22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • PiszkosFred
    Csakhogy anno elmondtak - majd esetleg winnie vagy FLeK0 linkel is ide vontkozo nyilatkozotat -, hogy nem lesz semmi ufo, meg szellem, meg egyeb misztikus x-atkas dolog. Mindent amit lattunk, meg fognak magyarazni, racionalisan. Vagyis innentol kezdve a "maya szellem" ki van love, mint megoldas ;]
  • ZsirosKenyer
    A medvére is lesz magyarázat. (Mágnes, pólusok, Északi-sark, stb..)
    A füst meg biztos vmi ősi maya szellem ami a négyujjú lábat védi ;)
  • ZsirosKenyer
    Nem volt annyira hatalmas az az airport-terminal hogy legalább egy-egy pillantás ereéig ne ütközzenek a felszállás előtt. Persze sokuknál kiderült hogy már egyéb helyekről is "ismerik" egymást, úgyhogy ennek is biztosan lesz jelentőssége.
  • grebber
    Aztán vigyázzál nehogy az egyik veséd LOST legyen :D

A 2. évad utolsó rész nemgyenge kiváncsi vagyok a következményre!
  • Reyes
    Jah, lesz itt még sikítozás az első rész után

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A medvével kapcsolatban pedig néztem egy introt a youtube-en, amiben Jack-ék ketrecekbe vannak bezárva, asszem Sawyer elkezd valami FOOD feliratú gombot nyomogatni, első kettőre nem csinál semmit, harmadjára viszont tiszta erővel nekilöki valami erő a szemközti rácsnak:S:S:S:S:S:S:S:S:SSSSSSSS
  • Szolnokboy
    ok :)
  • FLeK0
    akkor viszont ne nézz majd be ide mielőtt látnád az első részt :)
  • Szolnokboy
    5 napig leszek benn a kórházban :S nah sebaj, majd lesz valami

Ti csak nézzétek, majd én hősiesen várok
  • Daveee
    ez nem véletlen hogy pont ekkor műtenek, pont oktober 4 én, ezt a sziget akarja igy!
  • FLeK0
    5-én hajnalban lesz csak nálunk, addig épülj fel! :)
  • Szolnokboy
    engem meg pont október 4én műtenek :S:S nézzétek meg helyettem is ok ?
  • Magoo
    mondtad, csak az írásodból senki nem hámozta ki mert rossz helyen volt a vessző és nem volt se füle se farka :)
  • SötétBarom
    Mondom hogy a medve haverja..
  • PiszkosFred
    Hat a fene tudja, talan pont a jegesmedve az, amire van konkret valasz, a genetikai kiserletek emlegetesevel. Mintha lett volna errol szo, hogy ilyesmik is zajlottak, valamelyik bunkerben/kozpontban.

A fustot passzolom, az valami hightech mizeria, ahhoz nem ertek, es fogalmam sincs mi lehet ;]
  • SötétBarom
    Aminek se füle se farka, az a jegesmedve, meg a lekjopp haverja, füst...
  • PiszkosFred
    Pont ezert lettek belerakva, easter eggnek, hogy a community a koztes idoszakban se tudjon elszakadni a sorozattol, es az esetleges torteneseken tul is foglalkozzon a szereplokkel, osszefuggeseket gyartsanak, eszmet csereljenek. Nekem is furcsa volt, hogy szinte mindenki mindenkivel talalkozott a repulout elott, akar kozvetve, akar nem, de kapcsolatban alltak, meg ha csak par perc erejeig is. De aztan ennek a vegen se fule se farka, legalabbis a jelen allas szerint. Aztan majd meglatjuk...
  • SötétBarom
    Nem feltétlenül, sőt többnyire nem.. Pl a desmond-jack, desmond és az tag irakból, hurley meg libby, sawyer meg jack apja, .. stb.. Van egy raklap aminek semmi köze a repülőhöz.
  • Magoo
    Hát ha végignézted mind a két évadot akkor láttad hogy a legtöbb nem a reptéren van...
  • grebber
    Ezek az összefüggések többnyire a repülőtéren vannak szóval nem emglepő hisz egy gépen utaztak!
  • winnie
    mondjuk a véletlennel. vagy nem is kell magyarázni. jj abrams-nál az aliasban is voltak ilyen egybeesések és utalások (persze akkor a net korai korszakában ezek csak easter eggnek számítottak és csak pár ügyes ember fedezte fel)
  • Magoo
    Én arra is kíváncsi vagyok, hogy mivel magyarázzák, hogy mindenki mindenkivel összefüggésben van valamilyen módon. (Ugye a flashback-ekből ez jön le)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Itt valami ősi, mítikus, vagy valami is benne lesz sztem.
    Ezt amiatt a 4 lábujjú szobor miatt is állítom.

• Cat13
    Desmond a legjobb:pp
  • 1Obi1
    Live Together, Die alone.
  • Pharaoh
    Én Michaelt sohasem bírtam,de a 2. évad végére totál megutáltam. Mindig ezzel a hülye Walt-al jön, nagyon idegesítő.
  • GTheo
    Holtartasz?
    Sawyer is egész jóarc, Michaelt eddig nem bírtam de kezdme megkedvelni, 9rész vége durci...nem mondom mi, a tvsek miatt :D
  • 1Obi1
    Locke nagyon nagy arc, Sayid is jófej csak a flashbackjei gagyik.Eko-t annyira nem szeretem.
  • GTheo
    Mr.Eko király ember :D
    10résznél vok a 2. évadban pont őt mutatják be, azé nemsemmi...:O
    Saidot,Ekot,Lockeot bírom a legjobban.
  • grebber
    Kegyetlenül kiváncsi vagyok nagyon rá mi sül ki az egészből,mert van pád rolog amire jólenne ha már fényderülne!
  • Reyes
    John a legnagyobb arc:)

Még 11 nap és jájájájjjj indul a banzai
  • grebber
    Tudom hogy a fiáért teszi de akkor is!
  • SötétBarom

Májkel mászt dáj.
  • grebber
    Ez a Michael mekkora egy paraszt köcsög!
  • 1Obi1
    11 hsz-el lejjebb..
  • Szolnokboy
    akkor ne várj ;)
  • GTheo
    Mi az a szám ami akkr megy amikor bement a Jack a bunkerba és benyomja a Desmond?
    Kül 2évad 6résznél vok, 1hete kezdtem nézni a lostot gépen az első évadtól
  • Magoo
    Bazeg nem bírok várni a 3. évadig!
    Bár nagyon kétlem hogy a sziget minden titkára ki tudnak találni választ. Túl sok a rejtély :)
    Na majd kiderül...csak ne kapjon cancel-t mielőtt hivatalosan véget érne a sori :)
  • ZsirosKenyer
    OFF

annyira unatkozunk hogy éppen a gyurcsány telefonvonalát piszkáljuk ;D

ON
  • SötétBarom
    Öcsém, hallod fejez be minden topik floodolását ;DDDD
    Ennyire nem lehet uncsi ;)
  • ZsirosKenyer
    unom magam melóban és beollóztam..
  • FLeK0
    nekem ismerős, meg itt mindenkinek, ezért nem értem miért jött most elő :)