22325
-
Athlon64 #10456 Hát ez a Ben mindig is egy elmebajos módjára viselkedett, de most kiderűlt, hogy valóban az.
Már csak az a kérdés, hogy mivel érte el hogy a többi barom kövesse.
Amúgy szerintem szimpál egy manipulatív őrült Ben.
Bár az is kérdés, hogy a kaját annó miért küldte a Dharma?
Mindenesetre a többi barom is kezd ellenefordúlni.
Said és a többiek is felkészűltek a támadásra. -
Cmdr #10455 Remélem Locke nem halt meg, mert az imdb szerint szerepel az elkövetkező két részben is! -
Látnád mekkora vita volt itt emiatt a múltkor...majd leszedték a fejem amikor olyan szöveget írtam ami a részt véleményezte és még csak spoilert sem írtam bele :) -
Miért? Ott van a bannerban, ide csak az jön, aki már látta. Ez evidens nem?
Vagy én értelmezem rosszul azt a nagybetűs szöveget a piros alapon? -
Lyan Kyj #10452 EZ tetszik nekem, összefűzték a repülős jeleneteket. -
ezt a szart..... :D -
Thomas Hangmen #10450 Híradó, melyben közlik, hogy lezuhant az 815-ös járat.
Videó -
Ezért téged páran ki fognak herélni,mert nem spoilerbe írtad.... :-p -
Lyan Kyj #10448 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én azon filózom, hogy ha átjáró lenne, ahogy te írtad, akkor Bent, vagy bármelyik negatív szereplőt miért nem bűnteti meg mondjuk a füst vagy vmi. Ha a füst természetfeletti, akkor reagálni kell az emberekre...na mindegy, sztem hagyjuk, úgysem az lesz, amit várunk:D -
Hát szerintem itt tuti valami olyan van a dologban, hogy valami átjáró van a holtak és az élők világa között. Mert már elég sok halott van a szigeten, akik élnek, meg ugye olyan is akit csak simán vittek, tehát ő nem halt meg elvileg.
A füst meg lehet hogy Jacod, de akkor ő a halál vagy valami ilyesmi, és a füst, meg minden ide kapcsolódhat.
Tényleg érdekes, hogy miért nem öregedett, de én rögtön azt hittem, hogy ők mind nem öregszenek. -
Lyan Kyj #10446 EZT VALAKI GYORSAN SPOILERBE!!!
bár ez mondjuk régi infó, de így akkor is! -
miről is??? -
Lyan Kyj #10443 Amindenit, Danielle nem hazudott anno... -
nekem annyira nem jött be ez a rész....term kiemelkedő, de nem....az lehet a hiba, hogy túl sokat vártam ettől az epizódtól....de mégis már nézném a köv részt.... :D -
kolp #10441 már nem azért de alig látszik jacob-ból valami. sötétben mutatnak belőle 2 centit kb
??? -
Egerwin #10440 Tényleg nagyon hasonlít :) -
Ugyan az nekem is. -
homeless #10438 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az is lehet, hogy a csávónak, akivel találkozik Ben az erdőbe volt egy fia, aki most ott van a többiekkel. Az öreg meg lehet, hogy Jacob. Bár nemhiszem, hogy ilyen gagyi dolgot követnének el, hogy az apa meg a fia ugyanúgy néznek ki. Vagy az is lehet, hogy ő egyben a füst, Jacob, meg aki ott van a többiekkel. Amúgy amikor Locke eszi a gyümölcsöt és indúlnak Bennel Jacobhoz, akkor a háttérbe a néger úgy néz ki, mint Michael:) -
Bocs, hogy ennyit írok de most gyűlnek az infók...szóval új ötlet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jacob talán Alvar Hanso! Marhára hasonlít rá! Ezt csekkoljátok: http://lost-n-found.dharmasecrets.com/wp-content/uploads/2006/09/finalmessage.jpg
Ő a Dharma atyja :) -
Ilyet nem basznának el...elhiheted ;) -
Egerwin #10435 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért is lehet, hogy nem öregedik, mert nem volt elég szereplő, vagy mert ezt el...ták a készítők :D
De legalább már volt egy epizód Bennel is már épp ideje volt :)
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Apropó! Ez a Jacob, nem hasonlít picit Jack apjára? -> http://img521.imageshack.us/img521/657/shadowedjacoblostrf5.jpg -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És mivan ha Ben azzal hogy lelőtte Lock-ot, csak azt akarta elérni, hogy bizonyos módon újjászülessen Lock? Hogy olyasmi figura legyen belőle mint Jacob. :) Nem hiszem hogy azért csinált volna ennyi mindent Ben és Lock, hogy aztán Ben egy golyóval véget vessen mindennek! Ez akár lehet egy újabb teszt is.
