22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • tommygear
    ezt most még1x
  • 5c0rp330n
    inkabb mondjuk ugy h 4+8+15+16+23+42 :)
  • tommygear
    nem, tisztán lesz 108 perc, relámmal együtt 2,5 óra
  • Sephi
    http://tvwatch.people.com/2010/05/21/lost-finale-end-questions/
  • Lacee
    egy "egyórás" rész kb 43 perc, reklámmal egy egész. 43+43+22=108 :)
  • 5c0rp330n
    jaja tisztan annyi, reklamokkal egyutt 2,5 ora
  • tommygear

108 perces finálé lesz
  • Herold
    Akkor most lesz egy 2 órás összefoglaló, és utána a finálé 2,5 órában?
  • ProGabe #20436
    A 10 legfontosabb jelenet

/mint minden lista, ez is szubjektív, nem kell azon kattogni, hogy a Te kedvenc jeleneted miért nincs benne! persze ezt írta a blogger is/
  • Kicsikiraly
    Inkább akkor ne nézd a lostot. Te már fanatikusan keresed a válaszokat az ÖSSZES apró kérdésre. Az évadzáró nem neked fog szólni, majd a DVD-n az extra válaszok.
  • Lotczi
    Ez 1 kicsit kevés nekem válasznak főleg, hogy mind a 6 évadot végigkísérik a számok és erre egy szaros mondatban lerendezik az egészet. Attól mert jacob felírta a falra a számokat az egyik dharmásnak kibattant a fejéből, hogy jé de jó móka lenne ezeket a számokat a bunker tetejére ráírni és akkor már mért ne legyenek ezek a számok azok amikkel megmentjük a világot.
  • LasDen #20433
    Jimmy Kimmeles Lindelof, Cuse interjúban Kimmel említette, hogy anno mikor prezentálták az ABC-nek a tervet megígérték, hogy könnyen követhető sorozat lesz...:D
  • 5c0rp330n
    ezzel kapcsolatban egyebkent a nemreg linkelt cikk utolso mondatat tudnam mondani, szerintem abszolut errol van szo, es ezert nem kell kurvaskodni, barmi is lesz (remenyeim szerint kurvajo lesz azert):

"A Lost esetében istenigazából nem is a válasz, hanem az ahhoz vezető út, a karakterek fejlődése és egymáshoz való viszonya volt a fontos, ettől is volt a XXI. század televíziós történelmének eddigi legfontosabb sorozata."
  • LasDen #20431
    nekem nincsenek kérdéseim....akkor velem mi lesz??? beszippant a vákum egy örökkévalóságba, ahol a hétfő sohasem jön el??? :D
  • LasDen #20430
    tudnak, csak kicsit hosszabb szó szerkezetben...:D de sose lesz olyan szép mint a magyar...
  • Kicsikiraly
    Annyira éreztem hogy ez lesz. Mindenki várja hogy megválaszolják a kérdéseket, csak az a baj hogy nem jók a kérdéseitek.

A számoknak ENNYI a jelentésük. Sok emberből ez a 6 név került kiválasztásra, ez a négy fontos szám. Amiatt, hogy Jacob ezeket a számokat társította a nevükhöz, ezek a számok feltöltődtek egy ilyen erővel, ami miatt mindenütt ott vannak.
  • shenmuedc #20428
    Azért ez tükrözi az amerikai szókincset rendesen.Még egy jót káromkodni de tudnak.
  • LasDen #20427
    szerintem lehet...csak keresni kell :D
  • Lacee
    arról nem tudtok valamit, hogy valahol lehet-e élőben követni az eredeti adást? az oscar-átadót egy csomó helyen streamelték (ustream, akármi), hátha ezt is :)
  • sb1
    " Már eddig is rengeteg kérdést tisztáztak az alkotók, és a fináléban újabbakat válaszolnak majd meg, de azt előre jelezték, hogy nem mindent fognak a szánkba rágni, maradnak nyitott történetszálak, és hagyják, hogy a néző találja ki magának, azok hogyan zárulnának le " - no comment...
  • 5c0rp330n
    " Ezekkel a számokkal nyerte meg Hurley a lottot, ezek a számok voltak a bunker tetején, ezeket a számokat kellet a gépbe 108 percenként beütni, a faszi az elmegyógyintézeten ezeket ismételgette"

bizony, ez mind azert tortent mert jacob ezeket firkalta a falra. bovebb magyarazatra szerintem ne szamits.
  • sb1
    Biztosan lesz egy csomó minden, ami megválaszolatlan marad....én most elég sokáig nem tudtam nézni a részeket, de most az utcsó 10-et pótoltam egyben, és bizony, még nagyon-nagyon sok kérdés nyitott maradt....kiváncsi leszek nagyon...
  • Lacee
    korrekt összefoglaló a músorról
  • Lotczi
    Rohadtul nincsenek megmagyarázva mert az hogy Jacob felírta a falra és mindegyikhez hozzátársított egy nevet az nem magyarázat. Ezekkel a számokkal nyerte meg Hurley a lottot, ezek a számok voltak a bunker tetején, ezeket a számokat kellet a gépbe 108 percenként beütni, a faszi az elmegyógyintézeten ezeket ismételgette. Szóval van itt mit magyarázni a számokon...
  • Kicsikiraly
    Már meg volt magyarázva.
  • Sephi
    Hat azert valjuk be, nem sok olyan sorozat van ami ennyi mindent meg kell magyarazzon 2 ora alatt. Szoval en nagyon drukkolok, hogy ne most basszak el, a legvegen, mert agybajt kapokk.
  • Szolnokboy1
    sztem nem lesz. a számok jelölik a főszereplőket és "Jacob had a thing for numbers."

Ennyi.
  • kill3r21
    Ez egy minimum! Ha a számokról nem derül ki valami fontos azzal több ezer Lost-fant hagynak cserbe!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem amógy, tutti a két világ közti kapocsban fontos szerepe lesz még a számoknak....remélem :)
  • Herold
    Szerintetek a számok jelentésére (4, 8, 15 stb.) lesz magyarázat?
  • kill3r21
    nah még számunkra egy bő 24 óra és tölthetjük, remélem a feliratkészitők szabaddá tették a hétfö hajnalukat, hajrá Doreus és chetoryék...
  • MikX
    Legjobb, meg Jack és Ben... :D
  • MikX
    Báááázmeg... vagy 3x meg kellett néznem, mert szétröhögtem magam...
  • Grove4
    Ben és Jack a legjobb
    :D
    Meg a Jacob MiB-es.
  • setuh
    i will f**** you
    nover O_O
  • Victor1103
    - - -----
    - - - -
    - - - -
    - - -