A Gfk szerint 1,8 millió magyar internetezik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah a Matáv (Deutsche Telekom, T-mobil, Axelero, Origo, Freemail..) a Vodafone és a PannonGSM meg az Antenna Hungária nomeg a K. Kálmán bekaphatja tövig! 

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Nem értem: a DSL korábban monopolszolgáltatás volt, a Matáv annyit kért érte, amennyit akart. Az ISP épphogy rátehette a kis hasznát, és kész, ezért hasonlóan magasak az árak minden szolgáltatónál, de nem ez nem az ISP-k sara. Hasonló a helyzet a kábellel is, azzal a különbséggel, hogy ott adott kábelen egyetlen egy internetszolgáltató érhetõ el.
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
is is .. de pl. ahol már van kiépített dsl , kábel etc .. pl. BP ott egyértelmûen az ISP-k a gecik..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Nem annyira az internetszolgáltatók, mint inkább a telefonszolgáltatók...
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Egy ehhez hasonló cikk a Népszabadság Onlineról:http://www.nol.hu/melleklet/cikk/334626/
tegye fel a kezét aki internetezik .. oké jó köszi letehetitek .. én csak egymillióg-hétszáz-kilencven-kilencezer-kilencszáz-kilencven -kilencet számoltam .. jaj meg plusz én 😄
amúgymeg kúrvára elegem van az ilyen statisztikáktól . itt verik a nyálukat hogy még a szerbeknél is többen neteznek ... igen de legalább nálunk kevesebb a kocka ;]
amúgy meg az egészér BIG THX to FATÁV & INVITEL & UPC szupertrió .. kéne a szájukba egy jó kis versenyhivatali kartellper .. vagy egy kézigránát .. tuti siker , és dél koreai 15 megabit 5-6 K HUF / hó hoz képest jócskán elvagyunk maradva ...
amúgymeg kúrvára elegem van az ilyen statisztikáktól . itt verik a nyálukat hogy még a szerbeknél is többen neteznek ... igen de legalább nálunk kevesebb a kocka ;]
amúgy meg az egészér BIG THX to FATÁV & INVITEL & UPC szupertrió .. kéne a szájukba egy jó kis versenyhivatali kartellper .. vagy egy kézigránát .. tuti siker , és dél koreai 15 megabit 5-6 K HUF / hó hoz képest jócskán elvagyunk maradva ...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
És azt még had tegyem hozzá ha már meg akarsz venni valamit is hitel kell mert amire osszekuporgatod a lovet vén leszel (kinen kincs manapság már hitele) akor mi a pi**ábol fizessen ki az ember egy net et.
HUUU jol felhuztam magam 😄DD
HUUU jol felhuztam magam 😄DD
"Hiába azonban a gyors fejlõdés Magyarországon, mert a régió többi országához képest így is hátrányban vagyunk: közép- és kelet-európai ország között nálunk legalacsonyabb az Internet-használók aránya.
noss 1 kis dolog mikor havi 100.000ret kerestem abol is nehezen fizettem ki a netet.
1. kajalni kell
2. alberlet
3.altalanos szamlak
Erre eleg 100.000 forint a net mar igy is nehezen fert bele. Es akár hogy is nézzük ez egy jó kerestenek számit.
A lakosság nagy része a töredékét keresi. Ha az albérletet le is számolom akor sem tud megvenni egy Pc t nem hogy 1 evre minimum elkötelezze magát.
Kint Pl Ausztria a minimálbérböl is még el tundak menni nyaralni az emberek. Ami már egy luxus nak számít idehaza legalább is nekem még az.
Ithon az Internet egy luxus.
DW emlitetted a modemes netet számolj már utana menyire jön ki ha már használod is egy kicsit.
Úgyhogy ez is mehet a luxus kategóriába.
Eröl nem mi tehetünk hanem az INTERNETSZOLGALTATÓK.
Úgyhogy hajlongva köszönkük meg nekik
noss 1 kis dolog mikor havi 100.000ret kerestem abol is nehezen fizettem ki a netet.
1. kajalni kell
2. alberlet
3.altalanos szamlak
Erre eleg 100.000 forint a net mar igy is nehezen fert bele. Es akár hogy is nézzük ez egy jó kerestenek számit.
A lakosság nagy része a töredékét keresi. Ha az albérletet le is számolom akor sem tud megvenni egy Pc t nem hogy 1 evre minimum elkötelezze magát.
Kint Pl Ausztria a minimálbérböl is még el tundak menni nyaralni az emberek. Ami már egy luxus nak számít idehaza legalább is nekem még az.
Ithon az Internet egy luxus.
DW emlitetted a modemes netet számolj már utana menyire jön ki ha már használod is egy kicsit.
Úgyhogy ez is mehet a luxus kategóriába.
Eröl nem mi tehetünk hanem az INTERNETSZOLGALTATÓK.
Úgyhogy hajlongva köszönkük meg nekik
mocsokdráganagy%áfagyökerek....

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Nem tudom, hogy gondolják, hogy az átlag magyar a nagy rezsin és kajáláson kívül ki tud még fizetni havonta 12ezret széleesávú netre. Persze a modemes elérés más tészta. Azt meg lehet olcsóbban is úszni, ha valaki csak nézegetni akar esténként egy-két dolgot. Ez azonban másra nem jó, pedig a világháló jóval többre való.
ráadásul az egész felmérés ott ferde, hogy nagyon sok gyerek az iskolában netezik az óra alatt. Márpedig számtechóra és net a legtöbb helyen van, ennek kövezménye, hogy sokkal több fiatal internetezik, mint ahogy õk azt felmérték.
ráadásul az egész felmérés ott ferde, hogy nagyon sok gyerek az iskolában netezik az óra alatt. Márpedig számtechóra és net a legtöbb helyen van, ennek kövezménye, hogy sokkal több fiatal internetezik, mint ahogy õk azt felmérték.
hidd el lenne több, csak vagy nincs net vagy ha van akkor túl drágán 😞
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Sziasztok!
1,8 millió magyar netezik,ez szerintem szép szám!
Ennél több embert nem hinném,hogy érdekelne a net!
Országos viszonylatban,nem rossz szám,8éve még csak 10 ezren neteztek országos viszonylatban.
1,8 millió magyar netezik,ez szerintem szép szám!
Ennél több embert nem hinném,hogy érdekelne a net!
Országos viszonylatban,nem rossz szám,8éve még csak 10 ezren neteztek országos viszonylatban.