22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Dave9214
    haljátok, sztem lefogják adni a utolso 2-t magyarul az axn-en....
    mert 10 étől, midennap menifog 1 epizod, és mire a végéhez érnek cska lelesz szinkronizálva....
    de felfogom őket hivni, hogy lefogják-e adni
  • mNzJean
    Nem akarnál elhúzni innen ? Hihetetlen ,hogy minden topicban előkerül egy két ilyen gyökér.Menj a gumiszoba topic-ba oda való vagy.
  • macselek #7494
    Csácsá!!! Nem tudja valaki hogy mikor lesz a lost második évadja az rtlen?
  • Crash88
    FASZ NOOBS OK
    ..PONT
  • Hunnenkoenig
    Na igy mar maskepp hangzik valoban :-)
    Ha csak haver es igazabol a szineszkedes nem nagyon a zsanere, akkor megertem.

Lehet, hogy elhivatott autoszerelö a csavo es csak hobbibol szeret beugrani neha-neha. Vagy kell a kis fizeteskiegeszites :-)))

Csori Boone... Eleg szar lehet, mikor igy kiirnak egy sorozatbol es felaldoznak a nezettsegi index isteneinek oltaran...
  • Mayday
    Szoval a keszitok, Abrams es Lindelof ugy terveztek, hogy Jack meghal, megpedig a pilot vegen. Erre Steven McPherson, a Touchtone feje azonban azt valaszolta, hogy minek birjak ra a kozonseget, hogy bizalmat szavazzon az orvosnak, ha aztan kinyirjak? Embereink azt valaszoltak, hogy eppen ez benne az izgalmas, McPherson azonban hajthatatlan volt. Es rajta kivul tobben is nyugtalankodtak Jack halala miat. Aztan leultek targyalni, plusz meg veluk nehanyan, tobbek kozott Susan Lyne, az ABC Entertainment elnoke, es dontottek Jack sorsarol, es hogy milyen kovetkezmenyekkel jar, ha eletben marad.

De "be volt igerve" egy foszereplo halala, ez lett Boone kesobb. Ez sem elore eltervezett volt, egyszer csak kipattant, felhivtak a Boone-t jatszo szineszt, elmondtak neki, persze nem orult nagyon.

Ezeket az informaciokat a Lost - Az eltuntek kronikaja konyvben olvastam, nagyon sok erdkesseg van benne a szinfalak mogul. Sztem nagyon sokerdekesseg van benne.
  • mNzJean
    Hány éves vagy 12 ?
  • Alien1024
    egyépként angol hang jobb mint a magyar és ha nem tud olvasni akkor ne néze meg a 2évad utolsó 2részét ő baja
  • Alien1024
    hogy lehet valaki enyire szánalmas
  • IMYke2.0.0.0
  • WTH
    Van igazságod, én is elbizonytalanodtam, miközben beírtam a dolgot. De ha egyszer ezt olvastam. :) Most utánanéztem egy kicsit. Valahol ezt írják: "The pilot that was killed by the monster, although uncredited, is played by Greg Grunberg, J.J. Abrams' childhood friend who has appeared in almost every one of Abrams' productions." Szóval nem teljesen noname a tag. De valszeg tényleg az volt, hogy a JJA meghívta a haverját, szerepeljen már ebben a sorozatában is egy kicsit, ennyi.

Ami a kiindulást illeti, mármint hogy Jack halálát tervezték. Most azt olvastam a nagy keresgélésben, hogy tényleg tervezték a dolgot, és Kate lett volna az ún. leading character. Csak aztán ezt elvetették. Fene tudja. A Mayday-nek azt a mondatát nem értem, hogy "nem engedték". Ki az, aki ezeknek megtilt dolgokat?
  • FLeK0
    pszt.
  • Crash88
    AKKOR IS IGAZAM VAN TE FASZ NOOB
  • IMYke2.0.0.0
    Öröm volt látni a teljesen értelmetlen, önlejárató kitörésedet... soha-viszont-nem-látásra!
  • IMYke2.0.0.0
    Én még anekdotának se mondanám...
  • Hunnenkoenig
    Ha ez igaz, a pilota azota szidja minden felmenöjet. Marmint a sajatjat. Nameg naponta 3 kg hamut szor a fejere, amit elötte egy oran keresztül a falba vert (fejet).

Mondjuk olyanrol meg nem hallottam, hogy egy szinesz a pilot resz leforgatasa közben ugy dönt hogy "kilep a sorozatbol", hiszen meg nem is volt sorozat. Max mikor elvallalta a szerepet, szolt, hogy csak a pilotot tudja vallalni. Ami valoszinütlen, mert akkor nem is alkalmaztak volna.

Persze minden lehetseges...

Bar ilyen projekteknel szerzödesek vannak eleg komoly összegekröl es nem hiszem, hogy egy csoro kis szinesz (vagy tan latta valaki is azota mashol?) nagyon ugrabugralni tudna, ha a szerepe 20 reszre van megirva, de ö az elsö utan meggondolja magat.

