22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • kill3r21
    twitteren valaki kérdezte chetoryéktól hogy csinálják-e mert ha nem akkor az illetö beválallja, azthiszem talán szigony csinálja ha chetoryék nem...
  • grebber
    Nem értem az egészet.
    Elvileg halottak azért gyűltek össze és léptek tovább!
    De mikor haltak meg ezek az emberek?Amikor lezuhantak már akkor?
    Full nem értem mindegy hülyén halok meg azt kész!
  • kill3r21
    Védelmi rendszer azt csak Russzó mondta, gondolom öt a füst nem bánthatta, vagyis ezt ö álitotta, mert lehet ö igy látta vagy igy gondolta...
    Tegyük fel hogy mondjuk sayid-röl mnem tudjuk hogy ki, de mondjuk jack egyszer elköpi hogy buzi, akkor az kész tény vagy csak jack hiszi úgy?
    remélem értitek :)
  • aricsi
    Hali! Nem tudjátok a final journey-hez is lesz felirat? Ja és ez egy recap ugye? Szal 6.évad plusz még régebbi részek történései dióhéjban,ugye?
  • gibson9
    Népszerű témák
    1. Lost (ABC)

Ki hitte volna :)
  • ProGabe #20759
    Faraday-t láttuk meghalni. az ALT-ban mindenki halott. hogy az mikor játszódik? semmikor! időn, léten felül áll. Hurley akár még 10000000000000 évig is élhetett, de ez nem is számít
  • Klemice
    niggereket leszarom csicskák voltak végig

danielt nem desmond fogja elvinni, hanem majd a vörhenyes vagy valami ilyesmi
  • bcrics
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Danielnek az anyja kérdezte desmondtól a koncerten hogy a fiát elviszik e magukkal?.és ugye a válasz az volt hoyg őt még nem,>mert nem halt még meg?
    És hol van michael és walt?,pff,a köcsög boone-t meg behozták,a kutyát sem érdekli.
  • metaljesus
    én is erre gondoltam de azért ez az új életben összegyűlnek meg hepiend egy kicsit sablonos lett volna, nem? :)
  • Zenszkij
    Szekta feeling :D.
  • Csak77
    Dettó. Legjobb sorozatzárója még mindig a Babylon 5-nek volt. Biztos sokat nézték azt a Lost készítők...
  • kopa1
    Pofonegyszerű mégis... A harmadik évadig mindenki azt hitte, hogy a sziget a purgatórium. Nos végülis az Alt lett a purgatórium, ahol akik arra érdemesek voltak és ráeszméltek a korábbi életükre, továbbléphettek! Ben nagyesélyel két dolog miatt ragadhatott le:
    a) vagy Alex és Rousseau, az igazi család érzése miatt
    b) vagy amiért még nemkért megbocsájtást a régi tettei miatt (pl.: Ana-Lucia és még egy csomóan)
    Egyébként elég sokan kimaradtak az Eredeti Oceanic csapatából, akik később-hamarabb is átjuthattak

Más:
    "It only ends once. Anything that happens before that is just progress." - Jacob
    Emlékeztek erre? Nos nagyesélyel ez még mindig csak haladás volt, és Hurley halála után is folytatódik a Sziget történet, csak más nagyravágyó emberekkel...
  • setuh
    de az a felvezetes rohadt izgalmas :D
  • Zenszkij
    Beetettek minket :). Ez olyan mint hosszasan felvezetni egy viccet, de a poént nem lelőni, azt találd ki te magad...
  • setuh
    ez az egesz misztikum arrol szolt h elmeleteket gyartson mindenki(mer van gep hangja a fustnek,igazabol semmi jelentosege nem volt csak h elgondolkoztasson h huu ez lehet vmi meghanikus ize)sose akartak ok valaszolni a kerdesekre csak csinalni egy sorozatot amirol van mit beszelni es ez osszejott nekik.
  • Zenszkij
    Nagyon jó sorozat volt, de többet vártam volna tőle a fináléban, ez a túlvilági magyarázat nálam kiverte a biztosítékot. Sajnálom a szereplőket és főleg az igazi Locke-ot.
  • Ragnar360
    Igazából semmit se válaszoltak meg a fináléban - meg az egész altnak a végét se értem, tök reméltem h összegyülnek meg minden és egy új életbe happy end minden

ahogy felvezették a karaktereket meg minden, áhh nem lehet itt érteni semmit sem

• Ragnar360
    Na most lett vége:

??? kb ennyivel lehetne jellemezni az egészet - azt se tudom mi történt

az altos az teccett meg minden - de most akkor mivan mi is lett a vége ??? KÉRDÖJEL KÉRDÖJEL KÉRDÖJEL :O

És mivel nemvolt olyan nagy epic ezért se érzem most azt a szar érzést amit kéne, de mondjuk majd sztem fogom csak késöbb megha jobban megértem (kivancsi leszek magyar felirattal)
  • gibson9
    ráadásul a füstöt az első évadokban még "védelmi rendszer"nek hívták.. közben meg köze nincs hozzá, ráadásul pont tőle kellett védeni a szigetet..
  • metaljesus
    szerintem meg
    nagyon sok dolog kiderült a végére.
    azt mondták, hogy a sziget nem purgatórium, az alt-ról akkoriban még nem volt szó. úgyhogy a sziget nem volt sem pokol, sem purgatórium, az volt a valóság.
    az alt-ban tényleg halottak, a szigeten nem.
    a miért van a sziget víz alattra annyi hogy szintén az alt volt.
    a hidrogénbomba valószínűleg azért nem ölt meg mindenkit, mert pont azért robbantották fel, hogy a kitörni készülő energiát semlegesítse. ami valószínűleg sikerült is, így a hatások kioltották egymást (tudom a fizikához nem sok köze van, de így logikus a történet szempontjából)

