Csináljunk tűzet a Balkánon!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Én jómagam Anarchistának nevezem,de nem Prosectúrára nyomulok mint a hülye köcsögök,hanem grind,Hard core,...és hidd el sokkal értelmesebbek a szomszédaim is annál mint hogy ilyen felbujtó szövegetírjon....az ilyeneket kéne tarkólövéssel kivégezni,nem pedig a zsidókat,vagy egyéb háborús foglyokat....
részemrõl ennyit,többet sem látogatom ezt a fórumot,hacsak nem lesz valami qrva fontos.
szégyen.
BÉKE !!!
„A világot akarjuk! Most rögtön!” Jim Morrison Béke veletek...

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
szal a tankoss cucchoz hozzátéve,hogy itt nem volt sok tank,megnéztelek volna a fronton,ott mit mondasz...szal szerintem Szerbia még így is párótok segge alá pörkölhetne,ha akarna,+ ha nincs NATO....de hagyjuk ezt az én anyám szebb mint a tied vitát...
neked pedig Wing rockling csak annyit tudok mondani remélem csak vicceltél,mert ha nem,azzal csak a primitív világszemléletedet mutatod be,ha meg háborúzni akarsz,akkor háborúzz,de ne a TV-bõl csodált az elesetek tetemét,és kacagj az özvegy asszonyokon,hanem a repülõ gránátszilánkok közt élvezd ki magad,ha neked ez okoz erekciót....az már régen rossz.
BÉKE !!!

No comment😊)))
Nekem meg az volt zavaró, hogy egy game ba politikát kever valaki...nem kéne...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

ez egy háborus gamma, méghozzá egy megtörtént háboruban játzodik, a multban. ennyi erövel az összes II.vh. játék ellen sirhatnátok, meg az összes egyéb valos alapra épülö játék ellen is.
Ez csak egy game, nem kell itt politikát meg mifenét behozni ide is! böven elég a sok szemét ami kint van.
Amcsiknak meg mi közük van, ahoz, hogy széthullott jugoszlávia? soha nem csipték egymást a szerbek meg a horvátok, meg a bosnyákok.Nincs ebben semmi uj...sajna....
Meeellesleg a cikk tényleg nagyon szarul van megírva

http://www.reasonunderground.hu - reason portál
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Hiába, a menõ játékoknak ez a sorsa.. Azért nézzétek meg 1X a BF Vietnamot full grafikán egy jó nagy dzsungeles pályán.. Szóval ez elég gyenge próbálkozás Crasy House részérõl..mármint az eredetiséget tekintve.
Semmi különleges nincs benne, ezekbõl 12 1 tucat..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
De azért azt ne feledjük,hogy nyaranta többezren eljönnek a Balkánra nyaralni,hisz a Balkán,nem csak Albániából áll,hanem itt van Görögo.is,meg Horváto.-is.
Most nagyon feldühödtem.Most hogy egy kis nyugalom honol itt,egybõl jönnek a buzdító játékok,gyuyjtsuk fel a Balkánt.Mintha mindenki a háborút akarnál.Nem a Rockstart kéne beszüntetni a Manhunté,hanem ezt a szart.Ez valami Propaganda árúcikk?????Váááááááááááááá
BÉKE !!!
Ha nem fog meg a hangulata a játéknak, felölem lehet akármilyen ütös a grafika.
Igy volt ez, Pl: MOHAA, vagy CoD, és most az UO!!
hát ez büntet, de rendesen!! ki nem tojja le a domm3 supergrafikáját, mikor itt olyan hangulat, meg feeling, amihez a doom3 közel se fér😊))
és szerintem ha ez a tankos ilyen lesz, kit érdekel, hol a fü, meg milyen a füst? engem a hangulat a játék élmény fogjon meg.persze az se baj ha szép a felület, de nem elsödleges😊))
Nálam ez közepes! Én pedig sokk játékal játszotam már!
ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!
Ami ezt a gamezt illeti a grafikától így képek alapján én se dobtam hátast, de azt se mondanám, hogy csúnya. Szvsz mozgásban kellene látni és úgy véleményt alkotni, mert lehet, hogy úgy sokatoknak tetszene.
/*WTF?!*/
Az baromira kevés ha egy játékban ütös a grafika,nagyon kevés.
Egyébként nem egy akkora durranás a doom3 grafika, tele bugokkal, röhejes összeesésekkel, falbaesésekkel..stb Hanem, majd azok a játékok amiket evvel a motorral csinálnak😊)
JA és ma már nem kéne csodálkozni, hogy minden játékot a Doom3-hoz hasonlítanak...😛
darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!