22325
-
ezt most még1x -
inkabb mondjuk ugy h 4+8+15+16+23+42 :) -
nem, tisztán lesz 108 perc, relámmal együtt 2,5 óra -
http://tvwatch.people.com/2010/05/21/lost-finale-end-questions/ -
egy "egyórás" rész kb 43 perc, reklámmal egy egész. 43+43+22=108 :) -
jaja tisztan annyi, reklamokkal egyutt 2,5 ora -

108 perces finálé lesz -
Akkor most lesz egy 2 órás összefoglaló, és utána a finálé 2,5 órában? -
A 10 legfontosabb jelenet
/mint minden lista, ez is szubjektív, nem kell azon kattogni, hogy a Te kedvenc jeleneted miért nincs benne! persze ezt írta a blogger is/ -
Inkább akkor ne nézd a lostot. Te már fanatikusan keresed a válaszokat az ÖSSZES apró kérdésre. Az évadzáró nem neked fog szólni, majd a DVD-n az extra válaszok. -
Lotczi #20434 Ez 1 kicsit kevés nekem válasznak főleg, hogy mind a 6 évadot végigkísérik a számok és erre egy szaros mondatban lerendezik az egészet. Attól mert jacob felírta a falra a számokat az egyik dharmásnak kibattant a fejéből, hogy jé de jó móka lenne ezeket a számokat a bunker tetejére ráírni és akkor már mért ne legyenek ezek a számok azok amikkel megmentjük a világot. -
Jimmy Kimmeles Lindelof, Cuse interjúban Kimmel említette, hogy anno mikor prezentálták az ABC-nek a tervet megígérték, hogy könnyen követhető sorozat lesz...:D -
ezzel kapcsolatban egyebkent a nemreg linkelt cikk utolso mondatat tudnam mondani, szerintem abszolut errol van szo, es ezert nem kell kurvaskodni, barmi is lesz (remenyeim szerint kurvajo lesz azert):
"A Lost esetében istenigazából nem is a válasz, hanem az ahhoz vezető út, a karakterek fejlődése és egymáshoz való viszonya volt a fontos, ettől is volt a XXI. század televíziós történelmének eddigi legfontosabb sorozata." -
nekem nincsenek kérdéseim....akkor velem mi lesz??? beszippant a vákum egy örökkévalóságba, ahol a hétfő sohasem jön el??? :D -
tudnak, csak kicsit hosszabb szó szerkezetben...:D de sose lesz olyan szép mint a magyar... -
Annyira éreztem hogy ez lesz. Mindenki várja hogy megválaszolják a kérdéseket, csak az a baj hogy nem jók a kérdéseitek.
A számoknak ENNYI a jelentésük. Sok emberből ez a 6 név került kiválasztásra, ez a négy fontos szám. Amiatt, hogy Jacob ezeket a számokat társította a nevükhöz, ezek a számok feltöltődtek egy ilyen erővel, ami miatt mindenütt ott vannak. -
Azért ez tükrözi az amerikai szókincset rendesen.Még egy jót káromkodni de tudnak. -
szerintem lehet...csak keresni kell :D -
arról nem tudtok valamit, hogy valahol lehet-e élőben követni az eredeti adást? az oscar-átadót egy csomó helyen streamelték (ustream, akármi), hátha ezt is :) -
" Már eddig is rengeteg kérdést tisztáztak az alkotók, és a fináléban újabbakat válaszolnak majd meg, de azt előre jelezték, hogy nem mindent fognak a szánkba rágni, maradnak nyitott történetszálak, és hagyják, hogy a néző találja ki magának, azok hogyan zárulnának le " - no comment... -
" Ezekkel a számokkal nyerte meg Hurley a lottot, ezek a számok voltak a bunker tetején, ezeket a számokat kellet a gépbe 108 percenként beütni, a faszi az elmegyógyintézeten ezeket ismételgette"
bizony, ez mind azert tortent mert jacob ezeket firkalta a falra. bovebb magyarazatra szerintem ne szamits. -
Biztosan lesz egy csomó minden, ami megválaszolatlan marad....én most elég sokáig nem tudtam nézni a részeket, de most az utcsó 10-et pótoltam egyben, és bizony, még nagyon-nagyon sok kérdés nyitott maradt....kiváncsi leszek nagyon... -
korrekt összefoglaló a músorról -
Lotczi #20421 Rohadtul nincsenek megmagyarázva mert az hogy Jacob felírta a falra és mindegyikhez hozzátársított egy nevet az nem magyarázat. Ezekkel a számokkal nyerte meg Hurley a lottot, ezek a számok voltak a bunker tetején, ezeket a számokat kellet a gépbe 108 percenként beütni, a faszi az elmegyógyintézeten ezeket ismételgette. Szóval van itt mit magyarázni a számokon... -
Már meg volt magyarázva. -
Hat azert valjuk be, nem sok olyan sorozat van ami ennyi mindent meg kell magyarazzon 2 ora alatt. Szoval en nagyon drukkolok, hogy ne most basszak el, a legvegen, mert agybajt kapokk. -
sztem nem lesz. a számok jelölik a főszereplőket és "Jacob had a thing for numbers."
Ennyi. -
Ez egy minimum! Ha a számokról nem derül ki valami fontos azzal több ezer Lost-fant hagynak cserbe!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem amógy, tutti a két világ közti kapocsban fontos szerepe lesz még a számoknak....remélem :) -
Szerintetek a számok jelentésére (4, 8, 15 stb.) lesz magyarázat? -
nah még számunkra egy bő 24 óra és tölthetjük, remélem a feliratkészitők szabaddá tették a hétfö hajnalukat, hajrá Doreus és chetoryék... -
Legjobb, meg Jack és Ben... :D -
Báááázmeg... vagy 3x meg kellett néznem, mert szétröhögtem magam... -
Ben és Jack a legjobb
:D
Meg a Jacob MiB-es. -
i will f**** you
nover O_O
-
- - -----
- - - -
- - - -
- - -