Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Mikor meghallottam a csaj hangjat, en akkor dobtam egy hátast...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ezzel el is jatszottad, hogy hozzaertönek szamitsal es lealljak vitazni <#vigyor1>#vigyor1>
... meg amugy is...
Sztem egy nagy okádék az egész SW könyv bagázs, anniyra hülyeségeket írnak benne hogy röhögõgörcsöt kapok.És azért a prequel sokkal komolyabb trilógia mint a classic, szóval nem szidni.A színészi teljesítmény is fényévekkel jobb.SWSAGA 4EVER!!!
Egyébként nekem is volt egy kedvencem, egy tizenöt centis Vader 😊)) Nagyobbat nem lehetett kapni 😊
De gondolkodtam egy szobron is, mégpedig egy falraszerelhetõ karbonbafagyasztott Han Solo életnagyságú 3D-s változatán 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A Star Wars ota ez megy. Lucas atyank, a merchandising tökeletesitöje. Neki "köszönhetjük" a sok kiserö szart, amit egy sikercucc von maga utan.
Mondjuk szerintem igenis jo dolog. Ha valaki kedvel valamit, akkor szeretne minel több dolgot megtudni arrol es elmerülni a vilagaban. Logikus, hogy masok pedig ebböl penzt akarnak csinalni.
En annak idejen rosszul is lettem volna, ha nem lehetett volna SW posterem, vagy lepegetö makettem... (pedig annak idejen olyasmit nem is lehetett Mo-n kapni).
Viszont az extended univers cuccokat messze elkerültem.
Akinek valami nem tetszik, nem kell megvenni, aki meg ugy erzi, hogy nem tud elni nelküle, annak miert ne lehetne öröme?
Az üzletembereknek meg miert ne folyhatna be egy kis penz?
Gusztuistalan penzcsinalas az az, amikor mar semmi nem jut eszünkbe, de megis eröltetjük, mert azt hisszük, hogy az emberek olyan hülyek, hogy nem veszik eszre, hogy mar csak penzt akarunk csinalnia semmiböl.
Lasd SW 1-3, X-aktak utolso evadjai, vagy majdanan a Lost 48. evadja...