22325
-
Ez nagyon jó rész volt. -
runner78 #9486 thx
-
itten -
sorrow #9484 FELIRAT!link -
runner78 #9483 gyerekek!
felirat? -
gabesz012 #9482 Jaja, nekem is a Mátrix ugrott be erről a részről. :)) Egyébként volt már ilyen hosszú, egybefüggő flasbackes rész? Mert nekem nem rémlik ilyen. Régebben valami olyasmiről volt szó, hogy mindenre racionális válasz lesz, hát arra azért kíváncsi leszek, főleg ez után a mai rész után. :)
Egyébként nem zavarna, ha eltűnne az a bizonyos szereplő, akiről szólt a vége... -
Mátixot kifelejtetted :D mindha Des az orákulommal beszélgetett volna hehe
Jo ez a film de hova megy? :D -
zorden #9480 Egy kis Battlestar Galactica egy kis Vegso allomas... mi jon meg? :-) Persze, en is nezem, de ez egy fene nagy retesteszta -
Bazzzzz ez de jó rész volt!! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Durva ami Desmond-dal történt! Van sok kérdés...pl, hogy az öreg nő a sziget volt e? :)
Azt is tudjuk, hogy hamarosan Charlie megdöglik :D
Viszont ahogy látom a sorozat készítői próbálják átvezetni a nézőt egyre sci-fi szerübb világba, és ezzel egy új kaput nyitnak meg és mindenre választ adhatnak ilyen Star Trek szerü dolgokkal! :D -
bannert frissítgetni kéne :) -
Elején ilyen, aztán a jobb alsó sarokban van szürkén az abc hd.
-
mentos-boy #9476 16:9-es arányú azaz szélesvásznú a kép és a jobb alsó sarokban időnként "abc HD" felirat van?
vagy 4:3-as arányú azaz TV-formátumú a kép és a felső sarokban piros alapon fehérrel "AXN" felirat van? -
Dns5000 #9475 AAAAAAAAAaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAA
a 6os eresz nagyon durva :) -
LoL :D idiot :D:D:D:D -
Driver99 #9473 köszi NAGYON soakt segítettél..am rájötem már ho azér nem találom mert még nem adták le (sztem). holnap lesz :-S :-D -
NuSkool #9472 

-
Talán itt le tudod tölteni a s03e08-at -
Hát fogalmam sincs, nem láttam az eredeti angol hdtv verziót, a hangja érdekes volt, atom halk, meg mintha késett volna, de azért nem volt annyirra érezhető. -
Driver99 #9469 hi!
nemtudna valaki nekem linket mondani ahonnan le tudnám tölteni a 3. sorozat 8as részétől? nagyon izgalmas és ááá nembírom ..függö lettem..őlz help mer bekattanok :-/ -
Reyes #9468 Inkább leszek seggfej geci, mint egy szimpla logika nélküli hülye...
Peace & Love
;) -
bocs de ... -
Szolnokboy #9466 kitört a kultúra... [sóhajt] -
mentos-boy #9465 Amit te leszedtél az az AXN-ről bedigizett cucc, vagy az eredeti HDTV-s képre ráfeszítették a magyar szinkront?!
Remélem minden rész letölthető lesz magyarul...így azért egész más
-
seggfej geci -
Hát ez marhajó! :D -
Reyes #9462 Aki arra sem képes, hogy egy feliratot megkeressen google-el, az egy... -
Gugli: lost + felirat
Elso ket helyen ket olyan oldal, ahonnan barmikor le tudod tolteni, ahogy elkeszul, azon melegeben. Nem tudom te hogy keresel, de van meg mit csiszolni a technikadon, mert a googleba beirni ket magyar szot, nem neveznem marha neheznek. A lenyeg hogy megvan a felirat, jo szorakozast a reszhez, jo kis epizod volt. -
darma halacska naon tuti :D -
Megnéztem a 3. évad első részét, hát elég lol volt, Sawyer kapott darma halacskát,
Jack úszott egy jót, vége volt a legdurvább, "Szép volt Juliet, köszönöm Ben".
-
ez a jó lost fan hozzáálása..!:D;) -
Daveee #9457 nemsoká uj rész -
hát már előtte kerestem de nem TALÁLTAM és azt hittem itt segítő emberek vannak de ugy látom nem de tisztelet a kivétel! -
Luxus lett volna elobb probalkozni a guglival, mint itt kerni? -
már megtaláltam de azért luxus lett volna mondani ha tudod... -
winnie #9453 "vki pls tudna adni a lost.303.hdtv-lol-hoz egy magyar feliratot vagy ahol letölthetem THX!!!!"
nem mondod, hogy nem ismersz feliratos oldalakat... előfordul, hogy nem, de ilyenkor a google hamarabb választ ad, mint egy fórum. -
winnie #9452 "Hűha, felrakták egy oldara"
még tegnap, mivel tegnap volt az adás. nem szoktak vele várni egy napot. -
vki pls tudna adni a lost.303.hdtv-lol-hoz egy magyar feliratot vagy ahol letölthetem THX!!!! -
Hűha, felrakták egy oldara (gondolom ismeritek) a 3. évad első részét magyar szinkronosan, csak az a baj hogy mindenki azt szedi és nem indul el a letöltés. -
jajó oksa -
winnie #9448 éppen ezért írta. egy 10 milliós költségvetésű film elég alacsony. pl. a magyar dolina 5 millió dollárba került, vmikor idén kerül moziba.