Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
www.armed-assault.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
Sporolnak a statisztakon a sneciek...
Valahol ugyanis volt egy utalas, hogy genetikai kiserleteket vegeznek(tek) az amugy mas eghajlaton elö allatok meghonositasa celjabol.
A jegesmedve ennek a törekvesnek a gyümölcse volt. Tök tudomanyosan meg van magyarazva. Semmi termeszetfeletti nincs benne.
Söt asszem azon az abran, amit Locke latott az ajton a neonfenyben, ott volt rola feljegyzes, hogy elszabadult.
(Bar nem tudom, ki a fene tudta azt egy rossz minösegü kep alapjan elolvasni es megalkotni azt a magyarazo kepet, ami ide is be volt linkelve korabban...)
www.armed-assault.hu
Ez az utolsó rész amúgy elsõre nekem sem tettszett de átgondoltam és kafa. Végülis nem csináltak mást mint még nagyobb bizonytalanságot, hogy most mi is van tulajdonképpen. Abban az egyben viszont biztos vagyok, hogy Libby a diliházban egy hatalmas megtévesztés akar lenni. Nem kell egybõl arra gondolni, hogy Hurley "barátjának" van igaza. Még mindig tartom azt a feltételezésemet, hogy Libby a Dharmának "dolgozik" mint Pszichiater és konrétan a parapszichológiával foglalkozik. De ez csak az én elképzelésem.
Az meg sajnos szinte nyílvánvaló, hogy Henry attól fél ha elmondja az igazat mehet kísérleti patkánynak. Gondolom mint a Dharmanál dolgozó orvos már látott egyet s mást.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
© hardrain! Ez csak a te teóriád hogy az otthers-ök a Dharma kutatók?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kezd irto szar lenni a sorozat. 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem
Mozdulj ki a gép elõl mondjuk az utcára azt légyszives ott terjeszd ezt a szleng ellenes dumádat. Kiváncsi vagyok hányadik emberig jutsz...
Es miert kene elvenni öket? Hiszen csak kepzelet az egesz. Ha almodja(k) az egeszet, akkor a gyerek is csak a kepzelet szülemenye, ergo teljesen artalmatlan...
www.armed-assault.hu
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mellesleg nagyon jól tudod mi az a vágó. Ha nem akkor kicsit gondolkodj rajta. Istencsászár. 😊)
...minimum annyira vágó mint Henry.
Nem muszáj ám menõzni, ha nem tudod mit mikor kell mondani...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
www.armed-assault.hu