .com-nak csak "játékpénzes típus")
De mostmár a .com-ot használom és megtaláltam a magyar versenyeket!
-
#5295 Bocs a viselkedésemért toom fasz voltam csak összejött minden :)
-
#5294 Nálam is előfordult már hogy egy hiba miatt nem frissített. És beengedett. -
#5293 Az vicces, mert ez kizárt. A ps mindig letölteti velünk a legfrissebbet, ha nem töltöd le akk nem tudsz belépni se. -
#5292 Nekem
Verzió: 2.906
Szerver: 889
Protokoll: 1.45
A verzió eltér! -
#5291 am
client version: 2.914
server version: 889
protocol verrsion: 1.45
(pont ma frissítette magát) -
#5290 mindenkinek ugyanaz a verzió van, nem is lehetne eltérő... -
#5289 Neked hanyas verzió van?
Mert nekem A tourney alatt csak Regional;Mind;Szatellit találhatóak neked meg :Mind;VIP;Regular;Szatellit;Speciális;Freeroll;Helyi;Privát de miért?? -
#5288 Mostanában eléggé elszaporodtak az egymás szídását, és a reklám hozzázólások. Szerintem kéne egy házigazda. Magamre nem gondolk it mielőtt félre értenétek, mert nem vagyok itt annyit. De valaki igazán jelentkezhetne. -
#5287 Azért csak óvatosan a túl feszes játékkal. Könnyen behatárolják a sziklákat. Legalábbis én ezt vettem észre. -
#5286 Elnézést, a #5271-re ment az üzenetem. Sorry. -
szia :) -
#5284 Én utána is ugyan olyan feszesen meg agresszívan játszok.Ma 350 leosztásnál a vpip kb 2-3% volt:D -
#5283 "csak mutatom itt egy amerikai regem" -
#5282 mivan?? :DD milyen baj lesz nálam?? :D
totál nem értelek mivel nem kérdeztem semmit :D
-
#5281 Ha nagyon mákolnak, rosszul megy, én ki szoktam lépni. Általában másnap folytatom. Az a baj hogy a rossz hangulat miatt megy el a tőke ilyenkor. -
#5280 A bónuszok megszerzéséhez teljesen részletes leírások vannak. Valószínűleg elkerülte a figyelmedet. Tudom, mert én is kijátszottam a bónuszt. Ha továbbra is gond van, szólj. -
#5279 Pedig nálad lesz a baj. Én is látom. Nézd át a beállításaidat újra. -
#5278 Én korábban konkrétan agyvérzést kaptam tőle. 10 üres asztal, de ahogy belépek, már tele is van. A csibész kis várakozók miatt. :) Vagy ha nem is várakoztak, de pont előttem léptek be. -
#5277 Ne olyan hevesen a regisztrálásokkal. Sok oldalon kínálnak ingyen pókertőkét, 10-50 dollár kezdőtőkével, és mellé 50-100 dollár kijátszható még. Ráadásul jó bónuszokat is kifoghatsz, amit egy adott pókerterembe való regisztráláskor tudsz érvényesíteni.
Én elkövettem azt a hibát, hogy régebben sok pókerterembe regisztráltam a freerollok miatt. És most, amikor kiváló bónuszokat kaphatnék, már nem vagyok rá jogosult. Szóval jól gondold meg.
Egyébként a PokerStars-nak sok jó ingyenes játéka van, de keress rá google-ban a poker freeroll kombinációra. Sok magyar oldalon találsz részletes freeroll leírásokat. -
#5276 Köszi,ezt megfogadom:)
Csak partyn megszoktam,hogy folyton vannak jó asztalok,sose használtam még várólistát. -
#5275 Felejtsd el az üres asztalokat. A legtöbb ráadásul nem is üres, csak a várakozó éppen beül, ezért látszódik szabad helynek. A legjobb asztalokra sokan várnak. Nem ritka hogy tizediknek ülök be várakozni. Ezt 5-10 asztalnál megteszem. Maximum 5 perc és bent ülök 4 asztalnál. Az hogy sokan várakoznak, nem jelent semmit. Fele megunja, az asztaltól is mennek el, és vannak akik más asztalhoz ülnek be.
Ráadásul a szabad asztalok legtöbbször éppen a legrosszabbak. -
#5274 Hova érdemes regisztrálni? Hol van a legtöbb freeroll? -
#5273 csak mutatom itt egy amerikai regem hasonlitás képen hogy minden regionak mások a helyi versenyei! :D
természetesn magyar régionál magyar versenyek meg midnen ilyesmi de azt nem kell bemutatni sztem
-
#5272 magyar a lakcim?
mert 100% hogy nem Hungary a régiod ha ezt látod helyi versenyeknél :)
-
#5271 Na lát itt vki Free 40$ nevezetű versenyt? (Kivan kapcsolva a filter,név szerint van rendezve,helyinél,de semmi!!!!!!)
:
-
#5270 jó majd akkor beszélek velük énis kösz az infot -
#5269 tőlem sem kérték, a supportnél kérdeztem rá. -
#5268 hát nem kérte senkisem tőlem a szmélyimet a vcn :D
gondolom ha kérték volna emailben közölték volna vagy supporton keresztül -
#5267 1. eldítod a PS-t
2. Bejelentkezel
3. Tourney
4. Regional
5. ha kiütötte a szemedet akkor menj el orvoshoz, ha nem akkor kapcsold ki a filtert
amúgy Free $40 (Hungary Only) -
#5266 meg kell erősíteni a személyiddel a reget, csak akkor kapsz pénzt -
BladeW #5265 Oopsz nem neked... -
BladeW #5264 Kezdesz uncsi lenni -
#5263 és az én victor chandler bonuszomat te játszotad el? csak kérdem mert én nem hogy 10 dollárt nem kaptam hanem egy centet se -
Smoky89 #5262 -
#5261 Az előbb KK-val all in és egy Q5 lemákolt fullal -
#5260 #5253-ra Valaki? -
#5259 Én az elmúlt pár napban 5 beülőt buktam olyan helyzetekkel ahol több mint 80% esélyem volt. Elég dühítő.