22323
-
#3821 Ossze is uthetnel egy jo kis magyar feliratot hozza. -
#3820 BitHumen-en fenn van - s már a gépemen is -
#3819 Már igazán fentlehetne valamelyik torrent oldalon! Azért keltem fel, hogy le tudjam tölteni. :D -
#3818 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hello
>: Hello
Who is this?
>: This is Michael. Who is this?
Dad?
-
#3817 húú b+ mi is volt? -
#3816 emlékeztetőnek megnéztem a 9. részt. szinte el is felejtettem milyen baszott jó vége volt. -
Géb #3815 Már alig várjuk -
Szolnokboy #3814 holnap reggel mindenki torrentre fel !! -
#3813 torrentről ingyé' leszedhető... ráadásul nem az undorító szinkronos van ott fent. :O -
#3812 #3805 -
FLeK0 #3811 3kor -
#3810 mikor lesz új rész abc-n? -
goredani #3809 ELSŐ ÉVAD LETÖLTHETŐ: lost1.atw.hu -
#3808 Az a tehén a logodban... beszarás -
#3807 nm :) -
#3806 Nagyon jóóóóóóó :-) Thx for the nfo :-) -
#3805 Január 22.-étől indul az AXN-en a Lost második évad.
Az ABC-n viszont ma lesz a 2. évadból a 10. epizód! -
#3804 Lost: Srácok! Nem úgy volt, hogy 11-én kezdődik a 2. szezon?
PiszkosFred:
Post Mortem már kijött kb. 2.5 éve. Igen, nekem is az a bajom, mint szerintem neked... honnan a francból szerezzük be? -
#3803 OFF
Igaz nem annak szántad, de köszönöm hogy felhívtad a figyelmem a Post Mortemre ;] Nemtudtam róla, de immáron a várva várt játékok közé tartozik, ha csak feleannyira lesz olyan mint a StillLife, akkor nálam elérte a célját. -
#3802 Off:
A "majdnem"-et hamarosan elfelejtheted, mert átfésültem sokkal pihentebben és kiszűrtem az összes hibát! Nemsokára felkerül a javított verzió is a netre - bár, emiatt már nem lesz értelme újra végigjátszani
Amúgy, lesz újabb is: a Post Mortem a Still Life előzménye - és immáron ahhoz is van editorom! A PM-ben Victoria McPherson nagypapájának kalandjait élhetjük át / irányíthatjuk...
-
#3801 Remélem is, hogy csak fake hír... eléggé lelombozott.
Off:
Más: Akkora király vagy! Ugye tudod!? Ezer+10000 köszönet a Still Life majdnem perfect fordításáért! Remélem ha lesz köv. rész azt is Te csinálod -
#3800 ott beütöd a lost-ot és azonnal HDTV 5.1 minőségben jön.Privi -
#3799 A legtutibb alimewire -
#3798 Nem kell minden hírnek bedőlni...
Már csak azért sem, mert a szellemek nem képesek, bölcsőt faragni egy csecsemőnek - egyáltalán, szellemek, hogy szülnek?! - , nem képesek vérezni - már pedig nem egyszer volt rá példa - és nem képesek meghalni - erre is volt több példa is a sorozatban.
Soroljam még?
-
#3797 Ez a hír terjed...
Gondoltam ti jobban tudjátok, de úgy tűnik nem.
-
#3796 Hallom is ahogy suttognak! -
#3795 ÁÁ a szellemekkel beszél, nem hallod? :D -
#3794 magadban beszélsz?:)) -
#3793 Tényleg csak szellemek? -
#3792 És a 2/1 -rész nagyon ott van az eddigiekhez képest a legjobb rész. -
#3791 Meglehet! Tanusítom! -
#3790 Akkor jó... -
#3789 azt is nemrég töltöttem le kb 1 hete.. jött fullon az is:)) -
#3788 Amikor megjelennek akkor igen. De próbáld meg az első szériát megszerezni ugyanolyan gyorsan...
-
#3787 hát azér ha megnézed a lost-okat igencsak több ezren seedelik:)) szall én full gázzal csúrgattam lefele.... -
#3786 -
#3785 sztem irjuk ki felulre, hogy nem tudjuk honnan lehet letolteni a lostot, sot a meg le sem vetitetteket sem tudjuk, s orok bann jar ha meg mered kerdezni -
#3784 az rtl egyből a az I. évead vége után adni fogja a 2-at?
es ugye most szerdan mar lesz uj resz? -
#3783 Csak 2 hozzászólást kellett volna visszaolvasnod!
-
csumicsá #3782 nem tudja valaki honnan lehet letölteni lost-OT???????????