22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • ProGabe #16034
    EZ MEKKORA VOLT!!11

:PPP

/igazság szerint csak most kezdem nézni :)/
  • trident
    Emlékszem rá, én más miatt sem gondolnám, hogy "ő" lenne az.:)
  • sirdond
    lol már le is vették a promot
    valamit biztos nem vágtak ki:P
  • Szolnokboy1
    2 hét, ne már! :-/

köv. rész promo
  • sirdond
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az is benne van, hogy desmond, később még persze elmenekülhettek a szigetről (charlotte is) a war alatt és élhetnek normális életet.ugye ahogy daniel mondta des speciel, elvileg lehet, hogy ő az egyetlen aki a szigeten született
    ha már daniel, ez a "whatever happened,happened" ez most a jővőre vonatkozik?
    amúgy a szobor lehetne anubis is, az ankhból következtetve
    az sincs kizárva,hogy mindkettő
    na és a horace-horus? :D
  • Szolnokboy1
    Nem Ben született meg, nézzétek vissza azt a részt. Ben nem a szigeten született, csak később került oda tizenakárhány évesen.
  • trident
    Nagy húzás lenne, de
    ha Benjamin születne meg, akkor nem kellene fiatalabbnak lennie a sorozatban? Arra gondolok, hogy Ben nem ~harminc~ évesnek tűnik számomra.

Wikipédián 1977-et jelölték meg időpontnak (LaFleur), Michael Emerson 1954-ben született.

Beszabehu lenne, ha Juliet segítené világra, csak a fentiek alapján gondolom, hogy nem.
    ...

Richard tényleg nagy ász.:D
    (és még mindig nem ismerjük a pontos motivációját, kapcsolatát a szigettel)
  • precision
    ja, sztem is Ben születette meg, rémlik vmi flashback szerűség, hogy a faterja anno így nézett ki, meg mintha az anyját is látta volna egyszer a szigeten mint "szellem" és ő is hasonlított a mostani nőre aki megszülte
    ja, Richard meg maga az atyaúristen, minden idősíkban ugyanúgy néz ki :)
  • sirdond
    közben jobban belegondoltam és mégsem, nem ben lesz a gyerek, mert ő nem a szigeten született, szóval any ideas?
  • sirdond
    frankón durva volt ez a rész :O
    sztem ő lesz a szobor, még pár résszel ezelőtt tippelt valaki az egyik külföldi fórumon :O
    http://www.moggies.co.uk/bastet/bastet.html
    egyébként ezek után több mint valószínű, hogy richard halhatatlan :)
    ja és amúgy most ben született meg?
  • precision
    na, így kell ezt csinálni :) jó kis epizód volt ez! :)
  • threeman
    bírom ezt a sawyer srácot :D
  • Herold
    Nem Lock te fasz, hanem Locke.
  • Mlinarcsik
    Szerintem Ben nem akart semmit rekonstrualni, amikor megolte Lockot. Lock csak azert kellett neki, hogy elarulja, ki az a szemely aki vissza tudja oket vinni a szigetre. Lock elmondta, Locknak meg kell halnia! Mivel Ben akar lenni megint a vezer a szigeten. De annak ugye Locknak kellene lennie, mert mar megkapta a vezerseget mielott elhagyta a szigetet. Az elso lezuhanas korulmenyeinek a rekonstrukciojat sztm a sziget intezte igy... Ben meg tudtan kivul asszisztalt hozza sok dologgal, meg persze azzal is, hogy megolte Lockot...

