11
biztos nem kamu az egséz.-..
-
Air #11 Nem veletlen, hogy ez a baromsag a The Inquirer-en jelent meg. Az informatika bulvarlapja. Amit ott irnak, annak a fele kacsa, a masik fele csusztatas. -
#10 Azert nem teljesen, hanem azon a reszen ahol a gyari hibaadatok vannak a vincseszter reszere tarolva mas adatok vannak.Kicsit rosszul fogalmaztam.
De a lenyeg a lenyeg kar erolkodni ilysemivel mert csak siras lesz a vege. -
Devla #9 Nem errol van szo, azert ennyi "letiltott" hely nincs egy winchesteren :)
Egyszeruen ezzel a modszerrel hibas particiokat csinalnak, mestersegesen arra kenyszeritik, hogy reszlegesen vagy teljesen atfedjek egymast. Az eredemeny? Ket particio, amik ugyanazt a fizikai helyet hasznaljak. Amig keves adat van a winchesteren nagyon jol mukodik, de aztan mikor kezd betelni akkor szepen egyik particio felulirja a masikat es forditva, hatalmas adatvesztes a vege. -
#8 Köszi, erre voltam kíváncsi! -
#7 tehát em véletlen vannak letiltva... -
#6 Ez mar reg ki volt vesezve.
Nagyobb meretet latsz, de ahova irni fogsz gyarilag letiltott hely (levannak tarolva a hibas szektorok a vincseszteren) hibas irast es olvasast fog eredmenyezni.
Amugy ez kb vagy 1 eves hir. -
#5 Sztem én is kifogom próbálni...
160Giga nem elég!:DDD
Ez egyébként PC tuning, szal mehetett volna oda! -
#4 Elmondaná nekem valaki a lényeget, mert nem töröm az inglist!:P -
#3 Én mekpróbálom de csak ha a fordulatszámot is növeli 7200-ről 10000-re, ami ezeket olvasva persze NEM kérdés...:DDDD -
#2 Vkinek ki kéne próbálni hogy műxik-e...
Nem próbálod meg? -
cikk róla
Interesting results to date:
Western Digital 200GB SATA
Yield after recovery: 510GB of space
...