18
Hegylakó
  • grebber
    #18
    Törölve! :(
  • adampierson
    #17
    Ó télleg! Milyen igazad van! Csak ez a kb másfél óra késés gáz egy kicsit. :P
  • Bandras DaSilva #16
    Egy fél perc google kereséssel:

    Release date
  • adampierson
    #15
    Nah eszembe jutott az okosság, és megnéztem e-bay en. Hát, kapható. Lehet próbálkozni megszerezni.

    Kössz a semmit, és ezalatt a szíves segítséget értem.

    Nem kívánok annál jobbakat, mint amiket Győzike szokott. :P
  • adampierson
    #14
    Hali! 2008-ban tökre oda voltam meg vissza hogy jön a játék. Erre a hét elején (napjainkban) egyszer csak mint villám a Macleod fejébe, belém hasított: Na.....eg, a hegylakós játék (Nembaj hogy eltelt két és fél év szinte)! Át is nyálaztam sebtiben a böngészőt, hírek után kutatva, de csak ugyan azokat a híreket találtam amit anno is. Fel is kerestem pár boltot, hogy mi az ábra. Volt ahol azt se tudták hogy készül játék. Na mindegy. Annyit szeretnék megérdeklődni attól aki tudja, hogy mi a rák van a játékkal létezik hogy máig nem jelent meg?
  • Optimus Prime
    #13
    Látom itt sincs több infó, mint amit én eddig kiástam a játékról. :)
    És gyanítom a tervezett 2008-as megjelenés tuti elmarad, mert egy előzetesen és egy honlapon kívül semmi konkrét infó a játékról.
    Anno az IGN-en olvastam egy cikket, a Hardwiredes hír is ebből készülhetett. Kimarad azonban, hogy a főszál a közeli jövő New Yorkjában játszódik, egy-egy múltbéli "utazásra" a filmben is látott flashback-kekkel lesz lehetőség. Főgonoszokból meg lesz pár, lesz egy cyborg féleség is. Meg talán fel bukkannak a Horton-féle Figyelők is. Bár ezt még nem 100%.
    A játékot mindenesetre várom, az utóbbi filmek elég gyengék lettek. De egy stan-alone játék talán adhat valami újat.

    "There can be only one!" :)
  • grebber
    #12
    Highlander: Szabadesés

    Sogun, 17:59 - PC X360 PS3

    (HW Insider) Connor és Duncan Macleod viszonylag "fiatal" halhatatlanok. A játék története születésük előtt játszódik. Ezért a korabeli Owen Macleodra esett a választás. Kalandjaink helyszínei: Pompei a vulkánkitörés előtt és alatt, a feudális japán, skót felföld a 12. században. Minden egyes helyen veszélyesen eltérő stílusban harcolnak ellenfeleink, alkalmazkodnunk kell hozzájuk és kardtechnikákat tanulni ezerrel, ha nem akarjuk miszlikben végezni. A nyert tapasztalati pontokat a Gyorsulás képességek szerzésére fordíthatjuk.

    Ellenfelünk ha felnyársal kardjára, kihúzhatjuk testünkből a pengét és lefejezhetjük vele a támadót. Villámot vezetünk át a testünkön. Magas házak tetejéről vetjük le magunkat egészen a földszintig. Izgalmas taktikai lehetőségek nyílnak így meg.

    Veszélyt jelent, ha megütnek, mert folyton regenerálódunk és ez kimerít. A totál elfáradt, harcolni képtelen hegylakót pedig könnyen lefejezik. A játékban hemzsegő csapdák is ezt a célt szolgálják.

    A Highlanderben rengeteg a románc és az árulás. Fegyvereink: Twin Gladius - hatékony szurkálódni vele, de nem vág akkorát, mint a katana. A hatalmas Claymore-t viking para esetén használhatjuk sikerrel, csak túl nagy hely kell lendítéséhez.

    Főhősünk más hegylakók lemészárlásával megszerzi tudásukat. Bővülnek Gyorsulás képességei, melyek közül az egyik a Channelling the Source: villámokkal vághatjuk agyon ellenfeleinket. Minél több Halhatatlan trófeáját gyűjtjük be, annál erősebbek leszünk és annál több Gyorsulás skillből választhatunk.

    Kurgan nem létezik még a játék sztoriját képező korai időkben. Helyette a Főgonosz a démonokkal gazdagon kispékelt The Kraken. A fejlesztőknek tetszik az Unreal Engine 3 motor és úgy gondolják, bőven hozzák majd a megszokott Hegylakó filmek minőségi színvonalát.
    Thx, Jabba boy!

    info: Hardwired
  • #11
    sg.hu
  • Sheke
    #10
    hát fps ne legyen
  • Ramires
    #9
    Ha esetleg vannak már képek, videók a játékból, vagy esetleg némi infó, akkor valaki adna egy linket, ahol megtalálhatom?!
    Kössz!
  • Ramires
    #8
    2005 decemberre ígérték.. remélem ez a max. időpont. A játék kivitelezés ami fontos (és kíváncsi is vagyok rá) mert már láttam különféle játékokhoz Highlander módot, pl Prince of Persia 3-ban, (Sims-ben :))
    De természetesen ezek olyanok is voltak. Személy szerint várom a játékot!
  • Cat #7
    egyetértek :)
  • Loál János #6
    Hááá, McLeod hack'n'slash! :)


    OFF
    Azért néha meglep, hogy olyan emberek írnak cikkeket egy netes lapra, akiknek >kicsit< nehézkesen megy a mondatszerkesztés.
    sry
  • Adam5
    #5
    vmi third person nézetes rpg kéne sztem
  • Tatyla
    #4
    Vagy nagyon jó lesz vagy nagyon elb*sszák!
  • grebber
    #3
    Kiváncsi leszek hogyan fogják kivitelezni a gamet.
  • Adam5
    #2
    nah erre kiváncsi leszek
  • Adam5
    #1
    "Az SCi ma bejelentette: készül a Highlander. A híres filmet idehaza Hegylakó címen vetítették. Gondolom, mindenki sejti, mi lesz a játék lényege. Halhatatlanság rulez, amíg le nem nyakal egy másik halhatatlan :) Aztán életerő-szívás, villámok, ilyesmi. Szóval értitek. Egyébként a Hegylakó első epizódja hamarosan lesz 20 éves. Talán a készítők igyekeznek ennek az alkalomnak a tiszteletére addig befejezni a játékot. Reméljük a legjobbakat!"

    Infó: Gamestar