22325
128px-Dharma-logo.svg.png
  • campy
    ezeken kívűl tán minden világos volt...na jo Locke zavaros kicsit xD elején amikor pl pont Richard talált rá mikor forogtak az időben...
  • campy
    szinte tudtam h lesz ilyen válasz igy lenne ötösöm a Magyar emberekkel kapcsolatban gratulálok xD...

jo ravatal én nem gondoltam ilyenre nem figyeltem h meddig fekszik...ennyi amugy is utálom a temetéssel kapcsolatos dolgokat szval itt ebben az esetben alapból azt sem tudom milyen egy ilyen ravatal...figyelj MO-n más a trendi legalább is mikor édesapám mamám el lett temetve (őket hamvasztották) de kit érdekel ugyebár az én magánügyem... szval én a koporsós búcsúsztatást elég ritkán láttam még filmekben is szinte akkor honnan tudnám? na mind1 íme a kérdéseim rátok zúdítva de könyörgöm->kérdezni nem szégyen ne nézzetek már hülyének h ez meg az homály maradt...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1. kérdésem: hol van Claire? melyik időben?
    2. kérdésem: miért van az, hogy Sun, Lapidus, Ben, Locke 2007-ben maradtak a szigeten? és Jackék miért kerültek át 1977-be? nekik tán oda "kellett" kerülniük h valamit megváltoztassanak az időben? egyre afelé halad minden...
    3. kérdésem: Sayiddal mi lesz vajon? és Charlotte kislány alakzata amit Daniel látott? kiderült h ő üldözte el a szigetről a vörös hajú lányt lánykorában...Charlotte vajon élni fog még valaha eszméletlenül tetszik az a csaj a sorozatban olyan kár h meghalt:(

• tommygear
    rossz a visszaszámláló
  • Klemice
    még 12 óra wáwáwáwáwáwááwáwáwáwáwáwáwááwá
  • ProGabe #16670
    igen
  • EmThor
    holnap hajnalban a 100. lost rész ugye? thx
  • LasDen #16668
    hát nemtom, de én néhány kivételtől eltekintve minden korábbi dolog beugrott..... .D
  • tommygear
    jack az csak piál, de nem búza sztem :D
  • tommygear
    ehez nem is kell látni csak ép ész kell :D
    ja persze 2-3 évig nem temetik akkor el
  • 5c0rp330n
    lool
    jack amúgy nemhiszem, h az lenne :)
  • Herold
    Lehet, hogy másnak is feltűnt?
  • 5c0rp330n
    akkor buzi volt. :)
  • Kicsikiraly
    miért, a valós életben fekszenek 1-2 évig a ravatalon emberek?
  • campy
    tesomnak is volt fiatalkorában 1 fülbevalója mégsem volt meleg...
    #16659 való igaz xD
  • 5c0rp330n
    1 fülön is buzi.
  • sweech
    én úgy tudom, hogy aki a vele azonos neműekhez vonzódik szexuálisan, az a buzi.
  • campy
    nem volt tiszta ezért még nem kéne lehurrogni...nem egyszerű ennyi év után is követni a sorozatot...
  • campy
    úgy tudom aki mindkét fülén hord fülbevalót az a buzi...számtalan f iatalonaki egy fülén hordta nem volt buzi...
  • trident
    Sokkal egyszerűbben is megállapítható, hogy valaki meleg-e:
  • tommygear
    fülbevaló = buzi
  • pyrohun #16654
    persze, hiszen aki fülbevalót hord az buzi, igaz?
  • Kicsikiraly
    \o/
  • Orionk
  • passatgt
  • Kicsikiraly
    nekem mind ment elsőre kép alapján :D mitkapok? :D
  • Herold
    A két utolsót nem ismertem fel.
    Viszont Matthew Fox buzi lenne, vagy csak divatból hord fülbevalót?
  • ProGabe #16648
    'Lost-szereplők, eltűnés előtt'

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A megfejtések:

1. Dominic Monagham, Charlie szerepét kapta, 70 epizódban játszott.

2. Henry Ian Cusick, Desmond Hume a sorozatban. Nem volt a kezdőcsapat tagja, de 2005 óta a stábbal forgat.

3. Maggie Grace. Nem könnyű felismerni, hiszen a képen barna, a Lost-ban pedig szőkén láthatta a néző, Shannonként. 33 részben szerepelt.

4. Michael Emerson. Az eddig 60 részben látott Ben a sorozat előtt láthatóan hanyagolta a borotvát.

5. Matthew Fox, természetesen Jack a sorozatban. Ő a Lost előtt számos tévéreklámban szerepelt, a People magazin már 1996-ban az ötven legszebb férfi közé választotta.

6. Josh Holloway, a sorozatban Sawyer. Felbukkant a Walker, a texasi kopó-ban, az Angel-ben vagy a CSI-ban, de a hírnév 2004-ben jött el, a Lost-tal - ő szintén Top 50-es volt a People magazinban.

7. Elizabeth Mitchell. 2006-ban került a sorozatba, Julietet alakítja, és elismerő hümmögés annak, ki a kép alapján azonosítja.

8. Emilie de Ravin, szintén nehezen felismerhető. A Lost-ban Claire szerepét kapta, 76 epizódban láthatták a tévézők.
  • tommygear
    ejnye desmond :D
  • precision
    abc persze hogy nem desmondot rúgja ki... egyik kulcskarakter a lostban :D
  • Klemice
    én nap mint nap csinálok ilyeneket mégsem perelnek, lehet mert nincs annyi lóvém? najó, nem
  • ProGabe #16644
    Szexuális zaklatás miatt perlik a Lost színészét
  • tommygear
    ígyvan, de ezt Widmore el is mondta Locke-nak, hogy már három év eltelt mióta Jackék eljöttek...
  • pyrohun #16642
    tévedésben vagytok :) amikorra locke visszakerült a szárazföldre, addigra jack-ék szemszögéből már eltelt 3 év. Locke visszakerülésétől a meghalásáig szvsz pár nap, vagy hét telt el maximum és utána ugye már újra élve látjuk a szigeten.
  • zaki
    :DDDDDDDDD
  • tommygear
    1-2 évig feküdt a koporsóban
  • campy
    bocsi h beleszólok: megborotválkozom nagy nehezen aztán 1 hét alatt már szépen megnő szinte ugyanugy...(nem körszakáll szinten:) és mégcsak 19 vagyok szval)...később durvább lesz minél többször vágja le az ember...

én úgy vettem ki a sorozatból Ben megölte Lockot és azt gondoltam jo 1-2 évig ott feküdt a koporsóban...eközben volt Jackék kapcsolata Kate-el meg ilyenek...akkor ezek szerint tévedtem:S:S elég sok minden homály lehet nálam akkor...

(hová tűnt Claire a sziget mozdításoknál?) ott maradt a házikóban a jó öreg Jacobbal? alias a faterjával Christiannal?
  • Herold
    Ji Csing szimbólumok.
  • Bulykin
    mindenhova belinkeli...
  • Orionk
    ezzel csak off-olni akartál?

vagy rosszlinket szurtál be?
  • Klemice
    tudom na :)