22323
-
#4342 En is igy latom, hogy "ha a szep szo nem hasznal, akkor talan ket pofon tobbet segit" elvet kovetkve kevert le neki kettot. Aztan majd meglatjuk... -
#4341 Lehet csak a jövőre gondolt. Eladta volna jópénzért. -
#4340 Vagy Charlie-t na... meg koran van... -
#4339 Hat nekem az volt az erzesem, hogy Locke teljesen megfontoltan, indulat nelkül kevert le Charly-nak kettöt...
Amolyan nyomatek keppen, hogy mostmar hagyja abba, es vegye eszre, hogy nem lesz nyerö, ha ilyesmit csinal.
Szamomra inkabb ugy jött at, mintha azt gondolta volna: "Inkabb en pofanvagom ketszer, mielött mas megkeseli"
Szoval inkabb charly-t akarta vedeni ezzel szerintem....de ez csak az en erzesem volt. -
#4338 szerintem is felesleges volt
amugy meg az, hogy Charlie leszokik a drogrol, ugy hogy ott van elotte, barmikor odanyulhat erte, az nem mukodik. amig ott van a kisertes legaprobb szikraja addig nem tud leszokni, ha leszokott volna nem rakott volna el a repulobol, a fenet szokott le, csak ideiglenesen elvonta a figyelmet valami. -
Buscemi #4337 Köszönöm! -
#4336 - Charlie azokat a fakat gyujtotta fel amelyeket Eco megjelolt?
ui:
Locke-t ketszer tamadta meg a "fust". Az egyik a mar emlitett dinamitos reszben, amikor le akarta huzni a melybe. A masik resz korabban volt meg az elejen, de arrol csak feltetelezzuk hogy a fust volt, mert akkoriban uldoztek nagyranott medveket es vadmalacokat is, de akkor is volt valami, amire nagyon "felnezett" a maga 170 cmjevel, majd snitt, tabori kep ;] Ha jol emlexem. -
#4335 mininova.org -
Buscemi #4334 Sziasztok!
Sajnos semmi időm nincsen kutatni. Ha valaki tudna egy linket ahonnan le tölthetőek a II. évad 10,11,12. részek az tegye már be. Nem baj ha fizetős.
Hálás köszönet előre is!
Üdv
Buscemi -
Cvd #4333 "Hazudozik, furcsán vislekedik, víziói vannak stb. Így megértem ,hogy a nyers erőhöz folyamodott, hogy lecsitítsa csárlit." - A hozzászólásod többi részével még nagyjából egyet értek, habár ha Charlie újra drogozna akkor annak konkrét jelei lennének, nem csak az hogy szobrot találtak nála, ami mellesleg bontatlan volt. Locke meg sem fontolta hogy esetleg lehet alapja annak amit mond, az pedig piszkosul indokolatlan volt. Charlienak tökéletesen igaza volt amikor felhozta hogy ha Kate lovat lát akkor azt betudjuk a szigetnek, ő viszont egyből el van könyvelve drogosnak. Pedig ugye Kate is jópárszor bukott le hazugsággal.
Amit viszont idéztem az szvsz nem áll meg. Charlie visszaadta a gyereket félig-meddig önszántából, és nyugodtan állt a helyén, semmiféle lecsillapításra nem volt szüksége, végképp nem úgy hogy figyelmeztetés nélkül lezúzzák. Az mindenképpen hatalmas parasztság volt Locke-tól, ráadásul ez a hirtelen felindulás egyáltalán nem jellemző a karakterére, így szvsz hatásvadászat volt az a momentum semmi más.
-
#4332 "Heroin is a central nervous system depressant that relieves pain and induces sleep."
A Wikipedia szerint: "According to the British National Formulary edition 50, diamorphine hydrochloride may be used in the treatment of acute pain, myocardial infarction, acute pulmonary oedema, and chronic pain."
