UFO CONNECTION by SG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
\"Az állatok közül egyedül az ember kegyetlen. Egyedül ő az, aki azért okoz fájdalmat, mert örömét leli benne.\" Mark Twain
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
Ezt nézzétek meg. :)
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
sose nyomd fullba a kretént
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Azt hittem a feleségére, hogy õ az UFO
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
Utálom Brogot!!!
UFO
Utálom Brogot!!!
Egyik este "véletlenül" pont az ablakban volt a webkamerám és "véletlenül" sikerült lekapnom ezeket a zufókat.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
http://picupload.srv.hu/kepek/kep2.jpg
http://picupload.srv.hu/kepek/kep3.jpg
Egyik este "véletlenül" pont az ablakban volt a webkamerám és "véletlenül" sikerült lekapnom ezeket a zufókat.
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
En mar lattam UFO-t, csak mire elökapartam volna a kocsi csomagtartojabol a videokamerat, addigra elrepült.
Meg lattam az Ogopogo-t is. Ez olyan mint a Loch Nessi szörny, csak kanadaban az Okanagan toban el.
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Szellem témában van ilyened?