22325
-
runner78 #10135 Másik: Remélem nem Des hal meg a 21-es részben, az nagyon fájna, bár igyis-ugyis sajnos föszereplö lesz...bezzeg Mikhail meg túlélte az agyvérzést...érdekes. -
runner78 #10134 Na mostantól felgyorsulnak az események.
A következő rész, Sun-os, az nem izgat annyira, de aztán a 19-es, Locke-os, már annál inkább.
Kiváncsi leszek a Sayer - Anthony Cooper szembesitésre. :)
Meg Naomi-ra is, hogy mi lesz a nagy titok a 815-ös járattal kapcsolatban.
Szerintem sok választ kapunk majd, és persze annál több kérdést megint...
-
Hjúgó az kérdi, ha jól értem, hogy ez a csaj megmentő, vagy az otherséktől jött-e. -
sorrow #10132 OFF:
Hát én nem vagyok egy Grécsi tanár úr de a wikipédia szerint mégis.
zsargon -
kolp #10131 "Most már azt is tudjuk, hogy miért használ Desmond olyan zsargon szavakat mint brother vagy aye. (Mert katona és papjelölt is volt)"
ezek nem zsargon szavak. -
Dehogyis csak ezekre szeretnék választ kapni majd! -
Na meg a Regviem egy álomért zenéje amugy:)
A címet nem írtam le jól tudom, és nem fogom kijavitani
-
bcrics #10128 nagyon jó muzsik ami a promó allat megy!!!!
anno ez volt a prince of persia:warrior within promoja allat is!!!
ott is ütött:) -
4. évad biztos lesz..... -
lesz negyedik evad vagy ezzel befejezik?
-
sztem költői kérdések :) -
Ezeket most komolyan kérdezed?Úgy értem a fórumozóktól várod a választ? -
Majd adnak olyan tudományos választ, hogy a film végén Desmond felkel hót részegen és rájön hogy ezt csak beképzelte.
-
Lyan Kyj #10122 sztem replikátorok:D -
sorrow #10121 Most már azt is tudjuk, hogy miért használ Desmond olyan zsargon szavakat mint brother vagy aye. (Mert katona és papjelölt is volt).
A fekete füst meg talán valami nanorobotok alkotta képződmény, az erős nyikorgó gépzaj kiséretből tippelem. Amik talán képesek bármilyen alakot ölteni, mondjuk pókot, (vagy Jack meghalt apját az 1 évadban).
Ben is hablatyolt valamit, hogy a sziget képes teljesíteni a kívánságokat. -
Akkor úgy fogalmazok mi a tetvest keresett azon a szigeten? -
a 2. kérdés technikailag nem jó, mivel Ben nem ment a szigetre.....ő már ott volt :D -
a készítők szerint minden kérdésre lesz "tudományos és logikus" magyarázat...hááát, a füst tudományos magyarázatára és a jövőbelátásra kíváncsi leszek :D -
Nekem több kérdésem is van...sokkal több....és nem tudom a válaszokat.
De nem baj...egyszer majd kiderül! :) -
Nekem még mindig ugyanazok a kérdéseim:
Hogyhogy Desmond "látja" a jővőt?
Miért mentek Ben-ék erre a szigetre?
Mi a szar az a fekete füstizé? -
naja azt én is észrevettem
-
Dave0092 #10114 jovolt ez a rész, elején sajnltam michealt:D -
meg az " idén csak 108 üveg bor készült...:D:D:D -
Jé tényleg, észrese vettem 
Pedig még a kamera is ráközelitt, és mégse ugrott be csak hogy most mondtad és megint megnéztem
-
Pedig asszem az a narrartor ugy kezdte, hogy "hogy a kovetkezo 5 resz, amely elvezet a megaszupergigaanyamtyukja finaleig....." ;] -
Ja jó, csak arra emlékeztem, hogy múlt héten láttam valami Locke-os promót, azt hittem ez a mostani lesz az:) -
Rohamoszti #10109 Az a következő 5 rész össznép promója volt, duude :P -
Mi a f*sz volt az előző promóban a Locke-os részek, mikor nem is volt most a 3x17-ben Locke? -
yess...a kövi epizódban megtudjuk ki is Sun kölkének apja! :) -
Lost 3x18 promo -
Rohamoszti #10105 Gerbill, lol én is nyertem azon a cuccoson :D Remélem azért minimum egy Lost DVD amit majd jól eladhatok mert már megvan és az 8000 ft+:D -
Dave0092 #10104 köszi -
hát anyukája nem lehetett :) -
Cmdr #10102 Én soha nem értettem azokat a perverz nőket, akik egy paphoz házasodnak! :D -
Tecnamo #10101 http://rapidshare.com/files/26744737/lost.317.hdtv.xvid-sorny.avi.001
http://rapidshare.com/files/26744734/lost.317.hdtv.xvid-sorny.avi.002
http://rapidshare.com/files/26744743/lost.317.hdtv.xvid-sorny.avi.003
http://rapidshare.com/files/26744507/lost.317.hdtv.xvid-sorny.avi.004
Join with HJSplit
HJSplit -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bocsi, hogy ennyit írok, de van még egy dolog.
Mindenkinek leesett a pap irodájában játszódó jelenet? Láttátok a képet róla és a feleségéről? :) Ugyanis a felesége a képen nem más mint a csajszi aki dirigálta Desmond-ot a múltban mikor visszament a robbanás után! :) A vén bige aki hagyta meghalni a piros cipős faxit! :)
Sztem érdekes dolog.... -
Azt akartam írni hogy "...mint minden néző!" :) bocsi... -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugyanezt akartam én is kérdezni, hogy ki az a fekete bige. :)
Jó rész volt, bár most nem pörgött úgy mint a múltkor, mégis végig fenn tartotta a figyelmemet. :)
Mondjuk, sejtettem, hogy nem Peny lesz fáról lógó emberke. De sztem a csaj küldhette a szigetre ezt a nőcit. Bár őszintén szólva csak marhára tapogatózok, minden néző! :) -
homeless #10097 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén ki az a csaj, akiről le veszi a sisakot? -
Tölthető az új rész!PL innen is
Lost.S03E17.HDTV.XviD-SORNY