Csináljunk tűzet a Balkánon!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg2
<#taps><#banplz>

A N.E.O.!!! nem vész el csak átlakul:D Ja és \"szánalmas vagy...\" szöveg rulz...

Rafaelo
geciek vagytok mind bassza meg

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Wing Rockling
Vissza sem merem olvasni mit írtam <#nyes>

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Wing Rockling
ember, primitív világszemlélet 😄D Van modern fasza világszemlélet is? oszd meg velem 😛 A világszemlélet az, amit legkevésbé sem lehet megítélni hogy primitív, vagy nem. Amúgy meg kimennék neked a frontra, mivel hiszek a halál utáni életben, a halál az amitõl a legkevésbé sem félek.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Wing Rockling
Nyugi, nem fog háború kitörni a balkánodon mert kijött egy játék ilyen címmel 😛

Wing Rockling
Ezt egyszerûen nem értem. A cím alra utal hohy eljátszod hogy a Balkán lángokban áll, és kész. Mi ebben az elfogadhatatlanul szar?

Demon Eyes Kyo
Melyik félnek volt shermanja ill. leopardja? Erre nagyon kiváncsi vagyok.

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

seAke

[allstars&#8482;] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,

+ egy az ha a 3D Mark05-nél nagyobb grafikát akarsz még 2004-be , akkor elmehetsz a búsba. Amúgy nem lenne piaci igény rá egy full extrás kapacitású gépre , még ami most van azokat is el kellene adniuk.
De milyen grafikát akartok még a doom3-nál! Nézzétek meg a 3D Mark 2005 Pro-t na annak már van garfikája.De azért még fog alakulni a graf ezen a játékon.
Hidd el,ez nem rockerre vall,hanem tahóra,már bocs nem akarok senkit sem megsérteni,sajnos a szomszédságomban megáldott az isten egy rocker bandával,Slip Knot,meg Ossián egyszerre kész röhej : DDDDD
Én jómagam Anarchistának nevezem,de nem Prosectúrára nyomulok mint a hülye köcsögök,hanem grind,Hard core,...és hidd el sokkal értelmesebbek a szomszédaim is annál mint hogy ilyen felbujtó szövegetírjon....az ilyeneket kéne tarkólövéssel kivégezni,nem pedig a zsidókat,vagy egyéb háborús foglyokat....
részemrõl ennyit,többet sem látogatom ezt a fórumot,hacsak nem lesz valami qrva fontos.
szégyen.
BÉKE !!!
Ugyan,már csak nézd meg a képet amit berakott magának,fogadni merek,hogy Limp B.-es pólókban feszít,és azt hiszi õ az ász... Köcsög divat rocker... Merek fogadni...

&#8222;A világot akarjuk! Most rögtön!&#8221; Jim Morrison Béke veletek...

Tetsuo
Még soha nem védtem meg rockert, 😊 de ott a smiley a mondata végén! A rockerek má' csak ijenek.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Egyetértek, engem a játé címe még így is rohadtul zavar,eddig még nem találkoztam ilyen stílusba megfogalmazott szöveget,nem politikáról van itt szó,hanem szociális viszonyokról...Balkán lángokban,pfff a fantázia ennyire egyenlõ a 0-val manapság???A második világháborús játékoknak sem az a címe,Destroy Germani,vagy mit tom én Facism,vagy bármi...
szal a tankoss cucchoz hozzátéve,hogy itt nem volt sok tank,megnéztelek volna a fronton,ott mit mondasz...szal szerintem Szerbia még így is párótok segge alá pörkölhetne,ha akarna,+ ha nincs NATO....de hagyjuk ezt az én anyám szebb mint a tied vitát...
neked pedig Wing rockling csak annyit tudok mondani remélem csak vicceltél,mert ha nem,azzal csak a primitív világszemléletedet mutatod be,ha meg háborúzni akarsz,akkor háborúzz,de ne a TV-bõl csodált az elesetek tetemét,és kacagj az özvegy asszonyokon,hanem a repülõ gránátszilánkok közt élvezd ki magad,ha neked ez okoz erekciót....az már régen rossz.
BÉKE !!!
Tudod,mit gyujtsuk fel a házadat,ha annyira unod magad,és zárjunk is be oda,nehogy lemaradj az élvezetrõl...

