22325
-
Blacktom #21604 Elsővel kapcsolatban annyi jutott eszembe, hogy én is vártam, hogy végre megismerjük Desmondot a fináléban... még a szüleit se láttuk, nem? Gondoltam Jacob fia vagy tudom is én:D
Második jó kérdés... lehet hogy ez is ilyen magunktól eldöntős dolog:D
Harmadik meg az utolsó évad óta téma, szóval lehet róla olvasgatni ki mit gondol:D
Most ennyire futotta, de írok majd még, hali
-
Magyar Betyár #21603 Sziasztok!
Én is nagy LOST rajongó vagyok. Szerintem fantasztikus volt a lezáró 2 rész de előttem is sok megválaszolatlan kérdés van. Először mikor megnéztem a lezáró részeket kicsit csalódott voltam, én is több magyarázatra vártam, de több fórum olvasása után és az utolsó évad újra megnézésével( az utolsó két részt többször is megnéztem) egyre jobban megértettem.
Azért előttem is sok megválaszolatlan kérdés maradt még a korábbi évadokból is amikre az utolsó évadban vártam a megoldást. Leírom azokat a kérdések amikre én keresem a válaszokat. Érdekel mindenki véleménye.
-Desmond, hogy tett szert az elektromágneses immunitására? Elvileg ugyanolyan ember kellett legyen mint mindenki más. Ebben a sorozatban nem voltak superhősök mindenki átlagos volt, akkor ő miért lett ilyen?
-Az utolsó évadban kiderült, hogy MIB és csapata akarta megépíteni azt a kereket amivel el akarta hagyni a szigetet de a nevelőanyja aki akkor a sziget őrzője volt megakadályozta és elpusztította azt a barlangot és megölte MIB embereit.
Később Ben mégis a kerék segítségével eltüntette a szigetet és ő el is hagyta azt akkor. Ki építette meg mégis a kereket és MIB miért nem használta?
-Utolsó évadban ugye párhuzamosan ment a 2 történet. Szigeten folyt a végső harc MIB ellen és több 100 vagy akár 1000 évvel később a purgatóriumban kezdtek egymásra találni az első évadban megismert szereplők.
Jack apja a végén azt mondta ők hozták létre ezt a helyet, hogy egymásra találjanak mert csak együtt tudnak tovább lépni és emlékezni.
Ha ők hozták létre és nem egy általános mindenki számára fenntartott purgatórium volt mit keresett ott Eloise aki nyilvánvalóan tudta, hogy halott és, hogy mindenki az de mégis meg akarta akadályozni Desmondot a többiek felkutatásában és az emlékezésben.
A purgatóriumban végül is Desmond hathatós segítségével volt képes mindenki megérteni mi történt vele de végül is a folyamat az Oceanic 815 megérkezésével vette kezdetét. Érdekelne a véleményetek, hogy végül is a purgatóriumban ki dönti el mikor kerüljön sor erre az útra? Hiszen e nélkül soha nem ismerik meg egymást és nem tudnak tovább lépni.
Most már sokat írtam abba hagyom. Érdekel mindenki véleménye és nekem is lessz még kérdésem remélem kapok rá válaszokat
-
Zenszkij #21602 Ahol már várta őket a füst LOL. -
Mert az egész "lázálom" csak addig tartott, amíg rá nem döbbentek a korábbi földi életükre és kapcsolataikra, és elkezdtek rá emlékezni. (Akkor történtek a nagy egymásratalálások, mikor elkezdtek emlékezni.)
Ezután a templomban öszejöttek a végén, és együtt továbbléptek a "fénybe", egy magasabb létsíkra, a túlvilágon. -
kiváló magyar szinkron az axn-en! -
"Akkor Eloiset nem értem, mert ugye már elvesztette Danielt, így miért nem akarta megint elveszteni?..."
Benne van a válasz :D
-
huzsiraf #21598 Köszönöm a válaszokat!
Akkor Eloiset nem értem, mert ugye már elvesztette Danielt, így miért nem akarta megint elveszteni?...
