22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • ProGabe #16632
    tényleg, felcseréltem a sorrendet. de ez most mindegy, mert ekkorát nem bakiznak. ezek szerint több idő telt el. pár hónap szerintem is kell egy ekkora szakállhoz. mondjuk nekem is elég gyorsan nő, de egy idő után mondhatni megáll :D szerintem én nem is tudnék ekkora szakállat növeszteni. na de ez már rohadt nagy off :)

#16630: takarodj!
  • Klemice
    ben megölte locke-ot? :O
  • mo rémálma
    nekem két év alatt lett ekkora
  • Kicsikiraly
    akkor nem emlékeztem pontosan, de akkor sem kell olyan sok idő egy ekkora szakállhoz :D lehet hogy neked igen, de én ismerek olyat, aki reggel megborotválkozott, délelőtt már rászóltak hogy miért nem borotválkozott, mert kb egyhetes borostája volt.

(a szigeten meg volt lehetőségük borotválkozni mielőtt ezzel jönnél :D)
  • Orionk
    először sayidhoz ment locke.

később ment jack-hez.

The life and death of jeremy bentham: ebben az epizódban mutatták most be, hogy kit milyen sorrendben keresett fel.
    Azután, hogy eljött jack-től a korházból alig telt el pár nap, hogy locke-ot megölte ben. Persze ben ugy tüntette fel mindenkinek, hogy öngyilkos lett.

pár nap mulva már koporsóban lehetett. ez a pár nap alatt viszont, nem hiszem, hogy jack nek akkora szakálla lett, mint ami egy embernek 1 év alatt nől. Na jó, számítsunk fél évet.
    de akkor is.
  • Kicsikiraly
    ez emberfüggő. meg amúgyis eltelt sok év :D ha a szigeten történő eseményeket nézzük, locke legfeljebb 1-2 héttel az időutazások megkezdése után indult el és beszélt jackkel, jackék viszont 3 évvel később mentek vissza a szigetre, ezelőtt 1-2-3 héttel volt az hogy Locke meghalt, ergó legalább két év eltelt.
  • Orionk
    Ugyan már gyerekek!!

Legalább 1 év kell, hogy akkorát nőjjön az ember szakálla
  • Kicsikiraly
    tényleg nem baki, elég sok idő telt el addig, azalatt simán nő az embernek ekkora szakálla.
  • ProGabe #16624
    Locke visszamegy -> beszél Jackkel, aki bekattan -> Locke felkeresi a többieket is, többek között Sayidot az Isten háta mögött, közben Jack szakálla csak nőttön nő :) nem baki ez, ekkorát kizárt, hogy bakiznának
  • Grove4
    Bágua 1
    Bágua 2

Kicsit utánnanéztem ,egész pontosan BaGua nyolcszögnek hívják!
  • Klemice
    esetleg lostpedia és ott lehet olvasgatni
  • Kicsikiraly
    ez egy ősi japán elrendezés. Nem értek pontosan hozzá, egyszer ismerősöm olvasott egy könyvet ami ezzel foglalkozott, ha érdekel megkérdezhetem majd pontosan. a lényeg az, hogy kétféle állásban lehetnek a pálcikák, egyben vagy kettéválasztva, és ez a nyolc lehetőség van ahogy el lehet rendezni őket három sorban. ( mindhárom egyben, mindhárom kettőben, két fölső egyben, alsó kettőben, stbstb)
  • Grove4
    Jókat tudsz kérdezni!egy tipp:kezdd el megfejteni Morse ABC-szerint,szólj ,ha jutottál vmire!
  • Orionk
    miért hát nem?
  • Orionk

Hy!

Tudja e valaki, hogy a DHARMÁS logókon a vonalak, azok mik? miket ábrázolnak, vagy jelentenek? Minden egyes vonal más.

pl. itt egy logo, a lamp post logoja:
    http://images1.wikia.nocookie.net/lostpedia/images/2/2e/TheLampPost.png

A középen van egy lámpa, de a lámpa kép körül vonalak vannak, amelyek külön kis jeleket ábrázolnak, jelentenek. Érdekesség, hogy minden egyes jel máshogy néz ki.

Mit jelenthenek ezek?
  • Grove4
    Megnőtt??
  • Orionk
    Hy!

Lehet, hogy felfedeztem egy hibát a sorozatban. Amikor Locke elhagyta a szigetet, akkor elkezdte felkeresni a szigetről elmenekült társait. Jack-el akkor találkozott, amikor balesetet szenvedett egy autóval, és abba a korházba szálitották, ahol Jack is rendelt. Szóval ekkor találkozott Jack-el. DE EKKOR JACK-nek NEM VOLT NAGY SZAKÁLLA!!!

A harmadik évad 22-ik epizódjában a flashback-ek a jövőbe tekintenek, amikor JACK-nek HOSSZÚ SZAKÁLLA VAN!! A hosszú szakállal megy meglátogatni Locke holttestét.