Wing Rockling
Miért ne? Gyújtsuk fel a Balkánt! Úgyis unalmas az élet, kell már egy jó kis háború

Tetsuo
Mér? Tábortüzet se lehet?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Ezt,nem mondanám politikának... Csak sima rasszizmusnak... Mikor lesz már egyenlõség?

Igazad van a félreértettem... Akkor csak a cikk címe zavaró...

Kelta
Nos, az elöttem szoló leirta a lényeget, csak annyit hozzá:
No comment😊)))
Nekem meg az volt zavaró, hogy egy game ba politikát kever valaki...nem kéne...

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...

De a Balkans in Fire nem azt jelenti hogy gyújtsuk fel,hanem a hogy a Balkán lángokban, nem mind1

Ah,az Amerikás dolgot nem érted... Nem nem az a zavaró,hogy mirõl szól a játék,hanem hogy milyen címet adtak neki... Mert azzal nincs problémám,hogy a gépemen szétrugjak egy két szerb,vagy horvát segget,hanem a cím ami zavar... Gyújtsuk lángra a Balkánt... c'mon...

Kelta
Butaság amit irtatok itten😊)
ez egy háborus gamma, méghozzá egy megtörtént háboruban játzodik, a multban. ennyi erövel az összes II.vh. játék ellen sirhatnátok, meg az összes egyéb valos alapra épülö játék ellen is.
Ez csak egy game, nem kell itt politikát meg mifenét behozni ide is! böven elég a sok szemét ami kint van.
Amcsiknak meg mi közük van, ahoz, hogy széthullott jugoszlávia? soha nem csipték egymást a szerbek meg a horvátok, meg a bosnyákok.Nincs ebben semmi uj...sajna....

Majd együtt bojkottálunk és égessük el,még a másolt CDéket is.Ok? De most komolyan? Miért nem gyújtsuk fel inkább Amerikát? Õk felgyujtottak mindenkit... Egy párszor...
Meeellesleg a cikk tényleg nagyon szarul van megírva

Ha összehasonlítom a többi, itt megemlített játékkal a grafikáját (tehát feltételezem, hogy azok is jól néznek ki, csak a szkrínsot xar), akkor ez tényleg gyönyörû...

http://www.reasonunderground.hu - reason portál

M@TriX
szerintem majd kiderül, a végleges verzióból nincsnek képek, se semmi, nem kell sokat aludni és kdierül hogy maradandót alkottak, avagy sem.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ez a "tankszimulátor" szerintem megint 1 Battlefield clone...
Hiába, a menõ játékoknak ez a sorsa.. Azért nézzétek meg 1X a BF Vietnamot full grafikán egy jó nagy dzsungeles pályán.. Szóval ez elég gyenge próbálkozás Crasy House részérõl..mármint az eredetiséget tekintve.
Semmi különleges nincs benne, ezekbõl 12 1 tucat..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Én szeretem a doom3-at, nagyon jól néz ki, de nem hasonlítható adott gammához. A doom3 motorja alapból csak szûk terek megjelenítésére alkalmas, (és ezt carmack bácsi mondta), mellesleg fps-hez találták ki. Ez egy szimulátor nagy nyílt terepekkel, stb. Más világ. Egyébként ha valaki a motor alapján akar megítélni egy programot, annak ajánlom az õj unreal3 motort, mindent toronymagasan aláz, a doom3 olyan hozzáképest, mint a doom2 a doom3-hoz viszonyítva.
Felháborítónak tartom a játék címét.Balkáni létemre még ilyet nem láttam.Ez már túl lõ azokon,amikor az Amcsi filmekben folyton Oroszak a gonoszok.Ez már nemzetellen irányuló rasszizmus.Én a játékot nem láttam,de minden erõmmel bojkottálni fogom aza árúsítását.
De azért azt ne feledjük,hogy nyaranta többezren eljönnek a Balkánra nyaralni,hisz a Balkán,nem csak Albániából áll,hanem itt van Görögo.is,meg Horváto.-is.
Most nagyon feldühödtem.Most hogy egy kis nyugalom honol itt,egybõl jönnek a buzdító játékok,gyuyjtsuk fel a Balkánt.Mintha mindenki a háborút akarnál.Nem a Rockstart kéne beszüntetni a Manhunté,hanem ezt a szart.Ez valami Propaganda árúcikk?????Váááááááááááááá
BÉKE !!!
Kelta
Teljesen egyetértek, szvsz manapság nem elég, ha atom a grafika, és lehet hentelni non-stop😊))
Ha nem fog meg a hangulata a játéknak, felölem lehet akármilyen ütös a grafika.
Igy volt ez, Pl: MOHAA, vagy CoD, és most az UO!!
hát ez büntet, de rendesen!! ki nem tojja le a domm3 supergrafikáját, mikor itt olyan hangulat, meg feeling, amihez a doom3 közel se fér😊))
és szerintem ha ez a tankos ilyen lesz, kit érdekel, hol a fü, meg milyen a füst? engem a hangulat a játék élmény fogjon meg.persze az se baj ha szép a felület, de nem elsödleges😊))

