Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
gondolom a film van több részben, becsomagolva. megfogod az egyik fájlt a 6 fájl közül, és kicsomagolod. és annyi. arra figyelj, hogy csomagolás közben, 1 mappában legyen az összes fájl.

Risu Führer
és mi van akkor hogyha több részben vannak.mert 6 részben töltöttem le õket

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

mukika
a filmnek és a feliratnak ugyanaz legyen a neve, csak az egyiknek avi a másiknak pedig srt kiterjesztése legyen.

rage
A filmnézéshez használj mondjuk BSPlayert, az magától használni fogja a feliratot is.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Risu Führer
szevasztok lenne egy kérdésem.szóval az hogy letöltöttem egy részt a lost.click.huról és letöltöttem hozzá a feliratot is és szóval nem tudom hogyan kell használni a feliratot a filmhez egy mappába tettem de úgy sem jó.köszi elõre is a segítséget.szevasztok

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

IMYke2.0.0.0
Szeptember vagy október

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hy! Az RTL-en Kb meik hónapba kezdõdik el a 2.szezon?

MikX
De tul. képp, ez is jó sztem... én innen szoktam szedni...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Hunnenkoenig
Jujj de jo, most megtalaltad a loopholet a rendszerben, mi?

Amse
jah olvasson vissza és akkor tuti megtalálja a nem jelzett spoileres hozzászólásaid....

Hunnenkoenig
De csak mert ujreg vagy...
amugy illik visszaolvasni legalabb 3-4 oldalt (ha mar többet nem)

Hunnenkoenig
torrentspy.com
mininova.org
isohunt.com

Sziasztok új vagyok itt eddig dvd-n kaptam a részeket honnan tudnám letölteni a 2x17-18-19-t!Elõre is köszi.
PiszkosFred
Nem hitte el, csak nem volt benne biztos. Ezért kérdezett rá, biztos ami biztos alapon. ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

gyurukura4.avit is keress mellé. tényleg nem kell mindent elhinni, ami kamu.
Vagy lehet hogy a Reckoningot látta.
fake

BADE
a 20-as rész csak májusban lesz nem?Csakmert torrent-en már láttam.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

quack
õsszel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

mikor fog megint menni az RTL en?????????????????????????????????????????????

thx
lost - reckoning
Hunnenkoenig
Szerintem nincs semmi baj ezzel a hanggal...attol függetlenül, hogy szvsz minden magyar hang gagyi, ez siman kereteken belül van...

Mikor meghallottam a csaj hangjat, en akkor dobtam egy hátast...

Ez az összefoglaló rész milyen néven van fent? Mert a 20. epizód az amineka trailere van fent, a 19. meg az elõzõ!<#fejvakaras><#help>
Hát hallgasd meg Jack új hangját...akkor nem fog tetszeni!
EmThor
bazz a mai lost felhozó rész?! bakker...

PiszkosFred
Ez csak a gyógyszer mellékhatása, ne aggódj miatta... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

EmThor
én anno szinkronnal kezdtem nézni és teccett!

Hát ez tényleg vmi förtelem!
kill3r22

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

kill3r22
sokkal valami ismerelten szinész hangját kapta full gagyi

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Amse
szarabb mint eddig ? 😄 lol

kill3r22
Gyerekek ne nézzétek meg a losts02e11 et magyar szinkronnal...más lett jack szinkron hagja ultra gagyi.....fúúúúj el is ment a kedvem a szinkrontol

kirol
Az is valami.

mukika
kár, hogy ma csak összefoglaló rész lesz... <#szomoru1>

quack
telefon

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Swy
aha és az milyen szám???

http://bf2s.com/player/swy/

Tudnék neked évekig érvelni, talán egy másik fórumon..Egyszer..<#mf2>
A 06 1 382 8282 számon tudnak segíteni.

Swy
mikor lessz az rtl-en a második évad??

http://bf2s.com/player/swy/

Mayday
SW Prequel vs Classic orok vita lesz, inkabb ne is menj bele 😊 (Foleg nem a Lost topicban)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Hunnenkoenig
"És azért a prequel sokkal komolyabb trilógia mint a classic, szóval nem szidni.A színészi teljesítmény is fényévekkel jobb.SWSAGA 4EVER!!!"

Ezzel el is jatszottad, hogy hozzaertönek szamitsal es lealljak vitazni <#vigyor1>

... meg amugy is...

Nem Lucast kell szidni mindenért, nem õ felügyeli a merchandising ügyeket.Köze nincs hozzá hogy a Hasbro hány játékot jelentet meg, vagy hogy hány regényt írnak hozzá.
OFF

Sztem egy nagy okádék az egész SW könyv bagázs, anniyra hülyeségeket írnak benne hogy röhögõgörcsöt kapok.És azért a prequel sokkal komolyabb trilógia mint a classic, szóval nem szidni.A színészi teljesítmény is fényévekkel jobb.SWSAGA 4EVER!!!
mrzed001
Ami a SW könyveket illeti, a thrawn 3+2 igencsak eléri (vagy übereli?) az ep4-6-ot, de mindenképpen fényévekkel jobb, mint az Ep1-3.
Egyébként nekem is volt egy kedvencem, egy tizenöt centis Vader 😊)) Nagyobbat nem lehetett kapni 😊
De gondolkodtam egy szobron is, mégpedig egy falraszerelhetõ karbonbafagyasztott Han Solo életnagyságú 3D-s változatán 😊

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Szerintem a a SW konyvek jok.

Mondjuk amikor elõször megláttam a könyvet megörültem. Mert azt hittem regény. Azt most nézem, hogy valami képes mesekönyv. 😊 Hát a fene tudja...

Hunnenkoenig
Te eddig a holdon eltel?

A Star Wars ota ez megy. Lucas atyank, a merchandising tökeletesitöje. Neki "köszönhetjük" a sok kiserö szart, amit egy sikercucc von maga utan.

Mondjuk szerintem igenis jo dolog. Ha valaki kedvel valamit, akkor szeretne minel több dolgot megtudni arrol es elmerülni a vilagaban. Logikus, hogy masok pedig ebböl penzt akarnak csinalni.

En annak idejen rosszul is lettem volna, ha nem lehetett volna SW posterem, vagy lepegetö makettem... (pedig annak idejen olyasmit nem is lehetett Mo-n kapni).

Viszont az extended univers cuccokat messze elkerültem.
Akinek valami nem tetszik, nem kell megvenni, aki meg ugy erzi, hogy nem tud elni nelküle, annak miert ne lehetne öröme?

Az üzletembereknek meg miert ne folyhatna be egy kis penz?

Gusztuistalan penzcsinalas az az, amikor mar semmi nem jut eszünkbe, de megis eröltetjük, mert azt hisszük, hogy az emberek olyan hülyek, hogy nem veszik eszre, hogy mar csak penzt akarunk csinalnia semmiböl.

Lasd SW 1-3, X-aktak utolso evadjai, vagy majdanan a Lost 48. evadja...

Sok lost konyv van angolul.

Ez a tipikus pénzcsinálás módszere....😊