ami nekem kérdésem maradt az kb annyi hogy a füst szörny most akkor miből lett meg honnan jött
  • Zenszkij
    Nem így kellett volna véget érnie üresség maradt bennem. Ezt érdemelték? Erről szólt a sziget? Miért haltak meg az anyák a szigeten? Azt mi váltotta ki? KI Jacob anyja és honnan jött? Mi ez az időutazós izé? Mért volt gépi hangja a füstnek? Olyan mintha az elején azt akarták volna, hogy materiális legyen a válasz, de később meggondolták magukat.
  • precision
    én azt akkor írói fricskának éreztem, a sok fannal szemben akik ezt gondolták :)
    ráadásul Ricardonak nem volt igaza, a sziget valós, minden esemény megtörtént rajta, ahogyan említik is a finálé végén :)
  • kill3r21
    Már Richard utalt rá, már jópár résszel ezelőtt!

Mindannyian halottak és a sziget maga a pokol! Hát igaza lett...majdnem :)
  • nud
    Csécsi-chetory ft BlaiSeCT-féle is kinn van!
    köxönet nekik!!
  • ProGabe #20740
    nem, az a jelenet nem a jövőben játszódik, hanem... ááááá f*szom, az utóbbi ~10 hsz-re a válasz: #20714!

"ezt kb. onnantól lehetett tudni, mikor bekapcsolódtak Jacob-ék is... "
    hogy mi? Jin és Sun a tengeralattjárón halt meg, míg pl.
    Kate, vagy Lapidus valamikor a jövőben, a szigeten kívül
  • precision
    a másik pedig hogy Lindelofék pedig régebben határozottan állították, hogy

nem lesz semmiféle purgatóriumos vagy mennyországos dolog...

ezzel szemben mégis az lett... :)

no sebaj, még ezzel együtt is a legjobb sorozat amit eddig láttam, csak nagyon össze lett csapva a dolog... húzták az időt ilyen jelentéktelen dolgokkal, mint a templom a japán fazonnal, aki mindig nagyokat nézett a baseball labdájára (és még sorolhatnám az ilyeneket...)
  • sb1
    Nekem ezzel az egésszel csak az a gondom, hogy ők halottak, ezt kb. onnantól lehetett tudni, mikor bekapcsolódtak Jacob-ék is...
  • Neogan
    A "miért van víz alatt a sziget??" kérdésre szerintem a válasz: az a jelenet a jövőben játszódik, sok-sok idővel Hurleyék után. Vagy ez túl egyszerű lenne? :)
  • gibson9
    "ahogy telik el az idő a finálé megnézése óta annál kevésbé vagyok elégedett"

pontosan ugyan ezt érzem én is.. semmi bajom nem volt a lezárást követően, de azóta csak ürességet érzek.. én is agyalok és azt kell, hogy mondjam több a megválaszolatlan kérdés, mint a megválaszolt..

és tulajdonképpen az utolsó részben is csak egyetlen egy kérdés lett megválaszolva.. azt alt szál.. semmi más.. de új kérdések azok felmerültek megint :D
  • precision
    ahogy telik el az idő a finálé megnézése óta annál kevésbé vagyok elégedett :(

elkezdek agyalni és jön egy kérdés, ami egy újabb kérdéshez vezet, ami újabb kérdésekhez vezet...stb.

karakterfejlődés és dráma szempontjából jó volt a lezárás, válaszok tekintetében pocsék... és nem azzal van a gond, hogy nem rágtak a szánkba mindent, hanem az, hogy szinte semmit sem :)
  • gibson9
    így a sorozatot kivégezve úgy tűnik az a hidrogén bomba fel sem robbant.. mivel az nem alternatív valóság volt, hanem "purgatórium" szerűség, ahonnan végül tovább léptek
  • Zenszkij
    Én sajnálom az igazi Locke-ot....Mégsem kapta meg azt szerintem amit akart....amiért kutatott. Olyan elvarratlan az egész, szerintem túl egyszerűen zárták le, túlságosan is szomorú lett a vége, túl drámai ahhoz képest amit vártam.
  • IXEMGabeo
    bocs, asszem van különbség valóság és valóság közt...nem tudom hirtelenjében eldönteni melyik is volt a 2 világ közt a való élet? én úgy érzem az, ahol Ben, Hurley, Desmond, Rose, Bernard, Vincent és a meghaló félben levő Jack a szigeten maradt...akik elmentek éltek tovább, de az alternatív szálban nem lenne értelme annak h Christian Shephard él...az alt végeredményben véletlenül nem akkor jött létre amikor Julietnek sikerült berobbantania kővel a bombát?
  • setuh
    jack jellemfejlodese is errol szolt sztem,o is a hit embere lett.engem is meg persze mindenkit a kerdesek erdekeltek de ha nem is kaptam valaszt mindegyikre sztem ez igy volt teljes,muveszi alkotas.en szoltam koszonom:D
  • setuh
    azt hiszem h ez az utolso resz is 2 reszre fog oszlani:
    a hit embereinek tetszeni fog,a tudomany embereinek kevesbe...mindenki dontse el hova tartozik.
  • Lotczi
    Haver teljesen mind1 mert az nem a valóság volt, szóval teljesen jelentéktelen.
  • Csak77
    Nem érettem az egészet. Zagyva szentimentális volt az utolsó rész. Hova lett a három jóember???
  • LasDen #20727
    kész...vége...iszonyat...ennyi....5 fasza évet adott...:D
    geci jó befejezés volt....beszarás.....10/10..:D
  • Marci0115
    ezzel nem dicsekednék
  • kommersz
    Epic volt.