Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
a szigeten, vagy a sziget után (páran ugye megléptek pl.) meghalt mindenki, aztán az alt valóság volt a purgatórium, a menny pedig a templom utáni fény -.-
De ez a befejés?
Másik fórumon olvastam de én is ehhez a véleményhez vagyok a legközelebb.6 évig a karakterek köré dobálták itt a misztikus,fantasztikus,elgondolkodtató stb. elemeket,amivel hétrõl hétre,évrõl-évre le lehetett kötni a nézõket,amit lehetett ebbõl idõvel összekötöttek valahogy,amit nem,azt nem.A végén meg kaptunk egy "mindenki meghalt,sziasztok" befejezést.
És erre a végül is a történettõl teljesen idegen alternativ szálra a végén elnyomtak egy teljes évadot...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
meg lehet én vagyok faszkalap, de nem passzol ez a lezárás a 6 évadhoz, nekem úgy tûnik, az írók kerestek egy egyszerû (esetleg az egyetlen) lezárási módot, mindenki mehet a sóhivatalba. nem egy dallasos bobby visszahozatal, de nem is lost szint.
MJ rulz Pink Team The Only One
csuszi: a sziget teljesen valós volt, a va világban történt, az ALT szál volt a purgatorium
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
"amúgy sry, de nekem jobban összejönne, hogy meghal a szigeten, a végén, és a túlvilág a templom, slussz passz, csak éppen akkor ehhez hogy jön a kibaszott atombomba?"
ismét kérdezem, ehhez hogy jön az atombomba túlélés?
Mindenesetre ennyire nehéz felfogni?
de nekem nem a 100 kis kérdés fúrja az oldalam, hanem a nagy egész se áll össze. a 6. évad párhuzamos világa a túlvilág. oké. a sziget a purgatórium (mondjuk ez nekem nem jött le, de legyen). miért hal meg a végén jack a purgatriumban? ha a a másik világ a túlvilág, a sziget a purgatórium, mikor halt meg jack? repülõgépszerencsétlenség? és mi a faszom az atombomba?
amúgy sry, de nekem jobban összejönne, hogy meghal a szigeten, a végén, és a túlvilág a templom, slussz passz, csak éppen akkor ehhez hogy jön a kibaszott atombomba?
ja és ha a sziget a purgatórium, akkor hogy mennek el róla többen vissza a való életbe?
nekem ez nem egész, nem logikus, akárki akármit mond. és én leszarom hogy miért kínozták sayidot, miért éledt fel, mi a fény stb. logikus egészt szerettem volna ennyi az egész. és ezt nem kaptam meg, lehet itt találgatni mint egy kibaszott félbehagyott sorozatnál...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
6 év után más vár az ember!
A nézettség az jó volt nekik mi???
ezután meg szar az arcunkba...
Mondhat akárki,akármit ez édes kevés volt befejezésnek.
az elsõ helyénvaló, de a másodikkal ne menj emberek közé..
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nekem kb annyi jött le, hogy jack megpurdelt és flashelte egészet😊
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Send an email to [email protected] with the subject like "LOST question" and I'll answer any questions you want.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
így képen nem látszik, de az ott egy madár. már elsõ nézéskor is feltûnt, lévén az CGI kell, hogy legyen, tehát nem csak egy kósza madár, ami berepült a díszletbe 😊 /állítólag egy zöldvászon, franc se tudja/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ez volna a lényeg, ami miatt a Füstöt se elmenni, se a "Villanykapcsoló" közelébe nem engedhette Jacob. Ha kialszik a Fény, "akkor mindannyian a pokolra jutunk" - elhangzott. (Valószínû, hogy pár percig system failure volt az ALT-ban, míg Shephard Workman újra nem bootolta a rendszert.) Kíváncsi lettem volna, hogy restart után visszatért volna-e a MIB képessége.
"Gyakorlatilag a sziget mélyén rettentõ nagy volt az elektromágneses sugárzás. Ennek a miértjére lenne célszerû keresni a választ."
Így van, ott lehet minden titok. Desmond is azt hitte, hogy elektromágneses energiát bocsátott rá Widmore, aztán a MIB visszakérdezett: "Mibõl gondolod, hogy az volt?"
Alighanem nem az volt - csupán a másik Szigeten lévõ Fehér Energiát "csatolták ki" a fabódéban, így Desmond "félig" belátott az ALT-ba, ami "odabent van".
Mert végül _majdnem_ igazuk lett azoknak, akik régesrég megtippelték, hogy a Sziget a Purgatórium; csupán apróbb igazítás kell: a SzigetEN van a Purgatórium - a hely a Fényben, ami a születést, a halált, a reinkarnációt "menedzseli", + ott van az is, ami rosszabb a halálnál. Mindegyik opciót láttuk. A DHARMA errõl nyilván nem tudott, csupán az Energia "mellékhatását" próbálták kihasználni, ami az összes "csodáért" felelt: az okozta az idõutazást, a flasheket, miatta kellett a gombnyomkodás, a kulcselfordítás, hozzá kötõdik a Füst létrejötte, és alighanem az Õr gyógyító és szabályteremtõ ereje is, ahogy a mágnesesség, és a "bezárt irányok", a Sziget rejtettsége is mind rá vezethetõ vissza.
Az is lehet (bár egy ilyen választ nyilván csak Lindelof szájából hangzana hitelesen), hogy annyira megpiszkálták az Energiát, hogy emiatt volt muszáj kinyírni a komplett DHARMA-t, de már késõn, mert valamit elrontottak, ami miatt a magzatok lelke(???) nem tudott a Fénybõl új kört kezdeni a Szigeten - erõltetett válasz, de számomra megteszi, amíg tart a "rádiócsend". (Ami nyilván azért van, hogy a.) mindenki lehiggadjon/megvilágosodjon/elfogadja; b.) a fórumokon lévõ "ingyen-mérnökórákban" születõ teóriákból a legjobbakat ki tudják választani pár égetõ kérdésre - bár szinte mindre most is adható "tökéletes" magyarázat, az ellátmánytól az el nem sülõ pisztolyig. Teszt?) : )
Aki pedig a spirituális válaszokat szereti, annak ott az egyiptomi teremtéstörténet a Bennu madárral:
"Bennu madár az élet jelképe: azt az állandó isteni erõt ábrázolja, amely az élet valamennyi megnyilvánulásának elõfeltétele.Az egyiptomi teremtés mítosz szerint a Bennu madár az életesszenciát (heké) egy távoli, mágikus forrásból hozta el a világba. E forrás a "Tûz szigete" , a sosem szûnõ fény helye a világ határain túl, ahol az istenek születnek és megújulnak, s ahonnan a világba küldik õket. Ebbõl a világból a Phoenix a fõ hírhozó. Az élet üzenetét hozta el Heliopoliszba, a föld szimbolikus középpontjába."
Arról ugyan nem szól a fáma, hogy a hangja valóban "Hurlíííí"-e, és hogy a tojása zárókõ alakú-e, de miért ne...
bocs a hossza miatt...
doctor ninja assassin \m/ 😄
DFTBA ಠ_ಠ
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
Valószínûleg ugyanazok a képességei maradtak volna, mint a szigeten és ezt ki is használta volna. Tehát önmagában a sziget elhagyása nem jelent katasztrófát.
"The images shown during the end credits of the 'Lost' finale, which included shots of Oceanic 815 on a deserted beach, were not part of the final story but were a visual aid to allow the viewer to decompress before heading into the news," an ABC spokesperson wrote in an e-mail Tuesday.