22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Sland
    már megtaláltam.

5 nap van hátra a következő részig ugye?
  • Sland
    A 22-es promot honnan tudom leszedni? a lenti link nekem nem jó!
  • PiszkosFred
    Egyébként jó lenne már választ kapni a jegesmedvére is, meg Walt/Hugo egykori spanyol képregényére is. ;] Mármint konkrét választ, nem találgatást. Lassan egy éve várok erre...
  • Hunnenkoenig
    Azert ugye tudod, hogy te egy mystery series-t nezel?

Nem mintha ezek az almok vagy latomasok nem lettek volna az elsö resz ota jelen a sorozatban...
  • IMYke2.0.0.0
    A 20-as vége után ez a rész lanyha volt.
    A misztifikálás már erőltetett.
  • EmThor
    2x21 spoiler nélkül

pöndörödött a kuki, ez 10/10 gyerekek :D
  • PiszkosFred
    ABC
  • thaliazu
    ti az axn-an kívül hol nézitek még a sorozatot?
  • ruma
    Hja a következő hatch-ben meg már dvd lejátszó lesz!
  • Egerwin
    Köszi a segítséget, majd akkor megcsinálom valamelyik videokonverterrel.
  • PiszkosFred
    Köszönöm.
  • FLeK0
    jovo heten mike flashback, aztan finale.
  • PiszkosFred
    Na időközben már kiderült, hogy ugyanaz a fickó, mindkét esetben ő neki köszönhető hogy Claire és Eko "gépre szállt"...

Lesz szünet? Vagy jövő héten s2 finálé, a duplarésszel?
  • PiszkosFred
    SPOILER (ep21)

Kérdés? A farmon a csaj (aki "feltámadt" boncolás közben) apja, ugyanaz a fickó, akinél Claire járt az adoptáció körül, még a season 1 derakán? Aki azt akarta hogy megtartsa mindenáron, asszem jósolt neki vagy ilyesmi, és asszema jegyet is ő vette meg Clairenek? Ugyanaz? (elő kell keresnem azt a részt, addig gondoltam megkérdezem)

Locke vicces egyébként - persze átvitt értelemben. Lassan már rutinból nyitják az újabb "hatch"-t, és már eltűnt a kezdeti lelkesedés? Pedig itt már színes felvételek is vannak, videómagnóval, nem pedig vacak filmszalagok... ;]
  • ruma
    Na! Megnéztem énis az utolsó 2 részt!
    Basszák meg a köcsögforgatókönyvírók!!! Hogy a picsába lehet a legjobb csajt kinyírni???Rohaggyon meg a feka Michael is mékellett kinyírnia a Michele Rodrigezt? ÁÁÁÁÁÁ! Basszák meg!

Egyébként bittos ezt mondták a Michaelnek, hogyengedje el a csávót aztán akkor elengedik a porontyát! Köcsög!
  • WTH
    2x21: elég jó volt. Lehet majd agyalni 1-2 dolgon.

thaliazu: nézd meg az adatlapomat.
  • Cvd
    Nem néztem a sorozatot de az imdb szerint játszott benne.
  • thaliazu
    ha jól láttam a vadak urában Emilie az erdő szelleme vagy mi.nem?
  • Cvd
    Ha már ez a téma, én meg Emilie de Ravint láttam tegnap az MTV-n a The Hills have Eyes c. horrorremake trailerében. Aki egyébként szintén játszott anno egy CSI:MIAMI epizódban, valami diszkós lotyót.:)
  • thaliazu
    szerintem nem kérdeztem se bántót, se túl személyeset, ha nem akar, akkor nem válaszol rá. ja tényleg most jut eszembe NEM IS TŐLED KÉRDEZTEM
  • Geeryy
    szerintem azt is kerdezd meg hogy milyen szinu zoknit hord...
    az ilyen jellegu kerdesek mehetnek privibe.itt probalj inakabb a lostrol irni, vagy ami meg jobb lesz szerintem _maradj csondbe_
  • thaliazu
    lost forever
  • thaliazu
    WTH te lány vagy fiú vagy?
  • thaliazu
    igaz csak a végét láttam, ő volt a gyilkos
  • WTH
    Én őt nem, hanem nemrég, szintén a miami helyszínelőkben a Shannon-t.
  • thaliazu
    tegnap láttam ian sommerhaldert a viasat3-on a miami helyszínelőkben. ki látta még?
  • Cvd
    Nem az a lényeg a méret szempontjából hogy ráégeti a feliratot, hanem hogy eközben lejjebb veszi a felbontást vagy a video/audio sávszélességet az újratömörítés közben, ezért lesz kissebb. De ezt akármelyik videokonverter megcsinálja, nem kell hozzá egy konkrét progi.
  • IMYke2.0.0.0
    Hiszed vagy sem, én mindig így írok...
  • thaliazu
    gondolom most nagyon büske vagy magadra hogy ilyen frappánsat tudtál írni
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor olvasd el, hogy hányadik a hozzászólásod ebben a topikban, s rájössz, hogy nem egyedül írogatsz ide... nélküled is van élet.
  • thaliazu
    csak nem rég csatlakoztam, még új vagyok itt
  • The FlashBack
    LoL
    dehogy
  • thaliazu
    senki sincs itt? olyan egyedül rajongok a lostért!:(
  • thaliazu
    igen, ott nézem, csak tanultam, és legutóbb nem láttam. volt vmi nagyon lényeges történés benne?
  • Egerwin
    Szevasztok!
    Nekem megvam a 2. évadból eddig az összes rész (1-21) felirattal.
    De az a baj, hogy egy rész 350 mb. De olvastam valahol (endless & skyline), hogy van valami feliratráégető progi, amivel egy rész nem 350 mb-s lesz hanem csak 190 mb. Na nekem ez a progi kéne, szal ha valaki tud róla valamit, linket az lécci írja meg. Előre is köszi:)

• kill3r22
    már rájöttem jól beszoptam...:P
  • WTH
  • FLeK0
    A 3 perc az epizod cime :)
  • Amse
    az axn-en nézed?
  • thaliazu
    sziasztok imádom a lostot, de a legutóbbi részt nem láttam.vki elmondaná mi volt benne? köszi