Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"Eredményesen pókereztem, mert szerencsejátékban stratéga vagyok, de abba hagytam, mert 100x megbízhatatlanabb mint a rulett..."
F
Lenne 1-2 ötletem....
Orwelli rémálmaim vannak. "
bár most 3 hand elég sokba fájt így már volt jobb is. Nagyon jó lenne legalább egy itm mert tegnap is mínusz ma is eddig 3 versenyen futottam bele coolerbe ami véget is vetett a játéknak.
F
F
És mielõtt megjegyeznétek, hogy nem is slowplayelt: tudom. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Hogy átvészeljük ezeket a hosszú és megterhelõ szériákat, a komoly játékosoknak meg kell értenie, hogy ezek a rossz idõszakok elkerülhetetlenek. Részei ennek a játéknak. Fontos, hogy minden versenynek gyõzelmi céllal vágjunk neki, de azért az is fontos, hogy maradjunk a realitásoknál. Ha elvárjuk, hogy minden versenyt amelyen elindulunk megnyerjük, akkor a csalódottság minden kiesést követõen rossz hatással lesz a lelki világunkra és a további játékunkra is. A pályafutásom elején én is megtapasztaltam ezt és az önbizalmam látta kárát.
Amint egy verseny befejezõdik, arra emlékeztetem magam, hogy a versenypóker egy maratoni futó temperamentumát igényli, nem pedig egy sprinterét. Ha jól játszom, és folyamatosan jó döntéseket hozok, akkor annak elõbb-utóbb meglesz a jutalma, de elképzelhetõ, hogy hosszú idõ telik el mire elérem azt az eredményt, amire igazán vágyom."
-Erik Seidel
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Holnap nevezek 5 versenyre, már el is ment..
A mocskos nyomorékok... Úgy utálom az ilyen zombikat, egyik hülyébb, mint a másik. Elborult tekintettel húzzák maguk után a véres baltát, és közben motyogják: flöööös flööööööööös
Persze amilyen szerencsés AKT lesz a flop de turnre jön a J.
Utána amikor nekem sorom lett még neki áll feljebb és sír hogy lemákoltam 😄
F
Valaki ezt véleményezné?