22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Mr Spock
    [spolier]Azért mutatták, hogy nem haltak meg, hogy beszarjunk.[/spoiler]
  • runner78
    SPOILER! - az elolvasáshoz jelöld ki a keretes szöveget!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát csak egyszer néztem meg, igy nem vettem észre a pokoknál a zenét, de szerintem se a füst csinálta. Még a dinamitos bácsi el is mesélte, hogyha szétnyomsz egy ilyen pokot, jön a többi...bár valóban kissé eröltetett, hogy hirtelen mennyi megjelent. De az a természet, és nem a füst volt...szerintem.
  • PiszkosFred

Paralizis /= halal, vagyis az eletfunkcioid lelassulnak, de nem allnak meg. Ha megall, meghalsz. Ez vonatkozik a levegovetelre is, amely elegge necces egy kozel masfel meteres godor aljan, foleg ha van rajtad 2 meter fold/homok, mert hat Sawyerek jol megpupoztak azt a sirt ;] Masik dolog a paralizissel, hogy nem egyik pillanatrol a masikra mulik el. Az hogy kinyitotta Nikki a szemet, azt jelenti, hogy a folyamat elkezdodott. Innentol kezdve meg kell ido ahhoz, hogy elkezdje kiasni magat (vegtagok feletti iranyitas visszaterese, stb). Szal a keszitok legnagyobb baklovese lenne, ha tulelne. Sajnos 5 percen mult az egesz, ha valaki meg mond egy beszedet, vagy kesobb kezdik el asni a sirt, akkor tuleli. Igy viszont igy jart, mi pedig mondhattuk a resz vegen, hogy "baaaaazdmeg"... ;]

Nagyon jo resz volt, tetszett. Azok a filler fanok, akik meg csatat akarnak, halomra lott hullakat vagy felrobbano bunkereket, azok menjenenek el a legujabb rambo filmre, hamarosan erkezik ugyis. Jo volt latni par regi arcot, de a legerdekesebb az volt, hogy kb ket evvel ezelott forgatott jelenetek koze kellett beilleszteni a nikki/paulo szerepleseket, ugy, hogy az meg hiheto is legyen. Egyetlen dolog nem tetszett, hogy Boone es Shannon az elejen tul sok jelenetben szerepeltek, kisse eroltetettnek tunt. Bar gondolom a ket szinesz kapva kapott az alkalmon, hogy ismet ott lehettek a tobbiek kozott, meg ha flashbackben is. Arzt meg, szoval o Arzt ;]

• kill3r21
    ez a rész odacucc volt sztem :D:D
  • GTheo
    Kíváncsi vok mi lesz a csajjal, 1-2 méteres földtömegből nem tud 1xűen kijönni, meg levegőt se kap ott lent, bár ha már benyomták h nem halt meg akk tuti lesz belőle vmi... Annak a walk'n'talkienak nagy szerepe lesz szerintem is
  • Rio81
    télleg ott a hang. majd meglátjuk.
  • Magoo
    Biztos hogy a felhő csinálta őket. Ugyanis pont azelőtt volt hallható a hangja néhány másodperccel, hogy a pókok megjelentek. Csak úgy heccből nem rakják oda azt a hangeffektet azért ezen gondolkodj...
  • Rio81
    A pókokat nem a felhő keltette életre, már Arzt is magyarázta, hogy valamilyen feromont bocsájtanak ki, gyanítom amikor elkenődött Paulón az állatka, a "szagára" gyűlt oda a többi.
  • runner78
    uppsz
    SPOILER a köv hozzászolás...bocsi
  • runner78
    Gondolom majd köv rész elején hirtelen odafut Desmond, mert villanása volt, hogy élnek még... :)
  • nesster
    Egyátalán nem volt filler!
  • Tushan

JOSH MÉG BENT VAN!
  • Magoo
    Azért ennél picit több fantáziád lehetne! Kódolatlanul hagyták ott azt a rádiót (már amennyire láttam) Tehát akárhányszor használják azt a csatornát, azt hallják majd Sawyer-ék! És így tudják majd hova mennek, mit csinálnak...stb.
    Garantáltan nagy jelentősége lesz a későbbiekben.......sztem :D
  • Shaman
    Off

Nem,semmi köze a lost-hoz. De elég jó kis sorozat,szó szerint kicsi,mivel 3 részes.Egy motelszobáról-ami valójában nem is létezik,de egy kulccssal bármilyen ajtót nyitsz abba a szobába jutsz- és az onnan előkerült tárgyakról szól. Mindegyiknek vannak speckó tulajdonságai. Ilyen sci-fi,thriller szerűség.

