Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
mondom én, aki még arra is lusta, hogy legalább havonta egyszer hazavigye a munkahelyrõl :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Még egy party! Nem tudom mire adogathatta meg....!
Végülis jól jártam... ez a lényeg!
átmentem NL10re, teljesen más a játék, mint az elõzõ szinten...ott engem is szinte mindennel lemákoltak.
\"Heroes never die. They just reload.\"
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Az egyszínû kapcsolódó lapokat megjátszom, ha elõttem legalább már ketten beszálltak. Ezen a limiten sokan limpelnek, sok az ingyen kör, mp-tõl kezdve bátran beszállok. Emelést is megadok, de csak pozícióból, és ha rajtam kívül legalább hárman vannak még a potban. Hátsó pozícióból KQ-tól JT-ig emelek, ha elõttem már mindenki kiszállt. Ha elõttem már voltak megadók, buttonról csak limpelek. Emelésre kiszállok, kivéve a fenti esetet.
Vmi segédprogramot használsz pokerezésnél HM vagy PT? Ha igen milyen sázmokkal rendelkezel flopnézés valamint preflop emelés terén?
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
Full Tilt Poker Game #14467255515: Table Atmore (deep) - $0.01/$0.02 - No Limit Hold'em - 2:43:23 ET - 2009/09/04
Seat 1: 19881025 ($0.54)
Seat 2: fixer86 ($2.32)
Seat 3: homieindahood ($0.66)
Seat 4: CarlosFCP ($0.83)
Seat 5: blaz79 ($2.13)
Seat 6: TyboVegas ($4.01)
Seat 7: secret098 ($2.12)
Seat 8: Turnandburnx ($3.95)
Seat 9: balrogs101 ($4.31)
CarlosFCP posts the small blind of $0.01
blaz79 posts the big blind of $0.02
The button is in seat #3
*** HOLE CARDS ***
Dealt to balrogs101
TyboVegas raises to $0.06
secret098 folds
Turnandburnx folds
balrogs101 raises to $0.18
19881025 folds
fixer86 calls $0.18
homieindahood folds
CarlosFCP folds
blaz79 folds
TyboVegas raises to $4.01, and is all in
balrogs101 calls $3.83
fixer86 calls $2.14, and is all in
TyboVegas shows
balrogs101 shows
fixer86 shows <7c Ac>7c Ac>
*** FLOP *** <2c Kd Qd>2c Kd Qd>
*** TURN *** <2c Kd Qd>2c Kd Qd> <7s>7s>
*** RIVER *** <2c Kd Qd 7s>2c Kd Qd 7s> ❤️d>3d>
TyboVegas shows a pair of Queens
balrogs101 shows a pair of Aces
balrogs101 wins the side pot ($3.15) with a pair of Aces
fixer86 shows a pair of Sevens
balrogs101 wins the main pot ($6.53) with a pair of Aces
fixer86 is sitting out
TyboVegas adds $2
*** SUMMARY ***
Total pot $10.37 Main pot $6.99. Side pot $3.38. | Rake $0.69
Board: <2c Kd Qd 7s 3d>2c Kd Qd 7s 3d>
Seat 1: 19881025 didn't bet (folded)
Seat 2: fixer86 showed <7c Ac>7c Ac> and lost with a pair of Sevens
Seat 3: homieindahood (button) didn't bet (folded)
Seat 4: CarlosFCP (small blind) folded before the Flop
Seat 5: blaz79 (big blind) folded before the Flop
Seat 6: TyboVegas showed
Seat 7: secret098 didn't bet (folded)
Seat 8: Turnandburnx didn't bet (folded)
Seat 9: balrogs101 showed
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Maradt 4$-om, most beültem vele NL20ra és megint 14$ van 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Az milyen versenyre van?
Valami magicmoment vagy micsoda. De oda kell rendes pénzt is beadnom vagy elég lenne az a 44$ jegy?
