Tökéletesen lemintázták a repülőt, és azt küldték tovább, hogy máshol lezuhanjon és arra találjanak rá? A benne lévő halottakat is tuti azonosították, ha tudták, h egy sem élte túl. Sztem nem az othersek voltak. És erről szól majd a 4. évad:D
homeless#10172
Na ezt most spoilerbe teszem, mert ez tényleg oda való:
A csaj a végén, azt, mondja, hogy megtalálták a gépet, de nem volt túlélő, mind meghaltak. Na most ezzel szerintem a készítők direkt el akarják hitetni a nézőkkel, hogy az a feltételezés miszerint a sziget nem más, mint egy világ az élet és a halál közt és csak azok hagyhatják el akik megbánták bűneiket, mégpedig úgy, hogy meghalnak a szigeten. Ezáltal a menyországba kerülnek. Tehát a sziget egyfajta purgatórium. Sokaknak ez a teóriájuk. De ezzel a résszel számomra teljesen elképzelhetetlenné vált, hogy ez igaz lehet. Nálam pont az ellenkezőjét érték el a készítők. Tehát ezzel a résszel végleg megdőlt ez a feltételezés! Szerintem a valóság az, hogy az othersék hitették el a külvilággal, hogy nincs túlélő, azért, hogy senki ne keresse őket, és nyugodtan tudjanak kísérletezni rajtuk. Ez az én elméletem, de lehet, hogy pár rész múlva megdől ez is:)
Ne oktass ki zseni gyerek! Erről már korábban beszéltünk a fórumon, hogy ezt meg fogjuk tudni ebből a részből! Direkt nem mondtam semmit ami lelövi a rész élvezetét! Szóval pihizzél a csillagocskáiddal, meg a "kurva ronda káromkodásoddal" együtt!
Nem nézek trailert sem, direkt emiatt. És sokan vannak így, hidd el.
homeless#10169
Szerintem meg ezt nem kellett spoilerbe tenni, mert ez semmi konkrétat nem mond. Már a kibaszott trailerből kiderűlt, hogy a következő részbe megtudjuk, hogy ki Sun gyerekének az apja.
Az utolsó párbeszéd odabasz:))))
Ó hogy... (ide képzelj valami kurva ronda káromkodást). Bazmeg! Ma hajnali 2-kor került fel a torrent, legalább ilyenkor tegyétek már spoilerbe az az Istenverte spoilert, a francba is.. Nem igaz, hogy nem lehet erre figyelni. Mert hogy 1-2 nap múlva már mindenki látta, az ok, de ma délelőtt szerintem még elég keveseb nézték meg az új részt.
Sajnos ez az új rész nem volt olyan jó mint vártam :(
Megtudtuk ki Sun kölykének apja aztán ennyi...
A végén volt egy egy mondatos csattanó, de más nem volt a részben :(
Hát pont ezért írtam én is. Be is b@szna, ha valaki megjegyezné most erre mentünk ennyi fokot x csomóval, miközben süllyedtünk y-t, stb.
Furcsa továbbá, hogy miért nem költöznek át az Othersék "komfortos" és nem utolsó sorban biztonságos falujába.
Azért Sawyert is érdekli rendesen, csakhát juliet leugatta őket. A többieket meg mondjuk jack lenyugtatta, hogy majd ha eljön az ideje, beszélni fog J.
Egy vkit éredekel, hogy mivan és az Sayid, de őt meg Jack lezúzta, hogy hagyja békén....
Tengeralattjáró útját sztem nem nagyon lehet megjegyezni a víz alatt..... :D
Na végre utólértem a sorozatot.
Hát jó volt, de rohadtul nem értem, miért nem érdekli senkit, hogy mi történik a szigeten, miért nem faggatják ki Julit.
Meg bár nem sokat repültem helikopterrel, de szerintem a hatótávolsága nem túl nagy, így valahonnan a közwlből jöhetett.
A legnagyobb meg az, hogy amikor Julit a szigetre vitték elaltatták, nehogy megjegyezze a tengeralattjáró útját.
A paralízises rész meg a végén nagyot ütött, amikor a kis dög lehúzta a paplant róluk, már valamit furcsálltam, de még nem tudtam, aztán kb. a szem kinyitása előtt 20 mp-el esett le a dolog, hogy mi lesz. Ez a fordulat tetszett. Kár, hogy kevés ilyen jellegű dolog van benne.
Nem a 3x17-re gondolsz?
Egyébként azt a portugál csajt valószínűleg Penny küldte, hogy megtalálja Desmondot.
akármilyen mozgóképhez aláfestésként ha valaki érzékeltetni akarja, hogy ez most itt durva vagy drámai amit látsz ezt a zenét rakja alá
Most a 18-as promo alatt nem nagyon hallottam, hogy ennek a zenének melyik változata megy, mert hangosan pofázott a narrátor...
De az 5 részt összefoglaló promo alatt nem konkrétan a Lux Aeterna megy, hanem egy "feltuningolt változata". Ezt hallhattuk a Sunshine c. film trailere alatt is. Ez a verzió is megtalálható a Requiem for a Dream OST-n...van rajta 2 bónusz szám, ez a Remix2 nevet viseli.
En mar ateltem nehanyat, de nem is igazan unom, mert nagyon ritkan hallom eme zenet.
Sajnos még nem. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon csak egy naptár, vagy valami más is.
aki már valaha is átélt legalább egy szalagavatót az már unja azt a számot -.-
Rohamoszti#10148
Gerbill-től kérdezném: Neked már megjött az ajándékod?:P
homeless#10147
Az egész Requiem for a Dream albumon Clint Mansell számai vannak, mivel ő szerezte a film zenéjét, a Lux Aeterna is azon van és az megy a trailer alatt is:P
de nekem van egy sokkal jobb feldolgozásom
requiem for a dream album nagyon jó azt keresgéld
bcrics#10143
nem tudod a dal pontos előadóját és címét???
kolp#10142
OFF ez is:
De te az 'aye' esetében gondoltad a katonai zsargont pl.?
ha igen, akkor az nem ugyanaz mint az 'aye-aye' (=igenis, uram!)
az aye-t ugyanis mindenki használja (aki Desmond-féle környezetben nőtt fel)
de amúgy ez csak kötözködés, és fölösleges is :)
Kitaláltam! A sziget maga a mátrix, Jack Neo, Kate Trinity, a füst Mr Smith az othersék a többi agent, Ben az architect és Desmond a férfi orákulum.
Az elmult par tucat hozzaszolasban csupan negyszer, de segond ;] Annyira feltuno volt ez a kep, hogy meg a magamfajta vakeger is kiszurta elsore, ellentetben a korabbiakkal. Ezt tamasztja ala az is, hogy ezt a kepet mindenki eszreveszi, es 10-20 kommentenkent jelzi is, hogy o is eszrevette... ;]
Nemtudom hogy írták e már de nektek feltűnt hogy amikor Des bemegy a paphoz a végén odadni a ruháját vagy mit akkor a képen az a nő van akitől vásárolta a gyűtrűt?A Kép az asztalon van.