No, mindegy.
SZóval nem rossz, nem rossz, de... -
No, akkor megpróbálom összeszedni a dolgokat :)
Az egész flash-sideways/alt egyfajta purgatórium, ám ez csak az ő purgatóriumuk. Itt a főhősökön kívül az összes ember "kitaláció", nem valódi. Egyfajta közös álom, amiben haláluk után "élnek", míg rá nem jönnek arra, hogy meghaltak.
Hugo-ék egyáltalán nem biztos, hogy kijutottak, lehet hogy továbbra is ott maradtak Ben-nel, miután Hugo-t valaki leváltotta, és mindketten a szigeten haltak meg.
Mivel ebben a purgatóriumban az idő nem számít így lehet hogy Hugo a többiek után 1000 évvel halt meg, a többiek lelke "megvárta őt".
Az öreg hölgy, Eloise azért nem akarta, hogy emlékezzenek, mert nem akarta elveszíteni újból Danielt. -
Zenszkij #21596 Nekem is a Dharmás részek jöttek be a legjobban. Elnagyolták a sztorit, ezzel a jó - rossz kontraszttal. De sebaj, élvezhető sorozat volt. -
így van, összehányták az egészet, mert az egész történetet le lehetett volna tudni fele annyi idő alatt, de így... így még csinálhatnának még 3 évadot, de ehelyett nekünk kell "kitalálni", befejezni a történetet, hogy kivel mi történt, hova kerültek, amit nem fejtettek ki, stb.
ettől függetlenül jó volt! (csak elkúrták (szerintem)) -
huzsiraf #21594 Amúgy nekem a dharmás részek tetszettek a legjobban. Abból is ki lehetett volna még hozni ezt-azt... -
huzsiraf #21593 Végignéztem az utolsó "szezont" :) Szerintem kicsit összacsapták... Rengeteg mindent ki lehett volna még "bogozni".
Amit nem értek (többek közt), hogy a flash-sidewaysben ami történt, az hogy történt meg, ha meghaltak? Azt még el tudom képzelni, hogy egymással (mint halottak) tudtak érintkezni, de a "külvilággal" hogy?
Hugoék hogy jutottak ki a szigetről?
És ha tényleg mindannyian meghaltak, akkor hogy jutottak ki a szigetről?
A flash-sidewaysekben szépen összeszedtek minden szereplőt, és jól összekuszálták az addigi viszonyaikat egymással, de pl. az öreg hölgy miért nem akarta, hogy "emlékezzenek"??? -
Most akartam linkelni ^^
Kurva nagyot néztem :D -

-
IXEMGabeo #21590 hehe úgy tűnik ez a kerék népszerű másnál is xD -
-
karit #21588 on -
Most már aztán elég legyen a flémből/szpemből/offból..
LOK -
"kemence" :D:D:D:D:D -
hát van mit, kemence -
oké preckó, köszönjük -
de mijaza bállet? táncforma salgótarjáni dialektussal? :P
ha megnyomod a kis hangszórót a bulletnél, megvilágosodhatsz :D -
ha dzsek zsidó akkor ő is az, de nem mentem bele az ilyen részletekbe -
A három közül szerinted melyik kopasz. -
Fasza, de melyik a LOK? -
-
lokozás helyett inkább azt rajzold le ahogy KÉT lelövi LOKot a végén. -
l o k -
IXEMGabeo #21576 xD -
ja zsebi kellett))) -
LOST END -
:D:D
nem lehet mondani, hogy nincs humora a faszinak -
nem gyenge -
-
-
Blacktom #21569 Tuti? 
Majd ha eszembe jut valami próbálok én is írniXD De most időm sincs, mind1
Nézzetek addig youtube-os fanvideókat, meg focivébét -
az a fűrész -
Szeptemberben jön? Én úgy tudtam eddig, csak Halloween napján térnek vissza kisérteni...
-
Inkább rajzolj, abban több köszönet van.
-
szeptemberben jön az új évad, majd akkor