22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Gerbill
    Szörny spoiler
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A szörny alatt nem a füstöt értik? Mivel ha jól sejtem az döntögette ki a fákat, és Locke-ot is elkapta már
  • Thomas Hangmen
    Azt ne kérdezzétek melyik részbe van, de talán a Gyöngyös részbe mikor Lock elmondja h mit álmodott Ekónak és mindketten fölnéznek a domb tetejére.És akkor van tán.
    (ha valaki még mindig nem tudná mikor van, ezután pillantja majd meg ekó a domb tetejéről a kör-t vagy kérdőjelet, ahol megtalálták a lezuhant repülőt)
  • Thomas Hangmen
  • 062020
    vajon mikor láttuk?
  • Hunnenkoenig
    ja, ok :-)))
  • 062020
    Ez furcsa:
    - az évad folyamán láttuk a szörnyet, de "nem tudtuk, hogy azt nézzük"
  • andris7
    sztem Fleko csak hülyül... :)
  • Hunnenkoenig
    Mivan?
    Mar megint RTL-esek keveredtek ide?

Ana Lucia mar reg halott a masodik season közepetöl...
  • FLeK0
    pedig én is leszedtem, és itt michael megöli ana luciát a végén, nagyon sokkoló
    akkor én már az első részt találtam meg?
  • vg
    Sajnos valóban csak egy összefoglaló rész, szerintem felesleges leszedni.
  • Daveee
    de
  • FLeK0
    nem mondod!
  • Daveee
    én leszedtem megnéztem, csak egy öszefoglalo az első és a második évadban történekről!
  • FLeK0
    ha az utolsó kérdésre választ kapunk majd a nagy love story közepén az első 6 részben, akkor örülhetünk.
  • PiszkosFred
    Az elso reszekben nem hiszem hogy kiderul, de meglatjuk ;]
  • vg
    Lost.S03E00.HDTV.XviD-LOL
  • Hunnenkoenig
    Uhm...nem tudom miert pont nekem valaszoltal, de ha mar igy esett, akkor tessek:

A masodik szezon utolso reszeben Said mondja, mikor megpillantja a csonakbol a tavcsövön keresztül a szobrot, hogy "engem jobban izgat a kerdes, hogy miert van a szobornak 4 labujja".

Ezzel a kijelentessel es az utana közeli keppel a 4 labujrol, igen is nagyon is elöterbe helyeztek a dolgot. Nagyon prominens jelenet volt.

Igaz elöször en is meghökkentem a mondaton es azt hittem rosszul hallok, mert valahogy nem passzolt oda es en ha egy (feltetelezhetöen) okori szobrot latok, ami valoszinüleg valami mitologiai alaknak a maradvanya (görögös stilus), akkor nem lepödök meg igazan a negy labujjon.

Tehat ennek fenyeben en bizony varom, hogy megmagyarazzak!
  • winnie
    jó, aláírom, hogy talán án vagyok vak, de nekem anno nem tűnt fel semmi 4 ujj. olvastam és tényleg. (régen is volt egy csomó belső poén a sorozatokba, csak épp akkor nem kerültek mindenki tudoméséra, lévén nem volt információs szupersztráda)

anno az aliasban sem volt jelentősége sok utalsnak, csak összemosolyogtak a készítők (jj abrams, ugye)
  • SötétBarom
    Viccnek túl idétlen..
  • 1Obi1
    Na szóval, itt a teljes spoiler májusból:
    "A PODCASTBÓL:

- a 4 lábujj nem fontos, csak vicc (Lindeloffék szerint)
    - a csávók portugálul beszélnek (portugálok/brazilok)
    - a "robbanás" láthatóvá tette a szigetet ('már megint') - nem új, de legalább tuti
    - 2004.09.22 - hivatalos
    - a portugál szemüveges csávó nem Jack (Matthew Fox)
    - az évad folyamán láttuk a szörnyet, de "nem tudtuk, hogy azt nézzük"
    - Hurley miért nem támadta meg Mike-ot? Jack indoklása, hogy folytatniuk kell az utat - visszafordulni rosszabb választás lenne... (nem volt idejük tovább magyarázni azt, ami Hurley-ben lejátszódott)
    - Miért J/K/S - első 6 részben kiderül a "mini cliffhanger" előtt (ahogy már említették)

- Locke+tolószék, Jack+tetkó, Kate+házasság - kiderülnek
    - "sajnálnák, ha Desmond meghalt volna" - valszleg nem halt meg

- 3. évad: 6 + (cliffhanger) + 17 epizódos blokkok

- Július 20-23: Comic-Con, San Diego - lesz valami nagyobb hivatalos morzsa a Hanso Foundation-ről" - Ati07
  • 1Obi1
    Bemásoljam az interjút, amiben említik hogy csak viccből tették bele?
  • FLeK0
    fogd már fel hogy itt nem az általánosbeli kisbarátaiddal beszélgetsz
  • Daveee
    nyajjbe csontig
  • SötétBarom
  • FLeK0
    most kezdj el kussolni
  • Daveee
    te sötét buzi, nem kéne kötekedned, azt akit oltottam egy jokora hüyeséget mondott
  • SötétBarom
    #8161 Valaki bannolja legyenszíves.. köszönöm
  • Magoo
    Mondjuk úgy hogy 1 hét :D
  • PiszkosFred
    Vagy csak kellett valami a finale elott, amin szinten el lehet ragodni a szunetben... Vagy igy, vagy ugy, par het/honap es talan kiderul.
  • Magoo
    Szerintem sem csak poénból van benne....halál biztos hogy van sztorija.
    Ha mutatták, és még meg is jegyezték a szereplők, akkor tuti kifejtik. Mindennel így tesznek előbb utóbb...
  • Daveee
    te vadbarim ökör állat, a 3. évad ba kifog bontakozni hogy mi is ez a 4 lábuju ember, ez a sziget tötrlenlme lesz
  • Hunnenkoenig
    Az viszont szivatas. Ha mar igy elöterbe helyeztek, akkor legyen is ertelme...
  • 1Obi1
    Az alkotók megmondták, hogy a 4 lábujjat csak poénból tették be, nem számít semmit sem a történet szempontjából.
  • ZsirosKenyer
    a szellem amúgy is csak vicc volt..

Semmi x-aktás? hm talán jobb is, bár az ufók beleférnének ;) (az izgi)
  • SötétBarom
    Esetleg Scofield lábát mintázza, és tulajdonképpen egy tribute a prison breaknek...
  • ronhaven
    elméretezték, aztán elfogyott a szikla
  • PiszkosFred
    Tudod, a genetika csodákra képes ;] Akár Czeizel és társai ötletein alapuló módszerekkel manipulálunk, akár a természet játszik az emberrel... De hát ez csak egy tipp, én is kíváncsian várom, mi sül ki ebből.
  • sorrow

VAlami régi törzsi beavatási szertartás része lehetett az öncsonkítás.
    Akinek megvolt illetve nem volt már meg az már férfinek számított.
  • SötétBarom
    Nagyon érdekel a 4lábujjú szobor racionális, nem Xaktás magyarázata..
  • FLeK0
    ilyenek nem lesznek, de nem is fognak mindent megmagyarázni :)