22325
-
SAFIII #9113 HI!!!
valakinek nincs meg a sorozat soundtrcakje????????
linket dobhatna vagy esetleg msn en átküldhetnééééé....
msn cím : [email protected]
-
és most ebből tudod mi van? ha ez neked spoiler akkor nc... -
Az nem flashback volt, hanem halu. A halott boone tologatta johnt a reptéren.. -
"Ha nem az amerikában épp aktuális résznél jársz olyan dolgokat olvashatsz, amik károsíthatják a sorozat élményét a továbbiakban!"
A Spoilert az éppen aktuális résznél használjuk, vagy ott sem. A legjobb, ha addig nem jösz be amíg nem láttad az új részt.
Amúgy innen le tudod tölteni: sorozatok.fos.hu Kicsit tökölős(hasonló mint a rapidshare, csak nem kell várni) -
háát nem toom. az első két évadot láttam a többit nerm toom honnan leszedni....szval érted mind1
ok nem szóltam -
nem. már rég lement a 6-os rész. ha nem nézted meg, ne gyere be, ne olvass. ennyi. -
spoiler-ezzetek emberek!!! -
jól emlékszel. :) -
John látomásában volt, ha jól emlékszem... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!valamelyik flashback-be ez a henrigél csákó volt a reptéri kapunál átvizsgáló, vagy rosszul emlékszem, pillanatra villant fel néztem is nagyot :) -
Rio81 #9103 Ben mondta, hogy ott született. Bár, mint tudjuk, Ben nem az igazmondásáról híres, ne adjunk túlságosan a szavára :) -
Jól gondolod. -
1. gondolom Gerbill hsz-ére reagáltál. ő arra gondolt, hogy Jackékkel fogank foglalkozni, nem arra, hogy most bemutatják Benék történetét...
(gondolom jól gondolom :) )
2. ki mondta hogy ott születtek? pl Juliet nem született ott... -
Szerintem a másik sziget lakóinak nem fogják bemutatni a történetét, mert egyrészt ők eleve ott születtek, másrészt leleplezné a nagy titkok egyikét. -
ha kierülne valami -
lehet söt örülnék neki -
Most, nagyon az az érzésem van, hogy egy ideig, a másik szigeten levők sorsa lesz a téma. Szerintem majd max tizen valahanyadik résztől számíthatunk valami másra, esetleg a kutatókra -
7. rész jön mégcsak.. :) -
Lyan Kyj #9095 sztem direkt, és a 3. évad legvégén az lesz a durvulás, h ott állnak hajóval a sziget mellett -
Én azt hiányolom, hogy a 2. szezon záró részében elhintették, hogy a Desmond nevű tag régi barátnője keresteti egy csapattal Desmondot, valami hajón, és rá is telefonáltak a csajra, hogy "találtak valamit". Emlékeztek erre szitura? Sajna a 3. szezonban ezidáig elfeledkeztek erről a fonalról... -
loál -
nem
t-kábeles wok -
kandzsal #9091 az abc bejön nektek kábelen? -
lehet én még nem láttam abc-s összefoglalot (a neten pláne nem :):p)
visszont azt amit leadtak az rtl-en összefogllás néven az midig arra ösztönöz hogy üljek vissza a gépem elé :D -
De ad, igaz ritkan, de az nincs benne a szamozasban, ami a neten fellelheto. RTL is azt a reszt adta le, amivel folytatodott a season 2 anno az ABCn, a szunet utan. Nem az rtl csinalta az osszefoglalot ;] (illetve az adast nem lattam, nem nezek tevet, de gondolom ez az az osszefoglalo volt, ami volt az ABC-n is a szunet utan, es amely utan egy hettel jott az uj resz anno - ahogy lenni szokott) -
az rtl több ismétlö részt leadott szerintem azrt van ez...az abc nemnagyon ad le ismétlö/összefoglalo részeket -
Hali! Lenne 1 nagy kérdésem: RTL-en nézem a Lostot, és az egy héttel ezelőtti rész előtti 2 részt kihagytam, a tv újság szerint a 11. és 12. részt. Le is töltöttem őket, de még nem néztem meg. Erre rtl-en a mostani (14-es) epizód elején látom h a fejezet címe tűz és víz. Erre látom, hogy az általam letöltött 12. résznek ugyanez a címe, belenéztem és kiderült, hogy nem csak a címe ugyanaz, ugyanaz is teljesen. Ami azt jelenti, hogy rosszat szedtem le. És mi ez az rtl számozás? Hogyhogy 2-vel el van csúszva a rendes számozástól? Pl Az egyik amelyiket nem láttam, az úgy hallottam, hogy ismétlő rész volt. Azt nem kellett volna beleszámolni, az rtl mégis beleszámolta, ezért csúszhatott el? De akkor is csak 1el kellett volna elcsúszni, nem 2vel... Vki elmondja h mi ez az elcsúszás, és melyik rész felel meg az rtl-féle 11-12. résznek? Nem is értem ezt a hülye rtl-t... -
Tudom mit jelent. "Én a micsoda meghatározás"-t a "Lost szakkifejezés"-re mondtam, egy cseppnyi iróniával. Tehát pejoratív értelemben értendő:) -
Nano-n akartam regelni de foglalt volt :D -
Slash89 #9084 Tudom. -
WTH #9083 Az előttem hozzászóló nano vagy nesster vagy ki a bánat :) már definiálta ezt a szakkifejezést. :) -
WTH #9082 Most mondjam azt, hogy _ezen_a_szinten_ , ez egy Lost szakkifejezés? :) -
nem kötözködésnek szántam,csak plussz információnak,az idetévedőknek.
szal ezen nem fogunk összeveszni :-ppp
mindenki onnan szerzi ahonnan akarja. -
Slash89 #9080 Azt sem mondtam hogy csak torrentről lehet tölteni... -
Nem kell feltétlen Torrent.
Linkeltem a #9054-esben egy oldalt,ott fennt van,meg még sok másik sorozat is. -
Slash89 #9078 Igaz, ez eszembe sem jutott.(amugy mondtam hogy nem tv-ben nézem ugyhogy nemtom) -
7.ig oldarról
-
Balázs 17 #9076 2. évad tudomásom szerint végigvan szinkronosan és lelehet tölteni
nem az rtl-ből kell kiindulni, hanem AXN:) -
Slash89 #9075 Szinkronosan most adja az rtl a 2. évadot, kb a felénél jár asszem de nem szoktam tv-ben nézni, szal nem tudom pontosan.
Felirattal a 3. évad 6. részéig van, torrentről szedhetőek a részek. -
bcrics #9074 na szünetel a prison break ugyhogy gondoltam belevetemm magam a lost-ék kalandjaiba,vki tömören leirhatná meddig van meg szinkronosan és honnantol van csak feliratban és az évadokat honnan tudom letölteni
köszünjük
nagymami&nagypapi a sörvájvör