Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carloska
Szerk.

- Minek jársz ide ha nem tudsz viselkedni? -

Dick Riddick
Ne problémázz rajta, olvass sokat, tanulj a hibákból, és meg lesz az eredménye.
Engem is sokat mákoltak mostanában, örültem hogy nem termeltem veszteséget. Azt hittem már soha nem nyerek SnG-t.
Pont most fejeztem be egy kört, négy asztalból kettõt megnyertem, egyen harmadik lettem. Fel is ugrott az egyenlegem 28.05$-re.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Danny1987
most kurtam el fél dollart sng.

Faszom igen gyenge lapokat kaptam.

A legszarabb az egészben ha véletlenül lejön osztó pozicioban egy AKs akkor emelsz 6 nagyvakot és aki eddig csak limpelt az is megadja.

És persze flopp is ilyen 853 baszhatom az egészet.
Az a buko hogy a faszomba nyert ráadásul 30 asztalon tolta egyszerre én meg kettön se tudok nyerni.

Live for nothing or die for something.

Carloska
ász kilenc allin megyek

ellen q 5

nyert fullal

nemigaz már csak röhögök ezen de télleg persze mikor én megadok minden szaral akkor sose nyerek , akkor ritkig nyer az ellen jó lapjai

boszorkányság <#eljen>

Danny1987
na ujra mindenki megadja a vakot osztó gondolom be akarta gyüjteni nem jött be.

Danny1987
90es sng mindenki tart én is osztó all in én tartom nálam 66 nála q8o nyertem 4100 zsetonom van asszem most csak foldolok.

Carloska
a 7 allin mentem

ellenél 10 j

river 10 <#eljen>

Dick Riddick
Lemákolt. Kellemetlen. Az esélyek orrhosszal melletted voltak, ez a lényeg.

Dick Riddick
Gondoltam is hogy nem. 😊
Lehet hogy rosszat mondok, de lehet hogy az egyiken rizikós, nagy tétes játékot nyomnék.

Nálam flopon 55533. River Q. Ellenfélnél QQ.

kraawz
Nem is aggódik.

Starson van 60$, FullTilten 60$ , nemsokára UltimateBeten lesz 50$ és Mansionön is 50$.

Starsot pár nap múlva tuti kiviszem, a másik kettõt meglátjuk.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Dick Riddick
Majd lesz másik, ne aggódj.

kraawz
korai volt az öröm, feltételehez van kötve. Mivel sajnos ott nincs pénz a számlámon, így ugrott.

De sebaj, van hol és mit kijátszanom<#gonosz1>

Dick Riddick
Biztos jó kuncsaft vagy. 😊

kraawz
Már megint kiszúrt a partypoker, másodjára, szeretnek ezek engem😄

Hi Ákos, do you love to win?

Rediscover the thrill of success at our tables with a $20.00 USD bonus.

All you have to do is:

* Open our software or download the latest version
* Log in to your account
* Claim your bonus in the next 15 days

Dick Riddick
Nagyobb full? Esetleg póker?
(A tõkére vigyázni! 😊 )

Dick Riddick
Ez a csaj nagyon zsáneeer!
De nagyon! <#szeret><#finom>

Dick Riddick
3-4 munkanap.

Na betoltam 40 dodót. Egy 5-ös omahan már összejött egy második hely. Stílszerûen estem ki. Floppon fullom volt.

Törölt felhasználó
KAMIONOS KOGYO
Vki nem tudja,hogy a YPC-rõl mennyi idõ amire megérkezik az 50$(ULTIMATEBET-re)?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Törölt felhasználó
Preflop toltam az all-in-t, nem sok reményem volt már.
Dick Riddick
Látom nem sok zsetonotok volt már.
Lejött, és ez a lényeg. 😊
Egyébként te mentél all-in, vagy megadtad? És flopon vagy preflop?

Dick Riddick
Az miatt volt rossz játék, hogy a calling station-ök egyszerûen kiblöffölhetetlenek. Alacsony limiten sokszor azt is megkérdõjelezem, hogy ismerik-e a szabályokat.
Alapvetõen nem lett volna ez egy rossz játék. Nagyjából behatároltad a lapjait, nem emelt rád vissza, flopon-turnon emeltél, rendben volt.
Én személy szerint river után 3-3,5 dollárt emeltem volna. Ha megadja és bukok, nem bukom el minden pénzem, alacsonyabban tartom a potot. Ha rámemel vagy all-in megy, akkor sajnos dobás. Ezen a boardon a kilences párnak jó bemutatási értéke van (volt is 😊 ), úgyhogy egy terítést érdemes lehet vele nézni.
Az a baj hogy fogalmad sem volt a lapja erõsségérõl. Preflop csak megadott, és flop után is minden körben. Ezt még egy AA-al is simán megjátszák.

