Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
es hogy estem ki???
na: AQ kezben
flop: AQ6
flop allin... gyors call
a helyes megfejtok kozott kisorsolok egy "RNG generator rulez xD" feliratu polot 😄
piszok nagy zsetonos flopmazli.... pfej...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Mission Impossible 2010: PRO Class
btw meg bennt vagyok a 8 gamen is... meg nem merem leirni (mindenki rajtam fog rohogni innen 😄), de most szunet van es 10-ik vagyok magyaron <#zavart1>#zavart1>
mondjuk elegge be lehet zavarodni... nem olyan reg anyum jatszott ilyet es nem vette eszre, hogy mar valtott razzrol studra... szepen elfoldolta csuklobol a kovetkezo handet:
AAK vagy valami hasonlo 😄
hogy sult el a masik?
Még több ilyet, nektek is!
Én is mentem sunday stormra (végülis csak 1x van egy héten😄) és ugyanígy jártam. Végül 99et kaptam 10 vakkal, és egybe push... AK fogadta.. jött az ász meg a király.... de The Biggeren (másik $11-es verseny) még bent vagyok átlag stackkel remélem azon kicsit tovább jutok.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
32021 -/- 12281... es ugy, hogy volt egy nagyon mak allinem, de amugy olyan szinten semmi sem jott, raadasul kifogtam egy olyan asztalt ahol nem nagyon nezegettunk flopot... ment a raise-dob, raise-reraise-dob... 😊
vegen mar keves zsetonom volt es KJ (de reg volt jo lapom) allin... 55 call es nem jott semmi 😞
...lehet csak trükkösen akart kapni egy walkot :-)
amúgy tökmindegy mit csinál a másik, ha adta volna az all-int, akkor adta volna, tök jó mert így bekerült volna a "teljes" stacknyi zsetonunk egy jó helyzetben, a lényeg hogy a kezünk mindig jól legyen megjátszva, utána meg a "szerencse" kérdése, de az más dolog és nem rajtunk múlik, de ami rajtunk múlik azt jól kell csinálni én így gondolom :-)
szoval edesmindegy... igy max szepen meghaltam :S
1400+700+1400+1400= 4900-as pot amikor dönteni kell hogy mit csináljon KK-val. Ha itt potnyit hív, adja mindkettõ akkor a pot 16800, marad nála 12500, abból még tud 2/3-ad potnyit hívni, persze ez függ attól mi történik elõtte flop után.
Klasszikus verzió 3XBB+ limpelõnként 1-1BB, az 5XBB=7000
emel 7000-re, adják ketten, pot:23100, marad 9500 akcióra. Itt így érvényesül hogy fizetnek rendesen ha jönni akarnak, de nem érvényesül a maradjon 2/3 potnyi zseton pushra.
Így látható a dilemmám: nem tudom úgy összerakni amit írtál, hogy abból összejöjjön valami.
amikor ez sima push vagy ha csapdázok és emelek, nem 3500 hívok a 4900 kasszába (+ gondlom ante) és így a CL-nek 7400 kasszába kínálok egy 2000 callt, ami gyakorlatilag call bármilyen 2 lappal
E'LO" 500-as verseny...
stackem kb 16,5K
mindenki dob, 2 limper (1400 zseton a B😎 (chipleader az 1ik)
KK jo pozicio(GOM😎, mert 3iknak beszelek flop utan...
mondom 3500, hogy ne ilyesszem el oket...
megad, megad (lol! limpcall eleve)
flop: TTx
check, check, mondom pot asszondja: 1400+700+3*3500... ok akkor allin kb 13K ugye...
chipleader megad, masik dob... cheapleader mutat AT
gg
most en jatszottam rosszul? vagy megint tulertekelek egy ilyen "versenyt" ?
tobbet tenyleg nem megyek 500-ra :S