Digitális toll
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem egésszen ilyenre gondoltam. Bevallom õszintén az új Chip (októberi szám) magazinban láttam róla cikket, de "élõben" még soha nem volt szerencsém sem megtekinteni, sem kipróbálni. Bár az általad megadott cikkben szereplõ toll is tuti, de az baromi drága lesz.
Elsõsorban olyanok válaszoljanak, akik már próbáltak ilyen eszközöket.
Elsõsorban olyanok válaszoljanak, akik már próbáltak ilyen eszközöket.
ha tudsz vakon gépelni akkor valószínûleg írni is.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
SOS!
Szeretnék venni egy digitális tollat, de még nem tudom biztosan, hogy megfelel-e az igényeimnek/Elsõsorban rajzolásra kellene/ Ki milyen digitális tollat használ, milyen szoftverrel tudja használni? Egyáltalán, hogy mûködik, a monitort kell nézni, vagy a tabletet rajzolás közben? Lehet-e kész rajzot ilyennel lemásolni?
Szeretnék venni egy digitális tollat, de még nem tudom biztosan, hogy megfelel-e az igényeimnek/Elsõsorban rajzolásra kellene/ Ki milyen digitális tollat használ, milyen szoftverrel tudja használni? Egyáltalán, hogy mûködik, a monitort kell nézni, vagy a tabletet rajzolás közben? Lehet-e kész rajzot ilyennel lemásolni?