persze ez csak az en velemenyem. Meg az is, hogy ez is egy nagyon klassz resz volt...
  • trident
    OFF.
    Egyben kerestem a 2. és 3. évadhoz feliratot, de így nem találtam. Az opensubtitles és puskát és még néhány feliratos oldalt, guglit megrágtam, ha valakinek jobb a szeme, adna egy jó linket azt megköszönném.
    ON.
  • alienslive
    Angol felirat
  • precision
    ha vki talál angol feliratot, ne tartsa vissza :D
  • precision
    ennyire rossz volt? :)
  • kill3r21
    NC
  • kenyer007
    Thx. Én is kerestem de sajna nem találtam....
  • Magoo
    és tényleg qrva nagy volt :D
    Eszméletlenül jól kavarták az időugrásos szálakat. LaFleur barátunk szépen kitalálta a mesét....de most eszembe jutott, hogy a holttest akit annak idején a kocsiban találtak Hurley-ék, nem a LaFleur (aka Sawyer) ruháját viselte? ergó nem az ő csontváza volt benne? Vagy annak más neve volt?
    Mert ez a név dereng valahonnan csak nem esik le honnan.
    A szobor pedig total freak out. Egyértelmüen nem ember. Olyan egyiptomi figurának nézem...de hátulról nehéz megmondani.
    Ehhe....két pöcs meg poénkodik a jegesmedvékről az elején :) de imááááádom basszus.
    JA és azt bírom hogy Jin végre normálisan beszél majd angolul. 3 év alatt megtanulta :)
    azt még remélem hogy a szerelmi szálat most nem nyalják túlságosan csöpögősre.....ugye a Sawyer-Juliette-Jack-Kate szerelmi négyszöget.
    Sun pedig azért maradt szerintem a normál időben (Frank-kel együtt), mert ugye nem volt vele a gyereke. De még most sem értem hogy Richard ki a franc és milyen emberek vezére....és és és....kérdések továbbra is milliós számban robognak a fejemben a sorozat kapcsán...
    Még 2 hét a következő epizódig....ez merénylet basszus....
  • Sephi
    Na, lehet fogadni hányan írjak majd be, hogy : EZ MEKKORA VOLT!!11

:D
  • dzsagon
    az enyémet nem
  • Sephi
    En meg mindig nem ertem mire fel kellene rekonstrualni a dolgot... mire van a 3.2.5 koordinatak? Nem ott van a ki es a bejarat is?

Fene sem erti mar...
  • trogerzsiger
    keresek hozzá ha megtalálom belinkelem ;-)
  • sweech
    amúgy is meghalt volna
  • ates84
    Sokak fantáziáját megmozgatta az, hogy Ben miért ölte meg Locke-ot.
    Az nem lehet szerintetek, hogy azért ölte meg, hogy Locke mindenképpen halottként, koporsóban kerüljön fel a gépre?
    Azért, hogy ezzel is tökéletesebben rekonstruálják az Oceanic 815-t?
    (Akkor ugye Jack apja volt fent a gépen koporsóban.)

Mit gondoltok?
  • ates84
    Mert rosszul van a banneros számáló. Helyi idő (USA) szerint kezdődik 8 óra múlva, azaz 9-kor, de ugye az USA-ban. Az időeltolódás miatt itt akkor már hajnal van.
  • Sephi
    En nem ertem. Ha 8 ora mulva kezdi a sorozatunk akkor miert csak hajnali 6-kor kerul fel...?
  • Klemice
    Egyem a zuzádat
  • Máté94
    Nincs.
  • kenyer007
    Hello.
    Nincs valakinek kedve ehhez gitár tabot készíteni?

http://www.youtube.com/watch?v=b1sbS26rWYY

Thx.
  • Kicsikiraly
    hát akkor ne kérdezősködj :D

mi is sok mindent nem tudunk még, de ilyen rejtélyek az egész sorozatban voltak eddig is, később mindig fény derül rájuk.
  • kirol
    Köszi, lehet az2 hete volt, de én még csak az évad első 3 részét néztem meg. :)
  • Sephi
    Np :DD

• Orionk
    Köszi szépen!

Csak igazából nem erre gondoltam, hanem egy olyan nézettségi listára, ahol az látható, hogy csak a lost epizódjai közül mekkora volt a nézettsége a most elmult epizódnak. A többi eépizódhoz képest ezt mennyien nézték.

üdv.,
  • tommygear
    ij sorry
  • pyrohun #15997
    hát ledaráltam az első 7 részt az évadból és csak pislogok. újra a lost a sorozatok királya :)
  • Klemice
    ejnye tommy szégyeld magad ...
  • Sephi
    1. SOHA nem nézek promot
    2. Kosz a mini spoilert :D