22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • PiszkosFred
    Ha Bubunak hívta volna, akkor bubunak írnám én is ;] A lényeg hogy könnyebb volt Mikit írni (Sawyer hülyeségét követve), mint mindig Michael-t. Lusta ember vagyok, na, akinek nem tetszik, az így járt... De például Kate helyett nem fogok Freckles-t írni, a Kate szép rövid és egyszerű, ahogy a többi név is, hál'stennek ;]
  • Risu Führer
    csá.mondtanátok egy linket vagy egy torrenthonlapot ahonnan le lehet tölteni az összed lost részt.dánke
  • Hunnenkoenig
    es a Mickey az pedig Májki...

@Mukika: Nem is neked mondtam, hanem a comic rajzolojanak...
  • Hunnenkoenig
    Most mi van? Ne kavarjal mar te is :-)

Mickey az a Michael beceneve es szinten semmi köze a mikloshoz...
  • MerlinW
    Ööö de a Michael - Mihály, Mickey - Miklós :) Lényegen nem változtat ugyan, Sawyer lökött:D
  • 1Obi1
    Nekem Sawyer Star Wars-os beszolásai tetszettek.Amúgy tudtátok hogy a készítők is mély SW rajongók?

http://www.starwars.com/community/news/rocks/f20060505/index.html
  • Kou
    Jaja, az zseniális beszólás volt :)
  • mukika
    az a pár szmájli nem véletlenül volt ott az én hozzászólásom végén...
  • Hunnenkoenig
    Ha-ha-ha
    Remelem most kellett nevetni...
  • magus
    mostani reszben you too Brutuson rohogtem egyet^^
  • PiszkosFred
    Michael - Mickey - "Miki"... Sorry, de Sawyer szólította így egyszer, nem én találtam ki vagy fordítottam a nevét ;] Sawyer jó szokása, hogy idióta nickeket ad mindenkinek, én csak őt követtem (könnyebb Mikizni, mint kiírni mindig hogy Micheal) Sz'al Miki nem Miklós becézve, hanem Mickey. Reklamálj Sawywernél ;]
  • mukika
    Lost - A Metróban is
  • Hunnenkoenig
    Ja, Miklos az Nicolas
  • Tecnamo
    Michael magyarul Mihály, nem Miklós...
  • PiszkosFred
    Locke elég sokat járt eleinte a vadonba vadászni, vagy csak kóborolt magában keresve a dolgokat, ha nagyon el akarták volna kapni, 2-3an simán el tudták volna, amikor egyedül volt. A farokrész csapatát már az első napon "megtizedelték", vagyis Locke-ról is biztos tudták, hogy "kell nekik". Feltéve, ha igaz Henry állítása.

Viszont arra kíváncsi leszek, hogy Miki beszámolója az Othersről (mit látott, milyen tábort, stb) mekkora szerepet kap a későbbiekben. Mert biztos nem véletlen a dolog. Más kérdés, hogy azóta páran akik voltak a másik bunkerben Claire-rel (az orvosiban), tudják hogy ez nem igaz. Amit viszont Miki nem tud, hogy tudják hogy nem igaz, hanem csak álruha. Vagyis akármennyire is figyelik a csapatot, úgy látszik nem tudják hogy lelepleződött az álruha meg álszakáll, amelyet Miki próbált ecsetelni ;]

De mindez persze csak okos skodás, pár rész és talán megtudjuk. A finálé híreit figyelve, lesz magyarázat pár dologra, bőségesen. Gondolom úgy, hogy épp elég kérdést vessen fel a szünetre, amin aztán agyalhatunk. ;]
  • Hunnenkoenig
    Hat henry azt mondta, hogy akkor esett csapdaba, mikor uton volt ide, hogy elvigye Locke-t.

Gondolom gyorsan kellett neki is improvizalnia, mikor nem lathatatlanul tudta megoldani a dolgot.

Mondjuk lehetett egeszen mas is a celja, es valoban csak hülyiti öket, bar szerintem Locke bizalmaba akar ferközni valamiert es azt akarja elerni, hogy inkabb öt tekintse baratnak, mint a többieket.

Szoval a kettö nem zarja ki egymast. Tehat alapbol el akarta hurcolni (ami nem sikerült volna, ha kicsit is ismerik Locke-t), most meg inkabb el akarja csabita a sötet oldalra, hogy vele menjen.
  • VNM
    Nem sok új.
  • mukika
    ha ez a befejezés ilyenre sikerült, akkor nem is merek belegondolni, hogy mi lesz itt a szezonzáró epizódban... :O
  • 1Obi1
    Hát én azthittem hogy csak céltalanul visszajött, sejteni se mertem volna hogy durva fog történni a finale-ban....
  • magus
    azt nem, de erosen sejtettem, hogy cellal jott vissza, sot meg azt is, hogy valami durva fog tortenni mikor visszajon, ha nem most akkor a kovetkezo reszben
  • VNM
    Na ne mondd, hogy te a rész elején már tudtad, hogy pisztolyt szerez és lelövi Ana-t meg Libby-t!!!
  • magus
    amugy mikor jon a finale? hany reszes lesz ez az evad? vagy nezzem meg neten... igaz...
  • magus
    na most nem vagom mi van...