BattleTag: kabel15#2672
Ez nagyon, de TÉNYLEG nagyon kemény! <#wilting>#wilting>
Itt van például az AK kéz. Nagyon sokáig csak megadtam vele egy emelést, vissza nem emeltem, mert ugye mi lesz ha visszaemelnek? Vagy ha mindenki dobni fog? Viszont ha all-in ment valaki azt megadtam. Érdekes, nem? Most már gond nélkül visszaemelek vele, ha szükséges preflop el is dobom. De nekem ehhez idõ kellett.
A cbet-re vonatkozóan, elméletileg az ideális szám 75%. Az esetek ekkora százalékban cbet-elsz, ha te voltál a preflop agresszor. Egy elvétett flopnál maximum két ellenféllel szemben blöffölj, ha van köztük olyan aki gyakran megad, inkább hagyd el. Ha megadnak, vagy visszaemelnek, akkor bizony dobás. Én mikro-limiten játszom, nemes egyszerûséggel az esetek 100%-ában cbetelek 😊 . Egyszerûen annyira passzívak a játékosok hogy még így is bõven plusszos ez az arány.
Csapdázni is szoktam, veszélytelen board-on, erõs kézzel, és csak akkor ha az ellenfél eléggé agresszív a beteléshez.
Már egy ideje kilenc asztalon játszottam, és úgy éreztem nyugodtan jöhet még több (kilenc asztal pont elfért a monitoromon átfedés nélkül). Elõbb 12-re, utána 18-ra növeltem (azt hiszem PP-n ennyi a maximum), utána megállapodtam 16-on. Négy sorban négy asztal, kis átfedéssel, jól követhetõ. Az igazán problémás a 4-rõl 6 asztalra való átállás volt. Na az jó ideig nem ment (még a négy is problémás volt).
annyira nem vagyok szerencsés ebben a játékban. 😞
Én meg azt hiszem én vagyok a béna, mert -ba zárok....de ilyenekkel.....
8erre direkt nem emeltem sokat, mert gondoltam amúgyis jön vmi overcard)
Most végeztem egy 3000 fps freeroll on.
az elsõ 5 helyezett kap 44$ jegyet.
9. lettem.
77 volt a kezemben feljött KKK mondom allin egy gyerek adta meg és K a volt.
6 órát játszottam <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
BattleTag: kabel15#2672
Bad luck.
AAval limp nagyon necces...képzeld el limpelsz, nagyvak ugye alapból bent van pl.: 46-tal, és flopon pl jön egy 4J6..azt hiszed nyerõ vagy, de mégsem. A flop elõtt erõs kezeket meg kell védeni, mert a flop után könnyen elértéktelenednek. Ezt pedig egy emeléssel lehet megoldani.
Amiket most tanácsoltam saját tapasztalat, én így látom, attól még lehet hülyeség.
Ezt az agresszív játékot kéne nekem is magamévá tennem. De sokszor az van, hogy még AQs-el is csak limpelek. Nem is feltétlenül, mert féltem a pénzem, hanem ha emelek sokszor az van, hogy mindenki dobja, és csak a vakokat viszem. Amúgy ha például AQs-el emelek, és közöm se lesz a flophoz, akkor elsõ cselekvõként mi a jó taktika? C-bet? Ha megadják, turnön check-fold? Ja, és te nem szoktál néha csapdázni? Pl. AA-val button limp, ilyesmi.
Amúgy te tényleg 16 asztalon játszol egyszerre? 😮 Az hogy a francba megy? Én háromra még éppen figyelni tudok, nem mellesleg el sem fér a monitoron 😄
de flop után?? ott már inkább........
na de nem is ez a lényeg,hanem hogy basszus a maradék 29 lapból csak kettõvel nyerhet (ha nem kapott vki 1 K-t) és le is jön neki ilyet!!!!!!!
<#zavart2>#zavart2><#zavart1>#zavart1><#wow3>#wow3>
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.