543
http://graffiti.playdo.com/
-
dusanzita #543 Sziasztok! Graffitisek! Most van egy pályázat, amiben kibontakozhatunk! :D
Szerintem érdemes lenne nevezni... hmm? :) Pályázat -
ulti69 #542 Sziasztok. Bajai vagyok, kezdő writer és magamon kívül senkit sem ismerek aki graffitizne. Ismertek vagy van-e bajai writer aki esetleg az alapokat megtudná tanítani, eltudná mondani? -
#541 oké, rendben van -
Doc555 #540 Ha tetszik te is terjeszd az igét. :-) -
#539 most hogy nézem. nagyon jó -
Doc555 #538 Üdv! Készülőben a graffitikkel foglalkozó oldalam. Íme:
www.graffitiproject.org -
#537 te mit nyomsz -
harsanger #536 az én msn em: [email protected]
-
harsanger #535 Sylard23!!!!!!!!!!!
Én is a 18 kerben vok.
Mi a neved ( mármint a graffitis neved?
Felvehetlek msn en?
-
#534 bazisstore.hu
-
#533 Próbálkozz gördeszkás boltokban. -
#532 Sziasztok!
Vki megtudná nekem mondani h honna lehet ilyenfilcotollat venni? -
shark11 #531 tudnátok mondani olyan filmet mint pl a the future of graffiti? szal olyat amiben mutatnak teknikákat -
#530 -
#529 -
lpmarci #528 üdv
valaki nem tudna nekem feliratot adni a future of graffiti filmhez?
előre is thx -
#527 Az a művészet, ha rátegeli egy házfalra a forma, hogy Tibi???
Itthon ami a falakra kerül azoknak a 95% tag vagy pedig nagyon gyenge graffiti próbálkozás. A maradék 5% nagy része meg nem olyan közhelyekre kerül ahol tilos.
Ennyit erről a rohadt nagy falfirkás művészetről, nagyon megbecsültem, amikor a zsír új házunkat fújták össze, azt a mennyiséget ami a falra került, belefújtam volna pofájába, az én tudásomból is futotta volna arra Matyi.
Rosszul vagyok, ahogy kinéz még a belváros is, a sok hányástól.
-
Tresh #526 ez művészet... -
#525 Igen én vagyok a tahó, mert ez egy elfogadott kultúrált dolog, boccs... -
Tresh #524 köszönjük... -
#523 rohadj meg, összefirkáljátok a vadi új házakat, büszke lehetsz magadra -
Sylard23 #522 Sziasztok!
Én is kezdő (4-5munkám van falakon) graffitis vagyok még és 18kerben élő emberkéket keresnék közös bombingokhoz... msnem: [email protected]
-
#521 hm -
#520 Rongálás vádjával vett őrizetbe egy fiatal magyar férfit a japán rendőrség, mert egy 16 méteres graffitit fújt.
A hatóság azzal gyanúsítja a 25 éves magyar állampolgárt, hogy egy 16 méteres graffitit fújt egy metrokocsi oldalára szeptember 4-én Oszakában a város által üzemeltetett Midoszudzsi-metróvonal Sin Oszaka (Új Oszaka) állomásán lévő kocsiszínben.
A letartóztatás október 11-én történt, és olyan rendkívüli eseménynek számít Japánban, hogy az ország vezetői lapjai (az Aszahi, Mainicsi, Jomiuri Simbun) számoltak be róla. A rendőrség őrizetbe vett egy 26 éves szlovák állampolgárt is, és rajtuk kívül még egy kelet-európai férfit is kihallgattak. A rendőrség feltételezi, hogy más prefektúrákban is graffitikat fújtak vasúti kocsikra.
A hírek szerint hasonló jellegű graffitik tűntek fel metrókocsikon szeptember eleje óta több prefektúrában. A három férfi szeptember 2-án érkezett Japánba és október 13-án az Oszakai-öbölben található Kanszai repülőtérről hagyták volna el az országot. Oszakai szállásukon mintegy harminc flakon szórófejes dobozt és külföldi graffitis szaklapokat találtak.
A Mainicsi Simbun tokiói lap és a Dzsidzsi hírügynökség internetes oldala már korábban cikkezett arról, hogy szeptember 9-én latinbetűs graffitit találtak az Oszakától pár órányi vonatútra lévő Nagojában két metrókocsin, október 4-én pedig egy másik oszakai metrószerelvény két kocsiján is. Egyelőre azonban nem tudni, hogy ezeknek köze van-e a legújabb hírekben említett graffitikhoz.
forrás: index.hu -
#519 -
Christo #518 Oldószer a graffiti ellen -
#517 én miért nem látom ezeket a képeket??:(:(:S -
roli613 #516 www.goldmens.mindenkilapja.hu -
#515 aham okés köszike :) -
balrog20 #514 hát én tudok a CDM-ről (ami bp-n is van meg nyíregyházán is) :) -
#513 hali! Olyan kérdésem lenne, hogy Nyíregyházán milyen nevű graffiti csapat van. Nagyon fontos lenne! -
kinderbueno #512 ja és lehetőleg magyar legyen -
kinderbueno #511 graffiti studio amúgy valaki nem tud egy online graff shop ot? -
stevedark #510 CSö!nem tok véletlenül 1 grafitti rajzolo progit?thanx -
#509 remélem ezt törli 1 modi gyorsan -
Coffee123 #508 Graffiti Shop nyilik a
Rózsakerti lakótelepen
a Tűzliliom utca 27.szám alatt!
Tel:06 70 585 52 05
Várunk minden falművészt rajzert, tagest és firkászt!
Kínálat:
- Montana BLACK festékek 109 szinben
- Montana Gold festékek
- Art Aerosol fetékek
-PLATINUM festékek 600ml esek
- CAP-ek teljes választéka ultraskinitől Ultrafatig minden típus
Megtalál megtalálható még az új capek is.
- HARDCORE Filcek nagy választéka a T-filctől az egy centisig
- Lakk filcek, tinták, üres tölthető filcek
- Black BOOK-ok
És minden ami egy jó firkász zsebében csak lehet.
Katalógust a boltunkban biztosítunk minden vásárlónknak.
A termékkatalógus ingyen megnézhető és rendelés is le lehet adni.
Addig is Bombs the WORLD. -
djrep #507 a Graffiti Studio is nagyon jo! tegnap este töltöttem le benne az összes helyet -
djrep #506 bár én a www.bombtheworld.net -et sem hagynám ki a felsorolásból
aztán még ott van egy csomó más...
pl a www.ice37.de/yards.htm én azon is szoktam tengetni -
djrep #505 a stylewars szerintem is nagyon jo! neked van benne nicked? nekem djrep188 advanced vok 213 ponttal -
djrep #504 csá