22325
-
Szörny spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A szörny alatt nem a füstöt értik? Mivel ha jól sejtem az döntögette ki a fákat, és Locke-ot is elkapta már -
Thomas Hangmen #8190 Azt ne kérdezzétek melyik részbe van, de talán a Gyöngyös részbe mikor Lock elmondja h mit álmodott Ekónak és mindketten fölnéznek a domb tetejére.És akkor van tán.
(ha valaki még mindig nem tudná mikor van, ezután pillantja majd meg ekó a domb tetejéről a kör-t vagy kérdőjelet, ahol megtalálták a lezuhant repülőt) -
Thomas Hangmen #8189 -
062020 #8188 vajon mikor láttuk? -
ja, ok :-))) -
062020 #8186 Ez furcsa:
- az évad folyamán láttuk a szörnyet, de "nem tudtuk, hogy azt nézzük" -
andris7 #8185 sztem Fleko csak hülyül... :) -
Mivan?
Mar megint RTL-esek keveredtek ide?
Ana Lucia mar reg halott a masodik season közepetöl... -
FLeK0 #8183 pedig én is leszedtem, és itt michael megöli ana luciát a végén, nagyon sokkoló
akkor én már az első részt találtam meg?
-
vg #8182 Sajnos valóban csak egy összefoglaló rész, szerintem felesleges leszedni. -
Daveee #8181 de -
FLeK0 #8180 nem mondod! -
Daveee #8179 én leszedtem megnéztem, csak egy öszefoglalo az első és a második évadban történekről! -
FLeK0 #8178 ha az utolsó kérdésre választ kapunk majd a nagy love story közepén az első 6 részben, akkor örülhetünk. -
Az elso reszekben nem hiszem hogy kiderul, de meglatjuk ;] -
vg #8176 Lost.S03E00.HDTV.XviD-LOL -
Uhm...nem tudom miert pont nekem valaszoltal, de ha mar igy esett, akkor tessek:
A masodik szezon utolso reszeben Said mondja, mikor megpillantja a csonakbol a tavcsövön keresztül a szobrot, hogy "engem jobban izgat a kerdes, hogy miert van a szobornak 4 labujja".
Ezzel a kijelentessel es az utana közeli keppel a 4 labujrol, igen is nagyon is elöterbe helyeztek a dolgot. Nagyon prominens jelenet volt.
Igaz elöször en is meghökkentem a mondaton es azt hittem rosszul hallok, mert valahogy nem passzolt oda es en ha egy (feltetelezhetöen) okori szobrot latok, ami valoszinüleg valami mitologiai alaknak a maradvanya (görögös stilus), akkor nem lepödök meg igazan a negy labujjon.
Tehat ennek fenyeben en bizony varom, hogy megmagyarazzak! -
winnie #8174 jó, aláírom, hogy talán án vagyok vak, de nekem anno nem tűnt fel semmi 4 ujj. olvastam és tényleg. (régen is volt egy csomó belső poén a sorozatokba, csak épp akkor nem kerültek mindenki tudoméséra, lévén nem volt információs szupersztráda)
anno az aliasban sem volt jelentősége sok utalsnak, csak összemosolyogtak a készítők (jj abrams, ugye) -
Viccnek túl idétlen.. -
1Obi1 #8172 Na szóval, itt a teljes spoiler májusból:
"A PODCASTBÓL:
- a 4 lábujj nem fontos, csak vicc (Lindeloffék szerint)
- a csávók portugálul beszélnek (portugálok/brazilok)
- a "robbanás" láthatóvá tette a szigetet ('már megint') - nem új, de legalább tuti
- 2004.09.22 - hivatalos
- a portugál szemüveges csávó nem Jack (Matthew Fox)
- az évad folyamán láttuk a szörnyet, de "nem tudtuk, hogy azt nézzük"
- Hurley miért nem támadta meg Mike-ot? Jack indoklása, hogy folytatniuk kell az utat - visszafordulni rosszabb választás lenne... (nem volt idejük tovább magyarázni azt, ami Hurley-ben lejátszódott)
- Miért J/K/S - első 6 részben kiderül a "mini cliffhanger" előtt (ahogy már említették)
- Locke+tolószék, Jack+tetkó, Kate+házasság - kiderülnek
- "sajnálnák, ha Desmond meghalt volna" - valszleg nem halt meg
- 3. évad: 6 + (cliffhanger) + 17 epizódos blokkok
- Július 20-23: Comic-Con, San Diego - lesz valami nagyobb hivatalos morzsa a Hanso Foundation-ről" - Ati07 -
1Obi1 #8171 Bemásoljam az interjút, amiben említik hogy csak viccből tették bele? -
FLeK0 #8170 fogd már fel hogy itt nem az általánosbeli kisbarátaiddal beszélgetsz -
Daveee #8169 nyajjbe csontig -
-
FLeK0 #8167 most kezdj el kussolni -
Daveee #8166 te sötét buzi, nem kéne kötekedned, azt akit oltottam egy jokora hüyeséget mondott -
#8161 Valaki bannolja legyenszíves.. köszönöm -
Mondjuk úgy hogy 1 hét :D -
Vagy csak kellett valami a finale elott, amin szinten el lehet ragodni a szunetben... Vagy igy, vagy ugy, par het/honap es talan kiderul. -
Szerintem sem csak poénból van benne....halál biztos hogy van sztorija.
Ha mutatták, és még meg is jegyezték a szereplők, akkor tuti kifejtik. Mindennel így tesznek előbb utóbb... -
Daveee #8161 te vadbarim ökör állat, a 3. évad ba kifog bontakozni hogy mi is ez a 4 lábuju ember, ez a sziget tötrlenlme lesz -
Az viszont szivatas. Ha mar igy elöterbe helyeztek, akkor legyen is ertelme... -
1Obi1 #8159 Az alkotók megmondták, hogy a 4 lábujjat csak poénból tették be, nem számít semmit sem a történet szempontjából. -
ZsirosKenyer #8158 a szellem amúgy is csak vicc volt..
Semmi x-aktás? hm talán jobb is, bár az ufók beleférnének ;) (az izgi) -
Esetleg Scofield lábát mintázza, és tulajdonképpen egy tribute a prison breaknek...
-
ronhaven #8156 elméretezték, aztán elfogyott a szikla -
Tudod, a genetika csodákra képes ;] Akár Czeizel és társai ötletein alapuló módszerekkel manipulálunk, akár a természet játszik az emberrel... De hát ez csak egy tipp, én is kíváncsian várom, mi sül ki ebből. -
sorrow #8154
VAlami régi törzsi beavatási szertartás része lehetett az öncsonkítás.
Akinek megvolt illetve nem volt már meg az már férfinek számított. -
Nagyon érdekel a 4lábujjú szobor racionális, nem Xaktás magyarázata..
-
FLeK0 #8152 ilyenek nem lesznek, de nem is fognak mindent megmagyarázni :)