Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert a mininovan meg a thepiratebayon csak a XOR verzio van fent ami allitolag xar ...
www.armed-assault.hu
www.armed-assault.hu
azért nem csak az az egy szál maradt. van vagy 1000 elvarratlan szál, amirõl szólhat még a sorozat. ki tudja, lehet 7-8 év múlva is itt fogunk beszélgetni.
ha lenne 3. akkor az mirõl szól? már csak dharmás rejtély maradt, hogy mit is csinálnak valójában.
amugymeg lehet a sorozatról beszélni...de megint csak azt tudom mondani, hogy spoiler makro, vagy ha lusta vagy rá akkor csak simán odaírod hogy spoiler és mindannyiunk életét megkönnyíted
de végülis ez egy forum azt csinálsz amit akarsz, de nem csak énszerintem hasznos a spoiler használata, nem véletlenül tették be a makrok közé... de ha te nem vagy hajlandó használni akkor ne használd, nem akarlak meggyõzni semmirõl
ne vitázzunk errõl többet, felesleges.
Bazinga!
Ha mar a sorozatrol nem lehet beszelni a sajat topikjaban, akkor legalabb egymast basztassuk... gondolom ez lehet a kiindulopontjuk.
Angol vagy magyar felirat van már az új részhez?
Amugy mit tudtal meg belöle, amit eddig nem tudtal, vagy sejtettel?
Max annyit, hogy jurtataboruk van (amit Michael ugye mar megmondott), meg hogy Walt nem boldog.
Eddig is tudtad, hogy anluk van Walt, most max annyit tudtal meg, hogy valoban meg is jelenik ebben a reszben, de erre is lehetett szamitani evadzaraskor.
Szoval nem kell a mübalhed mert engem meg az nem erdekel.
#6536 - engem a vonal megállított szerencsére...
Bazinga!
Cs
---------
Hat bazeg, snecik ezek, de nagyon.
Michael egy faszkalap. Az othersek jo emberek nem lehetnek, mert a francia tyuk lanya is csak kenyszerböl van velük es walt sem latszott igazan boldognak.
En biztos nem tettem volna ugy, ahogy mondjak.
Leigertem volna a csillagokat az egröl, aztan mikor visszertem Jackekhez, elmondtam volna mindent a többieknek, aztan bemasiroztam volna a jurtataborukba es szetlöttem volna azt a köcsög fejüket, akar kik is legyenek.
Eko nagyon melyertelmü dolgokat tud mondani. Imadom a csavot. Kezd az egyik legjobb karakter lenni. Keveset beszel, de akkor mond valamit.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Everything that happens, happens for a reason"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Sajnos nem a magyar szarmazasu Spielberg all elötted, csak egy egyszerü kis soför/asszisztens/csicskas <#rinya>#rinya>
Igaz csinaltam mar felvetelvezetest is (de ugyanugy cateringet, vilagitast, diszletezest stb), csak az nincs kint az imdb-n, mert jelentektelen filmeknel/reklamoknal volt, illetve maga a munka volt olyan jelentektelen, hogy meg sem eri kiirni barhova is. Nem is nagyon szamitom bele a filmografiamba. En egy soför vagyok, aki szereti a munkajat (igaz vannak meg vagyai <#vigyor1>#vigyor1> )
Neha a kamera elött is latni, nem csak mögötte, de csak apro statiszta szerepekben. A legbüszkebb arra vagyok (es boldog is, mert megtehettem), hogy Catherine Deneuve-vel egy jelenetben szerepelek, aki mindig is almaim nöje volt, amig meg fiatal volt :-)))
De ezt mar elmeseltem nehanyszor itt a forumon, szoval hagyjuk, mert meg azt hiszik, hogy felvagok, pedig nem, mert nincs mire :-))
felteszem a címek mellett zárójelben nem a szereped van feltüntetve(péel driver/runner)
és felteszem most gyakorlott imdb-használók elõtt rendesen lejárattam magam...
már akartam kérdezni,hogy ezek szerint te filmes-dolgokban mozox,ugye?már írtál pár ilyen jellegû okosságot,innen az ötlet.
sajnos nem mindenkinek adatik meg a humorérzék,engem nemrég pont ezért elég szépen elgyepáltak.öröm volt nézni,gondolom,mert elég sokan végigállták.
az tuti,hogy nem érdemes erõt-energiát pazarolni,ha nincs értõ fül.aztán ha egy poén elsiklott,nem érdemes nekiállni elmagyarázni,h mi is van,mert abból jó nem születik.
sland egy kicsit önérzetes vagy,ezért hozzáteszem,véletlenül sem szánom bántónak amit mondtam,csak épp idávágott ami velem történt.
a lényeg,értsük a poént+písz!!!
a legutolsó kis szerepet alakító stasztika is megtalálható - kis túlzással
Söt, még én is! <#nyes>#nyes>
Valószinüleg bennem van a hiba, én vagyok GYP-s és én nem értem a poént.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
- A világmindenség dolgai, plusz a kimaradt jelenetek: www.google.com
- A filmvilágmindenség dolgai, plusz a kimaradt jelenetek: www.imdb.com
E két oldallal minden legyõzhetõ, és minden megtalálható, kivéve az olyan elcsépelt szépségkirálynõ álmokat, mint a rák ellenszere, vagy a világbéke. Utóbbit ajánlom figyelmedbe, a legutolsó kis szerepet alakító stasztika is megtalálható - kis túlzással..
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
tán nem azért mert nem Bernard? :o