6
afs2k.sys --- életem megkeserítője
 • vecesneni
  #6
  nekem ez segített(új afs2k.sys driver):
  http://www.simplisoftware.com/Public/index.php?request=DownloadQualifiedAfsinstM
 • kalimpa
  #5
  Megoldottam, thx. Megy minden faszán
 • Takezó
  #4
  dcn sztem meg lesz a fájl...
 • kalimpa
  #3
  Honnan töltsem le? Egyébiránt megnéztem, nekem a Dvd-olvasó használta ezt a fájlt, mint illesztőprogram, egy haverom gépén a dvd-író meg nem használta. Ja és nekem, míg win98 volt fenn, semmi ilyen gondom nem volt, tehát nem hardwerprobléma.
 • Takezó
  #2
  töröld a fájlt, távolítsd el a dvd-írót (az eszközkezelőből), töltsd le a fájlt, rakd vissza az új fájlt, vissza a dvd-író...
  ha így nem, akkor új vindóz ;) asse sok idő
 • kalimpa
  #1
  Sziasztok!

  Tanácsot szeretnék kérni, hátha valaki találkozott már a jelenséggel, és sikerült megoldást találnia rá.

  Gépem: 2,5 xp gigabyte nforce2 alaplap, 512 memória,xp prof. magyar.

  A gépemben volt egy dvd-olvasó, majd ma vettem egy Pioneer 108 Dvd-írót, kicseréltem a két eszközt, majd az xp fel is ismeri, de egyszercsak hopp!! kék halál, üzi: "afs2k.sys hibát okoz bla bla".

  Na kiderítettem, hogy ez az afsk2.sys valami standard cd-illesztőprogram, de e miatt nem tudom használni a dvd-írómat!! Kipróbáltam azt, hogy átnevezem a fájlt, de ekkor meg az eszközkezelőben a Dvd-írót (amit frankón fel is ismer a rendszer) egy sárga felkiáltójellel megjelöli, és nem tudom használni. Ha visszanevezem a fájlt, akkor dettó kék halál.

  Érdekességképpen megemlítem, hogy az összes virtuális cd progival ugyanígy jártam, tehát se DaemonTools, se semelyik nem volt telepíthető, ugyanis telepítés közben a fenti probléma jött elő.

  Valaki tud megoldást erre a problémára?