22325
-
Thomas Hangmen #8672 (a kérdőjel a végén, valójában nincs ott) -
Thomas Hangmen #8671
Na most nemtom mit higgyek? -
Elöször is tanuljatok mar meg, hogy egy fröldönkivüli lenyre nem mondjuk azt, hogy UFO (Unidentified Flying Object), mert szerintem rohadtul nem repül. Max egy ALIEN lehet, de inkabb "földönkivüli", ha mar magyarul pofazunk.
Masodszor pedig az egy ficko egy szemvedövel. Allitsd meg a kepet es akkor latni fogod, hogy az egyik szemen van csak egy ilyen kalozos fekete szemvedö. -
Thomas Hangmen #8669 Lost 3x05
A végén tényleg egy ufo van?
-
Erröl a vicc jut eszembe, mikor pistabacsi bemegy a kocsmaba es csak annyit mormol, hogy "vannak dolgok, amiket nem lehet megmagyarazni..." :-)))
Valahol a viccek topikban bent van, aki nem ismeri keressen ra :-) -
SPOILER S03_E04
Ahhoz, képest, hogy az othersek előadják magukat mint jófiúk, meg, hogy nem gyilkososk, azért emlékezzünk vissza, gond nélkül felakasztották Charliet, és a S01 végén is szívbaj nélkül felrobbantották a hajót.Az, hogy egyik esetben sem haltak meg az csak a szerencsén múlott.Ez a Ben meg engem már egyre jobban idegesít.Egyszerűen irritáló az a kis patkány fejű szuperintelligens-szuperhíró, főleg amikor a monitoron kukkolja Sawyeréket, mint valami kis perverz köcsög:)Azt, hogy mégis csak olvasta az Egerek és embereket meg, hogy kívűlről fújja az egész könyvet, borítékolni mertem volna:)Amúgy meg nem is értem, miért lenne lehetetlen megszökni a szigetről.Pillangónak is sikerült néhány kókuszdióval:)
Mindamellett én még irigylem azoknak az embereknek az elszántságát akik elméleteket gyártanak.Én már rég nem teszem.Csak elfogadom, hogy történnek furcsa dolgok és kész...:) -
Izlesek es pofonok ;] -
Balázs 17 #8665 szentem meg nem vmi szép -
Ja es sajna van egy ferje es egy kisfia. Francba, megint lemaradtam... :-))) -
imdb szerint annyi. (1970. 03. 27.) -
zorden #8662 Tenyleg nagyon szep. Ha jol emlekszem a postokra, akkor valojaban 36 eves? Biztos a smink is jo, de azert messze vezet par huszeves elott ;-)))) /ez nem vitaindito :-))/ -
Áááh! Ez annyira szep ez a nö! Nekem sajna sosem lesz ilyenem 
Es öreg makeuppal :-) :
-
Ha valaki tömeny mennyisegben akar spoilerezett rumorokat olvasni: Spoilerfix.com - Lost -
ZsirosKenyer #8659 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a következő (5.) részben Eko-é lesz a 'visszaemlékezés'/'flashback' -
Balázs 17 #8658 nehogymán az a csaj is szereplővé válljon, akkor már a golfos csávó is benne lesz?!:S
vki írt arról, hogy olyan hapek lesz benne mint a fűrészben, nemtom te mit néztél, attól, mert egy bekötött szemü ürge belenézett a kamba valamelyik bunkerban (feltételezem ő egy ellenség lesz) attól még nemlesz a sorozatból híróz+saw+friday13th+halloween -
Balázs 17 #8657 na megnéztem és végre a kedvencemről szólt ez a rész:) naon jóó, egyre jobb a lost
jack nemfog meghalni, mert beleszeret majd a szőkébeXD
ha már vkinek mennie kell akkor az, eddig a 3. évadban elég keveset nyomatták és ő Eko, de azt meg nemakarom:) -
ZsirosKenyer #8656 ep5 trailer
-
Ben/Henry mondta neki, nem J. -
Hehe, jo szöveg lett volna :-)) -
Nekem úgy rémlik ,persze nagyon halványan, hogy azt mondta korábban jacknek, hogy ő a szigeten született. PErsze most lehet kavarodnak az emlékek.