A google-ban talalsz meg nehany leirast. -
#4331 en arra tippelek (najo, remenykedem), hogy kovben kiemelnek valamit, es utana mar vegre bedurvul/gyorsul kicsit, mert ha ilyen csinalnak meg par ilyen reszt akkor rohamosan fog csokkenni a nezettseg, ezek a semmilyen reszek nem jok -
#4330 "elmenni a szigetről menni" - magyrul: elmenni a szigetről. :)
"tuja" - tudja -
#4329 Jobb mint a semmi... Mondjuk Boonenak szerintem nem esett volna rosszul. -
#4328 Hát jah, de ez a Locke nem az a jó öreg Locke volt. Lehet neki is tele van már a töke, ezzel a tétlenséggel, az örökös flashback-ekkel. :P De mind jól tudjuk, ő az aki legkevésbé akar elmenni a szigetről menni. Egész életében erre vágyott, és most itt van...
Amúgy tuja valaki, hogy jövőhéten miért ismételnek? :[ -
#4327 A heroin egy kicst durva lenne fájdalomcsillapítónak, Már egyszeri használat is függővé tehet valakit. -
#4326 Igen, lock tudja a legjobban, hogy nem átalgos. Tolószékből újra jár...
De csárli dorgos, és már több ízben hazudott a környezetének.És így már én is kétketve foaganá ma szavait, főleg akkor mikor ilyen furcsán viselkedik, és ráadásul kiderül, hogy azt állított elégettek minden szobrot a repülőn, és utánna talál vagy 6-ot úgy, hogy csárli éppen a drogot szorongatja.
Sztem is csárli nem azért vette elő a drogot ,hogy használja, de ezt már nem fogjuk megtudni, max gyaníthatjuk. De csárli álmait csak mi láttuk, és ha jól emlékszem EKO-n kívül senkinek se mesélte. Így senki sem tudhatja, hogy csárli milyen családcentrikus, miket álmodott stb.
De ha már itt tartunk. Csárli kérte, hogy ne mondja el Klernek ami történt, hogy drogot talált nála. És nem tette meg, pedig megtehette volna.Ha olyan pöcs, meg szemét akart volna lenni, akkor elmondta volna, és ezzel egy életre ellehetetleníti csárli kapcsolatát Klerrel. -
#4325 Szerintem azert zarta el, mert a heroin fajdalomcsillapitonak is jo veszhelyzetben es szerintem neki inkabb ilyen gondolatai voltak, amiert megörizte a szobrokat, nem pedig jo kis szilveszteri buli... -
#4324 Hat az en forditasaimat feltettek szo nelkül a felirat.hu-ra, pedig nem tartozom a "nagyok" köze...
Es gany felreforditasok tenyleg vannak. Lasd a Légcsavar feliratait, amit en csinaltam meg azutan normalisan, hogy a ket masik feliratnak köze sem volt a filmhez. De komolyan. -
#4323 No de Locke igazán tudhatja, hogy ez a sziget, nem egy átlagos sziget! :)
Hiszen ő is átélt, érdekes dolgokat itt már. Látomásokat (mikor álmodott), és ő volt az aki Boonet is "elvarázsolta". Ő mondta, hogy valmit adni kell a szigetnek, hogy a sziget is adjon valamit. Ő mondta, hogy minden út a bunkerbe vezet... Ő az aki a szigeten 4 év után újra a saját lábán járt. És ebben a részben, tényleg pöcs volt.
Én úgy gondolom Charlie a szobrokat, nem véletlen vitte el, ez az ő próbája volt. Neki tudnia kellet a repülőröl, neki el kellet vinnie a szobrokat, hogy Aaron életben maradhasson. Ki tudja, mit tett volna, ha Locke nem lép közbe, és nem viszi el a szobrokat. (Szerintem tényleg szétszórta volna a drogot, mert ő vallásos volt valaha, és ezek a látomások, neki elég sokat jelenthettek most...)