Törölt felhasználó
Mekkora mákom volt...

Danny1987
25centes sng 3.helyezett

Q flushel vesztettem 18 zsetont A lent volt a boardon a masik jatékosnál meg K volt.
Elsõ pekk.
Ezután 9T probáltam vakot lopni csak a gyerek q9s el tartotta. lejött egy 9es de az nem sokat segitett.

11,10$

Matthew Prosac
Seat 2: _gentleman69 ($24.19 in chips)
Seat 3: shevits ($19.77 in chips)
Seat 8: wipi7 ($48.94 in chips)

dealt to shevits:
,
PREFLOP:
_gentleman69 posts small blind ($0.10), shevits posts big blind ($0.20)
wipi7 calls $0.20, _gentleman69 calls $0.10, shevits bets $0.30, wipi7 calls $0.30, _gentleman69 calls $0.30.
(( semmi komoly akciózás most ezzel, csak apró bankduzzasztás egy esetlegesen kedvezõ flopra számítva ))

Flop:
,,
_gentleman69 checks, shevits checks, wipi7 bets $0.80, _gentleman69 folds, shevits bets $2.30, wipi7 calls $1.50.
((játékosunk riverig elég lazán játszik, ott viszont csak a tutira ad meg. hagyott inkább másokat irányítani, sokszor calling-stationt játszott, jó blöffalany, mert sok lappal beszáll és nagyrészt várakozó keze van.. inkább bemeséli magának hogy jobb kezed van, semmint hogy blöffölsz, negyed óra tanulsága alapján: kezdõ.
a check/raise-emmel a beginnerek tipik' fegyverével akarom megijeszteni, egy szettet prezentálva. a call nem ér váratlanul, valszeg Q-x (gyenge kísérõvel), vagy második board-pár ))

TURN:
,,,
shevits bets $3, wipi7 calls $3.
((folytatom a szett prezentálását, az elfogadása illik a Q-x gyenge kísérõ sejtésemhez, azt nem hiszi hogy a turn K nekem segített, ahogy én sem hiszem hogy neki segített - mind a kettõnk játéka azt mutatja hogy flopon találtunk valamit. toppár-gyenge kísérõt egy megfelelõ riverrel el tudok vele dobatni ))

RIVER:
,,,,
shevits bets $13.97 and is all-in, wipi7 calls $13.97.
(( tökéletes(en trash) river, az allinem majd szokás(a) szerint(i) dobásra készteti.. de hoppá.. hosszú gondolkodás után call, amit enyhén szólva nem fogadok kitörõ örömmel - hát ez van, ez most nem jött be... De hoppá megint:

wipi7 shows:
,
shevits, bets $19.77, collects $38.54, net $18.77
wipi7, loses $19.77

Nem egészen értem õ mire tett engem... Mindenesetre így lesz egy szarul kivitelezett blöffbõl nyerõ party. Mákos, tudom. Azt hittem el tudom vele dobatni...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Dick Riddick
Sok esélyed nem volt az ászra sajnos.

Danny1987
Én is neveztem egy 3000$os versenyre de 2000 valahányadikként kiestem.
AA kaptam emeltem egy valaki tartotta flop 339 nyitok erre õ ráemel én all-in persze gondoltam a fullhousra de reméltem hogy bemákolok egy A és nyerek.
99 volt nála és nem jött A.
Majd holnap újra megpróbálom.

Dick Riddick
Ez teljesen igaz. A sok laza játékost csak feszes-agresszív játékkal tudom kijátszani, és sokszor bizony le is mákolnak. Viszont az egyenlegem felfelé mozog, ez a lényeg (ha lassan is).
Nagyon sokat tanulok ezekbõl a játékokból. Remélem jó hasznát veszem majd a nagyobb versenyeken is. 😊

kas123
Sztem arra gondolt, hogy alacsony beülõs sng-ken sokkal lazább a közeg. Több mindenre bemennek, "hmm ha bejön valszeg ottvagyok a végjátékba, ha meg veszítek akkor 1 perc és indul egy másik sng".

