30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#21907 lejött flopra egy fasza póker és nem tudtam megjátszani, áá :) -
#21906 Átalakítás óta nem voltam, szóval jót kérdeztél :) Előtte megyünk fél órával, aztán csak megtaláljuk -
#21905 Múlthéten beakartam volna nézni,de teljesen át van alakítva,a fórumból mentem volna,ahol van a kaszinó is!
Hol van most a bejárata?
A vasárnap esti versenyre elakarok menni,ha lesz rá pénzem! :)) -
#21904 Nekem az volt szerencsére. :D -
xxxpaulxxx #21903 Azta! Handfosásotok volt? 80 új üzenet tegnap este óta:D -
#21902 Vasárnap este Debrecenben a Fórum Pókerben 4000 Ft-os Freezeout. Érdekel valakit ? -
#21901 ba: most hívott föl egy pokeres haverom, hogy lesz-e ebből a live pokerből valami.. hümm? -
#21900 Köszi a véleményeket. -
ba32107 #21899 A JT egy jó lap, még jobb ha suited, de próbáld pozícióból megjátszani őket. Ez még úgy-ahogy elment, ha nem emelsz, hanem csak limpelsz te is. Ha pozícióban vagy, gombon, akkor az emelés is lehetséges, és a megadás is, mindkettő jó játék. Viszont ezeket a min. emeléseket felejtsd el, semmire nem mész vele, úgyis mindenki megadja azt a plusz 1 nagyvakot. Erőt nem reprezentálsz vele, a potot csak minimálisan növeli, és a legfontosabb hogy senki nem fogja eldobni. -
ba32107 #21898 Preflop emeltél, így ez jó játék volt. Viszont emelhettél volna kicsit többet is. Általános szabály, hogy 3 BB + 1 BB / megadó. Tehát itt volt két megadó, szóval legalább 5 BB-t kellett volna emelned (én mondjuk alapból 4-et szoktam, szóval én legalább 0.12-ig emeltem volna).
Flopon belédnyitottak, ez sok mindent jelenthet. Az egyetlen lap ami jelenleg ver, és reális, az a KQ. Viszont a flösshúzó és a sok játékos miatt flopon is emelni kellett volna. Most szerencsére mindenki eldobta, de hosszútávon az emelés lenne a helyes döntés. Ha a másiknál KQ van, akkor belefutottál... nem nagyon lehet kivédeni. Amúgy ha eleget játszol, akkor ráérzel hogy a másiknál mi van. Ha úgy érzed veszélyben vagy, alacsonyan kell tartani a potot.
Turnön már nyugodtan all-in mehettél volna, kb egy rendes emelés mértéke, és amúgy is kevesebb pénzed volt, mint a pot, és védeni is kell a kezet a flösshúzótól. Szóval ez sima all-in turnön.
Egy tipp: ne ülj bent ilyen kevés pénzzel. Hacsak nem SSS-t játszol, akkor legyen bekapcsolva az auto top-up. -
technext #21897 egyetlen egy esetet tudok elképzelni:
Kx-re rakott téged és elakarta kerülni hogy lejöjjön a sorod
4 K-s lapkombináció van amit tuti nem dobsz el AK KK KQ K9 (utóbbi kiesik a preflopraise miatt), de rakjuk hozzá még a 99-et hogy kerek legyen a történet
tehát faszikám bízott benne hogy nem ezek vannak nálad
Mivel CO-ból hívtál bele is férnek a KJ KT lapok, amiket ebben a helyzetben el lehet engedni.
(hozzáteszem hogy még ez a gondolatmenet is baromság:D az ász bubikájával fülét farkát be kellett volna húznia, legkésőbb turnon pedig bedobni a lapot) -
#21896 jó8 -
#21895 Nah mentem Szabolcs jó játékot 2 hét múlva jövők -
#21894 -
#21893 azt hogy itt bebohóckodok pár handet fórumba az egy dolog de tüdok én türelmesen is játszani nem mint egy állat gambler :D -
#21892 "akivel játszottam nincsen most nyerő szériában azt hiszem "
-Te voltál olyanba? :D -
#21891 http://www.poker-edge.com/poker-player-stats/dmbstaff/
$-3,891
akivel játszottam nincsen most nyerő szériában azt hiszem -
#21890 nem habozik babozik szarozik 2 pohár vodka betol aztán lets go -
#21889 Silverstar killer a másik nevem :D -
#21888 -
#21887 Quad damage :D
-
#21886 azé eldobtam rendesen egyből utána ki is lépett :D -
#21885 uhh, te ilyen gazdag, és bátor vagy? Ez teljes 'bankroll'? -
#21884 -
#21883 -
#21882 Hát vagy az egyik, vagy a másik. Emlékszem, amikor cashgameltem, én ezekre emeltem, csak nagyobbat.. akkorát, mint AKra, KQ-ra meg az összes többire. 3-4 nagyvakot. -
#21881 Akkor jó, igy utolag már én is erre gondoltam -
#21880 Nem kellett volna emelni, vagy kevés volt? :) -
#21879 Az ilyen 10J meg hasonló lapokat is érdemes aggresszíven megjátszani pozícióból. Ha már mindenképp játszani akarsz vele... -
#21878 Ez a preflop emelés semmire nem volt jó. -
#21877 ááá mivel nyomott le... de nem baj, pár körrel később visszakapta ugyanazzal :D
-
#21876 ja, meg részegen, és mikor tilten vagyok $0,25/$0,50 Omaha headsup-ot. :D -
#21875 90 fős sng-ket. $0,25 és $2,2 -
#21874 Mit játszol többnyire?
-
#21873 Én nem tudom, hogy hiba-e, nem vagyok cashgame játékos, de végülis nem kell mindig emelgetni. -
#21872 ja, az hiba volt.. -
#21871 Valaki mondja meg nekem, hogy mit akart itt velem elhitetni:
-
#21870 Mitől félsz, hogy a rivert elcheckeled? -
#21869 Jól volt ez megjátszva? :) -
#21868 lol