De továbbra is bassza a csőrömet az a nem öregedő Richard. El tudom képzelni, hogy ő vagy nem ember, vagy pedig ő is halott.... :D
Most komolyan mondom. Nem lehet? :D -
Larvin #10432 Legalább azt már tudjuk mit keresett ott az a kocsi a dzsungelben sörrel megrakva :D és, hogy mi lett a Dharmásokkal. A rész közepefelé már azt hittem megszerettetik velünk Bent. -
Én azt se értem, ki keresné a gépet 2000km-el odébb, mint az eredeti útvonala? :S -
A felesegem is jelzett, nekunk is ma jott meg a csomag :) -
Rohamoszti #10429 Gerbill: megjött a nyereményem (1 db fekete AXN póló, mágneses matrica az összes szereplő képével, és valami Szárított Dharma fagyi egyenesen a hattyú állomásról...) Neked is hasonló kincseket küldtek?:D -
Hat, kulobozoek vagyunk, talan az altalad emlitett dolog miatt nem is kozeliti meg nalam a PB a Lostot :)
(Persze nem olvastam a Spoilert a resz megtekintese elott.) -
Ezért szeretem jobban a Szökést azt legalább értem nincs benne semmi bonyodalom :D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Fubazmeg....most aztán már végkép nem értek semmit! De ha Lock meghal akkor kinyírják a legjobb karaktert! Nagyon remélem hogy "A SZIGET" megmenti majd John-t....vagy talán Jacob fog rajta segíteni?
Apropó....mi a fene ez a Jacob? Nagyon durva mit ki nem találnak....már nagyon várom a magyarázatot mindenre! :)
Ráadásul mi a fenét csináltak a szigeten ezek az eredeti lakosok? Mert ugye ők nem Dharmasok, hanem ők a Sziget eredeti lakói.
Ja és még valami...ez a Richard nem öregedik? Mert eléggé állandó kinézete van. 20 év alatt szart se változott.
És miért lett Ben a vezető? Mi a fene történt vele? Hova vitte Richard mikor rátalált gyerekként az erdőben?
ŐRJÍTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ :D -
Egy Dharma fokhagymas nyalokat :) -
bcrics #10424 és mit nyertem? -
Jogos, bar az utobbi reszek tekinteteben nem is kell kulonlegesnek lenni, lehetett Walt "dobozaban" is a medve, mint ahogy Jack apja valamelyik elso reszben Jack "dobozaban", vagy Hurley elmegyogyintezetes "kollegaja". -
gabesz: Ben csak a mostohaapja Alexnek -
a dobogó 3. fokára férsz csak fel.... D: -
bcrics #10420 "2010-ben befejeződik a "Lost-Eltűntek"
Már csak három széria lesz a Lost-Eltűntek című sorozatból, 2010-ben pedig végleg befejeződik - jelentették be az ABC tévécsatorna illetékesei hétfőn.
Az alkotók "egy sokkoló" befejezést terveznek a világszerte népszerű sorozatból, amely az utóbbi időben az Egyesült Államokban több millió nézőt vesztett. Az ABC azért döntött úgy, hogy a harmadik évad májusi befejezése után már csak háromszor 16 részt készít a "Lost"-ból, mert úgy gondolják, hogy még többen fordulnak el tőle, ha nem zárják le a cselekményvonalakat. Tavaly ősszel csak 6 új részt adtak le, majd idén februártól 16 résszel folytatódott a széria: a többhónapos kihagyás miatt több rajongót vesztett a "Lost-Eltűntek". A két ötletgazda, Damon Lindelof és Carlton Cuse producerek maradnak a stábbal 2010-ig.
A sorozat csúcspontján több, mint 20 millióan nézték a szigetre került, repülőgépkatasztrófát túlélők kalandjait, de mostanában 12 millióan követik az eseményeket."
FORRÁS:Szabolcs-Online
-
Lyan Kyj #10419 ...
Szted minek a ketrecébe zárták Sawyert meg Kate-et? A dagi, akivel jack labdázgatott, mondta is nekik, h medvéké volt.. -
A jegesmedvét Walt képzelte oda a szigetre !!!
Tudjátok volt 1 rész, amikor még otthon lakott az anyjával, és 1 madárról olvasott a könyvében, amikor nem figyelt rá se az anyja, se a nő pasija, és ekkor egy pont olyan madár csapódott az ablaknak.
A szigeten meg Walt a képregényében látott jegesmedvét, szal tuti h ő képzelte oda. Szó is volt arról, hogy "ő 1 különleges fiú". -
gabesz012 #10417 Én kb. egy hete kezdtem el az elejétől, és valóban poénos így (vissza)nézni.
Pl.: az erdőben lévő hangok is mekkora misztikumnak tűntek akkor, most meg már simán meg lehet magyarázni, hogy az otherék csinálták, mivel a technikai hátterük megvan hozzá+mindenkiről tudnak mindent.
Egyébként számomra Danielle homályos még egy csöppet, jó lenne róla is többet megtudni... Lehet, hogy ő is other, csak kitagadták. Ugyanis elviekben Alex apja Ben. Az s01e09-ben viszont Danielle azt mondja, hogy egy tudós csoport tagjai voltak, hajótörést szenvedtek. Roger volt a szerelme, illetve volt a lánya, Alex (azt nem lehet kivenni belőle, hol született). Ben nem lehet Roger, mert Ben a szigeten született.
A másik: találkoztak a "hordozókkal" a Fekete sziklánál, akiktől a társai betegek lettek és mind meghaltak. Erről sem tudunk még sokat; Desmond társa is ezzel a betgséges dumával etette be és tartotta a bunkerben Desmondot. Meg Ben-ék sem betegek... -
még így is jó, hogy legalább kaptunk vmi befejezési dátumot....a legtöbb ilyen sorozatnál nem tudni, hogy a fővonalat meddig akarják húzni....