Mint kiderült, a testvére szarban hagyta. Ha akkor összefognak, Charlie sem lett volna tovább drogos. De neki hiányzott a család... Most újra úgy érzi, hogy van családja. Locke meg pöcs és kész. Szerintem meg fog őrülni pár részen belül... -
#4322 Én vhogy nem éreztem kétszínűnek , patkánynak stbnek. Sztem egyszerűen csak ő nem látta azt mint mi(érthető módon, ő nem nézi a sorozatot). Így az ő szemében csárli egy drogos, aki a jelek alapján újra dorgozik. Hazudozik, furcsán vislekedik, víziói vannak stb. Így megértem ,hogy a nyers erőhöz folyamodott, hogy lecsitítsa csárlit.
Így én inkább csárlit taposnám szét, mert azt állítja, hogy nem akar többet dorogzni, meg tiszta, de vmiért mégis eltette a szobrokat. Gyanítom nem azért mert templomot akar építeni a szigeten, és kellenek bele szobrok.
Bár én lock helyében elégettem volna a szobrok tartalmát, és ne ma páncélszobába teszem. Lehet az egész sziget rózsaszín elefántokat látott volna, ami ha belegondilunk a jegesmedvék után nem is olyan hihetetlen. :-) -
#4321 Pedig lehet, hogy Charlie-nak lesz igaza.
Mellesleg már nagyon unom, hogy azt játszák a nézővel, hogy minden részben mást kell valamiért utálni (persze egyik sem szent) -
#4320 Én Charlie-val kapcsolatban éreztem ugyanezt... érdekes.
-
#4319 most néztem meg 12-részt... de fel b***ta az agyam eza f**z locke patkány kétsznű kis f**z^^
ezért az alakításáért legszivesebben szájbataposnám -
#4318 Van igazság abban, amit mondasz - vitathatatlan.
-
Tschabi #4317 off
A feliratok.hu-n is rengeteg a szemét felirat, az biztos.
Mostanában (utóbbi egy év) viszont nekem úgy tűnik, hogy emelkedett a színvonal (nem engedik a töketlen majmokat fordítani)- igaz, csak a reflektorfényben levő filmeket szoktam nézni. -
#4316 Nem szól belőlem semmi sértettség, ellenszenv, de a feliratok.hu-n is akad bőven gány fordítás!
3 évig voltam a kollégiumomban [idénig] videotékás - a kollégium zárt hálózátban, ingyen és bérmentve kölcsönöztük a CD-kre kiírt filmeket, hogy ne a bazidrágaplázák sápolják a szegény egyetemistákat a premier filmek áraival - és a sok, angolul [és ugye számos más nyelven] még nem profi módon értő fiatal miatt használtuk a feliratok.hu-t.
A feliratokkal nem egyszer projektoros vetítésekre is sor került.
Ne tudd meg, volt, hogy mi, a barátommal égtünk a fordítók helyett szégyenünkben, olyan balgaságokat [nagyon finoman fogalmazok] mertek nem egy felirat fordítói legépelni! Még a "nagy", sok fordítással bírók is!
Szóval, ne szálljon el senkinek az agya a F.hu-tól...!
-
#4315 Értem,ezt nem tudtam.Akkor igazad van! -
#4314 De oda nem töltik fel a feliratokat ,mert vagy gyengébb a minősége vagy beelőzés.
Tehát a reteksubra is van igény!
Versenyről szó sincs.Hozzánk küldik a feliratokat,a feliratok.hu-n pedig a minőség miatt időigényes a munka,tehát nincs semmi verseny.
De ezt lehet nem itt kéne megbeszélni :) -
#4313 Nem jelentette be - a lapon nem volt kiírva ez:
"film címe" alatta FORDÍTÁS ALATT BY valakinekaneve
Ezért is akartam feltenni a frissen elkészült fordítást...
De mindegy, a feliratok.hu nálam leírta magát.