Míg egy 20$+os sng-nél jobban megfontolják hogy mire mennek be 😊.

Dick Riddick
Nem a tét a lényeg. A lényeg a nyugodt vakemelkedési struktúra és a jó bankroll management.

kraawz
próbáltam én is,de rájöttem, hogy sng nem éri meg ilyen kicsit téten.

Dick Riddick
Én jóval lassabban haladok, 25 dollárnál járok (only 50 centes sng).

kraawz
Nyertem ma FullTilten 8$-t és a megszerzendõ 300 FTPbõl 220 volt, feltornáztam cirka 260ig.

Count Adyn
Istenem...<#falbav><#wilting>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

kraawz
Megeszem a kalapom, ha te tényleg 25 felett vagy <#fejvakaras>

Amúgy fenyegetésért ip perm ban is járhat, ezzel óvatosan.

Dick Riddick
Ez is egy megoldás.

Carloska
ha meg többiek mikor ezt olvassátok és irtok baráti sorokat oda fog megint vezetni hogy hetekig lököm majd az okosat és ha büntibe vagyok akkor is meglesz oldva nyugi 😄

szóval ha beteszek egy losztást nincsen fikázás rá akkor nem lesz cirkusz többet

Dick Riddick
Ha raksz egy árva smile-t, akkor nincs gond.

Carloska
nem sértésnek szántam senkinek se

kicsit taxis vagyok na és ti meg nem vagytok lányok hogy ilyeneket sértésnek kelljen felvenni 😄

Dick Riddick
Részemrõl no comment.

Dick Riddick
Látom gyûjtöd a barátokat. 😊
Nem fenyegettelek semmivel, emlékeim szerint.
Viszont elvárom, hogy ha én nem sértegetlek téged és normális hangnemben írok, úgy is válaszolj rá.
Azt hiszem nem nagy kérés.

Carloska
nah majd holnap olvasom a kommenteket de megint magát fogjacsak lejáratni aki vissza ír 😄DD felveszitek mindig a poén szivatásaimat amiket azért írok , hogy titeket idegesitselek és úgy látszik sikerel járok pedig egy pokerarcnak nem kéne vissza szólnia semmit ilyen asztali ugratásoknak megfelelõ beszolásokra ....

Dick Riddick
Belátogattam egy 1 dolláros nevezésû 700$ összdíjazású versenyre. A rebuy-ok és az add-on-ok szépen felhizlalták majdnem duplájára a díjalapot.
Sajnos 200.-ként toltam el a biciklit. Preflop emeltem a button-ról 800-ig, a BB és egy limpelõ megadta. AQo-al mentem (vakok 150/300), a flop A35. Két szín is lejött, én all-in mentem. A limper megadta, 24s-el. Pont beterített a stack-je.

Carloska
miért mi lesz ha nem?

nem látom a topik házi szabályai közt amiben a segnyalás szó büntetendõ lenne

te látod? szólj ha igen köszi

Dick Riddick
A véleményem a többiekétõl független, felelõsséget csak a sajátom után vállalok. Egyébként írd már le hogy hol sértegettelek, kíváncsi vagyok rá. Általában nem szokásom, csodálnám ha éppen te találnál ilyen hsz-t (garantálom hogy nem is fogsz).
Még egyszer leírom: Figyelj a stílusodra!

Dick Riddick
Kelleni nem kell, a cbet egy lehetõség.
Ha flop elõtt emeltél, flopon nem jött semmi, érdemes elgondolkodni rajta. Jó ha veszélytelen a flop, lazák az ellenfelek (maximum 1-2), és hajlandóak dobni is.

Carloska
kicsit sok már hogy egyszere pofáztok be nekem mint az ogrék tood mire kéen figyelni erre

Dick Riddick
Elég jól hangzik. A terv is jó.
Tudod, ahogy Yoda mondta: "Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!"
Egyébként az UltimateBet-et csak ajánlani tudom, az SnG struktúra az egyik legbarátságosabb (ha nem a legbarátságosabb), BS játékra kiváló a dupla maximális beülõ miatt, viszont SS játékra már nem a dupla minimális beülõ miatt.