Amúgy a ketreces "megrázós" dolgora eléggé ütős válasz lett volna ha Ben a "kikapcsoltuk" válaszhoz hozzátette volna, hogy erre a medvék is rájöttek. Biztos alapjaiban tiporta volna el Sawyer büszkeségét. :-) -
nah végre! ez a rész tetszett! -
Rio81 #8651 Szerintetek kinek van tumora? Ha tippelni kéne én is Jack papára szavaznék, mint a következő áldozat. Végülis nagyon sok mindent elmondtak vele kapcsolatban, nincs túl sok szufla a karakterben. Bár még mindig nem tudni, hogy ő mit vétett azon kívül, hogy miatta kezdett el inni ismét az apja. -
Mivel a sziget nyüzsög a 70-es evek ota a tudosoktol, szerintem akar ott is megtanulhatta a szakmat. Igaz nem egyetemi szinten, de a gyakorlatban... -
Na latod. Este 10 ora, es itt a felirat. Szokj hozza ehhez, es ezentul meg lesz a feliratod mindig. Azert vicces a kerdesed, mert 20-30 kommenttel elotted mar ugyanez a parbeszed lement, mas szereplovel, csak ennyit kellett volna visszaolvasnod. Mind1, kaptal subot, koszond meg a keszitoknek, es mostantol legalabb tudod hol keresd a jovoheten, es utana. -
Monoton #8648 már működik -
Monoton #8647 nekem nem feliratoz O_o -
nekem volt igazam:D:D
10 óra...
csak matek -
Monoton #8645 felirat -
bocsánat, h kérdezni mertem kbbfsz -
De megtalalod azt a harom oldalt, amelyeken biztos meglesz. Egyiken belole 10 ora korul, ezt is mondtak mar korabban. A masik ketton esetleg masnap, vagy kesobb. Ha esetleg nem mukodik az F5 gomb, akkor csinald egerrel...
Mas, a 04-hez egy kis aprosag.
Eddig Benrol tudtuk - sajat elmondasa szerint - hogy sosem hagyta el a szigetet egesz eleteben. Tobbiekrol nem tudjuk kik ok, hogy kerultek oda, esetleg ok is ott vannak szuletesuk ota. De most Juliette elmondta Jacknak, hogy elvileg o egy szuleszorvos (ha jol ertettem), es nem sebesz. Ha igaz, akkor o viszont ugy kerult a szigetre, kintrol. (valahol meg kellett tanulnia a szakmat). Nem igazan mondhato idosnek a neni (szinesz 36 eves, a szerepe szerint sem lehet tobb), vagyis nem erkezhetett tul regen. Ui - spekulacio;] - ha beleszamoljuk az orvosi egyetem es a szakosodashoz szukseges idot, ugy nagyjabol, en azt mondom, hogy kb 10 eve lehet ott, merthogy 25-26evesen vegzett (mondom, feltetelezes). Szoval ha most 35-36, akkor 10 eve lehet maximum a szigeten.
Na igen, de Danielle lanyat, Alexet 16 eve "nyultak le" ;], vagyis akkor mar valami gaz lehetett a szigeten (foleg hogy akkor mar ment a veszjelzes, amit Danielle hajoja fogott a tengeren - mondjuk ez is meger egy miset, ez a momentum;]). Ebbe csoppenhetett bele Juliet, es talan ez is kozrejatszik abban az arckifejezesben, amit a premier nyito kepein lattunk, vagy a kesobbi Bennel valo feszultsegek.
Mindez csak talalgatas persze, olyan dolgokra alapozva, amelyrol nem tudjuk egyelore, hogy igaz e vagy sem, igy aztan lehet h a vegen majd kiderul, hogy marhasag :D Meglatjuk... -
olyan nehéz itt figyeln hogy mi az ábra?
