22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • DarkOmen
    Hali!
    nemtudja valaki honnan tudom leszedni a 3. évadot feliratosan?
  • Dave9214
    nekem, Jack, Kate , Sawyer, Locke, Csárli, Mr. Ecko, Said, Hurley
  • Totya15
    kedvenc szereplőtök?
  • Dave9214
    Akkor jo, mert szeretem amikor Locke a hülyeségeivel idegesiti Jack-et :D
  • winnie
    nem "sokat" fog.
  • Totya15
    Libby is sokat fog még feltünni a visszaemlékezésekben így lassan az ő flashbackje is meglesz a 3.évadban:D
  • Hunnenkoenig
    Mar reg megmondtak a "fejlesztök", hogy eletben maradtak. De Desmond legalabbis meg szerepelni fog flashbackekben, met el akarjak meselni a törtenetet.
  • Dave9214
    az lehet, de szereplők voltak......
  • quack
    azért shannon vagy libby bőven nem volt olyan fontos szereplő mint locke vagy mostmár desmond
  • Totya15
    milyen sok csaj főszereplő?
    én Libbyről,Ana luluról,meg Shannonról tudok sok lenne még 3áldozat
  • Dave9214
    miértne?
    kinyirták ana luciát , bigit vagy kit, meg volt egész 2. évadban nem is szerepelt......
    meghalt, sok csaj szereplő is, pedig őkis föszreeplük voltak....
    Hogyha nem haltak meg, akkor meg majd azlesz, hogy kaptak egy sugárzást és amiatt nem haltak emg, vagy nem is tötént szerintük semmi
  • Totya15
    nem hiszem h egyszerre 3fontos karaktert is megölnének
  • quack
    ha ezeket tudnánk akkor nemhinnem h sokan neznenk a 3. evadot :)
  • Dave9214
    :D köszi, tod nem a angol beszédet figyeltem, hanem a feliratot
  • WTH
    "mert elvileg meghalt a hapi, akkor mit találtak meg...."

Feltehetően a szigetet. Nem a "hapiról" beszél, mert akkor aszondaná: "we found him". Ehelyett "we found it".
  • WTH
    > dezmond, Locke, Mr. Eko meghal...

Ez egyáltalán nem biztos, sőt...
  • Dave9214
    Hát már az AXN- nem kezdi ujra.....
    Majd Agusztus 30-án asszem kezdődik au RTL-en a Lost 2. évad....
    Amugy sztem majd msot fogják az AXN en leadni az utolso 2 részt szinkronnal, én megnéztem felirattal.... picit sokat haladtak....
    És azt nem értem hogy ugye avégére, felrobban a bunker....
    dezmond, Locke, Mr. Eko meghal...
    De a vége az hogy 2 hapi vhol a Déli sarkon, egy gép jelzi a vmi Megnetizálodási Amoneliát, felhivja a csajt hogy megtaláltuk?
    Ezzel mit akarnak mondani? mert elvileg meghalt a hapi, akkor mit találtak meg....
    meg honann tudják hogy itt bunker van?
    Mellesleg nemfogom megvárni 2007 elejét hogy szinkronba nézzem, mert felirattal sokkal jobb, meg már anyira izgi, hogy nem birok várni
  • exider
    mad tv - lost
  • Totya15
    mikro vége lesz:D
  • bigfoot
    most nézem hogy 13án kezdték az axn en a 2. évadot!lehet tudni mikor kezdik megint?mert lemaradtam róla:(((
  • FLeK0
    annál több csöppet :)
    #7023 még májusi, és akkor sem volt már teljesen friss infó
  • IMYke2.0.0.0
    19 napos.
  • 1Obi1
    Jaja, kb egy hónapos.
  • quack
    szvsz sokkal jobb, mert már én is az islostarepeat.com oldal alapján tudtam csak tájékozódni annyira kavargatták
  • FLeK0
    old news
  • precision
    12 hét szünet...ezek nem normálisak
  • Totya15
    3. évad vetítési rendje: 6 rész folyamatosan október 4.-étől, akkor lesz egy mini cliffhanger, majd 12 hét szünet, és utána februártól a hátralévő 17 részt megint folyamatosan, szünet nélkül adják le.(az ABC-n)

Az évadzáróban látott lábszoborról megtudjuk, hogy az a sziget történelmében jelentős szerepet játszott, kiderül, hogy mielőtt a '70-es évekban a Dharma a szigetre érkezett, kik éltek ott.
  • RelakS
    Nagyon yóóóóó :D:D:D
  • Mayday
    Feliratosan adta le allitolag a finale zaro ket reszt a magyar ado.
  • Fenrir
    Valószínüleg lemaradtam az okokról, de miért nincsen még mindig 2x23 szinkronos rész?
  • Molnár Barnabás
    láttam south parkos lost-ot

egész jó
  • Hunnenkoenig
    Fasza!

Kis kritika: Nagyon tömött es apro a hirek reszlege. Kicsit szet kene bontani es nagyobb fontot hasznalni, valamint a helyesirasra figyelni.

Elsö sorokbol kiemelve: "egyrészt j külsőt kapott, másászt változott a szervezési tematika"
  • Ability
    Opera alatt bugzódik néha, de egyébként nagyon faja oldal. Szép! Grat! :)
  • hispan2
    Á üdv mindenkinek!

Reklámnak ne vegyétek, de nem tudom, tudtok-e róla, csináltam én is egy Lost oldalat. Persze, persze most mindenki azt mondja, sok lost oldalat láttam már, de azért ha kedvetek van, nézzetek rá.
    http://www.lostsite.hu
  • :)
    Na meglestem 2 évadot a lsotból... hát kiv vovk a folytatásra... szerintem kisérleteznek velük virtuálisan... képzelik az egészet.......
    AZ válik valóra amit szeretnének.. pl a tólószékes újra jár... akkor a rákos csaj +gyógyul stb, akkor a drogos leszokik... stb stb... majd kiderül később... kinek van axn adója ?
  • mukika
    hát szeptemberben az axn tuti nem kezdi el vetíteni, mert akkor lesz amcsiban az éved premier. salz ha adja, akkor az megint min. 2007 eleje lesz az axn-en.
  • Újsreek44
    De. Asszem szeptemberbe.. amikor az AXN-enmeg már a harmadik
  • quack
    jin lolz
  • nud
  • nud