Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem is sokat mákoltak mostanában, örültem hogy nem termeltem veszteséget. Azt hittem már soha nem nyerek SnG-t.
Pont most fejeztem be egy kört, négy asztalból kettõt megnyertem, egyen harmadik lettem. Fel is ugrott az egyenlegem 28.05$-re.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Faszom igen gyenge lapokat kaptam.
A legszarabb az egészben ha véletlenül lejön osztó pozicioban egy AKs akkor emelsz 6 nagyvakot és aki eddig csak limpelt az is megadja.
És persze flopp is ilyen 853 baszhatom az egészet.
Az a buko hogy a faszomba nyert ráadásul 30 asztalon tolta egyszerre én meg kettön se tudok nyerni.
Live for nothing or die for something.
ellen q 5
nyert fullal
nemigaz már csak röhögök ezen de télleg persze mikor én megadok minden szaral akkor sose nyerek , akkor ritkig nyer az ellen jó lapjai
boszorkányság <#eljen>#eljen>
Lehet hogy rosszat mondok, de lehet hogy az egyiken rizikós, nagy tétes játékot nyomnék.
Starson van 60$, FullTilten 60$ , nemsokára UltimateBeten lesz 50$ és Mansionön is 50$.
Starsot pár nap múlva tuti kiviszem, a másik kettõt meglátjuk.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
De sebaj, van hol és mit kijátszanom<#gonosz1>#gonosz1>
Hi Ákos, do you love to win?
Rediscover the thrill of success at our tables with a $20.00 USD bonus.
All you have to do is:
* Open our software or download the latest version
* Log in to your account
* Claim your bonus in the next 15 days
De nagyon! <#szeret>#szeret><#finom>#finom>
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Lejött, és ez a lényeg. 😊
Egyébként te mentél all-in, vagy megadtad? És flopon vagy preflop?
Alapvetõen nem lett volna ez egy rossz játék. Nagyjából behatároltad a lapjait, nem emelt rád vissza, flopon-turnon emeltél, rendben volt.
Én személy szerint river után 3-3,5 dollárt emeltem volna. Ha megadja és bukok, nem bukom el minden pénzem, alacsonyabban tartom a potot. Ha rámemel vagy all-in megy, akkor sajnos dobás. Ezen a boardon a kilences párnak jó bemutatási értéke van (volt is 😊 ), úgyhogy egy terítést érdemes lehet vele nézni.
Az a baj hogy fogalmad sem volt a lapja erõsségérõl. Preflop csak megadott, és flop után is minden körben. Ezt még egy AA-al is simán megjátszák.

Q flushel vesztettem 18 zsetont A lent volt a boardon a masik jatékosnál meg K volt.
Elsõ pekk.
Ezután 9T probáltam vakot lopni csak a gyerek q9s el tartotta. lejött egy 9es de az nem sokat segitett.
11,10$
Seat 3: shevits ($19.77 in chips)
Seat 8: wipi7 ($48.94 in chips)
dealt to shevits:
,
PREFLOP:
_gentleman69 posts small blind ($0.10), shevits posts big blind ($0.20)
wipi7 calls $0.20, _gentleman69 calls $0.10, shevits bets $0.30, wipi7 calls $0.30, _gentleman69 calls $0.30.
(( semmi komoly akciózás most ezzel, csak apró bankduzzasztás egy esetlegesen kedvezõ flopra számítva ))
Flop:
,
,
_gentleman69 checks, shevits checks, wipi7 bets $0.80, _gentleman69 folds, shevits bets $2.30, wipi7 calls $1.50.
((játékosunk riverig elég lazán játszik, ott viszont csak a tutira ad meg. hagyott inkább másokat irányítani, sokszor calling-stationt játszott, jó blöffalany, mert sok lappal beszáll és nagyrészt várakozó keze van.. inkább bemeséli magának hogy jobb kezed van, semmint hogy blöffölsz, negyed óra tanulsága alapján: kezdõ.
a check/raise-emmel a beginnerek tipik' fegyverével akarom megijeszteni, egy szettet prezentálva. a call nem ér váratlanul, valszeg Q-x (gyenge kísérõvel), vagy második board-pár ))
TURN:
,
,
,
shevits bets $3, wipi7 calls $3.
((folytatom a szett prezentálását, az elfogadása illik a Q-x gyenge kísérõ sejtésemhez, azt nem hiszi hogy a turn K nekem segített, ahogy én sem hiszem hogy neki segített - mind a kettõnk játéka azt mutatja hogy flopon találtunk valamit. toppár-gyenge kísérõt egy megfelelõ riverrel el tudok vele dobatni ))
RIVER:
,
,
,
,
shevits bets $13.97 and is all-in, wipi7 calls $13.97.
(( tökéletes(en trash) river, az allinem majd szokás(a) szerint(i) dobásra készteti.. de hoppá.. hosszú gondolkodás után call, amit enyhén szólva nem fogadok kitörõ örömmel - hát ez van, ez most nem jött be... De hoppá megint:
wipi7 shows:
,
shevits, bets $19.77, collects $38.54, net $18.77
wipi7, loses $19.77
Nem egészen értem õ mire tett engem... Mindenesetre így lesz egy szarul kivitelezett blöffbõl nyerõ party. Mákos, tudom. Azt hittem el tudom vele dobatni...
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
AA kaptam emeltem egy valaki tartotta flop 339 nyitok erre õ ráemel én all-in persze gondoltam a fullhousra de reméltem hogy bemákolok egy A és nyerek.
99 volt nála és nem jött A.
Majd holnap újra megpróbálom.
Nagyon sokat tanulok ezekbõl a játékokból. Remélem jó hasznát veszem majd a nagyobb versenyeken is. 😊
Míg egy 20$+os sng-nél jobban megfontolják hogy mire mennek be 😊.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amúgy fenyegetésért ip perm ban is járhat, ezzel óvatosan.
szóval ha beteszek egy losztást nincsen fikázás rá akkor nem lesz cirkusz többet
kicsit taxis vagyok na és ti meg nem vagytok lányok hogy ilyeneket sértésnek kelljen felvenni 😄
Nem fenyegettelek semmivel, emlékeim szerint.
Viszont elvárom, hogy ha én nem sértegetlek téged és normális hangnemben írok, úgy is válaszolj rá.
Azt hiszem nem nagy kérés.
Sajnos 200.-ként toltam el a biciklit. Preflop emeltem a button-ról 800-ig, a BB és egy limpelõ megadta. AQo-al mentem (vakok 150/300), a flop A35. Két szín is lejött, én all-in mentem. A limper megadta, 24s-el. Pont beterített a stack-je.
nem látom a topik házi szabályai közt amiben a segnyalás szó büntetendõ lenne
te látod? szólj ha igen köszi
Még egyszer leírom: Figyelj a stílusodra!
Ha flop elõtt emeltél, flopon nem jött semmi, érdemes elgondolkodni rajta. Jó ha veszélytelen a flop, lazák az ellenfelek (maximum 1-2), és hajlandóak dobni is.
Tudod, ahogy Yoda mondta: "Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!"
Egyébként az UltimateBet-et csak ajánlani tudom, az SnG struktúra az egyik legbarátságosabb (ha nem a legbarátságosabb), BS játékra kiváló a dupla maximális beülõ miatt, viszont SS játékra már nem a dupla minimális beülõ miatt.