On

Nah minnyá töltöm az új részt.
  • EmThor
    [spoiler][i]"Plusz most érdekes lesz az Other-ök rádiója! Fel lehet használni ellenük! ;)"[/b]

- halló, ööö pizzázó? 2 margaritát kérünk.
    - ?!

• Magoo
    DE DURVA VOLT AZ ÚJ RÉSZ :D

Tényleg csak filler epizód, de feelingje volt...
    A végén a pókokat valóban a fekete felhő keltette életre. Nem hiába volt ott az a hangeffekt.
    Örülök hogy ezzel kinyírták ezt a két cseszett szereplőt....legalábbis remélem, hogy a következő rész elején nem fognak valahogy kikászálódni a homok alól :D
    Szal nekem bejött...
    Plusz most érdekes lesz az Other-ök rádiója! Fel lehet használni ellenük! ;)
  • Cvd
    Ráadásul egész specifikus hangfegyverekkel is próbálkoznak manapság, van ami csak erős fejfájást és hasonlókat okoz, ezt asszem használják vagy tervezik használni tömegoszlatásra. Aztán van ami a szívritmussal megegyező frekvencián dolgozik és szívritmuszavart, vagy akár halált is okozhat, de hallottam olyanról is amivel a koponya alatti üreges csigolyát tervezték szétrobbantani a saját természetes rezgését felerősítve. Utóbbiról nem tudom hogy sikerült-e megcsinálni, de elég látványos lehet működés közben.:)
  • EmThor
    3x14

