Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
7370 -> 19-ik hely...

es hogy estem ki???

na: AQ kezben

flop: AQ6

flop allin... gyors call

a helyes megfejtok kozott kisorsolok egy "RNG generator rulez xD" feliratu polot 😄

piszok nagy zsetonos flopmazli.... pfej...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Palinko
hát néztem vagy 2 percig, régi crt tvn élvezhetetlen. ha megvan valahol a videó megnézném monitoron.
Júúúj póker oktató mûsort a retekklubbon... kíváncsi vagyok mit zagyválnak össze😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Lammer
htxvm ^^

petesilver
Naaaaaaa! Hát azt már csak meg kell tartani, hajrááááá!

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Érdekes, hogy majdnem hetente találok köztük olyan neveket, akikkel rendszeresen összefutok a magyar esti versenyeken PS-en 😄Heti termés

Lammer
😄DDD

btw meg bennt vagyok a 8 gamen is... meg nem merem leirni (mindenki rajtam fog rohogni innen 😄), de most szunet van es 10-ik vagyok magyaron <#zavart1>

petesilver
😄 én egyszer hajnalban még a Fulltilten regisztráltam egy ilyenre, freeroll, had szóljon! Aztán gyanús volt hogy nem tudom allin rakni, na mondom király, itt máshogy kell játszani mert fix limit. Jött a no limit, meglepõdtem, örültem. De amikor 5 lapot láttam a kezemben, akkor már megnéztem mi a rákra regisztráltam, meg volt olyan hogy láttam más kezek 1 lapját, meg volt ott minden, az ha jól emléxem 10 fajta játékból állt. Elég érdekes volt úgy játszani, hogy játék közben próbáltam rájönni, mi lehet a lényege 😄 Végül pénzbe is értem, meg valahol elöl is végeztem, no limit ment a többieknek valahogy legkevésbé, azt szétraboltam, meg nyertem egyszer egy nagy potot egy kurvasoklapos valamiben, mert tetszett a kéz és még allin is raktak és nyertem, aztán már csak no meg fixlimetet játszottam belõle, a többin túlélésre kiültem. De volt ott valami lapcserélgetõs is talán,hajnal is volt, meg sokkot is kaptam a fura látványtól némelyik játékban 😄

Lammer
skacok, kezdek raerezni erre a 8-game stylera... mondjuk a cserelgetosnel meg mindig megy a sit outra a pipa 😄

mondjuk elegge be lehet zavarodni... nem olyan reg anyum jatszott ilyet es nem vette eszre, hogy mar valtott razzrol studra... szepen elfoldolta csuklobol a kovetkezo handet:
AAK vagy valami hasonlo 😄

Lammer
koszi utolag is 😊

hogy sult el a masik?

Vagy egy 10-est!

Nem kaptam volna idegbajt... 😄
én vártam a river J-t 😄😄

Én vagyok bal felül XD
Ownolták egymást 😄

Imádom, hogy hibás ez a replay progi 😄

Még több ilyet, nektek is!
sz4bolcs
3x-turbo vakharc instacall

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
hbd!

Én is mentem sunday stormra (végülis csak 1x van egy héten😄) és ugyanígy jártam. Végül 99et kaptam 10 vakkal, és egybe push... AK fogadta.. jött az ász meg a király.... de The Biggeren (másik $11-es verseny) még bent vagyok átlag stackkel remélem azon kicsit tovább jutok.

Lammer
a heten volt szulinapom... mondom beulok szándéjsztormra...

32021 -/- 12281... es ugy, hogy volt egy nagyon mak allinem, de amugy olyan szinten semmi sem jott, raadasul kifogtam egy olyan asztalt ahol nem nagyon nezegettunk flopot... ment a raise-dob, raise-reraise-dob... 😊

vegen mar keves zsetonom volt es KJ (de reg volt jo lapom) allin... 55 call es nem jott semmi 😞

sz4bolcs
tessék, ki volt számolva 😄😄😄

Na lol XD $0.10 -es döntõ asztal utolsó két handje 😄

Ez no comment 😄

a 2. rész term. a KK értem , nem a 25s-re, az annyira nem jó helyzet ha callolnak :-)
jaja az kit érdekel, hogy mit mondott :-) nekem is volt online, SB-bõl 4-bõl 4-szer voltam any2 pushon BB-re, mindig foldolt, 5. elõtt beírta chatbe, hogy nyomjam az all-int most callol, nálam 25s, még többiek foldoltak és gondolkoztam minek mondaná, ha callolni akar? Én jöttem gondolkodás nélkül push, õ meg sima fold, csak beírta a chatbe, hogy LOL
...lehet csak trükkösen akart kapni egy walkot :-)

amúgy tökmindegy mit csinál a másik, ha adta volna az all-int, akkor adta volna, tök jó mert így bekerült volna a "teljes" stacknyi zsetonunk egy jó helyzetben, a lényeg hogy a kezünk mindig jól legyen megjátszva, utána meg a "szerencse" kérdése, de az más dolog és nem rajtunk múlik, de ami rajtunk múlik azt jól kell csinálni én így gondolom :-)
petesilver
Nagyjából ezzel kezdtem, de az nem válasz, abból nem indulhatunk ki ugye. Így tekervényesebb úton jutottunk el az elkerülhetetlen allinig, ami a kéz utólagos ismeretében sajna a kiesés.

