22323
-
#16712 és jackék meg akarják majd valósítani daniel tervét és pont az fogja okozni az incidenst
ergo jack nem segített ben-nek mert azt hitte meghal közben meg emiatt lett péló -
#16711 szerintem igen.
ezzel is bizonyítva, hogy ami történt megtörtént, hiába akart daniel változtatni, nem tudott -
#16710 tuti meghalt? -
#16709 A fenébe, Danielt sajnálom, vágta rendesen pedig a dolgokat.. elmélete is eléggé odavágott, viszont ha utazott az időben, akkor miért nem tudta, hogy a mutter ilyen... nah kavarodnak már rendesen dolgok, de ezért jó a lost. :) -
#16708 hatalmas rész volt egyébként, de ezt a daniel féle elméletet a "változókról", mint saját magukról nem nagyon értem. vagy feje tetejére állítanák az egész eddigieket, ha tényleg ők megváltoztathatnák a dolgokat, vagy faraday elmélete hülyeség.. gondoljunk csak bele. megakadályoznák a balesetet, ezért ~30 évvel később nem zuhanna le a gépük. ők viszont pont onnan kerültek oda ahol vannak. ez elég durván paradoxon lenne, sztem elpusztulna az egész "világuk", és egy párhuzamos dimenzióban folytatódna az egész. de ez az egész ellentmondana az eddigieknek..
faraday anyja pedig durván nyomja.. tudta, hogy ha odaküldi a fiát, meghal. persze hogy miért csinálta mégis, az nem derül ki.. -
#16707 egy hidrogénbomba nem csak egy krátert hagyna maga után az egész szigetet megsemmisítené, de ezt el is mondta daniel az évad elején -
#16706 Ezek szerint Daniel rosszul gondolta... -
#16705 van egy érzésem hogy a 6. évad után még lesznek itt finomságok valamilyen formában :D -
#16704 ő gondolom a retek klubos folytatásra gondol
azért az nem úgy megy, hogy lemegy amcsiban az utolsó rész és egy tettre kész modi azon nyomban bezárja a topikot :) -
#16703 Yes.Még lesz egy évad.Utána gondolom zárodik a topic:( -
ACE #16702 Google "Lost folytatódik-e?" első találat :D -
Zeli Ákos #16701 Heló! Nem tudja valaki hogy még folytatódik a Lost és ha igen mikor?????? -
#16700 omg micsoda rész volt
rendesen megkeverték a dolgokat. most már tudjuk, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Daniel sem tudjai gazán, mi a fasz van. csodás :D
két lehetőség van: nem sikerül robbantani, mert D meghal, vagy bármi másért
sikerül, méghozzá a fúrás előtt, de pont az indítja be az egészet :) tehát nem megsemmisíti az energiát, hanem aktiválja, a sziget meg magát is gyógyítja, nem csak embereket, azért nincs kráter :)
-
sirdond #16699 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vazze, miért nyírták ki daniel-t? :(
-
#16698 na ez most mi volt ma? :) -
#16697 Te viszont látom kötekedős kedvedben vagy. -
#16696 Ilyen nevű karakter nincs a sorozatban. -
#16695 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezt nem értem... ha tudta eloise, akkor miért küldte? ha azért mert nem akarta h robbantson, akkor nem lett volna elég h nem küldi? semmi olyat nem csinált a szigeten, amire szüksége lehetett eloisnak.. vagy kellett hogy beszéljen changgel? -
#16694 jó retkes -
#16693 -
bcrics #16692 vóóó milyen csöcsei vannak a csajnak,,hehe,,tuknám -
#16691 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na a büdös kurva életbe beetettek minket hogy daniel elmond mindet amit a szigetről tud, azt hittem ilyen füst vagy szobor vagy valmi lesz áááááh
mellesleg rendben volt a rész nagyon is, gondoltam hogy más lesz mint amit vártam... -
#16690 éjó lost -
#16689 és said? :))))))) -
#16688 milyen már az a repülő ott :D -
#16687 -
#16686 amcsi btk lol -
#16685 az marcipán, mint minden más is a tortán. -
sirdond #16684 ebből már nem jöhetsz ki jól ^^
az tényleg marcipán -
#16683 igeeeeeeeen? szóval nem lehet valódi sört tenni tortára? ez benn van a amcsi BTK-ban? -
#16682 mert minden abból van az asztalon juliet előtt, meg sawyer se úgy néz ki mint aki iszik :) -
#16681 az egy nagy torta az első képen, arról van a sör is -
#16680 miért lenne marcipán? a sorozatban látható jó párszor, amint kibont egyet-egyet
persze nem nagy cucc, csak jól rá kell festeni/ragasztani az írást. bár azt is simán el tudom képzelni, hogy készíttettek pár kartonnyit -
#16679 az marcipán :D -
#16678 meg is ünnepelték
mekkora lehet már, hogy még "civilben" is dharmas sört isznak! :) -
#16677 a visszaszámláló szerda este kilencig számol, tv-ben ekkor menne. de az időeltolódás miatt ide csak holnap hajnalban/kora reggel ér el. -
campy #16676 azt gondoltam hogy itt az SG-n mindenki annyira okos hogy tudja...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!s05e14 még mindig nem látom sehol ezekszerint 82 perc van még hátra hogy az a...:( -
#16675 könyörgöm UGYANAZT NÉZZÜK MI IS!!
honnan tudhatnánk? -
campy #16674 ezeken kívűl tán minden világos volt...na jo Locke zavaros kicsit xD elején amikor pl pont Richard talált rá mikor forogtak az időben... -
campy #16673 szinte tudtam h lesz ilyen válasz igy lenne ötösöm a Magyar emberekkel kapcsolatban gratulálok xD...
jo ravatal én nem gondoltam ilyenre nem figyeltem h meddig fekszik...ennyi amugy is utálom a temetéssel kapcsolatos dolgokat szval itt ebben az esetben alapból azt sem tudom milyen egy ilyen ravatal...figyelj MO-n más a trendi legalább is mikor édesapám mamám el lett temetve (őket hamvasztották) de kit érdekel ugyebár az én magánügyem... szval én a koporsós búcsúsztatást elég ritkán láttam még filmekben is szinte akkor honnan tudnám? na mind1 íme a kérdéseim rátok zúdítva de könyörgöm->kérdezni nem szégyen ne nézzetek már hülyének h ez meg az homály maradt...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. kérdésem: hol van Claire? melyik időben?
2. kérdésem: miért van az, hogy Sun, Lapidus, Ben, Locke 2007-ben maradtak a szigeten? és Jackék miért kerültek át 1977-be? nekik tán oda "kellett" kerülniük h valamit megváltoztassanak az időben? egyre afelé halad minden...
3. kérdésem: Sayiddal mi lesz vajon? és Charlotte kislány alakzata amit Daniel látott? kiderült h ő üldözte el a szigetről a vörös hajú lányt lánykorában...Charlotte vajon élni fog még valaha eszméletlenül tetszik az a csaj a sorozatban olyan kár h meghalt:(