[spoiler] kellett ez? ben beszélgetése volt érdekes egyedül, amúgy meg tök filler epizód. jó persze vége para. és amikor jöttek a pókok a csajra, mintha az a hang lett volna, mikor jött a fekete felhő Mr. Eco-ért!
  • lele
    A második világháború után volt két srác aki kifejlesztette a tökéletes hangfegyvert ami egy irányban megy. Kisérleteket csináltak egy szobában egerekkel és csak akkor haltak meg ha az előre beállitott pontra mentek mert ott rezonált annyira a cucc hogy meghaltak agyvérzésben. A KGB eltüntette őket(és a barátnőiket). Lehet mondani hogy fasság amit mondtam de ezt nekem a fizika tanárom mutatta megfelelő alátámasztással szal neki elhisszem, utánais kérdezgettem másokat is akik ilyen téren ott vannak és elhiszik erről dokumentum film és készült asszem meg könyv is van. Szal nem akkora dolog ez.Szerintem se.
  • bcrics
    mi ez a lost room?vmi testvérsorozat vagy miezmi?
  • dani30
    nem rosz a lost szerintem de túl sokáig húzák
  • Ramore
    szerintem ennek a kapunak a működési elve a legelhanyagolhatóbb rejtély a sorozatban...
  • Shaman
    én pont most néztem meg a lost room-ot divx-ben.
    3 részes sorozat,de nem 40 perc 1 rész,hanem rendesen film hosszúságú (cirka másfél óra)
    Nekem tetszett,lehet megérne egy bővebb sorozatot.
    Mint általában mindent ezt is nyitottan fejezték be,szal akármi lehet :-p
  • Magoo
    Az állatok többsége nagyon jól érzékelik az ilyen mikrohullámú, mágneses, vagy akármilyen tereket...szóval sztem azért nincs ott tetem :)
  • Cvd
    A mikrohullám elég jól irányítható, és úgy néz ki hogy az első dózist akkor kapta amikor áthaladt az oszlopok között. Eddig tiszta is lenne ha az fekteti meg, csak aztán másodjára is elkezdett zúgni a cucc amikor már belül állt, és akkor feküdt ki igazán. Lehet hogy az első gyors löket (ami az oszlopok közé van irányítva) csak megzavarja a behatolót aki elkábul kicsit hogy ne tudjon gyorsan elszaladni ha már belépett, aztán a második, hosszabb löket ad neki (ez meg az oszlopokon belülre van irányítva pár méteres zónába). Amennyire visszaemlékszem a rádiós múltamra a seregben, nincs technikai akadálya a dolognak. Már ha létezik olyan frekvencia vagy hanghullám amivel így lehet ölni persze, de asszem a valóságban is kísérleteznek hasonló fegyverekkel.
    Ami szvsz tényleg hiba az az hogy sehol egy agyonmikrózott döglött állat a kerítés körül, pedig a valóságban biztosan lenne. De akkor meg elmaradt volna a meglepetés ereje a jelenetből.
  • Gerbill
    De, mivel a behatolók valószínűleg az oszlop túloldalán lesznek, ezért a hang valószínűleg csak abban az irányban halálos frekvenciájú, erősségű. És szerintem nem agyvérzést kapott:)
  • MR SUGAR
    de nincs semmi köztük ami megakadájozná h Lock-ék felé menjen a hang...
  • Ramore
    talán azért, mert ő követett el "behatolást".
  • MR SUGAR
    én még mindíg azon vagyok kiakadva (többek közt) h
    amikor Lock átlökte a félszeműt a kerítésen, akkor miért csak ő kapott agyvérzést?
    bár biztos volt már szó róla
  • Mayday
    Jaja, a netes letoltesre gondoltam. Sztem nincs nagy melo vele. Behuzod a torrentet, lejon gyorsan, hozzacsapod a feliratot, ra egy ujrairhato dvd-re, es mehet at az asztali lejatszoba. Mi mar evek ota igy nezzuk a felesegemmel a sorozatokat, nem gepen, de nem is varjuk meg, hogy tv-ben legyen.
  • csgj
    ezt hogy érted? neten szedjem le a részeket angolul, vagy mi? kényelmesebb így a tévén....
  • Mayday
    Es miert az AXN-en nezed a Lost-ot? Miert nem nezed "rendesen"? :)
  • Cmdr
    Pedig tetszene a Lost Room! Remélem abból is lesz rendes sorozat, tök jó lenne!
  • csgj
    igen, lement most vasárnap. én nem néztem, az egyedüli sorozat, amit nézek, és bírok, az a LOST.... és most olyan "ügyesen" kitalálták, hogy egy váratlan, izgalmas fordulat után kihagynak 3 hetet (amíg megy a lost room), és majd utána folytatják...
  • Mayday
    Adja az AXN a The Lost Room cimu filmet? Es mar lement az elso resz? Allitolag erdekes kis sorozat, ha tudok rola, tuti megnezem.
  • csgj
    na, asszem kinyomoztam :) keddenként már régebben is vetítettek este 8-kor lostot, gondolom ismétlést, mert eddig biztosan sorban láttam a részeket. Úgyhogy jövőhét kedden is biztos csak ismétlés lesz. Helyette 3 vasárnap lemegy az a 3 részes minisorozat, az Elveszett szoba vagy mi a frász... Remélhetőleg jól következtettem, csak sajnos ezek szerint 3 hetet várni kell a következő részre
  • lele
    Lehet...Az angolban is úgy volt hogy a 6ik rész után nagy szünetett tartanak nem tudom hogy az AXN miért csinálna ilyet...Én nem nézek AXN-t szal nem tom hogy az hol jár...de ha a 6ik rész után szünet van akkor ugyanazt csinálják mint a Jenkiknél..
  • bcrics
    Szevasztok!Én azt kérdezném hogy szinkronosan a 3.évad 6.részéig van meg?
    és mikorra várhatóak a többi részek szinkronosan?
    ugyanis most vettem rá magam hogy elkezdjem megnézni és hát kb3-4 nap alatt eljutottam ideáig gondolom akkor már innen csak feliratosan lesz tovább!
    hát ilyen ez ha elkap a gépszíj!
    na kösz a válaszokat!

és akkor csak az AXN adja most?
  • csgj
    én is pontosan ezt akartam kérdezni :P Ja, a TV újságban kedd 20 óra 5-re írják a lostot, de az AXN weboldalán megint vmi teljesen mást írnak.
  • Rash87
    Lehet h már votl róla szó,de én itt várom,h kezdődjön az AXN-en a sorozat köv. része,erre mit látok,hogy ma nincsen :|
    Valami hülye sorozatot adnak helyette...

Valaki elmagyarázná aki tudja,hogy most mi van??