Michalet visszakuldtek, odaig tiszta, gondolom a fia miatt. Szerintem is jo teoria az, hogy Henryt jott kiszabaditani, de Henry akkor nyilvan nem direkt epult be, csak kihasznalja a helyzetet, mint ahogy Locket is szerintem csak hulyitette. Azt sem vagom, hogy a multkori reszben Libby ott volt a szanatoriumban, akkor most lelovik es kesz, azt nem valaszoljak meg? eleg egyszeru megoldas h mindenkit megolnek es nincs tobb valasz...

(bar varhato volt, hogy Michael mit fog csinalni szerintem mar a resz eleje ota...)

amugy meg jogos, a promo elott tegyetek mar ki a spoilert, en se nezem meg a topicot mig nem lattam a legujabb reszt, de a promora nem vagyok kivancsi utana sem...
  • mrzed001
    Egyetértek.
    Akkoriban persze nem tudtam, hogy nem amcsi, csak az tűnt fel, hogy nagyon nem olyan mint a sok Nyálliwoodi dőlyfösdíva.
    Sztem Delenn szerepét nem is tudta volna egy amcsi sem úgy eljátszani, mint ő (és nem csak azért mert tényleg legalább annyira kívülálló volt, mintha Mimbari lenne) ... talán mert olyan igazi a mosolya.
    A lost-ban kellett egy európai (azaz nem-műmaca-amcsi) vadasszony. Hát, elég jól adja :)
  • VNM
    Hozzá kell tenni: ő elsősorban színpadi színész - gondolom, te is elolvastad a biográfiáját is. 1991-ben férjével emigráltak USA-ba, mert színészi munkásságukat, életüket veszélyeztette a politikai hozzáállásuk.
    Mondanom sem kell: Mi, sorozat- és filmnézők jártunk jól - de az ottani színházlátogatók sem panaszkodhatnak. Nem véletlenül zsebelt be ott is elismeréseket és posztokat.

Amúgy meg, bár a Babylon 5-beli első szereplése óta eltelt 12 év, azok a szemek és az a száj... kész!
  • Hunnenkoenig
    Erdekes filmografiaja van.
    Örülök, hogy ismet egy szinesz, aki öregbiti a kelet europai-balkan orszagok hirnevet.

Mindig felemelö erzes, ha egy ilyen orszagbol valaki nemzetközi hirnevre tesz szert. A horvatok gondolom meg büszkebbek ra.

Amugy eleg csinos (pont az esetem), bar a lostban jol leamortizaltak
  • VNM
    Ha Pécsre jönne, akkor tuti láthatnám... de fogadjunk, hogy csóri Budapestre megy... MINDEN ott van...
  • mrzed001
    Mira Furlan? Hova?
    Mellesleg szomszéd, Zágrebi
  • 1Obi1
    Igen, és most májusban MO-ra jön - az átjáró napra.
  • FLeK0
    majd tömegsírt ásnak alá :D
  • sagics
    Eko tuti, hogy nem fog meghalni... neki még szerepelnie kell, a fatemplomát pl. még nem is mutatták...
  • Amse
    a másik Goodwin...
  • WTH
    Ja, az egy nő volt.
  • rage
    Arra emlékszem, hogy Eko kinyírt kettőt, de erre nem.
    De biztos így van, ha emlékszel rá.
  • FLeK0
    Az egyik vaszonruhas emberukre akit megolt amikor a jo embereket koltoztettek.
  • rage
    Amikor Henry azt mondja Ana Lucianak,hogy te vagy a gyilkos, mert megöltél kettőt közülünk, akkor ki a második, akire gondolt?
  • VNM
    Szánlak, hogy fizikai fájdalmat okoz neked az, hogy szabadon azt írok a fórumba / topikba, amit akarok. De ez továbbra is a te fájdalmad.
  • sadvagabond
    mi is megvagyunk nélküled.
    de nézzél be máskor is
  • Cvd
    Ha van jobb dolgod is akkor adok egy jótanácsot amivel még egy kicsit több időd marad rá: használd a keresőt, esetünkben sokkal hamarabb rájöttél volna hogy "feleslegeset" írsz, mint ameddig a hsz beírása tartott.
  • Mhosah Myth
    A promot hol tudom megnézni? Csak mert lentebb volt egy link de ott nem indul el valami miatt... :S