30077
  • GTheo
    Lenne egy kérdésem...
    Mi van akkor, ha a számlanyitásnál hamis adatokat adtam meg? (születési dátum)
    Ilyenkor nem utalják ki?
  • Dick Riddick
    Helyes. :)
  • KAMIONOS KOGYO
    Jó mostmár minden rendben van!
    Írtam a supportnak és kiderült,hogy én a Pokerstars.net-et használtam(ami egy módja csak a .com-nak csak "játékpénzes típus")
    De mostmár a .com-ot használom és megtaláltam a magyar versenyeket!
  • Carloska
    Bocs a viselkedésemért toom fasz voltam csak összejött minden :)

• Dick Riddick
    Nálam is előfordult már hogy egy hiba miatt nem frissített. És beengedett.
  • kas123
    Az vicces, mert ez kizárt. A ps mindig letölteti velünk a legfrissebbet, ha nem töltöd le akk nem tudsz belépni se.
  • KAMIONOS KOGYO
    Nekem
    Verzió: 2.906
    Szerver: 889
    Protokoll: 1.45

A verzió eltér!
  • kas123
    am
    client version: 2.914
    server version: 889
    protocol verrsion: 1.45

(pont ma frissítette magát)
  • kas123
    mindenkinek ugyanaz a verzió van, nem is lehetne eltérő...
  • KAMIONOS KOGYO
    Neked hanyas verzió van?
    Mert nekem A tourney alatt csak Regional;Mind;Szatellit találhatóak neked meg :Mind;VIP;Regular;Szatellit;Speciális;Freeroll;Helyi;Privát de miért??
  • Csacsi
    Mostanában eléggé elszaporodtak az egymás szídását, és a reklám hozzázólások. Szerintem kéne egy házigazda. Magamre nem gondolk it mielőtt félre értenétek, mert nem vagyok itt annyit. De valaki igazán jelentkezhetne.
  • Dick Riddick
    Azért csak óvatosan a túl feszes játékkal. Könnyen behatárolják a sziklákat. Legalábbis én ezt vettem észre.
  • Dick Riddick
    Elnézést, a #5271-re ment az üzenetem. Sorry.
  • kas123

szia :)
  • bardocz
    Én utána is ugyan olyan feszesen meg agresszívan játszok.Ma 350 leosztásnál a vpip kb 2-3% volt:D
  • Carloska
    "csak mutatom itt egy amerikai regem"
  • Carloska
    mivan?? :DD milyen baj lesz nálam?? :D

totál nem értelek mivel nem kérdeztem semmit :D
  • Dick Riddick
    Ha nagyon mákolnak, rosszul megy, én ki szoktam lépni. Általában másnap folytatom. Az a baj hogy a rossz hangulat miatt megy el a tőke ilyenkor.
  • Dick Riddick
    A bónuszok megszerzéséhez teljesen részletes leírások vannak. Valószínűleg elkerülte a figyelmedet. Tudom, mert én is kijátszottam a bónuszt. Ha továbbra is gond van, szólj.
  • Dick Riddick
    Pedig nálad lesz a baj. Én is látom. Nézd át a beállításaidat újra.
  • Dick Riddick
    Én korábban konkrétan agyvérzést kaptam tőle. 10 üres asztal, de ahogy belépek, már tele is van. A csibész kis várakozók miatt. :) Vagy ha nem is várakoztak, de pont előttem léptek be.
  • Dick Riddick
    Ne olyan hevesen a regisztrálásokkal. Sok oldalon kínálnak ingyen pókertőkét, 10-50 dollár kezdőtőkével, és mellé 50-100 dollár kijátszható még. Ráadásul jó bónuszokat is kifoghatsz, amit egy adott pókerterembe való regisztráláskor tudsz érvényesíteni.
    Én elkövettem azt a hibát, hogy régebben sok pókerterembe regisztráltam a freerollok miatt. És most, amikor kiváló bónuszokat kaphatnék, már nem vagyok rá jogosult. Szóval jól gondold meg.
    Egyébként a PokerStars-nak sok jó ingyenes játéka van, de keress rá google-ban a poker freeroll kombinációra. Sok magyar oldalon találsz részletes freeroll leírásokat.
  • bardocz
    Köszi,ezt megfogadom:)
    Csak partyn megszoktam,hogy folyton vannak jó asztalok,sose használtam még várólistát.
  • Dick Riddick
    Felejtsd el az üres asztalokat. A legtöbb ráadásul nem is üres, csak a várakozó éppen beül, ezért látszódik szabad helynek. A legjobb asztalokra sokan várnak. Nem ritka hogy tizediknek ülök be várakozni. Ezt 5-10 asztalnál megteszem. Maximum 5 perc és bent ülök 4 asztalnál. Az hogy sokan várakoznak, nem jelent semmit. Fele megunja, az asztaltól is mennek el, és vannak akik más asztalhoz ülnek be.
    Ráadásul a szabad asztalok legtöbbször éppen a legrosszabbak.
  • GTheo
    Hova érdemes regisztrálni? Hol van a legtöbb freeroll?
  • Carloska
    csak mutatom itt egy amerikai regem hasonlitás képen hogy minden regionak mások a helyi versenyei! :D

természetesn magyar régionál magyar versenyek meg midnen ilyesmi de azt nem kell bemutatni sztem

• Carloska
    magyar a lakcim?

mert 100% hogy nem Hungary a régiod ha ezt látod helyi versenyeknél :)

• KAMIONOS KOGYO
    Na lát itt vki Free 40$ nevezetű versenyt? (Kivan kapcsolva a filter,név szerint van rendezve,helyinél,de semmi!!!!!!)
    :
  • Carloska
    jó majd akkor beszélek velük énis kösz az infot
  • kraawz
    tőlem sem kérték, a supportnél kérdeztem rá.
  • Carloska
    hát nem kérte senkisem tőlem a szmélyimet a vcn :D

gondolom ha kérték volna emailben közölték volna vagy supporton keresztül
  • kas123
    1. eldítod a PS-t
    2. Bejelentkezel
    3. Tourney
    4. Regional
    5. ha kiütötte a szemedet akkor menj el orvoshoz, ha nem akkor kapcsold ki a filtert

amúgy Free $40 (Hungary Only)
  • kraawz
    meg kell erősíteni a személyiddel a reget, csak akkor kapsz pénzt
  • BladeW
    Oopsz nem neked...
  • BladeW
    Kezdesz uncsi lenni
  • Carloska
    és az én victor chandler bonuszomat te játszotad el? csak kérdem mert én nem hogy 10 dollárt nem kaptam hanem egy centet se
  • Smoky89
  • KAMIONOS KOGYO
    Az előbb KK-val all in és egy Q5 lemákolt fullal
  • KAMIONOS KOGYO
    #5253-ra Valaki?
  • Chrisx
    Én az elmúlt pár napban 5 beülőt buktam olyan helyzetekkel ahol több mint 80% esélyem volt. Elég dühítő.