22325
-
Veled nincs is baj, Te jó arc vagy -
Nem varhatod el, hogy leirjuk neked 25x90 perc tartalmat...
Flecko es quack hozzaszolasai eleg primitivek voltak az igaz, azert meg nem kell ennyire kiakadni.
Ha ujreg vagy, akkor meg majd hozzaszoksz :-)
UI: most latom meg 14 sem vagy. Minö harmatos lelek. Na majd az SG megedz es felkeszit az eletre :-)) -
nekem sincs axnem és az rtl aurusztustól adja a második évadot
gtfo -
Csodálkozol hogy káromkodok? Hogy lehettek akkora faszfejek hogy kérdezek valamit tök normálissan erre ilyet válaszoltok hogy: Lófasz, meg sok minden... És én vagyok degenerált? -
Úgyvan
-
Sajnálatos, hogy a kisgeneráció ilyen degenerált... hamvába hullik ez az ország, ha rajtuk múlik. -
Tobbieknek ugyanez. Köszi szépen faszfejek -
Miről beszélsz ember? Nekem nincs axnem és szeretem a lostot, rtl baszik leadni a második évadot és ezért kérdeztem. De bazd meg magad te buzi lófasz geci. Nem muszály válaszolni, pláne ekkora faszságokat. 

-
mennél az oviba elspoilerezni mi hogy te legyél a faszagyerek
csunya dolog ez -
FLeK0 #7567 lófasz -
Gyilkossag, összeesküves, ármány, árulás, szerelem, csalodas, titkok, meneküles, verekedes, flashback...
kb ennyi. -
1 mondatban elég? Tessék: sok minden és még sem sok.
-
Elmondaná nekem valaki hogy mi volt a második évadban? -
gnom #7563 -
Totya15 #7562 loááál 

-
amig nézettség lesz addig lesznek uj évadok is...majd ha alábbhagy az érdeklődés akkor hirtelen vége lesz az egésznek úgy hogy Walt felkel a repülőn zaklatottan, Michael meg odaszól hogy nyugi fiam csak rosszat álmodtál 

-
Totya15 #7560 lehet h lesznek még újdonságok:D -
Dave9214 #7559 énis, csak már hüyeség lenne! -
Totya15 #7558 én még 8.évadosnak is örülnék(!) -
Talán, csak azért, mert "az igazság odaát van"... 
-
egy a lényeg, hogy a teljes igazságot úgyse tudjuk meg......... -
FLeK0 #7555 csavarják, és ez tetszik az embereknek, sokan nézik. Már láttunk szörnyet, én kifejezetten örülnék ha többször elővennék (és már a harmadikban is elő fogják az ígéretek szerint) :) -
Dave9214 #7554 nem, de már a 2. évadba is furják csavarják a történetet....
nah még 3. évadba, és képzeld el a 4. et.... szörnyek meg erről szolhatna........ -
FLeK0 #7553 miért, te már tudod mivel ér véget a 3.? -
Dave9214 #7552 lehet hogy lesz, csak akkor már hüyeség lenne az egész.... -
A 4. és 5. évad már túlzás lenne...
[aláírásom!] -
winnie #7550 attól, hogy te nem hiszed még simán lehet 4. és 5. évad is. (a tervek megvannak, csak a nézettség szab határokat) -
Totya15 #7549 4.évad is lesz -
csak a szar trefat nem... :-)) -
Rohamoszti #7547 Nem értitek a tréfát emberek :D -
Dave9214 #7546 kéretik, lámaságban, és dixelxiában szenvedő Felhasználók, értelmetlen, valótlan hozzászolást nem kezdeményezni!
4. évad nemhiszem hogy lesz....
A 3. évadot is csak Agusztusban kezdik el késziteni... -
jólvan, ülj le, 1es! -
Rohamoszti #7544 4. évadot honnan lehet tölteni, lehetőleg lehetne szinkronos! Torrenten már néztem de semmi, egyébként láttam a 3. évadot és tök jó! -
gnom #7543 off:
ez jó volt! hangosan röhögtem! :D -
FLeK0 #7542 akkor tényleg lesznek others flashbackek :)
henry-ére kiváncsi vagyok. -
Totya15 #7541 SPOILER!!:3.évad
Shawna: Tehát, mit mit tud mondani nekünk az új évadról?
JJ Abrams: Az évad nagy részét már kigondoltuk, hihetetlen(ül jó) lesz. A történetek elképesztőek, lenyűgözőek.
Shawna: Gyerünk, mondjon valami konkrétabbat!
JJ Abrams: Desmond egészen biztosan visszatér. Nem halt meg.
Juliet, egy 30-as éveinek közepén járó nő csatlakozik állandó szereplőnek a sorihoz. Juliet egy természetes vezető alkat, elegáns, ügyes és független nő. Az egyik flashback-jében látjuk majd az anyját is, Ameliát. Ebben a flashbackban a hölgyek kitárgyalják az elégetett süteményeket (??? mi a fene ez?) és Juliet szerelmi életét. Úgy tűnik, hogy lehet hogy Juliet egy other. Jacket egy szobában tartják egyedül és Juliet egy üvegablakon keresztül nézi őt. Jack megpróbálja elszakítani a láncokat, amivel meg van kötözve. Juliet megpróbálja meggyőzni a lelépni készülő Jack-et, hogy higgyen neki.
lost.hu -
Totya15 #7540 lehet csak írni tud:D -
Nincs még 3. évad.......de Banner+Olvasás rulz........ -
DarkOmen #7538 esetleg értelmesebb válaszra is számíthatok? -
FLeK0 #7537 gumikesztyűvel kihúzhatod a seggemből