Molnar_T
Emlekeztek meg az operation flashpointra? Az minden tekintetben szimulator volt, es hogy nezett ki? Iszonyat gagyin? Ja. Hemzsegett a grafikai bugoktol, robbanas sehol, fust gyenge. Es? Alig birtam abbahagyni a jatekot, csak amikor nem sikerult az elso scudot kiloni, ott adtam fel. Ha ez a szimulator is lesz olyan hangulatos, sztem tokmind1, hogy hogy nez ki. Mellesleg nekem ezek a kepek tetszenek...
bf-naek 1000 szeb grafikája lessz! ez már jo példa!
Nálam ez közepes! Én pedig sokk játékal játszotam már!

ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!

paynes
Én nem a doom3-hoz hasonlítottam, hanem a bf vietnam tankjaihoz...

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

Na akkor Unreal2! lazán veri! vagy FAR CRY !

Zocsi
Részben osztom Kelta véleményét. Aki valamilyen szinten ismeri a PC-s játékfejlesztõ teameket, az tudja, hogy az ID már hosszú évek óta nem igazán fektet történeti hangsúlyt a játékaiba (ld.Q3). Inkább csak szépen szóló motort írnak, amit majd mások +vesznek és kihajtják...
Ami ezt a gamezt illeti a grafikától így képek alapján én se dobtam hátast, de azt se mondanám, hogy csúnya. Szvsz mozgásban kellene látni és úgy véleményt alkotni, mert lehet, hogy úgy sokatoknak tetszene.

asysoft
Sztem meg csak kategórián belül hasonlítgassunk; ez szimulátor, nagy terekkel, nem pedig FPS, szûk folyosókkal (D3 esetén, ugyebár).

/*WTF?!*/

Kelta
Doom3??? világ egyik leggagyibb játéka.... ne viccelj már😊)
Az baromira kevés ha egy játékban ütös a grafika,nagyon kevés.
Egyébként nem egy akkora durranás a doom3 grafika, tele bugokkal, röhejes összeesésekkel, falbaesésekkel..stb Hanem, majd azok a játékok amiket evvel a motorral csinálnak😊)

paynes
A játék grafikája sztem pocsék, a bf vietnám tankjaival egy szinten van, itt max az árnyékokban veri. A füst elég gagyi, meg az, hogy a fû csak 5 méteres körzetben látsszik.

JA és ma már nem kéne csodálkozni, hogy minden játékot a Doom3-hoz hasonlítanak...😛

darkboy, kanál meg a többi faszláma kinyalhatja a seggem!

Én játszottam az igen bugos (márciusi motor van alatta) demoval és már ott is marha szép volt! Fa van benne dögivel meg dombok is ja és inkább hajlik a szimulátorok felé ,de azért van benne 1 kicsi arcade is. Szerintem nagyon jó lesz! Lehet majd jó kis coopokat nyomni!

Ez itt a reklám helye! Ha szeretné, hogy az Ön hirdetése jelenjen meg ITT, nem kell mást tennie, mint küld egy 5000ft-ról kiállított csekket :)

Ez szép? Nem látátok még a doom3.mat!!!

a balkánon emlékezetem szerint tankcsata nem nagyon volt, és terep sem ilyen sik mint a képeken látszik, hanem pont hogy iszonyat dimbes dombos

[NST]Cifu
A képek tényleg szépek, de nekem kicsit arcade játéknak tûnik...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Eléggé zavaró, hogy szinte egy darab fa nincs a játékban, a másik meg, hogy a távolabbi fû sem látszik. A Tankok egész jóra sikerûltek.

De szarul van megirva a cikk