Mikor Matt LeBlanc az All the Queens Men-t forgatta hetfötöl szeradaig europaban forgatott, csütörtöktöl vasarnapig meg LA-ben a Friends-et.

A studio csak ugy engedte el, hogy szerzödes lett irva, hogy amennyiben csütörtök reggel nincs ott a forgatason minden napert, amit kesik, nehany millio dollar (mar nem emlekszem mennyi pontosan) karteritest kell fizetnie.

Ezert minden szerdan nagy volt a stressz a szeten (AtQM), hogy sikerüljön befejezni az aznapi adagot es elerje a concorde-jat NY-ba.

Es ö pedig azert megis a Matt LeBlanc volt, aki akkor mar reszenkent 10 millio dollart kapott.

Egy ilyen kis pilotat alakito senki örül, ha szerepet kap, nemhogy meg lemondogassa azt...

Na de vegül is mindegy... Anekdotanak jo...
  • Mayday
    Mindenesetre 3. evadra ne szamits :)
  • Újsreek44
    na mind1, majd meglássuk
  • Újsreek44
    csakhogy ismétlés má vagy 3× volt :S
    aznap, vasárnap éjjel, meg héfőn este, meg éjjel
    akko minek tennék be még 2×????????
  • quack
    pl ismétlés?
  • Újsreek44
    ha már vége a 2. évadnak, akkor 16-án vasárnap milyen rész lesz megint az AXN-en???? Oda még II. évadot írtak.........msot akkor mivan?
  • Újsreek44
    hát pedig volt felirat
  • PiszkosFred
    ...vagy producerrel ;]
  • WTH
    Én azt olvastam, hogy eredetileg Jack halt volna meg úgy, ahogy végül a pilóta. A legelső részről beszélek természetesen. Csak aztán, állítólag, a pilótát játszó színész valamiért úgy döntött, hogy kiszáll a sorozatból, így ő "halt meg", Jack meg maradt.
  • Hunnenkoenig
    Biztos lefeküdt a csunya dagadt producernövel...
  • Mayday
    Elmondtak a keszitok, hogy abszolut azt terveztek, hogy Jack meg fog halni, csak aztan nem engedtek meg nekik.
  • quack
    lol emlekszem lattam vmelyik "újság" (epizod vagy vmi ilyen okadek) reklamjat amikor ment retken az elso, ujsag cimlapsztori: miért kell jacknek meghalnia?
    ^^
  • quack
    nem tech baki mert mar lehetett tudni elotte h angolul, felirattal fog menni (nekem legalabbis valaki emlitette mar szombaton)
  • Brutus13
    És nem tudjátok hogy mikor adja le szinkronosan az AXN? Mostanában? vagy kell még rá várni legalább egy hónapot?
  • PiszkosFred
    Lehet kifutottak az időből. Végülis a season 2 finálé elég friss, elképzelhető hogy nem jutott rá már idő, hogy a szinkronstúdióba elvigyék. De lehet csak sima tech baki is. Mindenesetre a finálé beszerezhető netről, és van hozzá felirat, aki akarja, be tudja pótolni a dolgot. Egyszer majd lesz hozzá szinkron is. Az már más kérdés, hogy kár a szinkronra fordított pénzért... ;]
  • enuska
    Az a baj, hogy nálunk se szinkron se felirat nem volt :-).
    ???
    Mindegy, így is klasz volt! Persze sok a kérdőjel...
    A végén úgy nézett össze Kate és Jack, mintha valamit megbeszéltek volna, nem???
  • Tibmanus
    mikor hal már meg Jack??? vagy elmehetne megkeresni valamit hogy eltűnjön pár részre (mit Micheal)
  • Mayday
    En is felirat parti vagyok, de ez akkor is eleg furcsa, hogy igy adtak.
  • quack
    miért ekkora baj hogy levették azt az okádék szinkront és helyette feliratozták? inkább sokkal jobb szvsz...
  • runner78
    akkor ez az AXN eléggé sz*r, ha az utolso (2) rész nem szinkronos.....
  • fistin
    ha visszaolvasol kiderülhet hogy nem

viszont végignéztem én is a 2. szezont, jó volt nagyon, kiwi vok a 3. ra, de vajon meddig húzzák még ezt a tudatlanságot, remélem nem lesz belőle 8 szezon
  • runner78
    nem adták le magyarul, szinkronnal?
  • Berny991
    de volt felirattal is
  • FLeK0
    azt irtak sokan, hogy angolul adtak.
  • runner78
    Feltételezem a magyar 2 23-24 részhez volt a kérdés, a végéhez...
    Mármint a felirat ügyében.
    Viszont mi a helyzet a magyar utolso résszel?
    Mert még nincs fenn az FTP-ken...