22325
-
Csakhogy anno elmondtak - majd esetleg winnie vagy FLeK0 linkel is ide vontkozo nyilatkozotat -, hogy nem lesz semmi ufo, meg szellem, meg egyeb misztikus x-atkas dolog. Mindent amit lattunk, meg fognak magyarazni, racionalisan. Vagyis innentol kezdve a "maya szellem" ki van love, mint megoldas ;] -
ZsirosKenyer #8150 A medvére is lesz magyarázat. (Mágnes, pólusok, Északi-sark, stb..)
A füst meg biztos vmi ősi maya szellem ami a négyujjú lábat védi ;) -
ZsirosKenyer #8149 Nem volt annyira hatalmas az az airport-terminal hogy legalább egy-egy pillantás ereéig ne ütközzenek a felszállás előtt. Persze sokuknál kiderült hogy már egyéb helyekről is "ismerik" egymást, úgyhogy ennek is biztosan lesz jelentőssége. -
Aztán vigyázzál nehogy az egyik veséd LOST legyen :D
A 2. évad utolsó rész nemgyenge kiváncsi vagyok a következményre! -
Reyes #8147 Jah, lesz itt még sikítozás az első rész után 

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A medvével kapcsolatban pedig néztem egy introt a youtube-en, amiben Jack-ék ketrecekbe vannak bezárva, asszem Sawyer elkezd valami FOOD feliratú gombot nyomogatni, első kettőre nem csinál semmit, harmadjára viszont tiszta erővel nekilöki valami erő a szemközti rácsnak:S:S:S:S:S:S:S:S:SSSSSSSS -
Szolnokboy #8146 ok :) -
FLeK0 #8145 akkor viszont ne nézz majd be ide mielőtt látnád az első részt :) -
Szolnokboy #8144 5 napig leszek benn a kórházban :S nah sebaj, majd lesz valami
Ti csak nézzétek, majd én hősiesen várok
-
Daveee #8143 ez nem véletlen hogy pont ekkor műtenek, pont oktober 4 én, ezt a sziget akarja igy! -
FLeK0 #8142 5-én hajnalban lesz csak nálunk, addig épülj fel! :) -
Szolnokboy #8141 engem meg pont október 4én műtenek :S:S nézzétek meg helyettem is ok ? -
mondtad, csak az írásodból senki nem hámozta ki mert rossz helyen volt a vessző és nem volt se füle se farka :) -
Mondom hogy a medve haverja.. -
Hat a fene tudja, talan pont a jegesmedve az, amire van konkret valasz, a genetikai kiserletek emlegetesevel. Mintha lett volna errol szo, hogy ilyesmik is zajlottak, valamelyik bunkerben/kozpontban.
A fustot passzolom, az valami hightech mizeria, ahhoz nem ertek, es fogalmam sincs mi lehet ;] -
Aminek se füle se farka, az a jegesmedve, meg a lekjopp haverja, füst... -
Pont ezert lettek belerakva, easter eggnek, hogy a community a koztes idoszakban se tudjon elszakadni a sorozattol, es az esetleges torteneseken tul is foglalkozzon a szereplokkel, osszefuggeseket gyartsanak, eszmet csereljenek. Nekem is furcsa volt, hogy szinte mindenki mindenkivel talalkozott a repulout elott, akar kozvetve, akar nem, de kapcsolatban alltak, meg ha csak par perc erejeig is. De aztan ennek a vegen se fule se farka, legalabbis a jelen allas szerint. Aztan majd meglatjuk... -
Nem feltétlenül, sőt többnyire nem.. Pl a desmond-jack, desmond és az tag irakból, hurley meg libby, sawyer meg jack apja, .. stb.. Van egy raklap aminek semmi köze a repülőhöz. -
Hát ha végignézted mind a két évadot akkor láttad hogy a legtöbb nem a reptéren van... -
Ezek az összefüggések többnyire a repülőtéren vannak szóval nem emglepő hisz egy gépen utaztak! -
winnie #8132 mondjuk a véletlennel. vagy nem is kell magyarázni. jj abrams-nál az aliasban is voltak ilyen egybeesések és utalások (persze akkor a net korai korszakában ezek csak easter eggnek számítottak és csak pár ügyes ember fedezte fel) -
Én arra is kíváncsi vagyok, hogy mivel magyarázzák, hogy mindenki mindenkivel összefüggésben van valamilyen módon. (Ugye a flashback-ekből ez jön le)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt valami ősi, mítikus, vagy valami is benne lesz sztem.
Ezt amiatt a 4 lábujjú szobor miatt is állítom.
-
Desmond a legjobb:pp -
1Obi1 #8129 Live Together, Die alone. -
Én Michaelt sohasem bírtam,de a 2. évad végére totál megutáltam. Mindig ezzel a hülye Walt-al jön, nagyon idegesítő. -
Holtartasz?
Sawyer is egész jóarc, Michaelt eddig nem bírtam de kezdme megkedvelni, 9rész vége durci...nem mondom mi, a tvsek miatt :D -
1Obi1 #8126 Locke nagyon nagy arc, Sayid is jófej csak a flashbackjei gagyik.Eko-t annyira nem szeretem. -
Mr.Eko király ember :D
10résznél vok a 2. évadban pont őt mutatják be, azé nemsemmi...:O
Saidot,Ekot,Lockeot bírom a legjobban. -
Kegyetlenül kiváncsi vagyok nagyon rá mi sül ki az egészből,mert van pád rolog amire jólenne ha már fényderülne! -
Reyes #8123 John a legnagyobb arc:)
Még 11 nap és jájájájjjj indul a banzai
-
Tudom hogy a fiáért teszi de akkor is! -

Májkel mászt dáj. -
Ez a Michael mekkora egy paraszt köcsög!
-
1Obi1 #8119 11 hsz-el lejjebb.. -
Szolnokboy #8118 akkor ne várj ;) -
Mi az a szám ami akkr megy amikor bement a Jack a bunkerba és benyomja a Desmond?
Kül 2évad 6résznél vok, 1hete kezdtem nézni a lostot gépen az első évadtól -
Bazeg nem bírok várni a 3. évadig!
Bár nagyon kétlem hogy a sziget minden titkára ki tudnak találni választ. Túl sok a rejtély :)
Na majd kiderül...csak ne kapjon cancel-t mielőtt hivatalosan véget érne a sori :) -
ZsirosKenyer #8115 OFF
annyira unatkozunk hogy éppen a gyurcsány telefonvonalát piszkáljuk ;D
ON -
Öcsém, hallod fejez be minden topik floodolását ;DDDD
Ennyire nem lehet uncsi ;) -
ZsirosKenyer #8113 unom magam melóban és beollóztam.. -
FLeK0 #8112 nekem ismerős, meg itt mindenkinek, ezért nem értem miért jött most elő :)