22325
-
már megtaláltam.
5 nap van hátra a következő részig ugye? -
A 22-es promot honnan tudom leszedni? a lenti link nekem nem jó! -
Egyébként jó lenne már választ kapni a jegesmedvére is, meg Walt/Hugo egykori spanyol képregényére is. ;] Mármint konkrét választ, nem találgatást. Lassan egy éve várok erre... -
Azert ugye tudod, hogy te egy mystery series-t nezel?
Nem mintha ezek az almok vagy latomasok nem lettek volna az elsö resz ota jelen a sorozatban... -
A 20-as vége után ez a rész lanyha volt.
A misztifikálás már erőltetett. -
2x21 spoiler nélkül
pöndörödött a kuki, ez 10/10 gyerekek :D -
ABC -
thaliazu #6404 ti az axn-an kívül hol nézitek még a sorozatot? -
ruma #6403 Hja a következő hatch-ben meg már dvd lejátszó lesz! 
-
Egerwin #6402 Köszi a segítséget, majd akkor megcsinálom valamelyik videokonverterrel. 
-
Köszönöm. -
FLeK0 #6400 jovo heten mike flashback, aztan finale. -
Na időközben már kiderült, hogy ugyanaz a fickó, mindkét esetben ő neki köszönhető hogy Claire és Eko "gépre szállt"...
Lesz szünet? Vagy jövő héten s2 finálé, a duplarésszel? -
SPOILER (ep21)
Kérdés? A farmon a csaj (aki "feltámadt" boncolás közben) apja, ugyanaz a fickó, akinél Claire járt az adoptáció körül, még a season 1 derakán? Aki azt akarta hogy megtartsa mindenáron, asszem jósolt neki vagy ilyesmi, és asszema jegyet is ő vette meg Clairenek? Ugyanaz? (elő kell keresnem azt a részt, addig gondoltam megkérdezem)
Locke vicces egyébként - persze átvitt értelemben. Lassan már rutinból nyitják az újabb "hatch"-t, és már eltűnt a kezdeti lelkesedés? Pedig itt már színes felvételek is vannak, videómagnóval, nem pedig vacak filmszalagok... ;] -
ruma #6397 Na! Megnéztem énis az utolsó 2 részt! 
Basszák meg a köcsögforgatókönyvírók!!!
Hogy a picsába lehet a legjobb csajt kinyírni???Rohaggyon meg a feka Michael is mékellett kinyírnia a Michele Rodrigezt? ÁÁÁÁÁÁ! Basszák meg!

Egyébként bittos ezt mondták a Michaelnek, hogyengedje el a csávót aztán akkor elengedik a porontyát! Köcsög! -
WTH #6396 2x21: elég jó volt. Lehet majd agyalni 1-2 dolgon. 
thaliazu: nézd meg az adatlapomat.
-
Cvd #6395 Nem néztem a sorozatot de az imdb szerint játszott benne. -
thaliazu #6394 ha jól láttam a vadak urában Emilie az erdő szelleme vagy mi.nem? -
Cvd #6393 Ha már ez a téma, én meg Emilie de Ravint láttam tegnap az MTV-n a The Hills have Eyes c. horrorremake trailerében. Aki egyébként szintén játszott anno egy CSI:MIAMI epizódban, valami diszkós lotyót.:) -
thaliazu #6392 szerintem nem kérdeztem se bántót, se túl személyeset, ha nem akar, akkor nem válaszol rá. ja tényleg most jut eszembe NEM IS TŐLED KÉRDEZTEM -
szerintem azt is kerdezd meg hogy milyen szinu zoknit hord...
az ilyen jellegu kerdesek mehetnek privibe.itt probalj inakabb a lostrol irni, vagy ami meg jobb lesz szerintem _maradj csondbe_ -
thaliazu #6390 lost forever
-
thaliazu #6389 WTH te lány vagy fiú vagy? -
thaliazu #6388 igaz csak a végét láttam, ő volt a gyilkos -
WTH #6387 Én őt nem, hanem nemrég, szintén a miami helyszínelőkben a Shannon-t.
-
thaliazu #6386 tegnap láttam ian sommerhaldert a viasat3-on a miami helyszínelőkben. ki látta még? -
Cvd #6385 Nem az a lényeg a méret szempontjából hogy ráégeti a feliratot, hanem hogy eközben lejjebb veszi a felbontást vagy a video/audio sávszélességet az újratömörítés közben, ezért lesz kissebb. De ezt akármelyik videokonverter megcsinálja, nem kell hozzá egy konkrét progi. -
Hiszed vagy sem, én mindig így írok...
-
thaliazu #6383 gondolom most nagyon büske vagy magadra hogy ilyen frappánsat tudtál írni
-
Akkor olvasd el, hogy hányadik a hozzászólásod ebben a topikban, s rájössz, hogy nem egyedül írogatsz ide... nélküled is van élet.
-
thaliazu #6381 csak nem rég csatlakoztam, még új vagyok itt -
LoL
dehogy
-
thaliazu #6379 senki sincs itt? olyan egyedül rajongok a lostért!:( -
thaliazu #6378 igen, ott nézem, csak tanultam, és legutóbb nem láttam. volt vmi nagyon lényeges történés benne? -
Egerwin #6377 Szevasztok!
Nekem megvam a 2. évadból eddig az összes rész (1-21) felirattal.
De az a baj, hogy egy rész 350 mb. De olvastam valahol (endless & skyline), hogy van valami feliratráégető progi, amivel egy rész nem 350 mb-s lesz hanem csak 190 mb. Na nekem ez a progi kéne, szal ha valaki tud róla valamit, linket az lécci írja meg. Előre is köszi:)
-
már rájöttem jól beszoptam...:P -
WTH #6375
-
FLeK0 #6374 A 3 perc az epizod cime :) -
az axn-en nézed? -
thaliazu #6372 sziasztok imádom a lostot, de a legutóbbi részt nem láttam.vki elmondaná mi volt benne? köszi