EZT NEM ÉRTEM, HOGY HOGYAN LETT 1-2 NAP ALATT HOSSZÚ SZAKÁLLA JACK-nek?!...
  • Orionk
    Hello!

A dark ufo nak szokott lenni egy listája. Ezt a listát mindig az aktuális epizód uán adják ki. A lista pedig azt tartalmazza, hogy a most leadott epizód hanyadik helyen áll a többihez képest. Tehát hogy sorrendben melyek voltak a legjobb epizódok.

Nem tudjátok ,hogy ezt a listát hol lehet megtalálni?

köszi
  • sb1
    Nem volt rossz feleleveníteni a dolgokat, csak jó lett volna, ha a régebbi részekből többmindent látunk, így eléggé a közelmúltbeli eseményekre van kihegyezve...
  • ProGabe #16613
    már van belőle scene release is

Lost.S05E13.5.The.Story.of.the.Oceanic.Six.HDTV.XviD-2HD
    Lost.S05.Special.The.Story.of.the.Oceanic.6.720p.HDTV.DivX-WB
  • trident
    "The story of the Oceanic Six"

Ez jó? Most találtam, töltik fel/le relatív "sokan", de egy darab kommentet sem látok. 796-szor letöltve.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.mininova.org/tor/2520449
  • gman906
    Pedig tévedsz :D
  • Orionk
    egyébként én megbántam, hogy elolvastam :(
  • Orionk
    :D
  • Kicsikiraly
    hát ebből nagyon nehéz kitalálni h a Miles lesz az :D Más nem tartózkodik egy helyen az anyjával
  • Magoo
    Szerintem rajtad kívül még sokan olvassuk a DarkUFO-t :) És akik azt olvassák azok már tudják ;)
    de a többieknek maradjon meglepetés
  • Orionk
    A következő lost epidból, a 100-adikból spoilerek, VIGYÁZAT NAGYON ERŐS SPOILEREK.!!!!!!

Az epizódban valaki meg fog halni, és a saját anyja öli meg. Azt nem akarom megmondani, hogy ki, mert annyira erős spoiler. Az lenne a spoilerek spoilerja :), de komolyan ! :| DE, ha sokan kéritek, akkor leirom, hogy ki az. De,ha kéritek is, akkor is vigyázzatok, hogy spoiler tag-be kérjétek, hogy más számára ne derüljön ki.
  • ACE
    Ne foglalkozz vele...
  • ProGabe #16604
    értelmes magyar torrent oldalakkal nincs is baj, csak ugye egyre több a netcigány. aki meg van olyan hülye, hogy emelt-díjas smseket küldözget arányjavításért, az meg is érdemli

/off
  • Szolnokboy1
    szerintem hülye, nem tudja mit beszél. a magról (ami spec magyar és torrentoldal) mindig maxszal jön a Lost csütörtök reggelente, sőt nem csak az, hanem minden más is. :)
  • Orionk
    mármint mit érdemel meg?
  • Orionk
    mit akartál mondani ezzel, hogy aki magyar torrent oldalt használ...
  • trident
    Ezt elkúrtam, na most mehetek a füst elé büntire... Remélem megint Alex jelenik meg bőrszerkóban, paskolóval...

• tommygear
    jó mennyél is, szia
  • gabesz012
    Hát ez tényleg hihetetlen, az sg színvonala, amúgy meg te is buta vagy (még olvasni sem tudsz rendesen), mert amit én linkeltem bcrics-nek, ott szó nem volt a speckó részről, hanem simán az 5. évad részeit kereste. Topik fav-, mert itt mindenki csak baszogatni tud mindenkit, inkább sorozatjunkiet olvasok csak ezentúl, ott legalább értelmes hozzászólások vannak zömében...
  • trident
    A torrentlinkeket nem tudtam ellenőrizni, (fazs vagyok, látom a kommenteket -elnézést, nemrég keltem, nem olvastam a kommenteket.)

Elnézést. Hát akkor várunk még. Bár ha "csak" annyi, hogy összevágtak egy 40 perces összefoglalót az eddigi anyagokból, karakter centrikus módon akkor bődült sokat még nem vesztettünk.:)

Arra azért jó, hogy akinek gondja volt a motivációkkal (ki, miért megy vissza, miért olyan amilyen), az nézze meg.:)

Aki pedig tud jó linket, ne sajnálja megosztani, korrigálva hibámat.:)
  • sirdond
    kár,hogy a két torrent fake, a harmadik meg szar minőség :(
  • Klemice
  • tommygear
    na ez már az
  • trident
    Erről lenne szó például?:)

http://www.torrentreactor.net/torrents/2976989/Lost-S05-Special-The-Story-of-the-Oceanic-6-HDTV-XviD-FQM
    http://bycarlost.blogspot.com/2009/04/lost-especial-story-of-oceanic-6-online.html
    http://btjunkie.org/torrent/Lost-S05-Special-The-Story-of-the-Oceanic-6-HDTV-XviD-FQM/4600be31ceb68efef86eaee50e88ee12587e4f1e2769

De most kávézom tovább.=)