22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Scholes18
    bazzeg skacok kicsit spoilerezzetek már én még csak a 3. évad 1 részénél tartok!
  • Reyes
    Szvsz a is elég nyilvánvaló volt, hogy ha Jack belemegy Ben megműtésébe, nem fogja csak úgy minden szó nélkül, puszta jószándékból megmenteni az életét, én számítottam rá, hogy valami hasonlót tesz...vagyis valamilyen "műtéti hibával" sakkban tartja a többieket...

Ez abból is látszott, hogy eléggé megváltozott a jelleme az elfogásuk óta - betelt nála a pohár...és ez jó!:)
  • PiszkosFred
    En is ugy erzem/ereztem, hogy meg volt az egesz rendezve. Amolyan teszt. "Tessek, nezd meg Kate+Sawyer maganszamat, majd donts! Vagy felkapsz egy kalasnyikovot a szekrenybol es probalsz megszokni, vagy nem akarsz megszokni, igy egy picit bizunk benned, es megmutod Bent." Ez volt mar a terv az elso perctol fogva. Hogy mikor volt az elso perc? Szerintem hetekkel ezelott, a Ben onkentes elfogatasakor, vagy lehet hogy mar korabban figyeltek oket, es lattak ezt a kis "szerelmi haromszoget"... Ha igy volt, a terv egesz jol ki volt dolgozva, max a vegen Jack egy picit atirta a forgatokonyvet ;] (kerdes, hogy mennyire, de majd februarban kiderul)
  • SötétBarom
    Viszont sokkal szervezettebbnek tűnt annál, hogy Alex random kinyitja az ajtót.. Monitor, Ben.. stb.. nemtom
  • Hunnenkoenig
    Ja az lehet, erre nem gondoltam...
  • SötétBarom
    A hang, aki beleszólt az intercom-ba, hogy "Try the door", sztem Alex volt.. Vagy nem?
  • Hunnenkoenig
    Az is erdekes, hogy miert nyitottak ki neki az ajtot. En arra tippeltem, hogy meglassa Sawyer-t es Kate-t es esetleg ö dühödjön fel es löje le Sawyert, igy beteljesitve az igeretet, hogy megölik, ha nem operal...

Bar annak se sok ertelme lett volna.

Viszont mostmar biztos vagyok benne, hogy Sawyert es Kate-t fedeztetni akartak, hiszen nem zavartak meg öket meg akkor sem, mikor Kate leverte a lakatot, pedig tuti, hogy figyeltek öket ugye...
  • PiszkosFred
    De ha Jack oli meg Bent, akkor a Ben partiak esetleg bosszut akarnak, es lehet hogy Juliet erre hajtott. Lehet hogy valojaban J egy verszomjas vadallat - Sawyer is megmondta, hogy barmikor fobelone barkit a csaj -, amig Ben esetleg a latszattal ellentetben, a mersekelt oldalt kepviseli. Ben meghal, na bumm, lesz uj vezeto, vszinu J, de ha tenyleg gonosz J, nehez lesz maga moge allitani az embereket. Ha Jack oli meg, adja magat a szitu, nem kell oket gyozkodni. Ha megmenti Bent, akkor Ben tovabbra is viszi tovabb az egeszet. Hozzateszem, ez csak fikcio, a vilagon semmi ertelme, csak egy lehetseges valtozat ;]
  • precision
    Ez igaz, ezt én is furcsáltam. Sztem Jack pont emiatt nem dőlt be nekik. És okosan ki is használta a helyzetet. Végre nem a tutyimutyi fazont vette elő, hanem bátor volt.
  • Hunnenkoenig
    Hat lehet, hogy rosszul emlekszem, de ugye a szöke csaj azt akarta volna, hogy Jack ölje meg Bent.

Csak annak mi ertelme, ha ugyis csak egy hete van hatra, ha nem operalja meg?

Az ellenzeki resznek mindegy, hogy felreoperalja vagy meg se operalja. Egyszerübb lett volna megölni jacket, vagy meginkabb megszöktetni (ha mar annyira joemberek) es hagyni Bent felfordulni a rakba (erzitek a dupla jelentöseget a szonak!? :-) )
  • lele
    :D Háát most h mondod... télleg
  • Scholes18
    jaja
  • PiszkosFred
    Nekem a "nagyapa feeling" helyett egy őrült, világháborús német tudós "képe" ugrott be ;]
  • Rio81
    Glory, Glory Man United! :)

