31
Sagem My-v55
-
martinho040150 #31 hello!!!!!
hogy lehet rá játékokat küldeni,melyik progival?
-
#30 Sagem softwaret akarsz??planetsagem -
macskajancsi #29 Na mi van?Mindenki alszik?Senki nem válaszol a kérdésemre? -
macskajancsi #28 Ha valaki tudja,írja meg,hogy melyik oldalon lehet letölteni a Sagem installer nevű programot! )===================>Előre is köszi! -
#27 Email fiokodrol telefonra?
Sajna nem,DE
a Vodafone ügyfélszolgálattol megkérdezheted,hogy telorol email fiokra milyen számra kell az sms-t küldened!
Sms formájában egy emailcim az elejére és a szöveg! -
#26 Tud valaki olyan programot amivel lehet emailt küldeni?Anno nokia 3410-re volt ilyen progi,adatkábelem van -
#25 nem csak a játékot de a programok sem tudom bevinni jar kiterjesztés -
#24 letöltötem az internetröl egy játékot
de nem tudom bemásolni a telefonba mit kell csinálnom
ja idra port a kapcsolat
a fájl jar kiterjesztés
-
#23 ugy látom nem -
#22 senki sem tud seginteni -
#21 Hello.
Tud valaki ehhez a telcsihez letölthetö játékot az interneten.
-
#20 De különben van téma hozzá?? Ha nem vodafone life-os a telcsi -
#19 Nincsen. Nem igazán lehet függetleníteni ezt a tipust.
Persze vannak olyanok akik már láttak olyat, akinek a haverjának az apjának az ismerősének egyik távoli rokona már hallott, olyat, hogy valamelyik szomszédos országban tudják függetleníteni... -
#18 Nem lehet sajnos, ez a live! menü sajátossága. -
DirectoR #17 Szasztok!
Kellene my V 55 telcsihez fuggetlenito kod, ha letezik egyaltalan!.:)
Segitsetek please! -
#16 Lehet valahonnan ehez a telcsihez asztaltémát letölteni? Mert nemtetszik nekem a vodafonelive sztaltémája. -
AS #15 sagem forum
http://komander.atw.hu/ -
#14 Lehet rá feltenni mindenféle java alkalmazásokat meg játékokat. a Telefon a SonyEriccson széria programjait támogatja (SE T610, 630, Z600 meg hasonlók) csak sokkal gyorsabban futtatja őket. De egyes játékoknál lehetnek kisebb bugok. -
Koopter #13 Szevaszto. Milyen cuccokkal lehet mé megtuningolni a myV-55-öt? Tettem fel rá kalóriaszámlálót (csak kiváncsiságból), de valami lejátszóprogram érdekelne. A Doktorek java-n van, de a letöltés megakad. Szoftverfrissítés? -
Anee #12 Sonyericsson telóknál lehet és symbianos nokiáknál is sikerült java cuccokat infrán másolni....A többiről nem tok nyilatkozni csak ilyenekre szoktam másolgatni cuccokat -
#11 Én csak annyit tudok, hogy JAVA játékokat nem lehet infrán keresztül másolni szinte egyik telefonra sem. Csak wap-ról lehet őket leszedni. -
AS #10 MYX5.2 ttf!
Miga myv55 cstn -
Koopter #9 Szevasztok! Segítséget szeretnék kérni. Aki ért hozzá, légyszi segítsen, milyen kiterjesztésű játékokat lehet számítógépenkeresztül infrával feltenni a telóra. Próbáltam mindent, de VISSZAUTASÍTVA felirattal nem engedett. Aki segít, előre is köszi. -
AS #8 myx5.2-öt voda átt szabta myv55-re! És leis védte! Fügetlenitésröl nem tudok!
Nem tudom hogy mért nem árulják nálunk a myx5.2-öt
kinába csaknem 500 ezret vitek! -
#7 mindent lehet:) -
#6 És függetleníteni sem lehet????
-
#5 Kössz a segtséget
-
AS #4 Fügetlent csak külföldön kapsz myx5.2 néven! 0 live vel!
Gyárimenüs! És más a bilenytyüzet! -
#3 Kérdezd meg itt, hogy van-e neki! -
AS #2 Azt nem fogsz! -
#1 Keresek függtlen v55-ö[email protected]