22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Rio81
    A spoilerfix szerint két olyan emberrel történik majd valami, akik Sunhoz közel állnak. Nem akarok kombinálni, de épp két emberrel hajókázik épp...
  • Monoton
    :DDDDDDDDD

legelőször azt olvastam:

3x2 promo: Remélem nem Sun esik teherbe :s

:DSA_DDAS_F

néztem nagyokat :DDDDDDDDD
  • nesster
    3x2 promo: Remélem nem Sun esik a tengerbe :s
  • Monoton
    azabaj veletek hogy túl kíváncsiak vagytok :DDDDDDD

nincs türelmetek :P

nemhiszem hogy az időhúzás az indok

mert akkor gagyi részek lennének
  • Dynamic
    Én még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy others, azaz beépített ember.Lehet az egész csak színjáték, annak érdekében, hogy Sawyer bizalmába férkőzhessen.
  • Dynamic
    Nem konkrétan arra a részre gondoltam, amikor Jack rács mögött volt(írtam is:JackÉK).Említhettem volna Katet is, amikor reggelizett a főfasszal és ő mondta neki, hogy nagyon kellemetlen 2 hét következik.Kate vissza se kérdezett, hogy mégis micsoda-ami egyértelműen elvárható lenne-csak bambán bámult maga elé.Nekem ezek természetellenes reakciók, mindegy...De mégegyszer mondom, nem konkrétan EZEK a logikátlanságok zavarnak(hiszen százszor több dologba bele lehetne kötni, ha akarnék), hanem ez a szopatás a készítők részéről, ami nyílvánvalóan az időhúzásra megy ki.
  • Monoton
    :SSSSSSSSSADDDDDDDDDDDDDDD
  • Dynamic
    OFF

ááá "elhadja"
    Helyesen "elhagyja".Felejtsétek már el végre a hadja szót, ilyen nem létezik!Honnan veszitek ezt a marhaságot?
    Bocs, nem nagyon kötök bele helyesírásba, de ez nagyon irritál.
  • akyyy
    gondolom ez az előtted szólónak ment..
  • Dunkey
    Ez nem Az a topic. Ez nem a retekeseknek van.
    Ne közölj tényeket, amiket itt már az emberek 99%-a tud.
    Kb. ennyi. Köszi :).
  • FLeK0
    Hawaii-n forgatják a lostot
  • scorpeeon
    Hali! ezen az oldalon találtam egy olyat h ott forgatják a lostot (egészen pontosan itt) és azt kérdezném, hogy ennek mennyi a valóságalapja? Mert nagyon messziről mutatják, az alakját sem látni teljesen, bezoomolni nem lehet mert nem olyan részletes. A Prison Break helye is rajta van az oldalon, de azt el is hiszem, biztosan az az a hely, mert azt rendesen be lehet zoomolni és látni minden épületet meg mindent, hogy megyegyezik, biztosan stimmel. De ennél nemtom honnan vették, h pont ott van a Lost, azon a kis pöttyön.
  • Szolnokboy
    nah ez majd pörgősebb lesz :)
  • akyyy
    tegnap mikor mutatták shanon-t meg a muterját ahogy a kórházban közlik vele a balesetet, ott ment el melettük Jack =)
  • PiszkosFred
    "Az elsö kepkockak lattan meg mertem volna esküdni, hogy valami hazassagban megcsalt haziasszony..."

Elkepzelheto. De az is nyilvanvalo, hogy Henry es Juliet kozott igencska feszult a legkor. Konyvklubos megjegyzes, a vizes ajtos jelenet, stb. Ennek az ellentetnek tuti lesz kovetkezmenye, es akkor eppen alakulhat ugy a dolog, hogy Juliet "atall" es segit majd megszokni. Bar jelen allas szerint, foleg az utolso kockak alapjan, elegge valoszinutlen, es az a problema ami kettejuk kozott van, eltorpul a mellett, amit "csinalnak" ott a faluban.
  • mukika
    LOST Season 3 episode 2 Preview The Glass Ballerina
  • Magoo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem ha valaki elhadja a szigetet akkor az már soha nem jön vissza. Valamiért az a gyanúm, hogy ez a sziget a távolból láthatatlan, mind szemnek, mind radarnak....persze ez csak gondolat. Abból indultam ki, hogy a mágneses teret hogyan haszonsítanák...és a láthatatlanság jutott először eszembe. Emlékeztek még a Philadelphia kísérletre? :)
    Amúgy várom, hogy felbukkanjon Lock és Ecko. Valamint kíváncsi vagyok mit mond Walt Michael-nek a többiekről :)
  • Hunnenkoenig
    A kiscsavo valszeg valami arulo lehet...
  • Balázs 17
    noh énis eljutottam a megnézéséig:D
    háát
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az a repülős rész az elején, mikor szétrobban az zsír volt, aztán jött Sawyer kis jelenete.. áhh bírom ezt a fazont... aztán haladjunk tovább...a víz alat vannak lool, érdekes az, hogy ha víz alatt vannak elég kevés víz ömlött be az ajtón, meg elég lazán becsukták(de ez felejtős) aztán, ez hogy ketten vannak idelent, egy pdig fent.. akkor a többiek vajon merre lehetnek (ott vannak a "sátraknál"?? hmmm, meg kíváncsi vagyok az a kiscsávó kicsoda és hogy milyen szerep hárul rá..na és persze a többi emberrel mivan, főleg Eko érdekel:))... na és hogy michael, na vajon michael, szerintem nem hagyta el a szigetet, értelmetlen lenne, mert ha eljutna valahova ahonnan tudna segítséget kérni, akkor már így értelme nemlenne a sorozatnak, szal szentem látjuk mi még őt
  • Hunnenkoenig
    Na megneztem a 3x01-et.