LINK -
Hat erre en is gondoltam, hogy mar reg ra kellett volna jönniük, hogy figyelik öket, hiszen multkor is volt mar valami jelenet ezzel kapcsolatban.
Akkor is eleg egyertelmü volt, ha jol emlekszem, bar mar nem tudom mi volt akkor eppen. -
a négyes részhez. a harmadik éved négyes részéhez. kétlem. -
Keress rá a keresővel a lap alján a felirat szóra, és lesz annyi, hogy a füleden folyik ki. /cheers -
Megtannétek, hogy ha van már magyar felirat a négyeshez, betoljátok ide a linkjét? Köszi! -
Daveee #8637 télleg? nmis tuttam :D -
FLeK0 #8636 Jack halt meg
-
Daveee #8635 meghalt sawyer? -
Jack elkezdett gondolkozni. Mikor meglatta a Juliet es Ben kozott feszulo ellentet apro kis jelet, elkezdett ugy "jatszni", hogy ezt kihasznalja. Ezert is feszegetett a "ki a fonok" kerdest, es ezert is nyugodt es kedves Juliettel. Ebbe a tervbe nem fert volna bele, hogy megtagadja a segitseget. #szerintem - hozzateszem, hogy annyira atlatszo ez a fajta emberek kijatszasa egymas ellen, hogy tuti mukodni fog :D
Sawyer egyre jobb. Az elejetol fogva vegighuzodik vele kapcsolatban egy jo es rossz aura, parhuzamosan. Amikor epp szemetlada es onzo, akkor jon egy mozzanat, es ismet csinal valami jot. Akarcsak most.
Desmonddal nem tudok mit kezdeni, remelem nem lesz ilyen jovolato ember, bar ketsegtelen, hogy hasonlit Isaacra a Heroesbol, bar Desmond "bratyo" skot :D Meglatjuk mi lesz ebbol, de mindenesetre kar lenne ha valami kepregenyhos kepesseget kapna...
A ket sziget egymas mellett. Minden tiszteletem Daniellee, aki 16 ev alatt nem volt kepes erre rajonni. Tegyukf el hogy megsem hulye a francia "tyuk", akkor viszont tenyleg valami "arnyekolas" volt eddig, amit a gomb vagy ahhoz kapcsolodo akarmi tartott fenn. Erre utalhat az is, hogy Desmond sem nagyon tudott elhuzni a szigetrol a hajoval, es az akkro hasznalat "fuckin' snowglobe" hasonlat is nagyon jo. A kerdes csak az, hogy egy ilyen "bura" ezek szerint nem csak a szigetet takarja el, hanem a kulvilagot is a sziget elol. Bar gozom sincs hogy mukodik, de ez a ket sziget ez erdekes, engem meglepett marhara.
Es mivel a szoke csaj - akit lelottek, Colleen - is mondta, hogy nem "ok" az ellenseg, ezert biztos, hogy a szezon vegere igencsak osztott lesz a nezosereg, es a mostani "Others" iranti ellenszenvet sok embernel szimpatia fogja felvaltani. De ahhoz kell egy uj "ellenseg". Talan ezekrol beszelt anno Danielle, ok lesznek a fertozottek, a harmadik csoport a szigeten. Persze ez csak spekulacio.
Mindenesetre jo resz volt. Ha belegondolok hogy Locke kozben kozeledik a taborhoz, akkor igencsak jo reszek jonnek :D
ui: ha Sawyer "megrazo" mutatvanya hamvaiban halt el, akkro egyiknek sem jutott eszebe, hogy talan kamerak vannak a ketrecek korul, es onnan tudta meg Ben a tervet? Mar csak azert is, mert nem biztos, hogy fenyes nappal kellene maszkalni a racson tulra Katenek, meg akkor sem, ha utana visszament. Na mind1, varjuk a kovetkezo reszt... -
Daveee #8633 heyett inkább 8