-
#4312 Biztos Elod bejelentette ,hogy fordítja ,mivel beelőzted ezért nem rakták ki.
Viszont hozzánk bármikor elküldheted a felirataidat.
Bocs az offért! -
zero977 #4311 És miért ilyenek a feliratok.hu-n az adminok ?
Ha nincs kedvük/idejük csinálni, adják át valaki lelkesebbenek ....!
Amúgy meg tök minden hogy milyen a maygar SUB, csak legyen !!! Olyan durva félrefordítás nem hiszem hogy lenne ...
Amúgy meg mi a fontosabb ? Van egy fimed/sorozatod, és várod hogy megnézed , de nincs felirat egy hétig(feliratok.hu) , vagy aznap amikor letöltöltötted meg is tudod nézni magyar sub-bal (retek) ...
Mindeki választhat .... ennyi ! -
#4310 Neked is ajánlom a #4309-est elolvasásra...
-
#4309 A Desperate Housewifes-sorozat 2x07-es részéhez már az angol eredeti felirat megjelenés napján elkészítettem a feliratot. Mondom, feltöltöm a felirat.hu-ra, hiszen, sokkal korábban is raktam ki oda saját fordításokat, más néven is, saját néven dettó...
Na, erre arcomba nyögi a lap, hogy csak egy adatlap kitöltésével és a feliratot e-mailben elküldve kerülhet fel, ha méltóztataja valaki egyáltalán elolvasni, megnézni, eldönteni ...
Ennek ellenére, mindent lépésről lépésre megtettem, e-mailben elküldtem a feliratot, korrekt leírással. Sosem került fel!!!
4 nap múlva felnézek a felirat.hu-ra, s mit látok... elod munkája ki van téve... [DH 2x07]
A benyomásom: csak néhány embernek a munkáját teszik ki, a többiek mehetnek a búsba, a lap szerkesztője / szerkesztői szerint...
Ezért engedtem meg, hogy a Battlestar Galactica 2x12-es felirat-fordításom [ismét csak napokkal a felirat.hu előtt] a reteksub-ra kerüljön.
Szemléletváltásra volna szükség a felirat.hu-nál és akkor nem lenne gond, hogy most kitől, honnan kerül egy-egy filmecske magyar felirata a gépünkre...
-
Tschabi #4308 Szerintem az lenne a legjobb, ha mindenki a feliratok.hu-ra tenné fel a feliratait, ha azok jó minőségűek.
Elhiszem, hogy a reteksubon a gyorsaságra mentek rá, de a feliratok.hu-ra is feltölthednéd a feliratot gyorsan -> szóval elég versengés szaga van a dolognak. -
#4307 Hat nem idö rendben mennek. Most ez volt a fontosabb.
Amugy Jack eleg sokat log a rendörcsajjal együtt. Gondolom ezzel akartak erzekeltetni, hogy tervezik a dolgot.
Majd visszaternek ra 2 resszel kesöbb.
En ezt ugy fogom fel, hogy 2-3 resz is törtenhet ugyanazon a napon, csak mas szereplöket mutat be. Ugye ebben a reszben is eleg nagy ugrasok voltak a napszakokban is.
Majd legközelebb onnan latjuk, amikor Jack a rendör bigevel kavar az erdöben, meg Ecko jelölgeti a fakat meg Sayd epitgeti azt a valamit, amit epitgetett... -
hapi #4306 Az egyetlen dolog ami nem tetszik a lostban az ez:
Kritikus és lényeges dolog történik de nem foglalkoznak vele a köv. részben.
Ilyen volt a csapó ajtó a földben, amikor találkoztak a francia nővel és ott volt minden ami kellhet áram, fegyverek, felszerelés, vagy most az "ellenség".
Ez idegesít. -
#4305 Ja, ok. -
#4304 Nemááá! Mos mié???? -
#4303 itt lehet is látni, hogy az 1. évad 18. része lesz