Remélem Ben túléli. A legjobb karakter. Tisztára nagypapás volt, ahogy ült és szemüveggel kuksizta a képernyőket.
  • PiszkosFred
    Vagy kiderul hogy leszbikus, es osszejon Juliettel...
  • Scholes18
    üdv az életben!
  • Trisztin
    eltévedtem volna???NEm vagyok én hozzászokva ehhez a hangnemhez... főleg nem itt..
  • Balázs 17
    köszönöm kedves szavaidat, már hiányzott
  • Scholes18
    kurva anyád :D
  • lele
    :D
  • Balázs 17
    sajnos mencseszteresnek nem áll szándékomban segíteni:D
  • Scholes18
    A 3. évad részeit honnét lehet még tölteni mert a lostforum.hu -n már elévültek a linkek?!
  • lele
    valami nagy dolot kellene bedobni a 7ik részben valami olyat amire senki nem számit és ujrafellenditené a sorozatott...
    Eszméletelne hogy eldurvult a sorozat kiváncsi vagyok mi lesz vége
  • SötétBarom
    Szvsz valamelyik meghal..
  • ZsirosKenyer
    Legalább most hogy Sawyer megkapta Kate-t vége lesz a már 2 évadja tartó szexuális feszültségnek köztük, így talán már jobban koncentrálnak a készítők a rendes sztorira mert ez kicsit már sok. Persze-persze érdekes nézni ahogy kibontakozik egy kapcsolat, de erre pl. ott az O.C. című sorozat amit ugyanúgy szívesen megnézek, mert abban ott is a helye az ilyen jellegű mellékszálaknak.

Mondjuk Kate még simán rájöhet hogy Jack a jobb arc és akkor minden kezdődik előről.
  • Daveee
    sztem a egész arol fog szolni hogy ben meghal, és elszöknek jackék utánok küldenek csomo embert medvét mindent, vagy az lesz higyha emghal ben akkoraz a szőke csaj lesz a fönök, és csatlakoznqk jackékhezt vagy forditva
  • Swy
    ja csak még nem töltöttem le!
  • SötétBarom
    Mi van akkor, ha a dharma initiative véletlenül negatív irányban változtat a számokon? Egyből end of the world?
  • FLeK0
    A nyári lost experience-ben úgy-ahogy megmagyarázták a számokat, a sorozatban eltusolják már sztem, túl áltudományos lenne erőltetni :)

[...] these six numbers are the core values of the Valenzetti Equation, a mathematical formula designed to predict the end of humanity. The purpose of the DHARMA Initiative is to change the factors leading to humanity's demise, which will be indicated by an alteration in at least one of these numbers. However, the DHARMA Initiative still, supposedly to this day, do not know exactly what the numbers mean.
  • Mayday
    Csak tul sok dolog van mar, es nem lehet mindenre egyszerre koncentralni - szerintem.
  • lele
    elég ciki lenne csak ugy elfelejteni szegény Hörli bácsit tulságosan is belekeverték
  • Mayday
    Biztosan lesz.
  • Szolnokboy
    a számoknak vajon lesz még jelentőségük ? vagy azt szépen elfelejtették...
  • Reyes
    Ték
  • Daveee
    nézd meg a 3. évad első 6 részét és megtudod
  • Swy
    helló mindenki!!

Megnéztem az utsó részt is a 2. évadból.
    Hááát nem tooom még hova húzhatják tovább... Mi történhet még...?
  • Reyes
    Dehogy veszem személyes sértésnek hagyjátok is:D

Csak most telt be a pohár azzal, hogy jönnek az emberek fikázni, hogy az utolsó rész milyen szar volt, de azért a köv.-t is megnézik, és valszeg az sem fogja nagyon pozitív irányba dönteni a mérleg nyelvét, ha már most is így állnak a sorozathoz, úgyhogy valszeg akkor is fikázni fog...

8 éves szintjén? azt hittem az sg.-n ez már elfogadott, hogy minden második hsz arról szól, hogy okosabbak vagyunk a másiknál, és szétoltjuk a fejét... Mondjuk én nem ezért csináltam, a felindulásom általánosan is szólhatott volna, akármelyik sorozatos topicban...

De ha keresztesháborút vívtok, akkor nézzetek be máshova is;)
  • Chrisx
    Ki az a Jacob akinek a listáján nem volt rajta Jack? Talán a félszemű fickó??....
  • lele
    részben csalódott vagyok hogy az egész egy gerinc műtét miatt
    és csak azért hogy megmentsék Ben-t annyi embert álldoztak fel a sajátjaik közül igaz h nem számoltak azzal hogy meghalhatnak de sokan meghaltak közölük...
  • lele
    nagyon okos 1ébként mert most sawyert direkt jól állitják be hogy sajnáljuk pedig az első évadban nagyon ellenszenves volt sőt volt olyan hogy inkább a halálát kivántuk volna(mikor eltüntette az asztma gyogyszereket pedig nem ő volt =) )
    Most direkt jol van beállitva h fokozottan sajnáljuk mellete pedig meghalt Eko is de hát ez kit érdekel... :D pedig eko nagyon jó karakter volt nagyon sok dolog rajta keresztül derült ki...