21
Ablak limitálót keresek
-
#21 Sorry, a 14-esre ment, en irtam volna progit :^) -
blackgamer #20 ááá nincs kedvem másnak programot írni, max csak ötletet adni
úgyse fizetné meg a munkám -
Garfield #19 Képek namégegyszer:
-
Garfield #18 <center>http://www.sarna.net/watchdog/images/usermenu-programrestrictions.gif</center>
<center>http://www.sarna.net/watchdog/images/usermenu-programrestrictionstitle.gif</center>
Nem ilyen, a szegény gyermekek jogait brutálisan sárbatipró programra gondolsz?
A progi neve Watchdog. -
#17 Hat mittudomen...Ha komolyan gondolod, tegy egy ajanlatot emilben. Mostanaban nagyon foglalt vagyok, de egy jo ajanlater' szakitanek erre idot...:^) -
#16 Egyes windozokon a Run elohivhato a Win+R kombinacioval :^) -
blackgamer #15 hát akkor letiltom azt a spéci billentyűt és a CTRL+ESC-et
és ha asztalon sincs használható ikon, azért egy kezdőt megfog a dolog -
Redfox #14 Mit is kérnél érte?:) -
#13 Ha a start menu nem latszik, azert meg elohivhatod a windows billentyuvel... -
#12 Ha gondolod, en irhatnek egy ilyen progit fizetseg elleneben...:^D -
blackgamer #11 akkor meg csinálj a huginak egy külön user profile-t -
Redfox #10 Gondolod az hat nála?:) -
#9 Nem lenne egyszerűbb megkérni valamire? :D -
Redfox #8 Nem az nem jó nekem, mert pl, ott van a gyorsindító menü, azt meg nem akarom mindig levenni, satöbbi, de azért köszi. -
blackgamer #7 van egy Delphi-s példaprogram, ami eltünteti a Start menü gombját
itt a link
ezzel asszem megoldódot a problémád
ha nincs Delphi-d és nem tudod lefordítani akkor add meg a mail-ed és átküldöm az exe-t -
Redfox #6 Erről van szó. Úgy képzelem el, hogy nyitok neki egy Messenger ablakot, de nem szeretném, hogy közben még internet ablakokat nyisson, és Britney-s oldalakat nézegessen. Csak akkor tudjon újat nyitni, ha én beírom a jelszót, amit kér. -
#5 Hogy kell lekódolni egy mappát ,,? ez a lényeg! -
blackgamer #4 kicsit körbeírhatnád a problémát
magyarul, fussanak azok a progik amik épp futnak, de újat ne lehessen indítani? -
Redfox #3 Nem igazán. Ha mondjuk ide engedem a húgom, de azt akarom, hogy csak egy internet ablaka lehessen, semmi más, na ehhez kéne egy progi. Ez csak egy példa volt mellesleg.:) -
#2 Valami pop-up killer kéne neked, nem? -
Redfox #1 Hali!
Olyan progi kéne, amivel tudnám korlátozni az ablakok számát, ne lehessen másikakat nyitni, és csak jelszóval lehetne feloldani. Remélem értitek mi kéne, és előre is köszi!