sz4bolcs
10 vakból nem lehet játszani, az pont preflop allinre elég... és látod, lehet hogy még úgy is adja az AT..

petesilver
Igen, az a katyvasz kb. 6000-nél érvényesül pont 😊

Lammer
egyebkent nem kell agyalni... meg megkerdeztem eloben az illetot, ha visszatolom ra az allint: rohogve megadja... ennyi... (volt mibol)

szoval edesmindegy... igy max szepen meghaltam :S

petesilver
nagyvak 1400 12*1400= 16800,így a 12 vaknyi emelgetés az allin preflop, összesen volt 16500 zseton
1400+700+1400+1400= 4900-as pot amikor dönteni kell hogy mit csináljon KK-val. Ha itt potnyit hív, adja mindkettõ akkor a pot 16800, marad nála 12500, abból még tud 2/3-ad potnyit hívni, persze ez függ attól mi történik elõtte flop után.

Klasszikus verzió 3XBB+ limpelõnként 1-1BB, az 5XBB=7000
emel 7000-re, adják ketten, pot:23100, marad 9500 akcióra. Itt így érvényesül hogy fizetnek rendesen ha jönni akarnak, de nem érvényesül a maradjon 2/3 potnyi zseton pushra.

Így látható a dilemmám: nem tudom úgy összerakni amit írtál, hogy abból összejöjjön valami.

azért nem jön ki az osztás/szórzás, mert sehogy nem jó az emelés (a BB meg még nem is néztük az is simán bejöhetett volna), amúgy ha mindenképpen számot akarsz akkor legyen, mondjuk 5-6 ezer környékén emeltem volna és akkor még lehet kizárom a BB-t és az egyik limpelõt
sz4bolcs
10 vakot amúgy is egybe kéne betolni, ja...

kb. 12 vakkal biztos nem emelgetek
nem értem, hogy hol kezdõdik a push? ez szitu függõ teljesen
petesilver
😄 csak tudják ha oda ültek 😄

petesilver
Ez csak nekem értelmezhetetlen? Osztok/szorzok, és nem jön ki 16500-ból. Jó lenne tudni, hogy a push nálad hol kezdõdik BB-ben meghatározva, ugyan ez a kérdésem az emelésre. Ez jól hangzik válasznak, nem kötekedésbõl kérdem, csak nem tudom összerakni számokban.

sz4bolcs
Hívok 10000-et, majd ránézek a két limpelõre, miközben vigyorogva ezt kérdezem tõlük: "tudjátok, mit jelent a kifejezés, hogy pot-committed?" 😄

sz4bolcs
hívok 10000-et, és a homlokomra írom, hogy "nem fogom bedobni, akármi jön flopra" 😄

az optimális a push, semmit nem emelnék 2 limper után, 1 limper után esetleg, DE ha úgy döntött, hogy emel akkor se akkorát emelek, hogy hogy kb. potot kell pusholnom vagy overpusholnom, hanem 1 fizessenek ki preflop ha jönnek + flopon 2/3, potnyi legyen a pushom
petesilver
Ok, beszéljünk akkor az ebben a helyzetben optimális betméretezésrõl, figyelembe véve hogy "csak" 16500 volt nála, gondolok itt a nagyobb emelésnél már ugye elkötelezett a bank mellett. Mekkorát kellett volna, miért, mi lett volna a terv vele?

az a baj, hogy megint arról beszélünk ami tök érdektelen, kit érdekel, hogy CL mit csinált, mivel adott meg és nem Lammer barátunkról
amikor ez sima push vagy ha csapdázok és emelek, nem 3500 hívok a 4900 kasszába (+ gondlom ante) és így a CL-nek 7400 kasszába kínálok egy 2000 callt, ami gyakorlatilag call bármilyen 2 lappal
petesilver
Szinte alig hiszem, hogy velem is történhet ilyen!

petesilver
Ez nem 500-as kérdése, ebbe így bármikor, bármilyen verseny bármelyik szakaszában belefuthatsz. A CL még viszonylag jó lappal adta meg a hívásod ahhoz képest, amivel szoktak néha. Talán allint nem, de ha nagy volt a különbség, még azt is elképzelem hogy ez allint is adott volna.

nyugi, én összerakom a kezem és áldom az eget, hogy ilyen játékosok vannak dögivel, sõt a legtöbb ilyen
sima preflop push
Sry a kicsit hibás replayekért de úgy kell kézzel átírnom a replay szöveget hogy konvertálható legyen pokerhandreplay-el mert alapból nem az... -.-
Legutóbbi $0.10-es, utolsó két hand: Easy win 😊

Lammer
velemeny?

E'LO" 500-as verseny...

stackem kb 16,5K
mindenki dob, 2 limper (1400 zseton a B😎 (chipleader az 1ik)
KK jo pozicio(GOM😎, mert 3iknak beszelek flop utan...

mondom 3500, hogy ne ilyesszem el oket...
megad, megad (lol! limpcall eleve)
flop: TTx
check, check, mondom pot asszondja: 1400+700+3*3500... ok akkor allin kb 13K ugye...
chipleader megad, masik dob... cheapleader mutat AT

gg

most en jatszottam rosszul? vagy megint tulertekelek egy ilyen "versenyt" ?

tobbet tenyleg nem megyek 500-ra :S

Nem, $0.10 -esrõl 10 perccel ezelõtt 😄
sz4bolcs
wsop final table-rõl? 😄