Szerintem tök jok a flashbackek. A resz szerintem jo volt nagyon.

A szöke ribancot az alszent pofajaval meg tudnam taposni. Sajna neha meg en is hiszek neki es szeretnek benne bizni. Neha az az erzesem, hogy ö lesz Jack uj nagy szerelme, ha kiderül, hogy az othersek megis jok es csak azert teszik, amit tesznek, mert nem tehetnek mast valamilyen okbol kifolyolag. A lenyeg, hogy jol jatszik a szinesz csaj.

Mondjuk en biztos nem hagynam, hogy igy gecizzen velem par köcsög.
    Ha en lennek Jack helyeben, meg probalnek megszökni es mindenkit kiirtanek a francba, akarmilyen alszenten adja a lesajnalo ribancot.

Mondjuk ami meg erdekes, hogy a francia csaj 16 ev alatt miert nem talalta meg azt az idillis ki falucskat. Annyi idö alatt meg lehet ismerni egy ekkora sziget töviröl hegyire.

Na meg meg az is kerdes, mi az alszent ribanc baja. Elegge szerencsetlen pofaja volt a film elejen....

Az elsö kepkockak lattan meg mertem volna esküdni, hogy valami hazassagban megcsalt haziasszony...
  • FLeK0
    ha vársz begyorsulnak ezek a pubtorrentek is, de még 30k-val is ki lehet seggelni egy évad letöltését pár éjszaka alatt.
  • Paulie86
    Akkor honnan szeditek gyorsan? mert se torrentspy, se sehonnan nem tudok olyan torrentet ami jönne mondjuk 200 k-val.
  • 1Obi1
    Az egész ott kezdődik hogy mi nem nézünk szinkronos Lost-ot.
  • Monoton
    nem
  • Paulie86
    #8353 Aki tud erre valamit válaszolni légysz tegye meg.
  • JaBaRn #8367
    Ja azért nincs a banneren a csaj, mert aki csinálta már tudta hogy meghal :)
  • JaBaRn #8365
  • Monoton
    csajt kikellett venni a sorozatból mert hisztis picsa .DDDDD

de jó suna .S
  • JaBaRn #8363
    Oks, csak fura hogy a mostohatestvére is meghalt, emg ő is :S
  • JaBaRn #8362
    Aki nem látta még ezt a részt, ne nézzen be ide, nehogy még nekünk kelljen itt spoilerezni :c
  • PiszkosFred
    Egy Lost féle sorozatnál ne hidd, hogy golyóálló bárki is. Fog még érni meglepetés, season 2 és 3ban egyaránt. Ez a szép benne.
  • Monoton
    :DDDDDDDDD

némelyik ember nemtudja miazhogy spoiler :D
  • akyyy
    köcsög
  • JaBaRn #8358
    Szar ügy, azt hittem egyik sem fog már meghalni :S
  • Monoton
    :DDDDDDD

a kis türelmetlen :D
  • Cike
    vagyis meghalt
  • Cike
    megfog hallni
  • JaBaRn #8354
    Shanon meghal a lövéstől? Valaki írja meg privátba pls.
  • Paulie86
    Szasztok.
    Én most kezdtem beszerezni a 2. évadot magyarul. Bár az angolokat se láttam, mert ezeken a torrent oldalakon igaz megvan hdtv minőség meg minden, de 30 k jön és azt
    kivárni ..áááá... felejtős. Most Strong dc ről szedem a magyar tvtime verziót. Az se a leggyorsabb, de még mindig jobb. Bajom azzal lenne, hogy nagyon torz kicsit a
    hang, nem tudom ti észrevettétek-e, eddig az első 3. 2.évados rész mindegyike ilyen volt, remélem a többi nem. Most megmagyarázni nem tudom miben rossz a hang.
    Na kiváncsi lennék hogy nálatok is ilyen?
  • Szolnokboy
    a varázsszó: TORRENT !

www.isohunt.com
    www.torrentspy.com
    www.mininova.org

és még sorolhatnám...